Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2016 21:17 - Чернобил е терористичен акт на левитския интернационал с цел ритуален холокост
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 2299 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 02.10.2016 10:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image   

В съответствие с доклада на бедствието на ООН, АВАРИЯТА в Чернобил започва на 26 апр 1986 в 01:23:40, когато на оператора по време на експеримента кликнали блокиране автоматична защита срещу претоварване на реактора. Този човек е починал в болница от излагане на радиация или да не разбират дали е виновен. Никой досега не е обяснил на населението обективната картина на причините, поради които реактора избухна с натискането на един единствен бутон, както и резултата от разследването?

В основата е умишлено въведено допълнителено на свободна практика на гориво - от ядрени подводници с голям плутоний 239. Тази информация се публикува днес и е откритие на ядрен физик Николай Кравчук. Николай Кравчук завършва от Министерството на атомната теория физика факултет на Московския държавен университет. MV Университет и неговите констатации са прегледани от професор, доктор на техническите науки I.A.Kravtsom и доктор на физико-математическите науки V.A.Vyshinskim. 1 до 23-ти април 1986 "състояние на активната зона на реактора се е променила значително. Такива промени не се случват случайно, но в резултат на добре планирани, предварително извършени дейности ", пише Кравчук. На четвърт единица съдържа най-високата сума от радиоактивни материали при 1.500 MCI. По времето на теста реактора е бил изключително нестабилен. В допълнение, някои клетки са с по-високо обогатен с ядрено гориво от ядрени подводници (плутоний-239).                                    

Една малка част от активната зона на реактора в разглобен чрез потапяне графитни пръти за спиране на реактора. Вместо намаляване на активността на зоната имаме рязко увеличаване на активността в началния етап чрез потапяне на пръти с ненормално гориво в реактора, което е технически причината на експлозията на ядрен реактор. Самият факт е че нестандартни активни елементи са създали условията за експлозия станция и да спре реактора, така експериментът се превръща в изходна точка за експлозията. Аварийната защита (AZ) стана бустер устройството.

Горбачов е съучастник в престъплението няма съмнение, Така, че е необходимо да се направи окончателно заключение, че е саботаж, терористична атака, за да нанесе максимално унищожаване на населението бяха включени: - KGB - V.K.Chebrikov (групиране Андропов - USA) - Политбюро - Михаил Горбачов (US-UK); - Гражданска защита, A.T.Altunin - отстранен от длъжност и е починал от сърдечен удар през 1989 г. - министър на отбраната на СССР, S.L.Sokolov - насърчава и умира през 2012 година. Три поръчки на Ленин (30 юни 1971 от 28 април 1980 г., 30 юни 1986) - ръководител на КГБ в Украйна S.N.Muha; - началник на отдел Pripyat КГБ СССР V.N.Klochko открито призна, че той е блокирал връзката и че е имало скриване на информация от страна на обществеността. Дава информация: - "В клиниката посетихме известния лекар на САЩ и каза, че повече от 10 години, ние не достигат" [8] - USSR Радио и Телевизия, A.N.Aksenov (аматьор) - ИТАР-ТАСС, SA Лосев (професионална информация умишлено скрита) - председател на Държавния комитет на СССР - министър на СССР за Хидрометеорология и контрол на околната среда, Yu.A.Izrael. Yu.A.Izrael лично ангажирани в изследвания, проведени в обектите на ядрените опити (1954-1970 GG. ) след различни инциденти. Специална част той взе в 1986-1996 GG. за проучване на последиците от аварията в Чернобил. Материали, свързани с изследването на радиоактивността в околната среда, тъй като 50-те години на 20-ти век, които са обобщени в книгата си "Радиоактивното замърсяване от ядрени експлозии и аварии" (1996) -. Професионалист, който умишлено укриване на информация Chernobyl NPP е на пряко подчинение на Министерството на енергетиката на СССР. Те са тези, които определят датата, на разстояние от гарата, която е датата на станцията експлозия. Начело с Анатолий Иванович Mayorets който през 1986 г. става член на Централния комитет на КПСС. Дата на събитие: "... че Министерството на енергетиката е изпратил заповед да започне тестване на 00 часа 00 мин. 25-ти април 1986." (стр. 92 .).

