Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2016 20:15 - Военен преврат ли? Или перфектен сценарий на един диктатор!
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 2302 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 16.07.2016 20:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Военен преврат ли, глупости на търкалета! Перфектен сценарий на един диктатор, това е. След бесния инфо-поток от тази нощ някъде на зазоряване взеха да ми се избистрят нещата. В 4,30 ч. метежниците нападат корпусите на медийна група, свързвана с главния враг на Ердоган – духовника в изгнание и негов гуру от миналото Фетхулах Гюлен. При това не са случайни медии – в.“Хюрриет“, СНН Тюрк и телевизия Канал Д.
Колегите там са подложени на чудовищна репресия, живо предаване е прекъснато със заплаха от разстрели, всички новинарски екипи, настояли да продължат работата си, са изведени като животни навън и пак под страх от куршуми, а отвън хилядно множество развява байраци и реве в подкрепа на ердоганската демокрация.

Притиснатият от преврат турски премиер пратил поздрави на бат Бойко Борисов


image

Осман Октай: Има съмнения, че Ердоган и службите му стоят зад метежа



Това е и в момента. Само си представете военни хеликоптери пред Полиграфическия или пред онова нещо ИПК и колегията като стадо под дулата на оръжията. Aко бунтовниците бяха истински превратаджии, що им е да бастисват точно тези медии, логично би било да се метнат в онези лъскави редакции на проправителствените, а те хич не са малко и още по фасадите им става ясно на чий господар са слуги.
Нали ако наистина искаха смяна на режима и възкресение на кемализма, щяха да ударят тръбачите на диктатурата? Така, че нямаше преврат, имаше оперета с грозен сценарий и планирани жертви, и разбира се, партенки как онзи искал бил убежище в Германия, пък в Техеран, Боже, каква сапунка само. А всъщност кошмарът на Турция започва сега и няма как на нас да не ни пука – комшийската държава с нейната нестабилност срещу нашия остров на стабилността…

2745 съдии в Турция са уволнени след опита за военен преврат

http://onovini.com/


image


www.youtube.com/watch






Гласувай:
10



1. pando - Това е като
17.07.2016 13:55
Подпалването на Райхстага...Стара практика.
цитирай
2. starotomagare - След този, , опит за преврат&quo...
17.07.2016 20:14
След този ,,опит за преврат"пътят на диктатора е разчистен.4 часа господарите на света бяха в режим ,,ослушване "докато им се изясни ситуацията и накрая подкрепиха анадолския сатрап.За всеки който не е дремал в час по история и е имал късмет да попадне на добър учител, е пределно ясно ,че историята с Германия при Хитлер се повтаря или по-точно се копира .Вместо мъгляви расови теории за свръхчовека обаче се размахва много по -подло и доказало се оръжие за обезумяване на народите а именно религията в най-опасната и форма обевяваща се за Ислям.В тази отломка от насилническата ислямска империя оцеляла само по волята и подлите кроежи на великите сили за блокиране на проливите, пламъкът на реваншизма никога не е угасвал дори и в уж демократичните времена на ,,бащата на нацията ".Никога обаче той не е бил толкова силен и обилно поливан с ислямски фанатизъм.Когато реши обаче вътрешните си проблеми и укрепи властта си анадолския антихрист ще навлезе в следващата фаза на пъклените си дела пак копирайки сценария за който споменах в началото.Имунната система на Европа е поразена от СПИНа на толерастията .Липсват истински мислещи водачи -не вайкащи се бабички и вонствено зъбещи се чиновничета.Ние по силата на нашето географско положение сме първи на пътя на варварите и само наличието на силен и истински съюзник може да ни бъде от полза .Дали ние отново повлечени от слепите си пастири няма да се окажем пак в лагера на губещите ,този път безвъзвратно?
цитирай
3. krumbelosvet - Хиляди уволнени съдии и военни
17.07.2016 20:45
Явно, списъците са били готови. Но с тая бързина Халифът се издавал? Обмислено е. Такава чудовищна, дивашка стъпна трябва да се прави докато "желязото е горещо". В интересно време живеем, пази Боже.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684143
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031