Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2013 00:07 - Кой е Мохамед, "пророкът на ислямът"?
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2471 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.09.2016 22:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image                   
Пророкът Мохамед е практикувал сахаджа-йога за
вдигане на змията(полумесецът-сарпа) с 6 год. си
ученичка("сикхи")-Айша, а като станала на 9 год. и
разяснил на практика хадисите тантра и кама сутра.
Айша е любимката от харам-ът му. "Харам" на Араб.
означава "забранено", докато "халал" е "разрешено".
Хара(Хар) е Шива, докато Хари е Кришна.
Думата "Харем" е навлязвал от Турски, но точният и
превод е от Араб. "Хар-Им"(мн.ч. на Семит.- "Им" ).
"Забраненото" е както група девици за разплод,
така и светилището "Кааба", което е "Шива-линга".
                                                                                                                           
Според ислямът, "Аллах е един и Мохамед е негов последен пророк". Но тука нито се казва, Кой е Аллах, нито се дава референция да питаме предният пророк, аджаба, той чувал ли е за "последният" - Мохамед. Това добре, но братята мюсл-мани, ако съумеят да се откъснат племенно-родствените си предстви и окови за "бог" и "пророци", може и да разберат някога(не е задължително в тази своя настояща инкарнация!!), че аврамическите "пророци" са изопачено копие на ВЕДАическите риши(мъдреци), които има дарбата на Шива, да му използват 3-то око за "сканиране на матрицата"(минало-настояще-бъдеще).


image


За тяхно нещастие на нашите мюсл"мански братя, обаче, наистина съществува пророк, но не аврамически, и не кой да е а Самият Вйаса дева, литературна инкарнация на Кришна, (който е събрал Ведите и ги е разделил на 4, като е написал и 5-та ВЕДА- "ВЕДА-анта", която съответсва на 5-та отрязана глава на Брахма от не кой да е, а - именно от Шива, който е "анонимен патрон" на Аврамическите духове Яху и Аллаху), който в Своята "Бхавиша пурана"(Ведически Пророчества), писана в началото на кали-юга, т.е. преди около повече от 5 хиляди години назаде към днешна дата, е пророкулвал появата на пророкът на ислямът, само, че като реинкарнаиран от Шива и бунтарски демон срещу Шива на име "Маха-мада"(Бълг .-"Разширявне на илюзия"), подобно на "Маха-Майа".                                                                                                               image                                                                                                                           
Педофилът(Гр.παιδο-φιλία, букв.- "детски приятел"), който се слави за пророк на Аллах(рудра "аху") и основател на ислямът(друг вид йудаизъм) е Марсов архетип - Овен. Казахме, че Марсовият архетип е присъщ за Абрахамските религии, които са Скорпионски.
Неграмотният Мохамад създал ислямът в Медина на Арабския полустров като "нова религия", която е абсолютно копие на йудаизмът- войствено-агресивна, кърваво-инстинктивна и лицемерно-невежа. След малко ще разгледаме мистичната страна на този акт, но външната страна е ясна- юдейски талмудчени хазарски равини, диктуват Куранът на базата на Тора и Талмуд с цел да обединят арабите-извънкласови племена на Арабският полустров срещу Римската и Персийската империи.
Рилигията е създадена на основа на санатана-дхарма на Шива, но замърсяването и и изопачаването и до "пишача-дхарма"("пишачи"- вид извънкласови). Шива е гуна-аватар на ТАМАС(невежеството) и благославя и деви и демони, занимаващ се с падналите духове в матрицата.                                                                                                      image                    
"вдигане на сарпа" ="разширяване на илюзията майа"  
                     

 Маха-мада, Разширителят на Маха-Майа(Великата илюзия) практикувал сахаджа-йога, "вдигане на Змията"(сарпа, полумесецът на Шива в 5-тия ден след ново-луние ="панчами").       
Забележете емблемата на 7-ма чакра, "Сахасрара"- целта са С-хаджиите/S-hajj(сахаджиите).

