Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2017 20:13 - Tъмни същества от най-нисше ниво, нахлуват в нашия свят чрез изкуственото оплождане
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1287 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.02.2017 20:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
image

Светът като цяло (най-вероятно, с изключение на Китай, Индия и Африка) е залят от вълна от безплодие и спад на раждаемостта. Не само България, където около 25 години сме в тежка икономическа ситуация, но също така и водещите страни в Америка и Европа се сблъскват с демографския проблем (смъртността е по-голяма от раждаемостта).

Причините за това явление са много и различни (спад в развитието на етносите, икономически, психологически, и много други). Решението на този проблем предлага науката – става дума за изкуственото оплождане. През 2010 г. ученият Робърт Едуардс за откритието на метода на зачеване „ин витро“ печели Нобелова награда.

image

Днес в света има над 9 милиона (!) (колко ли са у нас?) деца, заченати ин витро. А броят им продължава да расте.

Ин витро оплождането помага не само на жени с безплодие. Сега все повече и повече се говори за сурогатните майки, които за пари износват „бебе от епруветка“. Известни и популярни хора прибягват до изкуствено оплождане, като го пропагандират на всички. Например, добре известният холивудски актьор Робърт Де Ниро използва услугите на сурогатни майки през 1995 г. и наскоро – през 2011 г. Едни от първите, които започнаха да се възползват от изкуственото оплождане са гейовете, защото те също искат да създадат
потомство.

image

Един от най-известните сред тях – музикантът Елтън Джон и партньорът му, станаха родители през декември 2010 г., също благодарение на сурогатна майка.

Доколко добро е за човечеството това откритие и за когото отвори врати към нашия свят?

Един от най-ясните отговори на проблема с изкуствено оплождане дава зороастрийската Традиция.

Според зороастрийския мироглед, нашият свят е създаден красив и съвършен от твореца Ахура Мазда, от който се излъчват само Светлина, Добро и Любов. Но заради Ангро Маню, който напада нашия свят, ние се оказваме в свят, временно окупиран от силите на мрака. Сега по зороастрийското летоброене живеем на границата на Епохата на Смесване на светлина и тъмнина, и Епохата на Разделение на Доброто от Злото.

image

Човекът в зороастризма се смята за воин, намиращ се на предната линия на фронта на битката между светлите и тъмните сили. Със своя избор ние можем да допринесем за победата на Светлината, когато сме в позиция на любов, хармония, доброта.

Или можем да засилим тъмната армия, ако се опираме на арогантността, лъжата и страха, и заемаме позицията на вируса – паразитизъм, разрушение. Развивайки се от позицията на моралните и нравствени закони, усъвършенствайки се и генерирайки около себе си поле на любов и хармония, осъзнавайки себе си част от целия свят, опитвайки се да го направим по-красив, ние като деца на Твореца изпълняваме своята задача и своя дълг пред света.

image

Светлите сили са заинтересовани и ни помагат в това, а тъмните – напротив, стремят се да ни въвлекат в своята орбита на греха и тъмнината, за да получат властта в този свят.

image

Смята се, че когато нашата духовна същност е създадена от родители, които се обичат, чрез тяхната физическа близост, тя получава защита при зачеването си от Рода (Фравахара по авестийски)

image

Енергията на биополетата, разгръщането на енергийните вихри на мъжете и жените в акта на зачеването с Любов, привлича и предпазва светлата същност. Ето защо такава връзка е свещен и сакрална в зороастризма (и в други традиции).

image

Когато зачеването става случайно, от двама , при това лишени от светли и чисти мисли, и толкова по – зле – в пияно състояние, с животински страсти, то привлечената същност ще е от много по-ниско ниво и защитата и ще бъде отслабена.

image

В случай на изкуствено оплождане съединението на сперматозоида и яйцеклетката е механично, напълно лишено от защитата на енергиите на телата на родителите, а и прародители. На физиологично ниво се включва зачатие за развитие на бъдещия организъм, но каква душа, същност от какъв план в този момент се вселява – е изключително трудно да се прецени.

image

Като се има предвид, че в момента много тъмни сили се стремят да влязат в този свят, става ясна опасността.

Какви са причините за безплодието, които карат хората да прибягват до метода на изкуствено оплождане, до раждане на деца на епруветки? Много фактори допринасят за появата на безплодие – безразборни полови връзки, лошото хранене с химически и генетично модифицирани продукти, обитаване на екологично неблагоприятни райони, и много повече.

image

Но ако се замислим, именно всички тези фактори се пропагандират и се развиват от науката и културата, и са признати и уважавани от всички. В резултат се получава така: първо някаква сила създава проблем, а след това предлага начин за решаването му, и в края на краищата се оказва, че точно тази сила печели от този проблем!

image

От една страна се намалява броят на здравите хора, свързани с корените си с бялата раса, способни в този исторически момент на смяната на Епохите да отблъснат тъмното начало, да застанат на страната на Светлината. От друга страна, на Земята всеки ден расте броят на хората, родени изкуствено, които са много по-склонни да застанат на тъмната страна.

      image

Нарастването на населението на Земята при постоянно намаляване на потомците на бялата раса се дължи на раждаемостта на потомците на черна и жълтата раси. Което е повод за размисъл.

image

Възниква въпросът как да се отнасяме към тези хора, които са дошли от епруветката, и които живеят сред нас. Да се отнасяме към тях като към потенциална заплаха за човечеството? Да ги проклинаме, да ги избягваме? Как да се реши този проблем от етична гледна точка?

image

Да, всичко това са проявите на настъпилата Епоха на Водолея, свързана с разделянето на жива и мъртва вода, и началото на Епохата на разделяне на Добро от Зло.

image

Тези процеси сега набират скорост. Засега следва да се разбира, че на тези хора, от епруветките, им предстои да решат повече проблеми и въпроси, свързани с отслабената им защита в плановете на духа, душата и тялото.

image

Възможността да отстъпят и да направят грешен избор за тях е висока и затова те трябва максимално да спазват моралните закони.

image

Друг е въпросът дали ще успеят… / НЕПОЗНАТО

Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6184760
Постинги: 4190
Коментари: 1145
Гласове: 1520
Календар
«  Октомври, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031