Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2016 21:33 - Хронология на цивилизацията или нейното пълно отсъствие - част 1
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1230 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Този текст представлява компилация от лични и чужди идеи, потвърдени от последните сеанси, както и от материали, които наскоро са били публикувани по история. Както винаги, вие сте свободни да избирате собствените си становища по следната информация.

image

Цивилизацията на земята няма единна хронологична история в линейното време. Клоновете на цивилизацията са имплантирани разпръснато от различни мета-програмисти (високо развити цивилизации) в различни пространствени и времеви зони ("оранжерии / мехурчета от реалността"), извършва се сеитба на душите, бере се реколтата от тези, които отговорят на експерименталните изисквания. Експериментът се провежда както с всяка отделна душа, така и с цивилизацията и планетата като цяло.

image

По време на експеримента се разработват такива неща като:
- Изследването на новите възможности на Творението (създаване и поддържане на балансирана платформа за еволюция, която включва частици от други експериментални платформи. Внасят се различни видове растения и животни, избира се "доминиращо съзнание", в нашия случай - хуманоидите. На други планети това могат да бъдат всякакви други същества).
- Отворен експеримент с множество свързани играчи, създаващи нови видове по собствения си образ и подобие. Такива "епруветки" са много малко, те могат да се преброят на едната ръка и почти всеки играч (в зависимост от разрешаването и възможностите) може да въвежда свои добавки, например, да засади нови видове обитатели (или да създаде нови, смесвайки), да повлияе на климата, на магнитното поле и т.н.
- качеството на съзнанието и неговата еволюция, като се вземат предвид процесите на превъплъщението и кармата
- възможност за поляризация в посока на светлината или тъмнината в неизследвани досега платформи (служене на другите срещу егоизъм, креативност срещу разрушение, сътрудничество и развитие срещу паразитиращи върху ближния си и т.н.).
- духовна еволюция (познаване на себе си и заобикалящия ни свят, отварянето на горните чакри) или плъзгане обратно в състоянието на животно (работа изключително върху долните чакри, инстинктите за самосъхранение, алкохолизъм, безразличие, лакомия, и т.н.)
- разселение на разумен живот в космическото пространство със собствени усилия (преместване от планета на планета)
- влияние върху съзнанието на различните "утежняващи" фактори - нематериалните същности-съблазнители
- разработката на различни физически тела (с различни ДНК) за изследването на последващите 3D реалности
- изучаване на възможности за смесване на различни космически раси в единно поле на информация
- изучава се възможността за съвместното съществуване на хуманоидната раса (като доминираща) и животинския / растителния свят в различни експериментални зони. Нека ви напомня, че всички сме създадени по образ и подобие, от амебите до китовете.
- изучава се възможността за съществуването на съзнанието от висшите, низшите и паралелните светове на една платформа
- изследва се уплътняването на етера в материя с различна плътност и други физически характеристики на нашия свят, като гравитацията, времето, пространството и много други
- изследва се дуалността (разделяне на "аз" и "не аз") и нейното влияние върху еволюцията в рамките на илюзорната реалност
- изследва се свободната воля, където всеки човек има правото да действа по свое усмотрение (в другите светове решенията често се приемат само групово)
- изследват се различните емоции и техния ефект върху съзнанието (болка, страх, чувство за хумор, и т.н.). Например страхът във висшите светове не съществува по дефиниция, а хумора ние го експортираме
- проверява се вярата в на себе си и в подкрепата на Твореца
- развитието, просто развитието на своите лични качества, както и още много други)

image

Във всеки случай се проиграват сходни циклични сценарии, в рамките на които на всяко съзнание (душата) се дава възможност да отработи неразбраните си уроци. Например, душата има свои уроци от инкарнация в инкарнация в едно и също семейство, сменяйки местата и изграждайки качества като любов, уважение, откритост, доверие, и др ..
Цивилизациите преминават уроците по оцеляване и поддържане на мира от гледна точка на дуалността. Криворазбраните уроци се повтарят в различни форми до пълно усвояване.
С оглед на факта, че душите тук често идват на групи, експерименталният процес е по семейства, родове, народи, страни, звездни системи, монади, и т.н. Например, всяка страна сее своите въплъщенци в определени географски райони.
Също посева отива в различни интервали от време - Лемурия, Атлантида, Хиперборея. Можете да започнете вашия цикъл от въплъщения през 1990 г. след раждането на Христос, а да завършите в древна Атлантида или Египет.

