Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2016 23:23 - Механика на Зомбирането
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1224 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 01.10.2016 23:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Хората са зомбирани, и без тяхното събуждане и извеждане в нормални условия на живот, те просто продължават да съществуват в своето зомби състояние, от което още повече усилват настоящата безпътица. Да се предполага, че сегашният човек е свободен и поставен в условия на демокрация и свободен вътрешен избор, това е просто наивност. Човечеството отдавна е поставено в условията в които то просто не може да не върши онова, което прави.

Да се иска от една риба, да се развива в един аквариум, изпълнен с уиски вместо с чиста изворна вода, това е невероятна наивност и глупост! Рибата при тези условия се опива и плува като пияна риба, с парализиран център на ориентация.

image

Може да опитате, какво ще се случи ако излеете едно шише ракия в аквариум с шарани: точно така изглеждат и хората, когато се намират в състояние на психо-генераторно въздействие или състояние на прекомерен стрес. Движат се като пияни по улиците.

image

Нима това е състоянието, при което човекът има възможност да избира свободно стратегиите за преодоляване на поредните трудности. При тези условия, той просто нищо не избира, а просто е експлоатиран от поредния енерго-информационен паразит, който обилно консумира от поредната плячка.

image

Поставяне на човека под зависимостта на пари, власт, материални ценности, чувство за сигурност и битка за оцеляване!

Разделяне на човека между сърцето и разума, същността и егото му!

image

Предлагане на разума на различни стратегии за оцеляване, неотчитащи до една, наличието на същността или душата!

Впрягане на разума в насока, която го отвежда от По-важните установки, като се подменят Главните неща с илюзорни потребности!

Ето, точно така се процедира сега с човека! Кой го върши ли! Търпение! И това ще се разбере, въпреки нежеланието на същите тези Манипулатори!

image

Човекът следва неправилно зададена установка, и престава да обръща внимание на първоначално най-главната Програма заложена у него. Следва движение в посока на натрупване на пари, придобиване на кариера, признание в обществото, успех сред жените и пр. все илюзорни цели, внедрени отвън чрез енерго-информационните паразити. Но за съжаление, той е забравил онова, най-главното заради което е дошъл тук на земята. Своето еволюционно развитие!

Механика на Разделянето и Владеенето

image

Поддържане всекиго в състояние на разделено поединично обслужване на нисшия астрал. Всеки един го държат в подчинение, чрез болести, грижи и материални проблеми, в състояние на разделеност от другите, като Девиза, посаден в съзнанието е: „Поединично спасение! Енергията е ограничена! Важното е аз да се спася! Енергията или храната да достигне за мен! Щом другите потъват, важното е аз къде съм, и аз да не потъвам!”

image

Човешкото същество в зомбирано състояние не разбира Закона на Социума, за Скачените съдове: че колкото по-тежко става на твоя съсед, толкова и на тебе ще ти става по-тежко в бъдеще, тъй като сте впрегнати в астрален общ ярем. „Съседът ти не случайно е до теб, за да може чрез него да видиш нещо у себе си и да олекотиш собствената си карма.”

image

И богати и бедни, са навързани в общия ярем на социума по тези строги правила, и когато един богаташ среща някой бедняк, той всъщност среща себе си в миналото или в бъдещето. Парите му в джоба, са му дадени на богатия, за да помогне на бедняка и по този начин да олекоти собствената си карма. Ако не го направи, очаква го Голямото изпитание от страна на Злото, тоест болест или катастрофа. Съдбата му е дала възможност за изчистване чрез подпомагане, а той пропускайки я тази възможност на Силите на доброто, избира очевидно болката и катастрофата, предоставени обилно от Силите на Злото.

image

Кармата на управляващите в трудни периоди за народа, е неимоверно нарастваща.

image


В този смисъл, ако те знаеха онова, което трупат за бъдещите си прераждания, те по-скоро биха избягали от Парламента и политиката. Всъщност, самите политици не знаят, че в момента в който те излизат на обществената сцена, те вече придобиват егрегориалното влияние, с всичките му материални благини и съответно дивиденти на натрупване на карма. Решението на съответния политик, се разпределя върху избирателите, те страдат от неправилния му избор, но и страданията се трупат на неговата гърбина.

image

В тълпа като обща маса, народът винаги е бил управляван. Как? На равнището на Нисшия астрал, чрез егрегориалните формирования, чрез помощта на създавани образи, които манипулират съзнанието и карат хората да ги следват. Да! Създават се условия, хората да ги следват, и в този смисъл, чрез собствените си мисли, които излъчват, те сами затвърждават условията си. Но, самите условия, ето това е , което те не задават като параметри, а са принудени да влезат в ситуацията и да излъчват съответния мисловен импулс в нея.

image

И така, ако се пусне една лавина да пада от планината, може със сигурност да се прогнозира вълната на разрушението и жертвите, според теория на вероятностите за големи маси от хора. Човекът е същество, което е предвидимо в своите действия на съхранение на живота в случай на смъртоносна опасност. Той се спуска да се спасява и тича по пътя на най-малкото изминато спасително разстояние. И така, може да се предвиди, задръстването на подлезите, местата, които биха пропускали протичането на човешката бягаща маса. И накрая, по този начин, може да се изчисли и броят на жертвите, които не могат да се измъкнат от обхвата на спускащата се лавина. Ясно ли е това, с този нагледен пример!