Обърнете внимание, че при тълкуване на Сричката ОМ от майа-войдистите(каквито са сахаджиите) над дъгата на илюзията("сарпа") е тригълник с върхът надолу-символ на Маха-Майа или Кали, с ЛИНГА на Шива вътре(в средата). Сега сравненете какво има в "Черният камък" до Кааба в Мека. Сахаджиите считат, че "бог" е Шива, но "отдал цялата си енергия на Майа(сега тя била Шри Нирмала Деви, агентка на Илюминатското ООН) САМА да твори" и се разпорежда с енергията на Шива. Ако не вярвате-питайте този симпатяга в България- "Синът Майчин". Той ще ви потвърди, че Маха-мада(Мохамед-ислямският пророк) е един от "10 световните Учители по сахаджа-йога". Всички са хаджии : хаджии&са-хаджии ! В средата "залата за медитация" на ООН има макет на Кааба от Мекка.                                                                                                                                                                                                                                           
Ще срещнете много сайтове или "учители" по чакри и кундалини-шакти, но над 98% ще ви кажат, че "целта е била 7-ма чакра"! НИЩО ПОДОБНО! - Кришна се намира не във втора(както тантра-йога определя, а "Тантра" не е нищо друго освен диалозите на Шива и Майа в кали-йуга за проповядване на Безличностен Брахман- майа-вади, или майа-войдизъм(Eng. "void")-"илюзорна-празнота", а Кришна СЕ НАМИРА В 4-ТА ЧАКРА- "АНАХАТА". ("Аз съм в сърцето на всяко живо същество" Бхагавад Гита 10:20). виж публикацията "САТ-кона" Кришна е звукът и буквата "А".


image
             
Пре-раждане в матрицата = 8

4-3-5-2-6-1-7+1-6-2-5-3-4

Чакрите 5,6,7 не са нищо друго освен ОГЛЕДАЛЕН ОБРАЗ на 1, 2, 3. Достигайки 7-ма чакра съзнанието достига Безличностният Брахман-Шива, който, чрез КАЛИ(разрушаване на грубото тяло от 5-те елемента) преражда душата отново в материално тяло, минавайки през 1-ва чакра на Брахма. "Сахасрара" е меката част на темето на главата на новородените отрочета.
Шрила Прабхупада нарича тези типове йоги на "събуждане/възбуждане на змеят" - Кундалини-шакти-"ДЕТСКИ ИГРАЧКИ". Те са много популярни днес сред майа-войдистите, тантристи, "интегрални йоги", ню-ейдж-ъри, които ВСИЧКИ СА ЛАНСИРАНИ ОТ ИЛЮМИНАТИ ("Организацията на Обединените Нации " - ООН!!!!                                                                                                            
Шрила Прабхупада нарича тези типове йоги на "събуждане/възбуждане на змеят" - Кундалини-шакти-"ДЕТСКИ ИГРАЧКИ". Те са много популярни днес сред майа-войдистите, тантристи, "интегрални йоги", ню-ейдж-ъри, които ВСИЧКИ СА ЛАНСИРАНИ ОТ ИЛЮМИНАТИ ("Организацията на Обединените Нации " - ООН!!!!

Телесната машина се нарича Шри Янтра и чакрите, като "колелца в нея". Тя не обект на практикуване на йогата на Кришна-съзнание !
Целта на Кришна-съзнание е индивидуалната душа не да "става-бог", не "да се слива с някой си или нещо си", не "да се преражда", не "да има "космическо съзнание" ", а - ДА СЛУЖИ НА КРИШНА, ИЗНАЧАЛНАТА БОЖЕСТВЕНА ЛИЧНОСТ!!
 image                                                                                                                                       
Бхавишйа Пурана - пророческата пурана   
от Вйаса Дева, ~5000 г. пр. Хр.                                                                 

Виайса-дева, литературна инкарнация на Кришна пише "5-та ВЕДА", част от която са Пураните-"ВЕДА-анта"("краят на ВЕДА")в която посочва смисълът на 4-те Веди, съответстващи на 4-те глави на Брахма, както и за 4-те класи, които ще спасят чрез служене в "санатана-дхарма". Вйаса-дева е риши, ведически мъдрец-пророк, който посочва, че на мясотто на 5-та отсечена глава на Брахма от Шива, извънкласовите ще му "го върнат" кармично поради това негово невежество да унищожава брахманизмът в кали-йуга, чрез служене на жена му - Кали, и ще извратят "санатана-дхарма". Това ще бъде кармата на Шива- няма да може да си изпълни до края задължението към Кришна да "удържи духовете" в тамас-гуна и извънкласовите ще обожават съпругата му Кали, която ще го повали самият него в краят на кали-йуга за да дойде Вишну като Калки да постави начало на нова Сатйа-йуга. В Бхавишйа-Пурана се обяснява кармичните резултати, които ще се случат с вечната санатана-дхарма от извънкласовите, благодарение на духовете в тамас-гуна-мракът.


image
   http://3.bp.blogspot.com/-YF88le1cer8/TV5bTc_UCYI/AAAAAAAACPA/ujjgQI8Ftm8/s1600/
abrahamic-peace.gif


