Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2016 18:47 - Да разгледаме някои кодировки при църквата
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1854 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.03.2017 09:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Всичките съществуващи църкви не са построени случайно. Системата на контрол - това е пирамидата, чиито връх се явява църквата. Разположението на църквата не е случайно - върхът (острието на купола) точно съвпада с оста на пирамидата.


Това важи както за православните църкви, така и за католическите катедрали и минарета (джамии). Църквата е двойно действаща помпа. При четене на информация (по празници) стрелката е надолу (одухотворението напуска църквата). При запис на информация стрелката е нагоре - запис с изхвърляне през острието на боклука и стара информация (светещи облаци над църквата при голямо събиране на хора). Хората излизат с нова информация и пристъпват към изпълнението на това, което е написано. Всички празници и всичките дни за снемане на информация са разписани и пуснати в обръщение за подвеждане към божествените и свещени събития. Информацията най-напред получават служителите на църквата, поради което изборът на духовенството не е случаен. Тъй като информацията идва чрез църквата, тя се смята за основата на всичко - и морал, и наука, и всичко, което е предписано от програмата. Формата на купола е луковица, а конусът също не е случаен. Ако под него няма нещо, което да прекъсва връзката, формата на луковицата или конуса улеснява изтеглянето на потенциала от всички присъстващи. Каските, будьоновките изпълняват същата функция - по време на война мозък не е необходим.

(Александър Хатибов)

image

В действителност християнството, което от гледна точка на юдаизма не е идолопоклонство, признава същите заповеди на Моисей и същите свещени книги – тоест книгите на Стария Завет от Библията. И следва да си зададем въпроса: дали християнството не е еманация на юдаизма, на същия този юдаизъм плюс елементи на държавна религия след IV век, етнически и културни съдържания в условията на вече дошлия Месия (Машиах, когото юдеите все още очакват)?

При изпълнението на изискванията на религиозния култ е необходи­ма и материална форма, каквато функция изпълняват съответно Соло­моновият храм, днес синагогите и съответно храмовете на Апостолските църкви – католически катедрали и източноправославни църкви/храмове. Светая Светих или „хакодеш хакодашим“ е най-важната част от Соло­моновия храм. Пред него има олтар, менора (седмосвещник), свитък с Тората, места за кадене и молитва. В Светая Светих непрекъснато е го­ряла маслена менора, там са се пазели Свещеният Кивот на Завета със скрижалите на Моше, жезълът на Аарон, свитък от Тора. Съществуващите днес юдейски религиозни движения – ортодоксално и консервативно (без реформаторите и противниците на държавата Израел – сектата „Карт/р/а“ – уж хасидизма), желаят възстановяване на Хра­ма в държавата Израел и можем да предположим, че когато преодолеят съпротивата на сектантите и окултистите и построят Храма в свещения за целия религиозен свят град Иерусалим, те ще поставят пред Светая Светих и деветосвещник (ханукия).

image


Какво значи място на сила? Място на силата - това е точка в пространството и на Земята, излъчваща определен спектър енергия. Това могат да бъдат положителни енергии, с благоприятен ефект върху хората и околностите, както и отрицателни, действащи разрушително към съществуващата среда.

Болка, страх, ужас, ненавист - всички тези негативни емоции и чувства, които разрушават пространството, изпълват го с мерзости, наплодяват астрални същности, които се хранят с тези ниски енергии, а след това, когато eгрегорът нарастне, тези места могат да привлекат и бесовете, за които такава енергия се явява храна.

image


Едни от най-големите такива места,които са непрекъснати източници на емисии на болка и вледеняващ страх и ужас са кланиците и месопреработвателните предприятия! Трудно е да си представим ужаса от царящия там тормоз и подигравки, където сложното унищожаване на живот е поставено на конвейера, носещ смъртта.

Места на силата на "тъмните"

image


Нашите предци са знаели много добре и са били наясно с технологията за търсене (определяне) на мястото на силата с махало. А може би, тези места са "места на властта"? Хората, които имат най-малко концепция за геология или радиестезия, разбират, че говорим за така наречената "мрежа на Hartman", т.е. определението на геоаномални и геопатогенните зони на Midgard земя.

"Християните", с идването си в Русия, не се "притесняваха" около "технология за търсене,"на самото място на сила ... Те имаха свои собствени "Технологии", места за търсене за изграждането на храмове (църкви), а именно:

"Ученикът Теодосий Печерски Isaiah Чудотворец, за разпространението на християнството в Ростов и Суздал: Всичко бе разрушено и предадено на пожар" идоли и храмове "; Митрополит Иларион, хвалеше придобилото християнско оцветяване на Киев, отбелязал, че вместо храмове сега се извисявали църкви, а вместо "идоли", икони " "Стартиране на мрака на идолите от нас оставя ... Това вече не са сатанинските олтари/капища/есхари а изграждаме Църквата Христова ... храмове/капищата са унищожени и църквата дойде, идоли са разбити и иконите на светците/войни на ада/ са" (Митрополит Иларион "Слово за закона и благодатта" 1043 гр)
"Идолските храмове - това не са просто някакви съоръженията, това не е просто дом на разврат, това е място на духовен разврат " (От отворено писмо до украинския Interchurch съвет, 2005 г.)

image

Ситчин = Сет_Чин = Сет_Син,
и се превежда като «Сетов син». Ние знаем, че Бог в гръцкия/тракийския е "Теос". Опонента на Теос (-а) е неговия езиков антагонист, т.е. Seth/Сет:
Теос



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8688282
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031