Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2013 20:40 - ПРОИЗХОД НА ЗАПАДНИТЕ РЕЛИГИИ
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2066 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.12.2013 16:09


                                                  image                                                                                                                        Когато човек започне да търси истината има три опасни зони, през които минава. И ако не е предварително добре подготвен, в него могат да се отприщят най-ужасните реакции.

Тези опасни зона са: Егото, Религията и Науката.

Тези зони са толкова дълбоко залегнали в човешкото съзнание, че тяхната власт и контрол могат да предизвикат най-ужасните и непредвидени реакции. И това става, когато бъдат нарушени концепциите или принципните идеи, засягащи властта и контрола.

Трудно можем да се преборим с тях вътрешно, а още по-трудно публично. За тяхната защита и в тяхно име са били убити, измъчвани и унищожени много хора. И всичко това е ставало в защита на незащитимото, защото Егото, Религията и Науката са лъжи имплантирани от програмистите на човечеството още от времето, когато са ни създали.

Знам, че думата лъжа е силно изявление, но всичко, което не е реално може да се разглежда като една лъжа. Знам, че мнозина от вас ще се почувстват атакувани от тези думи, но ако търсим Истината, ще е необходимо да се изправим пред вътрешните чудовища и да ги победим. В противен случай, ако не го постигнем, само ще си играем на търсачи на Истината. Обаче в часа на Истината тези хора ще продължават да бъдат само програми, които симулират търсене на Истина.

Първата програма или архетип, имплантиран в човека е религията, която не трябва да се разбира като едно и също понятие с вярата. Тази програма е станала необходимост, когато е било решено да бъде манипулирана реалността като алтернатива за контрол над тълпата.  
                                                                                                                            От момента, в който е бил създаден човека, е станало необходимо съществуването на ефективна програма за неговото програмиране, обработка и насаждане на концепции и идеи, съобразени с плановете на създателите. Религията работи директно с вярата, като я насочва в предварително избрана посока. А самата вяра е част от изходния код на човека. По тази причина религията е разработена.

Всички религии произлизат от една основана религия – архетипна и задълбочена, която се е адаптирала с течение на времето, особеностите на народите и местоживеенето им. Всяка религия работи чрез емоционален и интелектуален център, въпреки че ние вярваме, че го правим чрез духовният център. Това е тайната на неоснователната защита на религиите.

Духовният център работи само чрез вярата, но вярата не е свързана с религията, а със Същността. А Същността най-често е недостъпна за голям процент от хората, които я объркват и свързват с религиозни вярвания .

Следващата имплантирана програма е била науката. Тя борави изключително с интелектуалният център и покрива няколко фронта едновременно. От една страна, всичко, което религията не може да обясни, науката ще го направи. От друга страна това създава конфликт между двете, науката срещу религията, като по този начин не се допуска изтичане на данни и информация, които могат да затруднят програмирането.                                                                      image                                                                                                                         
Науката работи чрез наблюдение и експериментиране на реалността, която е покрита и защитена от илюзията на субективната реалност. По тази причинна няма теоретическа възможност за достигане до цялата истина. Човек може да стигне само до привидната истина, която се променя за удобство според дадени решения.

Така науката днес казва "A", но утре казва "Б", защото наблюдателя и наблюдаваното са създали достатъчно голямо разстояние по между си, за да може това да се случи. Истинската наука обединява, а не разделя, раздава, а не скрива.


И накрая, нищо от това не би послужило като инструмент за контрол над човека, ако не съществува нещо, което да го защити. Точно с тази цел е било създадено и имплантирано Егото, Личността.

