Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2016 22:15 - Хронология на цивилизацията или нейното пълно отсъствие - част 2
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1258 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Многоизмерна криеница:
Една от многото цели на експеримента е припомнянето на себе си. Загубени-забравени-намерени в тъмната гора на собствената си памет. Кои сме ние? Какво сме ние? Защо ние? От къде сме ние? - Това са въпроси, които трябва да си зададе развиващото се съзнание по плана на Твореца. То трябва да се стреми да разбере защо съществува, да развие жажда за знания, да еволюира, а не да седи на "равно поле" и да чака манна небесна и други "ясли".
Друга цел е да се смесят застоялите (но обещаващи) съзнания от различни загиващи светове на една платформа с по-динамични души, които искат да се развиват по-нататък, и по този начин да се даде възможност на последните да помогнат на еволюционните губещи. Тук има както доста млади души, създадени от местните логоси, така и стари души, които са дошли да помогнат на новодошлите от висшите светове. Всички те преследват някакви еволюционни цели, и всички те имат възможност да се изкачат нагоре по стълбицата, но не всички го целят, защото всеки има своя собствена програма. Има души от низходящите еволюционни потоци (идващи тук от висшите светове), но има и възходящи души. За това по-долу.
По този начин на Земята в еднакви тела са смесени души на професори от университетска реалност с богат опит в различните светове, и начинаещи, които никога не са били извън 3D платформа - Души от материалните светове, за което беше писано по-рано. Също така, има души, които са подобни по свойства със спрайтовете и нямащи програми за развитие извън рамките на определени граници. Те могат да бъдат сравнени с динамична декорация на нашия многоизмерен спектакъл, те просто съществуват, но не са особено развити. Много от тях се събират по социални съображения (религия, спортни отбори, политически партии и т.н.), предпочитайки да принадлежат към даден егрегор (който да ги защити), и изразяват мисли и идеи на други хора, вместо да генерират свои собствени.

image

Свръхпродукция на трупове:

Причината е в самата програма на матрицата. На определен етап самостоятелното възпроизвеждане на матрицата излязло извън контрол, който и без това е бил отслабен поради големи съмнения за жизнеспособността на програмата, която по принцип подлежи на поредното общо рестартиране.
Въпреки това, матрицата е жив организъм, който има собствена форма на съзнание. Това не е било външно влияние или пристигане на същества от други светове, въпреки че този факт е налице, но той не е формообразуващ. Засилването и разширяването на качеството на материалния живот и усъвършенстването на 3D-матрицата от различни напреднали души (технологичният напредък и индустриалната революция в производството, транспорта, въвеждането на ток и двигател с вътрешно горене) стартирало процес на самостоятелно възпроизвеждане на матрицата.
Тъй като формулата на душата, така наречените семена (или прах) се намират навсякъде в неизмерими количества, инкарнацията става по естествен път. Но това са много слаби, незрели конструкции, нежизнеспособни и неопитни, които не са събрани в зряло съзнание. След смъртта на тялото те често се разпадат, не могат да еволюират. Такива жизнени потоци на Земята са около 60%.



Характерни признаци на такива жизнени потоци (1-во ниво) - липса на осъзнатост, животински инстинкти, липса на интелигентност и способността да се учат и развиват, ограничен речников запас, агресия, отхвърляне на другия, отделеност, страх от живота, лошо възприемане на системата. (2-ро ниво) - слаба осъзнатост за себе си и своето място и роля в живота, нежелание да се променят, да еволюират, инерция на мисълта, завист, липса на разграничение, груба сила, желание за изолация, алчност и материална зависимост.

image

Такива души се нуждаят от стотици превъплъщения за оформяне и еволюция, и това се нарича Възходящ поток. В програмата за Прехода за тях са създадени свят, планета, с подходящ вибрационен план за бъдещо развитие. След тях идват 3, 4, 5 нива, където Душите вече са се оформили и не се разпадат, продължавайки да трупат нужния опит. Такава душа е на средно ниво и сега на земята те са около 30%. Сега на всички тях се дава възможност да се поляризират към Светлината и да преминат към следващото ниво, където те ще заемат място в първите подпланове на петото измерение.

Останалите 10%:

Души от Високо ниво - от Низходящ еволюционен поток, които обикновено идват във въплъщение съзнателно с цел да служат и с други еволюционни задачи,

Души от различни цивилизационни платформи, наблюдатели и други галактически другари.

Цифрите за количеството на населението са умишлено завишени, за да се поддържа мита за недостиг на храна на ресурси, за да се поддържа страх, омраза и враждебност между народите.

С оглед на изложеното по-горе, важно е да се приеме факта, че независимо от сходството на характеристиките на физическите тела и околната среда, всяка душа изпълнява своя собствена програма за развитие, която може напълно да не се вписва в програмата на други души, дори и на тези със семейни връзки. Ето защо не е необходимо да приравняваме всички под общ знаменател и да очакваме еднаква реакция към промените, които се извършват в съзнанието. Онези души, чиито съзнание е узряло да върви в посока на разширяване, активно участват в процеса. Останалите продължават да живеят както преди, и това е техен избор и път. За тези различни видове души вече са разработени нови реалности, както е казано в скорошен сеанс:

image

В: - Планета със сапунени мехури. Какво е показано? Картина от бъдещето? (образът, показан на оператора приличал на земята, покрита с мехури, отделени един от друг)

О. - Това е не толкова картината на бъдещето, колкото начин да се предаде това, което се случва. Мехурчетата - това са реалности. Те се разминават, делят се.

В. - Защо точно мехурчета? Виждаш планета, покрита с мехури, а не две планети, всяка в своя мехур.

image

О. - Планетата е една и на нея има много реалности. Реалностите са сместени във вектори. Можете да си представите това така: има планета, която е в един балон / реалност, и в същото време тя се дели (като клетка), но остава единна физически, но с две реалности.

Въпрос - Тъй като планетата е една, а има две реалности, с какво те се различават една от друга?

О. - С вектора на развитие. Чистотата на мислите.

PS: За допълване на картината с един откъс от стар пост:

image

Защо изобщо идват на земята?

Въпрос: Не е ясно, ако тази земя е илюзорна и толкова безнадеждна, тогава защо толкова народ сега се стреми да се въплъти в някаква форма? универсален мазохизъм - да се забиеш в мрежата? да те хванат да не те хванат ... или там наградки след това ще дават за това? :)

Отговор: Нека ви напомня, че военното училище на земята е едно от най-тежките училище на живота, но все пак постъпват в него, защото опитът, който то дава е огромен. Също така, от земята излизат асове от висш пилотаж! Да получиш такъв опит в другите светове често е невъзможно, поради липсата на достатъчни условия. Времето на Земята е ускорено много по-бързо, отколкото в другите светове например. Също така, не забравяйте, че тук се извършват твърде много експерименти от различни цивилизации, същности, монади и звездни системи.

image

neonula.blogspot.bg/
 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687491
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031