Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2016 15:48 - Хроновизьорът – супер секретното устройството за пътуване във времето
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1236 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Папата и най-приближеният му кръг може и да не знаят за секретното оръжие, но то съществува според десетки публикации. Сред множеството истории, които са публикувани през годините за предполагаемите тайни на Ватикан, е и информацията за устройство, наречено хроновизьор. Това е устройство, което позволява да се наблюдава бъдещето и миналото. Авторитетни изследователи вярват, че съществуването на това устройство е една от най-строго пазените тайни на човечеството. Някои от тях дори твърдят, че устройството е изиграло решаващо влияние, позволило на Ватикан сити да запази своята власт през годините. На 2 май, 1972 г., италиански вестник шокира света, когато излиза със заглавие: „Най-накрая е изобретена машина за провиждане във времето“.

image


Предполагаемото устройство е изобретено около 50-те години на миналия век от екип от учени начело с монаха-бенедиктинец Пелегрино Мария Ернети. Журналистът Джон Чеймбърс дори твърди, че Ернети е използвал машината за пътешествия в миналото, за да документира разпятието на Христос по заповед на йерарсите на Ватикан.

Отец Пелегрино Мария Ернети е бенедиктински свещеник, учен и международен авторитет в областта на музиката. Той обожавал преполифонията (древната музика) и всичко, което знаел за нея било само от ръкописните източници. Именно това го подтикнало към създаването на хроновизьора. Работата му над устройството започва през 1952 г., когато работи в електроакустичната лаборатория на отец Джемели в Католическия университет в Милано. Изучавайки архаичната музика, отец Ернети открива нов принцип във физиката, който е свързан с музикалните честоти, хармоничния резонанс и връзката им с астралната плоскост.

Самият отец заявява, че е успял да постави квантовата физика в служба на окултните изкуства и да създаде машина на времето и споделя, че с негова помощ е посетил Рим през 169 г.пр.н.е. и е станал свидетел на изпълнението на изгубената днес опера „Тиест”. Отец Ернети твърди, че е използвал хроновизьора, за да се отправи в миналото и с очите си да види смъртта на Христос на кръста. Хроновизьорът е относително малък обект, който е оборудван с множество антени и е съставен изцяло от благородни сплави.

image
Предполага се, че това са най-подробния план на хроновизьора
В края на 1993 г. Ернети и двама учени, работели над създаването на хроновизьора, са повикани да представят резултатите от своята работа във Ватикана пред четирима кардинали и научен комитет. Разултатите от тази среща обаче така и не са разгласени.

Много хора вярват, че т.нар. хроновизьор се намира някъде във Ватикана, скрит в една от многото тайни камери. Въпреки това, има и други версии, които предполагат, че Ернети и екипът му решили доброволно да демонтират устройството, тъй като може да попадне в „неподходящи ръце“.

Интересното е, че малко преди смъртта си през април 1994г., отец Ернети написал писмо, в което заявява, че устройството е реално и не е измислица, както мнозина твърдяли по това време.

Италиански блогъри и изследователи пишат, че католическата църква крие работещата машина на времето от останалия свят с цел предотвратяване на попадането й в неподходящи ръце.

image
      Taliban Travel Time Machine by Mastercard

https://novotopoznanie.com/
 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686075
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031