Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2016 18:39 - Звездния човек/ Сома и наслада/ Високотехнологичните соми на медиите
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1249 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Звездния човек/ Сома и наслада/ Високотехнологичните соми на медиите

1. Звездния човек/Манас и Сома

image

 
Обърнете внимание на 6-та чакра. Двуцветния лотос /аджна/ е представен със син цвят. Над шеста чакра в белия кръг с малки сини кръгчета са другите двете чакри, наречени манас и сома.Манас чакрата е изобразена с 5 листенца, които символизират ума в 4-те посоки. Сома чакрата има 16 листенца и те са израз на умствените модификации /врити/, те са много важни за този който иска да контролира дейността на ума си...

Коя е причината за възникването на страданието? Причината е привързването към материалните обекти. В основата на привързването стои желанието. Когато сетивата влизат в досег с определен предмет, например среброто или златото, тогава възниква желанието. Потапянето в илюзорна ситуация /самкалпа/, е причина за възникване на желанието. Човек, който не се поддава на самкалпа, може да пребивава в модификациите на ума без да бъде засегнат от тях, тъй като истинският корен на тези модификации вече не съществува, т.е. Майа.

Точно тези две чакри /Манас и Сома/ присъстват като Звездни човеци, които акумулират нашите мисли и ги трансформират в енергиен запас, който “захранва” богът познат като Брахман и неговите светове. Вече става ясно, че всеки един човек на Земята всекидневно излъчва мисъл-форми, а те се акумулират точно там в тези 16 Звездни човеци, които индийците са описали като чакрите Манас и Сома. 
Там присъстват всички наши мисли, които всекидневно излъчваме и точно от тези мисли се образува предстоящата материална Вселена, в която се обособяват центровете Слънце и Луна, а те от своя страна създават живота на Земята където хората са завършеният продукт от цялото. И единствено на хората е дадено да разберат цялото, като по този начин веднъж завинаги се унищожи огромния запас от спомени, а по този начин се преустановява и карма.Защото има ли карма има и прераждане, няма ли карма няма и прераждане, т.е. душата се възвръща към великото единство с бога и никога повече не идва в този преходен свят, който познаваме.

image



image
https://forum.tisitova.com/viewtopic.php?f=31&t=13&start=10


Двете глави на орела, всъщност, са чакрите манас и сома. Изобразени са със сини кръгове.Ако прочетете за муладхара чакра в индийската литература, ще разберете, че тя е изобразена с четири листенца. В нея властва татвата притхви и тя е с квадратна форма. Квадратната форма при снимката на орела е повече от очевидна. Плюс това, в краищата на квадрата се виждат и четирите листенца.., но в тази снимка са представени като вълни. Групите вълнички, намиращи се между двата кръга са 42. Прибавени към тези от квадрата и вълничките стават общо 46. Двете крила на орела представляват още 2 вълни… и така общият брой стана 48. Това число /48/, е точният брой на листенцата, намиращи се в чакрите, описани в индийските учения. Това е очевиден факт, че авторът на двуглавия орел е представил в своята творба целия чакров комплекс в човек. 
Древните българи са говорили за Силата на орела. Силата на орела е представена чрез символа змия. На изток говорят за змийската сила, която при своя възход обединява всички чакри в едно. Те нямат символ, който да обедини всички чакри... орелът при българите върши това обединение. 
Затова българското знание е различно от това на индусите, защото орелът всъщност се явява целия чакров комплекс, по който ще тръгне змията. Всеки знае за орела на хан Аспарух. На тази статуетка е изобразено как орелът държи змията в ноктите си. Този символ според означава, че змийската Сила е в покой и е под контрола на самосъзнанието.
Всъщност крилата на двуглавия орел и "яйцето" в средата образуват чакрата аджна. Двете крила/двата сини триъгълника/ съответстват на двете листенца на аджна чакра, а овалната форма в средата е центъра на чакрата. Двете глави на орела са всъщност чакрите манас и сома. Картината с орела визира именно чакровия механизъм в човека и дава представа за връзката Шива-Шакти.


Да разделим Вселената условно на две половини - галактика Ян и галактика Ин. В галактиката Ян е нашата слънчева система, която беше част от хуманоида /Звездният човек/. Нека в галактиката Ян има 9 звездни човека, които са в непрекъснато движение, а при срещите помежду си тези Звездни човеци отделят огромно количество енергия, която се абсорбира в някакъв център. Всеки един хуманоид се движи по своя собствена траектория. Сбора от 9-те образуват условните галактики Ин и Ян. Те пък се движат около този център, който абсорбираше излъчената енергия от тях. Това много ми заприлича на чакрата Аджна която е в човек. Вече е ясно, че там е психическото /трето/ око на човек и тя е разположена между веждите. Точно там е центъра на психичната сила, това е центъра на Брахман. Разбира се, че тези хуманоиди се движат на принципа на чакрата в биополето. Тяхната работа е да акумулират и да излъчват енергия, която отива в центъра, който индийците наричат Брахман.

