Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2016 00:33 - "Война на боговете" е имало и на територията на Китай
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1204 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

За древната световна "война на боговете" с употребата на мощни разрушителни оръжия се споменава не само древния индийски епос. Отглас от "Голямата война" се открива и в древнокитайската митология. Например, в сказанието "Феншен" се описва как четирима небесни гиганта повели 100000-на армия от небесните войници, за да помогнат на Шан, защитаващ града и планината Шепши от нахлуването на армията на Чан Цзуя и Хуан Фейху.

image

Легендите описват най-възрастния от братята - Mo Личин - великан с височина осем метра, с брада, подобна на медна жица. Той е бил с великолепен нефритен пръстен на ръката си. Клатейки своя вълшебен меч, който се наричал "Мълниеносен облак", това небесно същество предизвиквало някакъв "черен вятър", състоящ се от десетки хиляди копия, които пронизвали телата на хората и ги правели на прах.

image


Но с това мощността на оръжието не свършвала. След вятъра се появявало "огнено колело", изпускащо във въздуха десетки хиляди златни огнени змии. Като резултат, от земята се вдигал гъст дим, заслепяващ и изгарящ хората така, че те впоследствие не могли да бъдат спасени. Това оръжие много напомня с действията си на друго - това, което е описано в древноиндийската легенда "Дрона Парве" като оръжие с невъобразима мощ, смачкващо цели армии.

image

Интересни са и изображенията, дадени в описанието на разрушителната сила на тези оръжия. Например, черният вятър и пронизващите тялото на хората и превръщащи ги в прах копия наподобяват ефекта на радиацията. А издигащото се от земята димно огнено кълбо много напомня гъбовиден облак от ядрен взрив. Но това не е единствения вид мощни разрушителни оръжия, описани в древната китайска митология.

image


Интерес представляват и други видове "оръжия на боговете". Легендите описват някакъв "хаос чадър", принадлежащ на Мо Лихун, който хвърлял небесата и земята в непрогледен мрак. Той можел да причини ужасни гръмотевични бури и силни земетресения, което навежда на мисълта за геофизични оръжия, подобни на съвременния комплекс HAARP.

image
                               Chinese Yoda


Мо Лихай притежавал и странни акустични оръжия, които приличали на четири-струнен инструмент - подобно на китара. Резкият звук от този инструмент оказвал наистина свръхестествено влияние върху земята, водата, огъня и вятъра. Легендите разказват, че когато Мо Лихай започвал да дрънка на струните, всички неволно се заслушвали неговата мелодия, но едновременно с това вражеския лагер бил обхващан от огън.

image

Всички тези описания на древни оръжия говорят за това, че в древни времена, не само в Индия, но и в Китай войните са се водели с такива разрушителни оръжия, за създаването на които се изисква достатъчно напреднала технология от наистина космическо ниво. Ето защо в древността е имало една или няколко световни разрушителни "войни на боговете", ехото от които може да бъде намерено в митологията на почти всички народи.

image

Така например Н. Непомнящий пише за тези "оръжия на боговете" следното: "Участниците в боевете използвали ослепителни светлинни лъчи, пръскали отровни газове, пускали огнени дракони и горящи топки, хвърляли мълнии-стрели, както и предизвиквали светкавици и гръмотевици. Те използвали бойни бактериални средства, хвърляйки капсули с микроби от своите небесни чадъри или парашути, и се защитавали с воали, които ги правели невидими. Техните системи за засичане на радар, които могат да видят и чуят на разстояние от стотици километри, са идентични с военната техника, описана подробно на санскрит в Махабхарата".

image

Това е още едно потвърждение на факта, че истинската история на човечеството има много малко общо с това, което ни разказват официалните учебници по история, а множеството разрушени древни мегалитни структури, намерени на различни континенти само подчертават мащаба и силата на древния световен конфликт (може би повече от един), унищожил в Каменната ера допотопните, високо развити цивилизации на Земята, знанията за чието съществуване са така внимателно скрити от силите, наложили ни своята версия за "официалната история".

image

А дали целта не е да ни тласнат отново към световна термоядрена война?



image

neonula.blogspot.bg/
 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686524
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031