Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2016 20:48 - Пси-технологиите за зомбиране на народите се използват в продължение на хиляди години
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 702 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Tехномагичните методи за манипулиране на съзнанието на хората са познати от времето на късната Атлантида, обаче тъмните жреци, оцелели след унищожаването на Атлантския континент са ги използвали през следващите хиляди години и това продължава и до днес. Един от най-типичните примери за използването на пси-технологии за зомбиране на хората е проекта за "богоизбрания народ", който започна преди 3,5 хиляди години. Но грешка да се мисли, че на земята има държава, чиито народ не е бил под зомбиращото влияние на паразитната система.

image


Ето какво по този повод пише руският пътешественик, биолог и антрополог Г. Сидоров в книгата си "Tайната хронология и психофизика на руския народ": "Разбира се, представителите на вътрешния кръг на човечеството добре знаят как се провежда и прикрепя на генно ниво зомбирането не само на един човек но и на големи маси от хора. Тази позорна техника разбира се няма да описваме.

image

Ние бяхме принудени да запознаем с нещо читателите си, но това е само за тяхно добро, а ако те все пак наистина искат да разберат механизма на зомбиране на човешкия "материал", нека се обърнат към нашата съвременната руска действителност. Всъщност, като цяло, технологията за налагането на човешката психика на чужди идеи не се е променила. Ако на еврейския народ в Синайската пустиня черните жреци набиваха в психиката му концепцията на юдаизма, то на населението на нашата страна същата тази публика набива в главата идеята за т.нар демократично общество. Познанието и разбирането на процеса на зомбиране се опростява и от факта, че и двете понятия в действителност представляват двете страни на една монета, чието име е сатанизъм.

image


Ние знаем от Новия завет, че Сатаната е "лъжец и баща на лъжата". Значи Синайския юдаизъм, както и руската демокрация, започва с лъжа. Това, че демократите отприщиха океан от лъжи в началото на перестройката, в чиито вълни все още се намира нашето общество, ние знаем много добре. Не по-малко изискана лъжа са преживели душите на предците на еврейския народ. Разбира се, не бива да мислим, че изкривяването на истината принадлежи само на демократите. Жреците-сатанисти разбиват идеята за истина в арийските народи поетапно.

image

Първият удар те нанесли върху психиката и културата на арийците с християнството, а вторият - с изкуствена религия, която е специално използвана от тях с цел да умиротвори бунтарския дух на арийците.

image

За християнството ще говорим отделно. Вторият удар на арийския свят е нанесен от невярната и утопична представа на марксистката концепция за комунизъм. Нашият народ пострада от тази луда идея повече от всеки друг - бе дадена жертва от 40 милиона човешки живота. В момента руският народ изпитва третата форма на сатанизма, който този път взе демократична форма. Какво е характерно за тези три етапа? Точно това - и то е най-тъжното нещо - че всеки един от тях лишава и все още лишава обществото от най-устойчивите, силните, не склонни към масови зомбирания хора.

image


Сатанизмът, базиран на лъжи, използвайки изкуствени религии и неустойчиви социално-икономически формации, периодично изтребва хората с висока степен на съзнание, обръща духовната еволюция на човечеството назад, в хаоса, до никъде.

image

Тогава преди 3,5 хиляди години, черните служители на Сет налагат робски манталитет и преобърнали съзнанието само на един народ. В момента това се прави в глобален мащаб.

image




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687423
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031