image

Едновременно с това, мнозина въплътени могат да се осъзнават едновременно в няколко епохи чрез връщането на спомена за ключовите въплъщения, което сега се случва при много хора.
Причините за посяване, както и причините за напускане на Земята винаги са различни:
Защо атлантите решили да не унищожават малката планета? (Идеята е, че атлантите знаели за предстоящия катаклизъм под формата на падане на космическо тяло, можели да предотвратят унищожението, но решили да не го правят, като по този начин пожертвали повечето от своите съвременници)
Все пак, те пламенно вярвали, че повечето от тях ще умрат под силния звън на сблъскващите се планети. Факт е, че в трансовото време на промени хората имат повишени психически способности. И те са били пряко свързани с душата си - свръхсъществото. Атлантът помнел всичките си натежали от умора животи на Земята, знаел за целта и смисъла на всяко раждане и смърт. Помнел и щастливия живот във фините светове след насилствените смърти в долината на сълзи и страдания. Чист и свободен живот извън физическото тяло изглеждал за атланта рай, където уморената душа, възкръснала от гроба на тялото, най-после се почувствала у дома.
Но да отиде доброволно в този рай той никога не би могъл, тъй като самоубийството винаги се е смятало за най-голям грях. А човек, който не е научил уроците си в училището на Земята, не е преминал изпитите за текущия физически живот, отивал против своята свръхсъщност, която го е изпратила тук с конкретна задача. За самоубийство атлантът бивал наказван с многократна мъка на астрален, ментален и физически план. Всички свръхсъщности на атлантите се опитвали по-бързо да израснат и да попаднат в по-висшите реалности отвъд ума, времето и формата. За ускореното набиране на опит на Земята те въплъщавали своите фрагменти наведнъж в осем или дванадесет тела на хора с различни съдби и специалности и ги ръководели като кукли. Наред с тези физически кукли всяка душа имала още 13 кукли във фините светове. Тези кукли живеят красиво и много работят в по-фините светове, ходят си на гости един другиму, за да помогнат търпеливо на изоставащите фрагменти от своята същност да изпълняват поставените задачи.

image

Тук е необходимо да се направи отклонение и да се подчертае факта, че системата на едновременните инкарнации с всичките и последствия също била присъща на Лемурия, а и на всички други напреднали цивилизации. В нашата цивилизация нейните канони са частично променени (не са много тези, които поддържат връзка с паралелните аспекти на своите Висши Азове), но изходът от играта все още е възможен само за монадите, както преди това бе писано. Ето защо днес е важно да се повиши общото ниво на съзнание, тъй като в самота никой никъде не отива.
Душата на съвременния човек е в беда: телефонът между марионетките е развален, те не си ходят на гости, тъй като просто не вярват в съществуването на своите двойници.

image

Преди 800000 години връзката между фрагментите на душата не е била нарушена, стотици хиляди уморени атланти чакали възможността да напуснат триизмерното пространство завинаги. Падането на една малка планета върху изпъкналата горна част на Земята за тях е основателна причина за ранен достъп до висшите школи на космоса. Младите души на тлаватлийците също радостно приветствали бъдещ потоп. Хаосът и редът трябва винаги да се редуват, балансирайки помежду си. Когато порядъкът съществува дълго, той приема вкостенели форми и не позволява растежа и развитието на нищо ново. Религията, нравите, обичаите дегенерират, науката се превръща в празна догма. Хаосът навсякъде става надежден разбивач на веригите на остарели догми и правила, на неактуални физически форми и норми. Денят следва нощта, Ин става Ян, негативното става положително. Много млади души от тлаватлийците били оставени от свръхсъщността "за втора година", но те не искали да се обучават при старите правила на Земята и чакали основно преструктуриране на цялата учебна програма. Атлантите преминавали във фините светове съзнателно, без да губят паметта, разсъдъка, съвестта и чепатите чувства. Смъртта за тях била раждането в истинския свят, а раждането на Земята - горчива смърт.
Младите души обикновено се появяват в триизмерния свят с едно физическо тяло. Те научават законите на грубите сили на Земята с помощта на прости, но здрави удари на съдбата. Те обичат шума, силната музика, спорта, проявата на сила и власт. Младите души обикновено са красиви, с напомпани мускули и здраво тяло, и примитивен ум. За ускоряване на учебния процес в триизмерния свят, техните свръхсъщности изчакали смяната на вибрациите на Земята. И това се е случило в посока на загрубяването до 6,8 см диапазон. След Потопа измитата и почистена Атлантида е достигнала безпрецедентен пик. Третата подраса на атлантите - толтеките - е достигнала такива цивилизационни висоти, че те не се поддават на описание и разбиране за нашия ум.

image

neonula.blogspot.bg/




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8726930
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930