"Преди да навърша 9 години, вече бях научил основната доктрина на арабския живот : Аз против брат ми, аз и брат ми срещу баща ни, семейството ми срещу братовчедите ми и целият клан, клана срещу племето, племето срещу света и всички заедно срещу неверниците Леон Юрис.Това е познато от Тора и Талмуда.Крипто-турци ,Крипто-араби, Крипто-българи,Крипто-европейци,и т.н.са начело на управлението на света.                                                                                                                                                                                                                                         
>    Исляма е еврейска религия, прозтичаща от библейския Авраам      
       

                                  image                                                                                                                     
Шива следи за изпълнение от душите на санатана-дхарма, но същевременно отсъжда кармата и преражданието им, в съответсвтие с това, дали те успяват да го удволетворят. Понеже Шива се удволетворява много лесно, то той раздава благочестива карма лесно. В този аспект- всеки нечист дух може да бъде "чист" за определен период от време(кала) и Шива ще го награди с добра карма. Шива не се замисля(понеже е в тамас-гуна и действа инстинктивно!!), че този нечестив дух с такава карма може да увлече други нечестиви духове в матрицата, имайки благословията му. Този легион от нечестиви духове се нарича "заговор"(кон-спирация, обединение паднали духове - Лат. "con-spiritus") Те формират религиите(дхармите) в кали-йуга, за който Кришна е казал в Бх.Г.- "Изостави всичи религии(дхарми) и просто ми се отдай!"

Шива не изисква от обожателите си кървави жертвоприношения и употреба на интоксиканти, докато съпругата му КАЛИ- изисква. Но Шива е известен и като Ашуттоша- "Господарят на обикновените хора"- тези, които постят или се покайват материално за известен период от време, но после пак упадат и се връщат към демоничното си състояние, обожавайки съпругата му Кали, като рудра - "Рудрани"

Как точно тези зли духове "изиграват" Шива, в създаването на ислямът, като "използват намалението", че Шива просто е "механичени съдия-изпълнител" (тъй като е иззел изпълнителската функция на Брахма в кали-йуга!!).
                                                                                                                           
Полуотворените 2 очи, както и 3-то око, показват трансовата позиция на Шива-готов да прати всяка невежа душа,
в Утробата на Вишну(безсъзнателното/несъзнателното), за да се прероди в по-низша форма на живот.
Полумесецът в 5 ден от новолуние("панчами") съвпaда а със свещеното число- 5(хамса) на мусулманите,
които се молят по 5 пъти на ден и ходят на 5-ият ден в джамия(Петък) след денят на Луната- "Moon-day"

image                
Пророчествата на риши Вйаса-дева:

Bhavishya Puran: Prati Sarg: Part III:3,3 5-27
Бхавишйа Пурана: Прати Сарг: Част III:3,3 5-27

В династията на цар раджа Шаливана(Shalivahana), имаше десет царе, които отидоха на райските материални планети след изпълняване на дългът си санатана-дхарма за повече от 500 години. След този период постепенно започна да намалява моралът на Земята. По това време цар Бходжа-раджа-(Bhojaraja) бе десетия от царете на Земята. Като видя, че моралният закон за поведение е спаднал- отиде да овладее във всички посоки на страната си, с десет хиляди войници, командвани от Кали-даса(Kalidasa). Той прекоси река Инд(Sindhu) и овладя положението сред извънкласовите гандхари(gandharas), млечхи(mlecchas), шаки(shakas), кашмири(kasmiris), нарави(naravas) и сати(sathas). Той ги наказа, отнемайки голяма част от богатството им. Тогава царят отиде заедно с (Махамада)Mahamada -Мохамед, на духовен лидер на млечха-дхарма, и неговите последователи, обожатели на Великият дев - Шива, намиращ се в пустинята. Бходжа-раджа изкъпа маха-дев Шива в умът си с вода от р. Ганг и му се поклониха в съзнанието си поднасяйки му панча-гавйа/pancagavya ( 5-те съставки : мляко, пречистено масло, кисело мляко, кравя-тор и кравя-урина ) и паста от сандалово. След като той изпя някои мантри(молитви) и на Шива му се хареса.
След като изслуша молитвите на царя, Шива отсече: Царю Бходжа(Bhojaraja), трябва да отидете на място, наречено Маха-какшвара(Mahakakshvara), земята се нарича Вахика(Vahika) и сега е заразена от млечхи(mlecchas). В тази ужасна страна вече не съществува дхарма. Имаше един мистичен демон на име Трипура (Tripurasura), който вече напълно съм разрушил и изгорил, и е дошъл отново по редът на реинкарнация на демонът Бали. Той е без произход, но постигна благословията ми. Името му е МАХАМАДА-Mahamada (Мохамед) и делата му са като на призрак. Затова, царю, не ходи в тази земя на злото и духовете. Чрез моята благословия Вашата интелигентност ще се пречисти.
Като чу това царят се върна в страната си и Махамада/Mahamada (Мохамед) дойде с тях на брега на река Инд(Sindhu). Той бе експерт по разширяване на илюзията("маха-мада"), така че той каза на царя: с угоднически тон: О, велики царю, Вашият Бог(Шива) е станал мой слуга. Само вижте, как той яде моите останки("remnants"), ето сега ще Ви покажа! Царят останал изненадан, когато видял това пред очите си. Тогава в гнева си Каладас(Kalidasa) смъмри Махамада/Mahamada (Мохамед): "О, негоднико, ти създаде една илюзия за да заблудиш царят, сега ще те убия, о, нищожество ..." 