Към тази дата и е интересно да се отбележи, че в СССР и Русия всички специалисти и еврейската общественост празнува  Пасха - Песах!

Фигурата показва календара на еврейските празници през април 1986 година. Днес целият свят знае, че МОССАД и Израел (Rothschild & Ко) планират атаки и война, чрез обвързването им с датите на еврейските празници. Маркира се не само планирането на терористични атаки и военни операции по време на еврейски празници, но също така и извършването на атаките, така че погребението от терористичните атаки да се падна на празника на евреите.                                                    image  
На 26 април на 4-ти реактор се провежда учение на персонала за спиране на реактора при затруднени условия, както и тестване на самозахранваща система. Това учение е продиктувано донякъде от един инцидент станал няколко години по-рано, когато израелска ракета удря иракска атомна централа, която има същия тип РБМК реактор. Имитира се авария в електросистемата на Украйна, при която реакторът и неговото управление не получават ток отвън. Въртящият се по инерция вал на турбината би трябвало да произвежда ток още няколко часа, достатъчен за собствените нужди на реактора. През това време персоналът трябва да спре реактора.                                                      image Зони на радиация в Украйна, Беларус и Русия

Мощността на реактора е намалена на 1000 MW вместо обичайните за него 3200 MW, за да се осигури безопасно протичане на тренировката. На практика изходната мощност пада до 30 MW, което позволява увеличаване на концентрацията на поглъщащия неутрони ксенон-135, който е продукт на делене от ядрата на уран-235 и се натрупва в активната зона нa реактора при намаляване на мощноста. При опит да се възстановят желаните първоначално 1000 MW, концентрацията на ксенон-135 ограничава мощността до около 200 MW. За да се компенсира въведената отрицателна реактивност от натрупания ксенон-135, контролните прътове, служещи за регулиране на скоростта на верижната реакция на делене, са извадени от активната зона на реактора над допустимата височина според инструкциите за безопасност.

Тъй като циркулацията на охлаждащата вода в реактора била намалена, охладителят се нагрява много бързо до степен на кипене и образувал парни джобове в тръбите които го пренасят. Една от особеностите на графитния реактор РБМК е големият положителен температурен коефициент на реактивност (мощностен и паров), което означава, че мощността на реактора расте с увеличаване на концентрацията на парата. Тъй като произвежданата от реактора мощност бързо се увеличавала, операторите се опитали да спрат реактора като наредили аварийно ръчно спиране, което означава бързо и пълно вкарване на контролните пръти в зоната на реактора. Обаче, поради бавната скорост на механизма, задвижващ прътите, графитните върхове на прътите и временното изместване на охладителя, тези действия на практика ускоряват реакцията. В рамките на няколко секунди мощността на реактора скача до около 30 000 MW, т.е. 10 пъти повече от мощността в нормален режим. Прътите с ядрено гориво започват да се топят, а налягането на парата бързо се увеличава и предизвиква голяма експлозия. Тази експлозия изхвърля и разрушава капака на реактора, тежащ 1200 тона, счупвайки охладителните тръби и разрушавайки част от покрива. Когато въздухът влиза в съприкосновение с графитния забавител от вътрешността на реактора, графитът се запалва. По-голямата част от последвалото радиоактивно замърсяване е резултат от огъня, който разпръсква радиоактивните частици в атмосферата. Основна причина за аварията е човешкият фактор. Голяма част от информацията за работата на реакторите е била обявена за военна тайна и засекретена. Включително и фактът, че този тип реактори при липса на добро охлаждане увеличават мощността си. Станалата авария с частично разтопяване на активната зона е била укрита, вместо да се анализира и доведе до знанието на персонала, за да не се повтори. Връх на всичко е, че планът за тренировката не е бил одобрен от Държавният атомен надзор, както и това, че по време на строежа, не кой да е, а КГБ подава няколко доклада за процедурни нарушения по време на строежа(за да се застрховат след аварията-бел.ред.), които естествено пак по техни указания са подминати безмълвно. Не е бил и отхвърлен - надзорът просто не е отговорил в законния срок. И все пак тренировката е започнала „по план“, оказан е натиск за привършването ѝ „в планирания срок“.                     image 
    Чернобыльская авария это еврейский теракт, Хабад. Повтор возможен!                                                       

