Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2016 19:58 - Да се измени хода на Играта: един от триковете на Играта. Пътят на Наблюдателя
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 979 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 25.09.2016 16:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Всеки знае за противоборството на Полярностите. Тъмните завземат все повече и повече лостове за контрол над планетата. Забележете, Светлите вече са подготвени за отговор. Противопоставянето всъщност е удължаване на Играта. Колкото повече се доближавате до Финалната Инкарнация, толкова по-малко ще имате желание да участвате в конфликта и все повече - желанието да Наблюдавате играта, извличайки от нея полезна информация.

image

Но все пак, ако чувствате дълбоко в себе си, че трябва да участвате в Играта по някакъв начин - това е вашият опит и вашата Висша Душа знае, че той ще бъде полезен.

image

При всеки опит за нахлуване във вашия жизнен път на друга същност - каквато и да била тя - вашата Висша Душа задължително се намесва.

image

Именно такива "чудотворни спасения" са описани в историите, когато някой се "спасил по чудо" или негонея е спасил "ангел-пазител". Това е пряка намеса на Висшата Душа, която наблюдава всичко и няма да позволи на никого да прекъсне вашия житейски път, ако това не влиза във вашия непосредствен опит.

image

Всички социални норми, системи от вярвания, религиозна принадлежност - са набор от рамки, имащи за цел да ви накарат да отдавате от своята сила, и по този начин да се предотврати удължи завършването на Играта.

image

За начало по малко, а след това повече, можете да съберете обратно от външните вериги и социалните цикли своята сила.

Например, един ден отивах на работа с автобус. Минавайки покрай гората, аз почувствах от все сърце, че сега е по-добре да отида в гората. Не само това: усещах, че само това ще бъде правилно. Позволих си да поискам от водача да спре и слязох от автобуса на спирката близо до гората, въпреки планираното. Това беше усещане за свобода. Отидох в гората и се разходих там в продължение на почти половин ден. Душата ми се зарадва. Да, може да се каже, че изпълних желанието си.

Но това не беше желанието на тялото, това е желанието на Духа. Вашата Висша Душа ще ви подскаже къде са ситуациите, в които можете да направите правилния избор, водещ до освобождение.

image

Обстоятелствата ще изправят срещу вас много препятствия, за да не можете да избягате и да напредвате духовно. Подгответе се, че другите ще бъдат срещу свободата ви. Е, нека да бъдат това, което те искат да бъдат. Това е лично техен избор. Вие ще изпълните Закона на Позволяването, един от основните закони на Вселената.

image

Околните (било роднини, колеги - всякакви) ще използват всички средства, за да оборят вашите нестандартни възгледи и да се върнете обратно към съня. Изисквания, заговори против вас, уверения, че сте на грешен път - всичко това са начини, за да върнат вашата лоялност към физическата ви идентичност. Тъмните и Светлите ще ви се опълчат чрез сурогати (слаби, физически зависими хора).

image

При условие, че наистина сте израснал духовно и желанието да се "махнете" от Играта е узряло във вас, вие ще забележите, че колкото повече се противопоставяте на тези външни разсейвания, толкова по-силен ставате. Понякога може да се почувствате съвсем сам, освен ако наблизо не е инкарнация на същото ниво. Това е един добър тест за вас. Вие трябва да преминете серия от тестове, за да покажете, че сте узрели духовно за по-високите Планове. Никой не е казал, че всичко ще бъде лесно.


image

"Западната демокрация" на библейското християнство, моделирана от юдеите!



Сега главното оръжие срещу Паралелните са страх и сплашване. Не си позволявайте да си внушите страх. Тези "малки освобождавания", подобни на това, което описах, ви връща свободата и не давате на зърната на страха да влязат душата.

image

В допълнение, можете да настроите канал за комуникация с вашата Висша Душа. За да направите това, можете сами да разработите упражнение, просто трябва да намерите осъзнаете своите енергийни центрове (за предпочитане не по чужда схема, а самостоятелно). Преди да си легнете, например, дайте команда за всеки център, например, както съветва авторът на "Матрицата": на базовия център команда "Сила", на гениталния "Твори", на средния "Защита", на гърления "Говори", а на връхния "Контакт". Чрез връхния вие настройвате канала за връзка със своята Висша Душа, по "сребърната нишка", която се простира от Нея до вас. Бъдете Творец на своя метод.

image
                           Alien Toothpaste


Химикали, наркотици и тяхната роля в контрола на Паралелните инкарнации

Ние мием зъбите, дъвчем дъвки, мием се с шампоан, ядем сладкиши и т.н. В много от тези храни се съдържат неща, като например флуор, живак и други метали, при чието прилагане имат една основна задача - да предотвратят връзката ви с вашата Висша Душа, да замъгляват вашето съзнание и в крайна сметка да не позволят да научите кой всъщност сте.

image

Тази категория включва всички видове лекарства, с които ни бомбардират рекламите в поликлиниките. Не си струва обаче да се поддавате на параноя. Хомеопатичните лекарства и поддържането на организма в неговото нормално състояние (гимнастика, хранене и сън, но без фанатизъм) са в състояние да предотвратят всички възможни заболявания.

image

neonula.blogspot.bg/
 



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8738517
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930