                                                                           image            
  "ислам" иде от араб. глагол "аслам"
имащо семитски корен "с-л-м"
което ще рече "подчинявам се"
                                                                           
 
Градът е известен като мястото им за поклонение, на място, което е "Мадина" или "свободнο от опиянение". Имайки вид на дух ("Бхута"-Bhuta), експертът-илюзионист Махамада-Mahamada (Мохамед) се явил през нощта пред царят Бходжараджа (Bhojaraja), казвай
."Царю, Вашата религия(дхарма), разбира се, е известна като най-добрата религия сред всички останали. И все пак, аз ще създадам ужасна и демонична религия с благословията на Господ(Шива). Признаците на моите последователи ще бъдат, в това, че те на първо място ще обрязват гениталиите си, няма да носят "шика"(Shikha) на главата си, но ще носят брада, ще бъдат покварени, ще вдигат врява до небесата и ще ядат всичко. Те ще се хранят с плът на животните, без да се извършват никакви обреди. Това е моето мнение. Те ще изпълнява "пречистващите актове" чрез Мусала(musala, masala)(от тука- "мусал-мани"!!) или - "хаванче", а не с- досегашната плетен кош(висящ) за масло, ориз- "куша"/"коша" (kusha, kosha)- от тук на Рус. "кушать"- "храня се", "кусок"- къшей), още -оризово растение -куша, от което се изплита мат за седене в поза за хранене(асана)- оттук фр. куше(coucher)- "спя", кушетка.
Следователно, те ще бъдат известни като "мусал-ман"(musalman), замърсителите на религията(санатана-дхарма). Тази, обсебена от бяс религия, ще бъде създадена от мен."
След като чул всичко това царят се върнал в дворецът си и духът -Махамада (Мохамед) се върнал във владенията си.                                                                                                                                                        
Масала/Мусала (хинди मसाला); (бенг. মশলা); (урду مصالہ) - името на смес от подправки за пикантни храни (Гарам масала-) и т.н. Почти всички видове масала, съдържащи черен пипер и други остри подправки, обикновено съдържат съставки, такива като джинджифил, чесън и лук. 

image
               
Правоверни извънкласови "аллахизират" грешен Арйан  
                     

Интелигентният цар Бходжарадж(Bhojaraj) е модифицирал Санскритският език в три "варни"(класи) - за брахманите(brahmanas), за кшатриите(kshatriyas) и ваишите(vaisyas) - а за шудра(shudras) той създава практйа-бхаша(prakrita-bhasha), на най-обикновен език, говорен от обикновени хора. След царуването си му в продължение на 50 години, той отишъл в райските планети на Индра. Моралнитете закони, установени от него били отличени още от полубоговете.
Arya-Varta (Арйа-варта) са благочестивите земи, намиращи се намира между Vindhyacala(Виндхйачала, Авест.. "Вендидад") и (Хима-чала)Himacala или още като планините, известни като "Vindhya"(Виндхйа) - Хималаите.
Арийаните живеят там, а варна-шанкарас(sankaras)-по-низшите класи, обожаващи Шанкара(Шива), пребивават в долната част на Виндхайа(Vindhya).
Мусал-маните(musalman) са били държани от другата страна(западно) на реката Инд(Sindhu). Но по-късно- нахлуват в Арйанските земи за да потвърдят упадъкът на кали-йуга...                     image   
      
Ислямът е религия на поклонение към рогата на Satаn и Saturn (Кааба) както и към Луната и това е корена на ционизма.          
                



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728942
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930