Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2016 20:17 - Ротшилд имали непогасени просрочени дългове към централната банка на Орион
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 3439 Коментари: 6 Гласове:
3

Последна промяна: 10.11.2016 20:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ТЪРТЕИ СА НАШИ ПОРОБИТЕЛИ, НИЕ ИМ ДЪЛЖИМ НАД 100 ТРИЛИОНА ДОЛАРА, НО ТЕ ДЪЛЖАТ НА ЦЕНТРАЛНАТА БАНКА НА ОРИОН 1ОО ТРИЛЯРДА/СЕКСТИЛИОНА ДОЛАРА.

Кланът на изгонените от Орион( Orion е домът на оригиналния Праджапати (progentitor), известен като Дакша.) търтеи "Ротшилд Дьо Ищар" затънал в дългове към една от цариците, дъщери на Дакша. Повечето от живи същества в нашата галактика (богове, демони, змии и т.н.) са били родени през тези дъщери на Дакша.


image

Праджапати изпратил една от дъщерите си като съдия-изпълнител/бирник да събере дълговете към Централната Банка на Орион.


image

Земята е поробена от извънземни. Това твърди Кетрин Остин Фитс, която има богат опит в най-големите банки в САЩ, в министерства и в други висши финансови институции. Тя разкри, че дългът на земните жители към поробителите им е около 100 трилиона долара, съобщава „Езорейтер“.

Голяма част от материалните богатства, които се произвеждат в света, сякаш се изпаряват. Затова дори правителствените органи, отговорни за проследяването на материалните ресурси, не могат да отговорят къде изчезват парите и защо дългът към невидимите кредитори постоянно расте. Те всъщност не са хора, обяснява Кетрин. Според нея, световното правителство, което управлява Земята, е като марионетка в ръцете на извънземните кукловоди. Сега много се говори за нашествие на извънземни.

Чейз, който изследвал пророчествата на Нострадамус, твърди, че това щяло да стане през 2017 г. Остин Фитс обаче изтъква, че ние хората отдавна сме в робство и затова не се налага ново нашествие на поробители. Може да се очаква обаче светлите сили на Вселената да ни избавят от робските вериги.

Възможно и затова да пише Нострадамус в своето 19-то откровение, в което се споменавало за бели конници, които щели да слязат от небето.

image

През 1999 г. и 7 месец от небето ще дойде велик Цар на терора / Ужаси / и ще възкреси великия Цар на Ангулем. Преди и след Марс / войната / ще се радва на царуване. M. Нострадамус 10; 72


image

http://media.gettyimages.com/photos/russian-president-vladimir-putin-horseriding-in-his-residence-in-on-picture-id170986305

image


https://pp.vk.me/c621931/v621931629/
7940/aC47weoWVAg.jpg


image

Златото от тази планета заминава по канален ред в космоса и след това изчезва някъде по имперските канали. Те го искат. А тукашните управници си плащат с него част от данъците. И наистина странно съвпадение – златото изчезва дори и от големите банки. Самият федерален резерв на САЩ не показва никакво материално доказателство, че камерите им са пълни със злато. Металът, който се съхранява там, а също и в депозитите на Fort Knox въобще не е само американски. Както ще видите по-долу, икономически гиганти като Германия съхраняват огромна част от собствените си златни резерви в камерите на FED и Fort Knox… Изглежда фрапиращо, нали? Въпросът е, как така държава като Германия, абсолютен евро-лидер си държи златото в Щатските резерви, които разбира са частни... Има нещо гнило тук, което в крайна сметка води към извода, че златото наистина заминава по космо-канален ред, защото на никой нищо не се показва, бива отнемано правото на достъп до собственото богатство, и тук, както ще видите явно има над-национални (частни!) институции, чиято дума тежи много повече от тази на националните правителства, а последните – са само параван.
Ако гледаме на всичко това като манифестация на архетипно ниво, златото изчезва, просто като отражение на факта, че концепцията за Баланса все повече избледнява на тази планета, тъй като основния вид на нея потъва във все по-дълбока поляризация (тези, които са чели следговора би трябвало да разбират връзката). Ние буквално не можем да задържим „златото“ на ниво колективно съзнание и то просто „изтича“ на планетарно ниво и отива някъде другаде, където явно се ползва поради различните си свойства с различни цели. Предполагам дадени извънземни фракции са повече от щастливи да играят ролята на физически лост на това отражение.
Интересно е и как Планетарният Дух „създава“ златото в своето „тяло“ и на какво е отражение това спрямо неговия Път.