Модел на съсипване на националните ценности и култури

image

Смазване на националното самосъзнание. Въвеждане на чужди ценностни модели. Изкарване на преден план на Глобалисткия модел. Създаване на митове и слухове за бедността и слабостта на нацията и нейната култура.

Обездвижване чрез неправилни мисловни нагласи и митове


image

Липса на финансова енергия, материални условия за движение по трасето. Поддържане състояние на блато и обездвиженост в обществото. В това време, лихвите нарастват и парите в банките, умъртвения капитал нараства също, а това съпътства паразитното съсловие. Блокиране жизнените функции на организма допринася за развитието на паразитни същества, които още повече засмукват живителна енергия, от която се хранят.

image

Обездвижване на нацията чрез чакане нещо да се случи - Някой да дойде отвън, да дойде дадена дата, да изтече дадена карма и пр
.

Всички те целят едно, да накарат хората да не правят онова, което сърцето им го иска, бягство от Затвора. Сърцето не иска да търпи какъвто и да е затвор. Наистина душата се въплъщава в тялото като в затвор, но после, тя търси начин да се отскубне и всяко едно нейно обездвижване, това е работа срещу нея и нейната мисия. Мисията на човека не е в това да търпи оковите на Затвора, а да излезе навън и да свърши някаква работа.

image

Ако някой ви казва, „изчакайте да дойде този и този период, за да ви тръгнат работите”, не вярвайте: Работите ви ще потръгнат само когато направите крачка със силата на вашата Воля. И когато кажете на глас:– Стига толкова по стария начин! Искам да поема по Новия Път!

image

Българите трябва да заявят своята воля да вървят към Новото и да се откажат от пасивното си поведение на робско търпение.

Програма на върховно обездвижване ,,Без цел и посока"

image

Програма, целяща да отнеме целите и посоката на движение, и да постави човека в състояние на противоречия и безпътица. Човек без цел, се управлява най-лесно и най-лесно се монтират в съзнанието му нови неверни установки, поставящи го в тотална зависимост и безпътица. Веднаж като се поеме по даден път, излизане от него става само чрез катастрофа и излизане от трасето. Това се цели с горепосочената програма. Това е тежката артилерия на Силите на тъмнината. Обикновено в такива периоди, хората са като зомбирани, изпаднали в безпътица и като счупени грамофони повтарят старите насадените им в миналото установки.

Най-високата програма на Злото

image


Очакване на Месията, очакване на спасителния изход, очакване на събитията и катаклизмите.

image

Очакване някой да оправи нещата. Очакване времето да се оправи, очакване на поредния гуру, очакване на поредната илюзорна балонна история. Очакване друг някой да свърши работата.

image


В цялото това време, в съзнанието на човека се настанява леността, инерцията, овчедушието, апатията и отчаянието, и най-вече най-страшния враг – обезнадеждаването.

Бъдете нащрек!

Тези програми на обездвижване са най-мощните. Но даже и те, няма да проработят.

Запомнете!

Работите ви ще потръгнат само когато направите крачка със силата на вашата Воля. И когато кажете на глас:– Стига толкова по стария начин! Искам да поема по Новия Път!

image

Влизат в действие най-новите методи от Науката на образите! Силите на Светлината призовават човечеството: Настъпи времето, когато трябва да започнете да действате! Изкуството на емоционалните вектори не се владее от силите на тъмнината. А дваж повече, тя е безсилна в истинското изкуство на Науката за образите.

image

Предстои много важен период в историята на това човечество! То трябва да се вдигне и поеме в Новата посока! Будните хора в сегашното човечество нарастват с всеки изминал ден!

image


illuminatibg.blogspot.bg/2016/10/mehanika-na-zombiraneto.html
 Гласувай:
2
01. krapetz - Запомнете! Работите ви ще потръгнат само когато направите крачка със силата на вашата Воля. И когато кажете на глас:– Стига толкова по стария начин! Искам да п
02.10.2016 07:59
Отличен девиз , браво!!! и дано повече хора го осъзнаят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6678356
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1559
Календар
«  Август, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31