Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2020 10:19 - ЕДИН КОНДУКТОР И ЕДНА БЛОГОИЗЯВЯВАЩА СЕ ДАМА - В ЕДИН ВПРЯГ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1779 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ЕДИН КОНДУКТОР -  НААКТИВИРАНО  ПО  КАЗУС  КОМУНИСТИЧЕСКО  МЕКЕРЕ

 

  По време на карантината достъпа до влака остава свободен. Като човек, обичащ планината го ползвам понякога. До гарата отивам пеша, живея близо до нея. Гарата в дните на карантина изглежда като бомби да са паднали в двете големи чакални. В тях – съвсем малко хора, но пък групи от цигани, седнали в някой ъгъл върху черги с многорбойната си челят, обградени с планина от куфари и чанти. Идват си от Европа, от ж. п. гара София се прехвърлят на други влакове. Те са на горния етаж на гарата, аз директно отивам на долния за билет. На двата етажа има по един полицай близо до ескалаторите.

   Влаковете са празни, почти празни са и тези, с които идват работещите в София от селата. Явно работодателите им са ги разпуснали, дано да не са ги съкратили. В късния следобед има повечко хора във влака. По това врем в София приижда многобройната кохорта от охранители, които работят през нощта. При тях криза за рабтните им места няма, а опастността от разширяване на грабежите сега е по-висока. Охранител е доста популярна професия, голяма част от идващите да работят тук от Лакатник се изявяват като такива. Пътуват си с униформите, на които има надпис на фирмата им, обикновено не правещо смисъл.

   Освен тази опция за разходка когато съм в София имам още една. Вземам от съседката каишката от кучето й и отивам с нея в парка. На полицаите обяснявам, че си търся кучето из парка. На другия ден полицаите са се сменили и аз отново съм на разходка с...каишката.

   Влакът към Искърският пролом е почти напълно празен, но разписанието на влаковете се спазва стриктно. Загубите за БДЖ сега огромни, давам пример.

   Влакът за Лакатник в 11, 20 ч. се състои от 4 вагона, току що рециклирани, истински кукли. Един от тези вагони е първи клас, в него няма нито един пътник. В останалите три вагона има по трима пътници, все с по толкова се случвам. Един пътник е седнал до едната врата на вагона, другият е до другата врата, а третият е в средата на вагона.

   Ще опиша деянията на един апостол на комунизЪма, кондукторор на влака, който изнесе пред пътниците във вагона забележителна комунистическа пропаганда. Някога наричахме такива изяви активни мероприятия или открити партийни събрания, а изявниците като него – агент провокатори.

    Проверява кондукторът пътниците, гледа мръсно, работи без маска и без ръкавици. Тримата пътници бяхме с маски. Когато ме провери му казах доброжелателно, че осъществява кантакт с хора и трябва да е поне с маска. Стана ужасно. Кондукторът се разфуча като прахосмукачка с повредени лагери. От маска нямал нужда, защото туй сх маските било шашма.  Всичко това с коронавирусът е измислица, каза той високо, зада чуят и останалите двама, за да можели от правителството да въведат диктатура в страната, да елеминират опозицията, да взема кредити и да ги откраднат. Истината за починалите била, че те са умрели от бял дроб, а не от коронавирус, както твърдял Мутафът /б. м. проф. д/р Мутафчийски Но те са разобличени пред народа, той знае истината.

   Преминавайки на вариации върху собствени теми кондукторът каза, че вече 10 години ББ тероризира народа и че сега ни докара тази беля /б. м. коронавируса?/. Точно сега, каза той е време народът да излезе по улиците и да го свали. Защото народът е гладен заради него, а той не си знае парите.

 Не бе пропуснат и проф. Мутафчийски между бичуваните, който срещу много пари е нает от ББ да лъже народа.

   Още много простащини каза кондукторът, но не спомена тези, които очаквах да чуя от него – да изхимнослови Радев, Манолова и Трифонов, вероятните му фаворити, според мен, на неговото интелектно ниво.Така силно бе словото му, че останалите двама пътници в купето си свалиха маските, вероятно защото разбраха, че коронавирус няма, но пък има измама от страна на ББ – хората умират от бял дроб ги лъжат, че умират от друго. И кимаха одобрително глави. Аз останах не само с маска, но и с излъчване на египетска мумия като мимика за одобрерие или неодобрение към проповедта му, подобна на тези на полковник Гундяев пред християните.  Обикновено след като ми провери билета кондуктора му казвам, благодаря, когато слизам от влака ако той е на вратата казвам, довиждане. На слизане от вагона към този пропагандаторски боклук дори не погреднах. Говори същото, които казва президентът ни, простакисимусът български, но не така нагласено. Ако президентовите фалоси, които той подмятва са предназначени да се ловнат на тях опростачените, то кондукторовите заподметнати фалоси са за една друга категория /не казвам хора/, които са на ниво откровени боклуци.  

