Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2016 21:36 - Гравитация това е превръщането на един вид материя в друг
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1051 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 16.07.2017 14:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image


Материалното пространство - източник на енергия за звездите.


Какво е това материя?

Доколкото разбирам, по-голямата част от учените по този въпрос подразбират двата й вида - вещество и радиация. Пространството и времето, за тях са просто арена на действие на материята. Възникващото противоречие, ни заставя да се въведат допълнителни лица; като излъчване/ефир, отново представен от същите частици, но с някои особени свойства, виртуални частици, но тези частица, отново могат да бъдат отнесени или към първия тип - вещество или към втория - кванти на полето. В тази работа се основаваме на различно определение. Материята е реалност, която може да съществува в три форми: твърда, светлина и пространство. Материята може да се движи/преминава от едно състояние в друго. Материята може да бъде количествено изразена по отношение на енергията/чрез енергията.

Има два възможни подхода за по-нататъшен анализ: триизмерен подход, който дава насока/направление, което нарекох "Forever Young Universe" и втори по-подробен подход, "Space Genetics"/"Космическа Генетика", където цялата материя на Вселената, т.е., емисии на вещество и пространство-времето представлява единна четири-измерна, квази-затворената решетка. Тази решетка не е "зоопарк" на частици, а има само два вида частици: екстра връзка и липсващото звено в решетката. Съвкупността от възможните връзки трябва да дават всички наблюдавани частици на материята, всички квантови полета, както и наблюдаваното пространство-време. Прочетете повече за въпроса на страницата "Генетика Превращения Пространства".

Целият двадесети век във физиката не е вземано предвид такова нещо като етер. Ако някой е твърдял, нещо относно възможността за съществуването на етер, след това най-вероятно, това е означавало край на кариерата му. Накрая, някъде през 1998 г., "водещите физици на света" се събраха и измислиха тъмната енергия. Те са трикове са допустими, тъй като те са водещи физици. По този начин, от гледна точка на водещите физици във света състава на Вселената влизат: 4 атома%; 23% студена тъмна материя; 73% тъмна енергия. Е, ние "простите физици," осъзнаваме, че тъмната материя е нещо като нов етер. От моя гледна точка, във Вселената не съществува тъмна материя или тъмна енергия. С ролята на тъмната енергия в нашия модел прекрасно се справя реликтовия фон, или фоново излъчване. По подробно погледнете тук:



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728978
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930