Днес целият свят знае, че САЩ, Англия и Израел (Rothschild & Ко)и Русия планират атаки и войни, обвързвани с датите на еврейските празници. Маркира не само планирането на терористични атаки и военни операции в еврейските празници, но също така и извършването на атаките, така че погребението от терористични атаки да се пада на празника на евреите.            

image
image
image

От гръцки „Холокост" - всесъжение, пълно жертвено изгаряне(В ОДЕСА ИМАШЕ РИТУАЛНО УБИЙСТВО - пожарът е инсциниран, за да се прикрие масово убийство на над 100 души). Чрез този термин евреите - ЮДЕИ претендират, че германците и другите народи „са ги принесли в жертва" за своето благополучие през Втората световна война. Всъщност истината е точно обратната на тази. ЛЕВИТИТЕ РОТШИЛД(ХИТЛЕР И СТАЛИН) И ТЕХНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ЕВРЕИ/ЮДЕИ/КОМУНИСТИ, принасят в жертва на своя бог (Сатаната) над 50 милиона души НЕЕВРЕИ-ГОИ!...


В КАЛИ ЮГА ИЗМАМАТА Е ГОЛЯМА

За играта на добри и лощи евреи се използват заблудените гои, които се вкарват в религиозната скиния-касапница на конвеир , за жертвоприношение. Гоите превърнати в леви и десни, русофили и русофоби се бият за своите господари.  

Съвременните йудейски дружества Макаби/Шалом се грижат за създаването на групите и насъскването им една срещу друга. В резултат- жертвоприношение над неевреи. Футболните клубове в цял свят са еврейски.Те финансират футболните агитки от гои, които са неевреи и се използват както за театрални сценки и жертвоприношения. Нацистките и антисемитските дружества по света са дело на левити, начело са евреи, изпълнители са гои. Знаете ли кои са Макаби? Това са някогашните юдейски кървави фамилии на Макавеите. Те са били сикарии - скрити убийци, извършващи революция чрез внезапен терор над тълпите. С малобройни групи овладявали огромни маси от хора. Със забрадени лица се смесвали с тълпите и по даден знак изваждали ножовете изпод наметалата, и започвали да колят наред. Масите от хора се разбягвали. Така завладели доста градове и изклали стотици хиляди мирни жители, включително деца, жени и старци. Император Адриан приключил с тях като изпратил войската си и им казал убийте ги, ако не искате да разрушат и избият всички градове чрез подлите методи, които употребяват. Така тези основатели на тероризма останали в единствената крепост Масада и до последно се защитавали докато били обезвредени. Затова в днешния частен кибуц със статут на "държава" Израел националната служба за охрана на държавни обекти носи името на някогашната до последно отбранявана терористична крепост - МАСАДА. Тези бащи на днешните тайни служби по света, имащи за цел всеобщ контрол в координация помежду си, демократични партньорски служби, "рицарите на плаща и кинжала". Тези са инсталираните професионални терористи и революционери. А фарисеите от еврейската "православна" "християнска" църква благославят техните убийства защото са част от юдейския подземен сатанински окултизъм.

image

ДНЕШНИТЕ МАКАБИ СА Уикилийкс и Анонимус. И ДВЕТЕ СА КОНТРОЛИРАНИ ОТ ЛЕВИТСКИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ.