Аз съм и имам стойност, защото съм.
Аз живея и аз имам.
Аз съм вярващ, не пипайте моите убеждения.
Аз съм учен, не докосвайте на моята наука.
Аз мисля, затова не пипайте моите идеи.
Аз съм религиозен.
Аз имам диплома, не пипайте моята професия.
Аз съм търговец.
Аз съм артист.
Аз съм политик.
Аз съм работник.
Аз съм философ.
Аз съм бездомник.
Аз съм милионер.
Аз съм главен изпълнителен директор.
Аз съм военен.                                                                                                                                                                                                                            Програмата Его е най-важната от трите, защото без нея другите две нямат смисъл и не работят. Макар и да изглежда нелогично, Егото функционира чрез инстинктивния център. Неговата защита е агресията и енергията на страха. Егото се грижи да бъде постоянно свързано с кошерното съзнание на настоящото общество и затова препятства свързване с Източника, който ще ни даде достъп до нашата Същност. А ако имаме такъв достъп, Същността ще ни освободи от първо от Егото и след това от всички други имплантирани в нас програми.                                               image                                                                                                                         Етимологията на думата религия, от латинската religare или re-legere, винаги е била спорна . Според Цицерон , re-legere (за препрочитане), според Лактанций, думата религия произлиза от латинският глагол religare (задължавам). Задължение към Бога, поради неговата милост, от което следва, че религията е вид задължение. Произхода на термина “религия” подчертава зависимост в отношенията на човека към по-висшите сили, от които той се чувства зависим и по тази причина ги издига в култ.

Задължавам, чиито синоними са (налагам, насилвам, притискам, натоварвам, възлагам, карам, накарвам, принуждавам, налагам, заставям, ангажирам
давам указание, изисквам, заповядвам, настоявам, нареждам ) всички те без съмнение могат да се тълкуват като манипулирам и програмирам .                                                                                                                                                                                                                            Религията е била първият метод, използван от създателите на човешката раса с цел препрограмиране, манипулация и контрол. Сега е дошло време да узнаем истината за това какво се крие зад религиите и да открием към кого е нашата "вяра" - към Демиурга или към "Отца на Христос" .


От началото на познатата ни история, религията е играла важна роля в архетипа на човека и обществото. Също така в тази история винаги е имало, "избрани от боговете народи", които да управляват другите. Това винаги се е повтаряло от времето на шумерите и египтяните.

Библейските времена на Мойсей и Исус са маркирали разликата за западната култура - единият от тях за еврейския народ, а на другият за християнските души. Първите пет книги от Библията се наричат Петокнижие. Те са взети от Тора - еврейската писмена традиция. Евангелията са добавени по-късно, за да се да покаже разликата, защото те са на Новия Завет за живота и делото на Исус. Както можете да видите, корените на християнството са в юдаизма, а Исус е бил евреин. Когато всичко това ни е ясно, можем да започнем с историята.

Демиургът програмира стъпките си за много време напред. Можем да кажем, че за него един ден е хиляда години, но тъй като времето представлява в действителност пространство в движение, можем да кажем, че едно движение на Демиурга се равнява на хиляда движения на човека.
 image                                                                                                                           Ние се раждаме, живеем и умираме четиринадесет пъти, а Демиурга примигва веднъж.

С това искам да кажа, че в измерението, където той живее, нашето време няма смисъл. Минало, настояще и бъдеще са незабележими за неговата логиката, за това има нужда от представители, които да поддържат създадената от него октава в правилният курс на линейно време на нашето измерение.

Правилната октава за Демиурга е да се запази човека - тялото, биологичният носител, далеч от "Същността". Това е така, за да може цялата човешка енергия да се пренасочва към самия Демиург, за да има изобщо някакъв смисъл неговото собствено творение, което представлява в същност самия човек.

Бележка на преводача:

Сега вероятно във вас ще настъпи малко объркване свързано с термините използвани тук и тяхното значение. Какво представлява Демиурга? Това е преди всичко архетип, сборна програма, матрица, извън нашето пространство и време. Демиургът е подобен на съзнателна програма, която материализира нашето триизмерно пространство. Демиурга сам по себе си не е нито добро, нито зло, защото той също е част от цялото, от Творението.

Злото идва от това, че по време на създаването на триизмерните обекти от някои представители на Демиурга в нашето пространство, в този момент, в биологичния носител, наречен човешко тяло, е била заловена същност от много висше естество. Заловена е била Частица съзнателна Светлина от много високо измерение, като това е станало, без съгласието на тази Съзнателна Същност.