image

Лесно е да се забележи, че името на златото е антагонист на езиковото понятие "време": Аурум = Авраам => а-враам = а-врем (-е),, която означава "отричащ времето". В действителност, златото не е подложено на действието на времето, на разрушение или унищожаване. Това означава, че притежателя на злато може да преодолее метафизически разпад предопределен от времето и да стане безсмъртен. Тъй като златото е Бa-съдържащ метал, носещ в себе си заключена / в метала/ "светлина" на Слънцето, за Бa ловуват древните драконови-змии Ka за да се "съживят" (което е защото тя е склонна да яде Бa, съдържаща се и в хората), със златото може да се откупите от адския дракон и да си спазарите "вечен живот."
Евреите/Ашкинази/Ашока натрупват всичкото злато на човечеството, с оглед, че се очаква поява на "Moshiach" - дяволската дракон змия - която ще започне да поглъща човечеството, като ще поглъне и съдържащата се в хората Ба, евреите са били в състояние да предложат на"Moshiach" вместо душите си, придобитите огромни количества злато - съдържащо Ба - и с това те да се откупят "своите", "избрани-БА" от поглъщащия дракон и да влязат по този начин във "вечен живот."[ в еврейският рай(Х) - "Адхо Лока"."]
В това се състои основната, свещенА "тайна на златото" като средство за метафизично спасение на евреите и "вечен живот."
Изводът е такъв: за да се запази човечеството от сатанистите хасиди които се готвят да жертват за храна на адския дракон, змия, трябва незабавно да се лишат евреите -"ашкинази" - от ограбеното от тях злато , което през вековете, ...да се направи достъпно за цялото човечество, и да се върне статута му като пари в света. Тогава Хасидите няма да има с какво да се откупят от адския змей, следователно техните опити за съживяване на хазарите и за призоваване на дракона от ада ще бъдат спрени, тъй като без наличието на злато тези действия просто ще доведат до самоунищожение на самите Хасиди, и Дракона змия, в случай на повикване, ще погълне тях самите.