УИКИЛИЙКС Е СЪЗДАДЕНА ОТ СОРОС И РАБОТИ ЗА СТАРИЯ СВЕТОВЕН РЕД- САЩ(сефирадски евреи).

АНОНИМНИТЕ РАБОТЯТ ЗА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД НАЧЕЛО С ДЖУСИЯ И КИТАЙ ЗА (хазари ,хасиди и монголоидни евреи).  

image

" И ти ще заемаш на много народи, но няма да ти заемат, и ти ще царуваш над много народи, те са над вас но не ще надделеят "(Второзаконие 15: 6).

image


Юдаизма дойде от Хасидите, а Хасидите от Хабад Любавич - най-богатата секта, която контролира почти всички лостове на властта, еврейското информационно поле, създадено от еврейския капитал и еверо медиите. Според свещената книга на habadovskoy Тане , техният Бог е създал света само за евреи. Душите на евреите, които били само 600 000 (!) са, частици от техния Бог. Затова юдеите обясняват че има два вида души: божествени и животински. Божествената душа притежават само евреите, които в продължение на много години с пристигането си на земята(5500. Years) са прераждани от тяло в тяло, и това било тайната на успеха им. Евреите имали животнитинска душа от първа категория, която е невидима жизнена сила се съдържа в кръвта за поддържане на живота-тяло. Това идва от душата на един духовен източник, наричан "klipat крак" (блестяща примес), свързан с дървото за познаване на доброто и злото. От тази жизненост се подхранват всички кашер (допуснати храни) животни и растения.

image


Но има и други души на животните, най-ниския ред, които се твърди, че имат само не-евреи, които са от едно нематериално образувание, наречено "Sitra ahara" (от другата страна). Равина Schneur Zalman е убеден, че не-евреите са лишени от божествената душа, и, следователно, лишени от духовен живот. Ако ги слушате, то действията на един евреин са винаги продиктувани от добри намерения, а действия на гоя от зло. Ето как равините на Чабад преподават в синагогите. "Не са лоши евреи. Всички евреи са добри ", казва библиотекарят на Lubavitcher Rebbe, равин Барух Ливайн, коментирайки историята на ролята на евреите в Октомврийската революция от 1917 г.. По негово мнение, еврейските болшевики бяха водени от добрите намерения на еврейската си душа. Т.е. милионите мъртви, две световни войни, бедствия и комунизма, всички евреи считат за правилния избор.

image
                       Бог ЯЛАХОВА

image

Но по-горе описаното състоянието на света от "Тане", няма да продължи вечно. "Sitra ahara" - (. Стр 127) отвратителното на бога им е че той мрази ", т.е. техният Бог мрази хората по света, както и всички животни, които се поддържат от клиптове. В бъдеще, когато Христос ще дойде като  (Месия), всички клиптове/гои ще бъдат унищожени пред техния бог, сякаш никога не са съществували (гл. 19, стр. 117).

image

image

Историческият процес след пристигането на Месията, който е сигурено Chabadniks Чабад и потомък на цар Давид чрез Shneur Zalman, в "Тане" е както следва:

Бог унищожава трите клиптове, и съответно, изтребва всички които ядат нечисти животни и народи по света.

Тогава трансформира klipat крак, който е за евреите и чист източник на живот на животните, като изгубените евреите се връщат към православния юдаизъм.

Earth, странно, не се счита за Shneur Zalman-примес, и следователно запазва своето съществуване, или е превърнатата в етерното тяло. Хидросферата, атмосфера, подкрепени от логиката на "Таня", също трябва да бъдат унищожени. Милиони еврейската искри, ще бъдат обединени в своите оригинални 600,000. По този начин, 
душите на 600 000 евреи ще кръжат над пустинята (или ефирната) Земята - това е апотеоз на истории от "Тане"! Защо не Армагедон. Ето защо бързат и унищожават тенденциозно нашата природа, целият живот на планетата Земя. Вместо изграждане на вятърна, водна, геотермална енергия, слънчева енергия и други електроцентрали, изгаряне на милиони тона нефт, въглища и природен газ и производство на плутоний.