Прана се излъчва от Слънцето(което е портал към Вират) и облива цялата земя. Нарича се слънчева прана. Същата прана, когато се отрази от Луната и достигне до Земята, тогава говорим за лунен поток на прана. Енергията прана не съществува само в Слънчевата система, а в целия Крешак - "енергийното поле R". Това поле присъства навсякъде и се явява основа, по която съзнанията могат да пътуват в пространството от точка до точка. 
При нас Егото е Аз-ът. Той се самоидентифицира с името, което ни дават родителите. Например, когато се погледна в огледалото и видя образа си, тогава Егото се намесва и се самоопределя: Аз съм това. Така че, в ума Егото е водещо. Наречено е ахамкара. Манас в превод означава мисъл, а будхи интелект. Това са трите части на ума – мисъл, его-Аз и интелект.
При Брахман същата подредба е изразена малко по друг начин. 
Вират /Менталният бог/ представлява космическо пространство, в което се движат Звездните Човеци. Те са 18 на брой. Космическият Будхи /интелектуалният Бог/ е друго пространство, в което се движат още 16 Звездни Човека. 
Общият сбор на Звездните Човеци е 34, но в текстовете пише, че основните са 33. Тези 33 части са обожествявани в древността и хората са ги почитали като различни богове. 


image
Схема на бога Брахман и неговите светове. https://forum.tisitova.com/viewtopic.php?f=3&t=288&start=30 

Над очите се намират 18-те Звездни Човека. Те се движат в пространство, наречено „пространството на Вират”, а центърът, около който обикалят Човеците, е менталния Бог с име Вират! /човешката глава с кръга в средата/
Над тях са другите 16 Звездни Човека /16-те прави линии в елипсата/, които обикалят около своя център. Центърът е интелектуалният Бог или по друг начин казано Космическият Будхи! /горната глава/. А самата елипса се явява пространство на Будхи, в което се движат Човеците.
Къде е Брахман в тази схема?
Брахман е ЦЯЛОТО ЛИЦЕ!!! 

При нас хората е обратното. Материалното лице е просто физическият ни образ и НЕ Е АЗ, както е при Брахман. 
Когато съществуваме на Земята или в някой от другите два свята /Вират или Косм. Будхи/, ние винаги можем да контактуваме с Брахман. Знаете, че възприятието ни за него е две огромни очи. 
Но, ако излезем извън неговите граници, тогава вече няма да възприемаме Брахман като две огромни очи, а ще възприемаме само някаква шестоъгълна форма, която е свързана с много други такива шестоъгълници около нас. 
При това положение погледнете ли в шестоъгълника, ще видите, че в него има три центъра. Ето тук е най-голямата магия на бога, защото реално основните центрове са два – Вират и Косм.Будхи, нали? Но, когато сте извън бога, тогава се вижда, че центровете са всъщност три! 
Отворете темата за „Крешака” и вижте, че точно това съм изобразил на схемата за Брахман – шестоъгълник с три точки в него. 
Добре. Коя е тогава третата точка и откъде се появи? 
Третата точка всъщност е този 34 Звезден Човек. Той е третата точка и се явява Аз. 
/Това е Скритият Аз на Бога, който може да си подаде „главата” извън шестоъгълника и да види какво има отвъд, но никога не може да напусне пространството, в което съществува. Така Брахман /чрез него/ научава, че има нещо друго, което съществува извън него. 
Така че, Брахман знае, че е ограничен в самия себе си, но това ограничение не важи за нас!/ 
Всъщност нашата слънчева система представлява една огромна чакра В човека има пет нули или това са центровете на Прана в нас. В Звездния човек също има пет центъра-нули, това са звезди като нашето слънце. Когато будното съзнание започне да пътува, то преминава през своя център – в случая това е нашето слънце. Оттам може да отиде в друга подобна слънчева система като нашата.., на която да има някакъв живот… Но тази слънчева система пак ще е в Звездния човек…Ето движението на будното съзнание. То се движи винаги през петте нули /слънца,портали/ в Звездния човек и така се преражда в други светове на планети, подобни на нашата. Когато там натрупа знания чрез прераждането в материално тяло, будното съзнание може да се върне по същия път на Земята и да предаде своя опит на хората.”

image

Нашето Слънце е просто един портал, през който еволюиралите съзнания преминават. Същото значение на Слънцето-портал е записано на рисунките в Магурата.
Нека погледнем снимката горе.