От този момент нататък, цялата октава на творението в нашият триизмерен свят е отклонена от първоначалния план. Защото тази съзнателна частица, трябва да се върне там, от където е дошла, но поради ценната енергия, която тя генерира в човешкото тяло, Демиурга и неговите представители тук на земята, възпрепятстват тази съзнателна Същност да се завърне. Това е причината да се родят Христос и Буда, те идват, за да помогнат на заловеното Съзнание да намери обратният път към мястото, на което принадлежи.                                                                                                    image                                                                                                                            Господ дал на Мойсей на Синайската планина, плочите на Закона, Десетте Божи заповеди. Те са най-вече морални закони, чието тълкуване се обобщава в католическата религия, както следва:

1.Обичай Господ повече от всичко друго
2.Не изговаряй напразно името на Бога
3.Почитай светите празници
4.Почитай майка си и баща си
5.Не убивай
6.Не допускай нечисти постъпки
7.Не кради
8.Не лъжесвидетелствай
9.Не допускай в себе си нечисти мисли или желания
10.Не пожелавай имота на ближния си


Това е официалната история, но нека да видим истинската история.

Йехова, сам по себе си не е Демиургът, но е неговото проявление посредством една раса, която го представлява. Йехова се среща с Мойсей, но не на Синайската планина, а на друго място. Той мu дава код от алгоритми, с които може да се манипулира октавата на Демиурга.
Този код е известен с името Кабала.                                                                                                                                                                                     От този момент евреите стават хората, избрани да работят ( поддържа текущата октава ) и да властват над другите народи. По точно не целият еврейски народ е облагодетелстван, а само една религиозна каста ( манипулатор / програмист ) от тяхната етническа принадлежност .

Тази грешка или измама на Йехова спрямо Демиурга, води до отклоняване на октавата от първоначалните команди за създаване и този факт се отразява в по–висшите светове. В последствие на такова положение, винаги бива изпращан Съзнателен шок, който да коригира отклонението.    
                                                                                                                             Преди малко повече от две хиляди години на земята се ражда Исус, чиято Същност е Христос, който манифестира в абсолютно и пълно съзнание Истинският Творец. По този начин Исус Христос предизвиква шока, чв чиито резултат се коригира отново октавата на сътворението.

Представителите на Демиурга са знаели много добре кой е Христос и защо идва, за това не са го приели като техен месия, защото той не е бил представител на Демиурга, а на Истинския Творец.

Когато Демиурга видял, че въпреки всичко, промяната се случва, той постъпил хитро. Посредством своите представители на земята, той създал Римската католическа религия. Целта на тази новосъздадена религия е била, за да може по този начин да Демиургът да контролира информацията, която Христос е дошъл да разпространи. От този момент е властта е разпределена между юдейството и християнството.                                                                     image                                                                                                                           Всички евангелия, които могат да изложат на риск сигурността на Демиурга, бяха счетени за апокрифни и само четири от тях бяха включени в Писанията, но разбира се след като предварително бяха манипулирани. Всички други западни религии са получени от този първоизточник – еврейската Тора и покриват всички фронтове на Демиурга.

"По действията ще ги познаете". Достатъчно е да знаете, че в името на техния Бог са били извършени най - ужасните зверства, за да ви стане ясно на кого служат. В еврейско- католическата религия, служителите и последователите се покланят на един и същи Бог, въпреки че последните лъжливо признават Христос като Спасител.Затова те предпочитат да го показват убит и разпнат на кръста, победен от Демиурга, имплантирайки в подсъзнанието на неговите последователи триумфа на своя бог Йехова. Това е направено така, че да бъде прокарано силно и ясно внушение, че никой не може да стигне до Отца, освен чрез тях и техните представители .                                                                                                image                                                                                                                         
Истинският Творец няма нужда от представители, нито от похвали, нито молитви, нито почит или нещо, което има връзка с Егото. Истинският Творец не наказва, не причинява болка, не кори и не иска жертви. Защото той не е в съзнание за вас, докато вие не осъзнаете него.

Истинският Творец е в съзнание за вашата Истинска Същност, но не познава биологичният носител с измислена самоличност наречена Его, която го представлява в това измерение.

Всичко, което казват религиите на Демиурга е лъжа. Единствената истинска религия, истинския представител на Твореца, сте вие самите. Връзката с вашето Съзнание, вашата истинска божествена Същност – това е Твореца, който може да ви освободи от затвора и фалшивите богове.

И сега се запитайте към кого е вашата "вяра"? Към Демиурга или към Изначалният Творец?      
 



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685774
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031