image

Евреин - посетител от чужда земя, от еврейския глагол "Ейвъри" - "да премине през" (Енциклопедия на архимандрил Никифор 1891). Но все пак съвсем наскоро нашите предци, използвали дума "planetos" (скитащи звезди) а планетата ни е наречена Земя, т.е. евреите в съвременния език идват от друга планета (чужденци). Евреи - един от племената на хуманоидните сиви. Техните свещените книги казват, че те са хората, с божествената душа, а останалите нечовеци, са по-лоши от животни, които не могат да направят нищо ( но могат да изпълняват техните заповеди ). Учените според ДНК генеалогията твърдят, че Авраам е най-младият клон - IT 3000 година, за разлика от арийските, които според учените са от продължение на повече от 10 000. Символът на евреите е триъгълник в кръг.

image

Колко тона Плутоний до сега е произвела световната еврейска ядрена мафия. Със сигурност се знае, че продуктите на деление (високо-радиоактивните и дълго (над 100 000 години) живеещи вече превишават много над 300 000 (триста хиляди) тона и продължават да се трупат със скорост 1 килограм за минута, за цялото земно кълбо.Така жадувания от ЯМ елемент Плутоний не се среща на Земята, поради което те са построили ядрените реактори, за да си го произвеждат, а за да не бият на очи истинските им цели са ги нарекли "за мирни цели".

Необходимо е забрана на ядреното оръжие, тъй като няма срещу кого да се използва и ядрените електроцентрали.. Както се видя чрез измама Алиените - "Биороботи", владеят Земята(сценките с Корея и Ирак вече не са на мода и в Русия е техен човек(може би клонинг). Така остава Плутоний да се използва за унищожение на Земята и Луната.

image


Има ли пръст Русия в атентата от 11 септември ?

Наградата за завършване на мисията от Богът на Библията

Стани, свети, защото светлина дойде за тебе, И славата Господна те осия. 2Защото, ето, тъмнина ще покрие земята, И мрак племената; А над тебе ще осияе Господ, И славата Му ще ти се яви. 3Народите ще дойдат при светлината ти, И царете при бляскавата ти зора. 4Дигни наоколо очите си и виж: Те всички се събират, идат при тебе; Синовете ти ще дойдат от далеч, И дъщерите ти ще бъдат носени на ръце°. 5Тогава ще видиш и ще се зарадваш°, И сърцето ти ще затрепти и ще се разшири; Защото изобилието на морето ще се обърне към тебе, Имотът на народите ще дойде при тебе. 6Множеството камили ще те покрият, - Мадиамските и гефаските камилчета; Те всички ще дойдат от Сава; Злато и темян ще донесат, И ще прогласят хваленията Господни. 7Всичките кидарски стада ще се съберат при тебе; Наваиотските овни ще служат за тебе; Ще се принасят на олтара Ми за благоугодна жертва; И Аз ще прославя славния Си дом. 8Кои са тия, които летят като облаци, И като гълъби към прозорците си? 9Ето, островите ще Ме чакат, С тарсийските кораби начело, За да доведат от далеч синовете ти Заедно със среброто им, и златото им, Заради името на Господа твоя Бог, И за Светият Израилев, защото те прослави. 10Чужденците ще съградят стените ти, И царете им ще ти служат; Защото в гнева Си те поразих, Но в благоволението Си ти показах милост. 11Портите ти ще бъдат винаги отворени, Не ще се затворят ни денем ни нощем, За да се внася в тебе имота на народите, И да се докарват царете им.(Исая 60: 1-11).

" А вие ще се казвате свещеници Господни; Ще ви наричат служители на нашия Бог; Ще ядете имота на народите, И ще наследите тяхната слава. "(Исая 61: 6).

Е, това са разумни хора, и затова не виждат. Вижте какво се случва в света, кой е собственик на всички контролни органи на светогледа ви. Вижте как те отдадоха слава на бога си и пренаписват историята и т.н.