   На същото, което кондукторът говори по същество, но изказано по различен начин попаднах на статия в Блог. бг, която копирам.

   Нека някой ми каже, че тези изявники не се подготвят от едни в същи център и че този център не е в президнентството. Аз се чудя защо главният прокуро не сезира Конституционния съд, че президентът ни путка­_нва най-засегнатите икономически от кризаата за излезат на улицата, на бунт, защото са гладни, а тези, които ги управлявата /б. м. ББ?/ са сити. Вероятно гладните са гладни заради ситите, бунт срещу тях требе, иначе гладуването и ситостта ще продължат? За простащина не можеш да държиш един създаден за хиперсимплицитасник човек, но за призоваването за действия срещу държавата, бунт на гладните срещу ситите, за което е виновен според него ББ, макар и името му да не се назовава директно  е необходимо. На времето осъдиха Ал Капоне не за мафиотизЪма му, а за неплатени данъци. Недопустимо е един човек по чужди прикази и закази да клати толкова време държавата прикрит зад паравана на простащината,  която той ползва като параван за истинските си намерения. Известно какви, въвеждам таг, стратегическо преориентиране на страната ни. Само че за това трябва да можеш да мислиш самостоятелно, да работиш за хората, които са те избрали, а не по подръпване на конци. Защото ставаш за кашмер и никой не ти вярва.

 

 

 13:19 - Заради 14 умрели кой знае от какво, затвориха държавата, а народа залостиха здраво като прасе в кочина.

автор: radostinalassa категория: Новини   image
прочетен: 89 коментари: 5 гласове: 

2




  Внимание: ДИКТАТУРА! Извънредното положение – до 13 май! Извънредното положение заради коронавирусната епидемия у нас се удължава до 13 май. Това решиха преди минути депутатите със 122 гласа „за“, 47 против и 7 въздържали се… въпреки върлата съпротива на основната опозиционна партия БСП и президента Радев…

 

 

…И дори на глупавите им стана ясно, че България и целия останал западен свят не са в здравна, а в системна политико-икономическа криза. Разбра се, че Ковид-19 е безобиден сезонен грип, но пък е необходимата пушилка, зад която кукловодите да демонтират фалиралият глобалистки проект. Западният капитализъм фалира и предреченото някога от философи и поети днес се случва пред очите ни!

Потвърди го днес и Кристалина Георгиева:

„Световната икономика на практика спря. Ситуацията е много по-тежка, отколкото при кризата през 2008 – 2009 г.“, заяви с печал шефката на МВФ. „Никога в историята на МВФ не сме виждали икономиката спряла. Но това вече е факт. Намираме се в период на рецесия, която е много по-лоша от световната икономическа криза”, добави тя.

И у нас, като из целия Западен свят правителството стреля по комара Ковид с тежка картечница. В тая битка косвените жертви и милион да станат – не е проблем, даже е приемливо.

Безумие!

485 заразени и 14 починали за 20 дни в страна със 7 млн. население – процентът на заразените към момента е 0,00714 %! Нищо че за да се обяви за епидемия, трябва заразените да са минимум 2 %.

Кое му е извънредното тогава на това положение, та се наложи не само да го въвеждаме, ами сега и да го удължаваме с + 1 месец?

Какво се случва всъщност: Коронавирусът е лятно грипче, но в негова чест, ни се монтира ДИКТАТУРА!

Държавата е затворила, икономиката спря, а само днес на борсата излязоха нови 10 хил. безработни. Следват глад и размирици. Скоро!

А сега? Отпреде ни един плешив униформен прислужник на Хунтата, който чете цифри с физиономия на погребален агент. Цифри иначе смешни, ако ги сравним с грипните епидемии от предишни години у нас. Но Торбаланът с пагони чете злокобно и час по час предрича, че ще мрем, а Диктаторът от Банкя дудне зад гърба му и плаши: Ако не слушате, ще ви уморим!

Заради 14 умрели кой знае от какво, затвориха държавата, а народа залостиха здраво като прасе в кочина.

Банкянския сатрап пари не дава, щото Хазната отдавна е окрадена от шайката… Му!

Събуди се стадо българско! Управлява те слуга на вашингтонския „Нерон“ – империята му се разпада, икономиката му е във фалит, но той вселената ще запали, да запази диктатурата си над света! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

 

   Щеи приключа постинга си с цитат от Гьоте. За разлика от простакисимусите по света, аз съм доста добре започнат с неговото творчество и ще приведа един цитат от трагедията Фауст, когато студентът, вече образован, се връща при професора си, а професорът е самият Мефистофел. Студентът дава акъли на дявола, а той му отговаря на една негова суперпростотия:

   „Тук сам дяволът не може нищо да прибави!”


                            image

 Для разъединенье пропагандчики новые инструменты надо, я думаю, спекулуми...









Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12190362
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031