Обърнете внимание, че Слънцето е нарисувано като човешко лице с две "уши". Двете "уши" всъщност играят ролята на други портали. Както човешката глава има две уши така и Слънцето има два портала. 
Сега проследете посоката на бялата стрелка /това е движението на съзнанието/. То преминава през портала, който се намира във Вират. След като премине, достига до Слънцето и влиза в него през дясното му "ухо". Така съзнанието вече е в Слънцето. 

Сега вижте заграденото в синия кръг. Това е Господ и до него знакът му, който в материалния свят се „разтяга” като стълба! Т.е., стълбата е символ, че Господ е „слязъл” на Земята, а, когато срещнете знака /заграденото в синия кръг/, това означава, че Господ е в измеренията на Крешака. Знакът три черти и една, която ги пресича означава „третото небе”. Ако знакът е със седем черти и една, която ги пресича, тогава това означава „седмото небе”. Небесата това са Земята, Вират, Будхи, Брахман, ПараБрахман, Вишну и Шива! Седмото небе означава, че Господ е в пласта на Шива от Крешака или идва на Земята като Шива! 
В нашия случай на рисунката до Господ имаме знак с три чертички и една, която ги пресича. Следователно той идва като Будхи /интелект/ на Земята! 

Знаете, че Силата на Господ се казва Кибела /Майката/. Забележете на снимката, че символът на Майката е до лявото "ухо" на Слънцето. А това означава, че Силата на Господ преминава през левия портал на Слънцето и се слива със… СЪЗНАНИЕТО!!! 
Така съзнанието и Силата стават едно!
След това Силата и съзнанието вече като едно цяло /бялата и червената стрелка/ излизат и идват на… Земята! 
Вижте /по пътя на стрелките/ как енергията е цяла и неделима - знаците ”Т” и „Б” са слети в едно. А след това постепенно започва да се оформя тялото на Майката, докато придобие своята завършена форма на жена с вдигнати ръце! След това знаете какво става - енергията се разделя на две, като едната част става на плътната биджа "Т", а другата част /там е съзнанието/ преминава във фината форма "Б" и после в плътната Y. От тази форма съзнанието се материализира и придобива физическо тяло. 
Резуртатът: Ето го мъжа, с когото жената-жрица има среща!

image

Виждате, че порталът образува енергиен коридор, който стига до Земята подобно на лъч от прожектор. 
Странното за мен е това животно, което е нарисувано на пътя на лъча. Предполагам древните са записали, че ако лъча срещне някакво животно тогава се пречупва и отива в друга посока. Тази информация е важна за мъжа защото, където лъчът докосва земята, там е мястото, откъдето ще се върне после обратно. 

image


Дотук разбираме, че на стената в пещера Магурата е записано древно знание относно съзнание, което е преминало през портала между Будхи и Вират, след което се е сляло в Слънцето със Силата на Господ.
След това сливане съзнанието се е устремило към материалния свят, преминавайки през самото Слънце, като портал. Същото това съзнание се материализира във физическия свят като човек – мъж. Това се е случило, за да може съзнанието /вече като човек/ да се срещне с жрицата.

Понеже в композицията присъства изображение на динозавър, то можем да заключим, че всичко това е станало по времето, когато на Земята все още е имало динозаври. Интересното е, че тяхното съществуване явно се засича с това на хората. Изглежда, че малка част от хората по това време, са доста повече развити интелектуално от другите. Всъщност, при някои интелектът още не се е развил напълно.

Каква е тази среща на съзнанието и на жрицата, и защо е била нужна? Кое е съзнанието, което идва на земята и каква му е целта?
Как така после /след срещата, предполагам/ мъжа ще се връща обратно? Значи идва за тази среща, след което трябва да се върне? Къде? Щом носи Силата на Господ в себе си, значи там в действителността на Господ?! 
Защо е било нужно всичко това? През коя приблизително година се е състояла срещата... Кога е станало самото записване на събитието в пещерата - по време на идването на това съзнание или години по-късно...
И какви са тези човеци наредени един до друг като на хоро и гледащи ставащото?
Много станаха въпросите, но е важно да се уточни всичко това, защото както започвам да си мисля, тази „случка” може да се превърне в най-голямата „сензация” в историята на човечеството!

Незнам... възможно е това да е някой от Великите звездни човеци, които се материализират на Земята, за да помагат при еволюцията на човечеството...

https://forum.tisitova.com/viewtopic.php?f=3&t=288&start=6

image




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8723353
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930