" Ето, името на Господа иде от далеч; Гневът Му е пламнал, и гъстият Му дим се издига; Устните Му са пълни с негодувание, Езикът Му е като поглъщащ огън, "(Исая 30:27).

Т.е. религии - християнство, юдаизъм и ислям - са юзда, водещи хората в заблуждение, както за тези, които поставят тази юзда, ще дойде забавление и празник, на този празник евреина ще получи страхотна цена. Т.е. когато те извършват своята мисия да унищожат ведическата слънчева култура,

image


10 И в оня ден, към Иесевия корен, - Който ще стои като знаме на племената, - Към него ще прибягват племената; И неговото местоуспокоение ще бъде славно.
11 И в оня ден Господ пак втори път Ще възвърне с ръката Си останалите от людете Си, Които ще останат от Асирия, от Египет, От Патрос, от Етиопия, от Елам, От Сенаар, от Емат и от морските острови.
12 И ще издигне знаме за народите, И ще събере изгонените на Израиля, И ще събере в едно разпръснатите на Юда, От четирите ъгъла на земята.
13 И Ефремовата завист ще се махне, И притеснителите в Юда ще се отсекат! Ефрем няма да завижда на Юда, И Юда няма да притеснява Ефрема;
14 Но ще налетят на рамената на филистимците към запад; Заедно ще оберат и жителите на изток; Ще прострат ръката си върху Едома и Моава; И амонците ще им се покорят,
15 И Господ ще наложи запрещението Си върху залива на Египетското море; И чрез изсушителния Си вятър ще помаха с ръката Си върху Ефрата, И ще го раздели на седем потока, Та ще направи да го минават с обуща.
16 И ще има друм из Асирия за останалите от людете Му, Които ще оцелеят, Както имаше за Израиля В деня, когато възлезе от Египетската земя.(Исая 11: 11-16),
т.е. те паднаха на планетата, унищожавайки всичко и всичките природни богатства.
image


image

Злото е постоянен спътник на човешката история. То не се поддава на лечение, на превъзпитание или на финансово изкореняване. То е трагичното условие на човешката свобода и може да се премахне само ако бъде премахнат човекът.

image

Страшна е мощта на злото. Не само защото може да предизвика парализиращ страх, но и защото злото има прелъстителна сила. То прекъсва монотонността на всекидневието, прави живота интензивен и обещава освобождаване от ограничения и задръжки.

image

Да се отрича съществуването на злото е най-прекият път към попадане под неговата власт. Само онзи, който осъзнае наличието на злото може да се предпази от него.

image

"Ротшилд" като потомци на Дракона-змия-Хор,подготвящи Второто пришествие от ямите на ада.


Изолирайте Ротшилдови, и ще има мир на планетата. Но за да имате успех, преди това е необходимо да се обяви "джихад"(подобен на замисленият за населението на Земята, от тях) над фамилията и нейните разклонения, плюс конфискация на незаконно придобитото/откраднато в размер на 1/3 от богатствата на планетата.
За да няма повече войни и холокост по земята, во век и веков.

image

ПЪРВА СВЕТОВНА ВОЙНА - ПЪРВИ ХРИСТИЯНСКИ ХОЛОКОСТ

image

Целта на войната е да убие елита на новото поколение на бели християнски мъже. Те успяха: 10 милиона души бяха убити, а 21 милиона са осакатените от двете страни.


image

Джейкъб Ротшилд с нацистка униформа.
Защитник на кралските кесии в Европа. Същото семейство, което финансира Хитлер, контролира бреговете на Израел, с военни и финансови инвестиции. Израел е дом на оцелелите евреи на Холокоста. Помисли за това?

Ако Ротшилд е еврейски цар и е иэвършил холокост над народа си, да отговаря, наследниците на кръвните линии носят наказателна отговорност за престъпленията на клана.

image



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684298
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031