Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2017 20:51 - Тръмп: Ще вкарам Обама и Клинтън в затвора/Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп са роднини и имат кралска кръв
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1677 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 21.01.2017 22:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image



Тръмп: Ще вкарам Обама и Клинтън в затвора, те създадоха „Ислямска държава“

image

Когато най известният американски бизнесмен и кандидат и бъдещ президент от Републиканската партия Донал Тръмп, съобщавал ,че администрацията на Барак Обама и Хилари Клинтън са създали чудовището Ислямска държава, нещата вече били повече от ясни.

image


САЩ управлявани от Демократическата партия на Барак Обама и Хилари Клинтън направили 21 век не по малко кървав и жесток с войната в Сирия и Ирак ,като създали мракобесният режим на терористи криещи се зад абсурдността на радикалния ислям.

image


Думите на Доналд Тръмп защитник на традиционните християнски ценности, върху които е изградена САЩ и така наречената американска мечта за това, че президента Барак Обама и Хилари Клинтън, като държавен секретар са конструирали ислямска държава и за това че те трябвало да бъдат съдени и вкарани в затвора за престъпления срещу човечеството, било просто изспускане на духа от бутилката.

image


Светът вече тръпнел от предстоящaта победа на Тръмп на изборите през есента за президент на САЩ, които или щели да продължат войните в Близкия изток и Украйна, ако Хилари Клинтън и демократите продължавали мракобесното управление на САЩ и света или щяло да настъпи мир и разбирателство срещу тероризма и екстремизма в двете най големи точки на война Сирия и Ирак и в Украйна.

image

Цивилизованият свят трябвало да застане зад Доналд Тръмп, като бъдещ президент на САЩ носител на промяната и мира в Европа ,Украйна и Близкия изток. / podoko.eu

http://bultimes.com/


image

Сравнението Тръмп-Мадридския мошеник
"Make America Great again" е коронната приказка на Тръмп, повтаря я във всяко второ изречение. Ще направи great само себе си и мултимилионерите в правителството си, а след 800 дни ще бъде изритан от собствените си фенове. Аналога на Комарницки с българската действителност между Мадридския мошеник и Тръмп, си е точно на мястото.
Ето сравнението:
И двамата са направили богатствата си по корумпирани и престъпни пътища. Мадридският мошеник използва властта си на първи държавник да заграби от българския народ
държавни имоти за 500 милиона долара . После изсечи горите , изнесе дървесината да си плаща покерските дългове и оголи западното било на Рила.
А Тръм използва Аморала на неолибералната система на Америка, в която частна собственост се натупва на принципа"граби и беж" Той е използвал черните години на финансовата ипотечна криза 2007-2008 г с банкрута на над 200 банки като е търгувал с имоти на американците затруднени да изплащат заемите си към банките, изкупувал ги е на безценица ,а когато банката банкрутира го продава на няколко кратно по висока цена.
Така Тръмп за няколко години натрупа лично
богатство от 5 миларда, откраднало живота на много американци. Сега бездомните спещи в каналите на Ню Йорк и големите градове са вследствие грабежа на Тръмп и приятелите му ,които прибра в правителството си.
https://www.facebook.com/ideyazabulgaria


Когато говори Тръмп, това напомня на речите на др. Хрушчов, когато е представял програмата на КПСС за достигане и изпреварване на САЩ по всики показатели. Пак заявка за световна доминация. Като му погледните жестикулацията, напомня ви на Мусолини, в речи от исторически документални филми.
Тъпо-нагломерът направо изключва след безочливото му изявление, че от мига на встъпването си в длъжност, изземва властта от “лошите досегашни управляващи” /вероятно трябва да се разбира – от Обама, от Сената и досегашното Правителство/ и я “връща на хората”!
Учудващо, изказването беше посрещнато с бурни овации?! Очевидно американците не са се наслушали и нагледали на свинщини “в името на народа”, на притчи за равенство и народовластие…
Силна, изключително силна реч за един простак. Ще изпълни ли много от това, което обещава? Едва ли. Интересното е, че лицето му, в паузите, излъчваше и някаква насмешка. На кого се присмиваше вътрешно Тръмп: на себе си, на другите, на какво точно?
За първи път използваше изключително „ние:, „вие“, „хората“ вместо „аз‘!
Излъчването на Тръмп е на разглезен човек, който се чувства обиден. Каквото и да означава това, да се надяваме че няма да му бъде позволено да подчини своето президентстване на личните си настроения и благоразположение.
От днес Америка е била на първо място! И то по всичко!
И веднага да попитаме – коя Америка?
– На народа на Америка? И що ще рече това – на всички американци?
– На велика Америка? (което привържениците му разбират “бяла”, защото се размахваха плакати “Make Amerika WHITE again”?
– Или на Америка на ПУТИН???…




image

Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп са роднини и имат кралска кръв


Екипи от изследователи в областта на генеалогията са установили, че Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп са далечни братовчеди, и че и двамата са с кралска кръв, пише yournewswire.com

Авторът A.Dzh. Jacobs и екип от изследователи от интернет сайтовете за генеалогия MyHeritage.com и geni.com са разработили родословно дърво, което доказва, че Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп са далечни роднини.

Двамата кандидати за президент също така са и носители на кралска кръв, която прониква дълбоко в техните семейни линии. Jacobs заяви за изданието Extra в скорошно интервю, че „Те имат един велик 19-ти прадядо – Крал Едуард III“.

Родословното дърво, което може да се види и да се провери по-долу (с любезното съдействие на myheritage.com), се състои от дълга линия аристократи и в двата края.

Според Antimedia «Когато се вгледате по-отблизо как глобалните събития са се развивали през вековете, ще откриете, че много от семействата, които доминират в политиката и икономиката днес, са от родословията на феодалите от Средновековието.

В Близкия изток и страните от Третия свят, това е болезнено очевидно, тъй като кралските династии открито заявяват, че е тяхно неотменимо право да управляват страната си, докато на Запад аристократите не са толкова открити, но действа същият принцип.

Хилъри и Тръмп са роднини

Така например, според британският изследовател на родословия Burkes Peerage, повечето от президентите в американската история са свързани с избрани родове с кралска кръв.

В изборите през 2004 г., Джордж У. Буш и Джон Кери са кандидати за президентския пост в САЩ, но двамата кандидати са далечни роднини на кралицата на Англия. Те дори са принадлежали към едно и също тайно общество в Йейлския университет, с патологичното име братство „Череп и кости“.

Младо момиче наскоро стана известно, като разкри всички кралски връзки. Нейните изследвания и проучвания стигат до заключението, че с изключение на Мартин Ван Бурен, всички американски главнокомандващи, включително и сегашният президент Барак Обама, са потомци на средновековен английски крал. / НЕПОЗНАТО

image


http://bultimes.com



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686780
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031