Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2017 22:32 - Картография Шаданакара / Матрицата на Земята: Хората в скотобойната на извънземните
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1249 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.04.2017 22:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image


Картография Шаданакара



За да се разбере картографията Шаданакара има нужда за малко да се спрем на представянето от Д.Андреев на фината организация на човек, връзките му с световете на възходящия и низходящ ред и на кармичните трансформации. Според концепцията си за Висшия Аз човека е неразрушима монада сътворена или родена от Духа.

Въплътената в Шаданакар човешка монада съществува в Иролн, един от висшите светове. В следващите етапи от реализацията/въплащението е създадена shelt (реалността на пет-мерното пространство), а след това астралното тяло (4-D). Заедно те образуват човешка душа, която има духовно око и други сетивни органа, дълбока памет, способността да се общува с жителите на висшите класи/слоеве на Шаданакара. След това се създаде етерното тяло, което управлява жизнената енергия (3-4 мерни), и накрая, при раждането Eнроф(на Земята) физическото тяло, състоящо се от вещества. Последното съществува само по време на един живот и след смъртта се разрушава. Ако след смъртта душата попадне в световете на изкачване(възходящ ред), етерното му тяло се запазва и се въплъщава заедно с душата при следващото раждане. Ако натрупаната карма води до пречистване - преминаване през адски сфери - етерното тяло се пресъздава. Важно е да се подчертае, че при реинкарнация/прераждане човешка монада през цялото време си остава в един от световете с нарастващ номер Иролн, пътуване извършва само неразривно свързаната с монада душа (shelt и астрално тяло).

Демонични монади също са били създадени от Духа, но в древните времена, те са се преместили далеч от своя Създател и се опитаха да създадат своя собствена вселена. Нарушели принципа на духовна любов, те не са били в състояние да създадат нещо ново, така че започнаха да се опитват да покорят създадените от Духът светове, и да паразитират над тях. Основният източник на тяхното съществуване е жизнеността на живи същества, особено силно излъчвани по време на страдание и смърт. Естествено, те търсят власт над човешките същества. Но по принцип, те могат да се овладеят само астралното тяло и shelts, Mонадата не е достъпна за тях. Около тази борба за жизнената енергия и човешките души се развъртат сложните превратности на мета-история на Земята.

image

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.bg/2015/10/blog-post_9.html

image

" О неразумни народе , защо търсиш Бог навън от тебе ?! До вчера тези , които те отлъчваха от църковните фирми , днес се пъплят за индулгенции за опрощение на греховете си ! Ако веруваш , че Бог е Любов , защо е нужно Нему да се правят жертвоприношения / нима с Агнеца , кръв за кръв да ще се лее 🐑 / или принципа на Кайна ще заложиш , вместо брата , софра с плът да има ! Ако Деница / Сатана / , значи светлина е не правиш ли поклон със свещи като палиш в чест на Него ?! И кой е твоя Бог сега , като следваш стадо , а Пастиря с овчи кожи се прикрива ! Писано е , ала Вие вече не четете , че дни са черни тук е Антихриста и Бъдете Будни в заблуда живота ви протича ! Истината ще ви направи свободни !!! "
" Гробарят на вашите илюзии "



Матрицата на Земята: Хората в скотобойната на извънземните

image



Може би Матрицата отдавна съществува, само че акумулаторите за захранване на кукловодите не са нашите тела, а нашата чиста енергия, която лесно и незабележимо се източва от нас, не от някакви интелигентни роботи, а от извънземните.

Въпреки факта, че в научнофантастичните филми и книги, а и в научните среди, често се изказват опасения, че човечеството е заплашено от изкуствения интелект, който може да трансформира нашето общество в матрица, обслужваща обществото на интелигентните машини, нещата вероятно са много по-различни и много по-зловещи.

image


В документалния проект на Игор Прокопенко от ТВ РЕН „Роби на извънземните“ се разглежда хипотезата, че нашата цивилизация дори не е превзета от извънземни за създаване на енергийна матрица за собствените нужди на извънземните, а е изкуствено създадена.

image



Създадена е именно такава, каквато е необходима на по-напредналите във всички отношения извънземни. Тези извънземни от други галактики очевидно просто са открили нашата планета, която е много добре пригодена за техните генетични експерименти, което им е позволило да създадат агресивна и постоянно дебалансирана цивилизация от роби.


image


Защо такава несъвършена, пита авторът на документалния филм? И отговаря на този въпрос: за да се държи всеки човек (всяка батерийка) в състояние, в което най-лесно се отнема неговата енергия. Всички наши чувства, изблици на емоции и страдания – не са нищо друго, освен огромно излъчване на енергия навън, която се събира от извънземните, които се хранят с нея, както ние ядем месо, зеленчуци, плодове и зърнени култури.


image


На практика, казват авторите на проекта, ние за извънземните сме говеда, отглеждани за „клане“. Въпреки че на пръв поглед изглежда, че никой не ни води в кланицата, всичко е относително. За огромно излъчване на енергия са необходими огромни трагедии като войни, революции, страдания заради природни бедствия или космически катастрофи. Човечеството постоянно се държи в такава ситуация, в която хората се убиват сами себе си.

image
https://ichef.bbci.co.uk/childrens-responsive-ichef/r/720/1x/cbbc/p01jygw9.jpg

Въпреки, че в този документален проект, наречен „Роби на извънземните“, авторите явно не са се осмелили да наричат нещата с истинските им имена, опитвайки се по някакъв начин да изгладят неприятното впечатление от истината, представена пред зрителите на този филм. В действителност най-точното име на филма би било „Добитък за извънземните.“ Или по-познатото за нас – „Матрицата: батерии за извънземните.“


image


Но се смята, че първото име по-точно отразява истинското състояние на нещата, тъй като батериите се пазят и дори подобряват, а добитъкът просто се коли и безмилостно се разфасова (в нашия случай – с безмилостно организиране на войни, революции и други средства за масово страдание и унищожаване на хора).

image


/ НЕПОЗНАТО

 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686939
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031