image




Гласувай:
4



1. fascindoo - о йе, Жестоки
09.11.2016 21:48
шаржове!
цитирай
2. krumbelosvet - Дълговете отдааавна са платени,
10.11.2016 07:30
затова не се сбъдва и няма да се сбъдне очакваното от много икономисти "експлодиране" на американската икономика, най-големия длъжник. Кой е платил? Има два отговора - на Маркс и на Кейнс, Разликата е, че Кеинс нарича капитала спестяване и избягва въпроса за произхода на спестеното. Затова, да следваме Кейнс. Великата депресия от 1929-30г. научи банките, че ако бяха пуснали парите, и даже ако бяха напечатали още, нямаше да има депресия, а инфлация. Второто, разбира се, е по-долро за ВСИЧКИ. Но не еднакво за всички, а най-вече за банката, която печати парите, защото тя не ги продава на обращението като печатно произведение от хартия, а ги продава по цената на златото! (Мечтата на алхимиците е преизпълнена!) Дълговете растат и БАНКАТА е техният собственик. Но срещу този дълг няма СТОКИ (това в горната статия се нарича "парите изчезват"), стоките са консумирани на часа. И банката има малки възможности да купи нещо срещу "активите" си. Трябва им ВЪОРЪЖЕНА СИЛА, за да отнемат от длъжниците това, което им е нужно. А най-трайна стока са - злато и ЗЕМЯ. Естествено, ще платят тия с по-слабите армии. Те това е. Кой харчи за въоръжаване повече от всички останали заедно?
А Исус Сирах пише в Стария Завет "Не давай заем на по-силен от тебе, а ако дадеш, знай, че се изгубил". Но освен Уол Стрийт, това непременно го знаят и китайците и сигурно си проват свои сметки. А "гърците ще си изгубят и гащите", както е предвидил Дънов още в 1920-та година, почти век преди началото на обезгащването.
ПП: Не се наложи да припомняме прецедента с Йосиф и фараона, завършил с това, че с акъла на Йясиф, Фараонът става собственик на всичкото сребро, всичката земя и на хората като роби.
цитирай
3. krumbelosvet - ПП: Пропуснах,
10.11.2016 12:48
че растежа на икономиката се нуждае от растеж на паричната маса, и печатницата има още един начин да продава харъия за злато. А ние.вече нямаме право да печатиме... А банките и моловете са чужди. И се чудим що сме бедни. Богатите страни знаят защо. А нас ни учат, че сами сме си виновни. Лош.матриал. И ще ни подменят...
цитирай
4. raders - Не са никакви извънземни, бе ала...
10.11.2016 20:37
Не са никакви извънземни, бе аланкоолу. Също като нас са мушмороци, само че богати. Ядат, раждат себеподобни, серат, насират се и умират. Съзвездието Орион е съставено от много млади звезди от клас О /големи сини звезди/ и в него засега изобщо няма условия за живот, защото много от звездите все още се формират, а планети има ли няма ли - дявол знае. Но каквото и да има, то е още съвсем в начален стадий, защото е възникнало едва преди стотина милиона години - тогава, когато на земята вече е имало бозайници. За твоя информация земята е на 4 и половина милиарда години, а животът се появява едва преди около милиард във вид на някакви едноклетъчни водорасли. Във вселената нищо е се случва така бързо, както си мислиш. Така че на Орион все още няма нищо. И още дълго време няма да има. Анадънму?
А това, което наричаш извънземни, са обикновени богати евреи. Лихвари. Нищо друго.
цитирай
5. kunkata - Анадънму?
12.11.2016 21:54
raders написа:
Не са никакви извънземни, бе аланкоолу. Също като нас са мушмороци, само че богати. Ядат, раждат себеподобни, серат, насират се и умират. Съзвездието Орион е съставено от много млади звезди от клас О /големи сини звезди/ и в него засега изобщо няма условия за живот, защото много от звездите все още се формират, а планети има ли няма ли - дявол знае. Но каквото и да има, то е още съвсем в начален стадий, защото е възникнало едва преди стотина милиона години - тогава, когато на земята вече е имало бозайници. За твоя информация земята е на 4 и половина милиарда години, а животът се появява едва преди около милиард във вид на някакви едноклетъчни водорасли. Във вселената нищо е се случва така бързо, както си мислиш. Така че на Орион все още няма нищо. И още дълго време няма да има. Анадънму?
А това, което наричаш извънземни, са обикновени богати евреи. Лихвари. Нищо друго.


ЕЙ С ТАКИВА ПСЕВДОВСЕЗНАЙКОВЦИ КАТО ТЕБ Е ФРАШКАНО НАОКОЛО.
цитирай
6. raders - Не са никакви извънземни, бе ала...
14.11.2016 21:13
kunkata написа:
raders написа:
Не са никакви извънземни, бе аланкоолу. Също като нас са мушмороци, само че богати. Ядат, раждат себеподобни, серат, насират се и умират. Съзвездието Орион е съставено от много млади звезди от клас О /големи сини звезди/ и в него засега изобщо няма условия за живот, защото много от звездите все още се формират, а планети има ли няма ли - дявол знае. Но каквото и да има, то е още съвсем в начален стадий, защото е възникнало едва преди стотина милиона години - тогава, когато на земята вече е имало бозайници. За твоя информация земята е на 4 и половина милиарда години, а животът се появява едва преди около милиард във вид на някакви едноклетъчни водорасли. Във вселената нищо е се случва така бързо, както си мислиш. Така че на Орион все още няма нищо. И още дълго време няма да има. Анадънму?
А това, което наричаш извънземни, са обикновени богати евреи. Лихвари. Нищо друго.


ЕЙ С ТАКИВА ПСЕВДОВСЕЗНАЙКОВЦИ КАТО ТЕБ Е ФРАШКАНО НАОКОЛО.


:) Но така пише в дебелите книги, бе момче. А ти просто ръсиш идиотизми, без да си прочел и една астрономическа книга.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685710
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031