Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2013 18:39 - Масони и 8 март
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1204 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.07.2016 21:13


                                    image                                                                                                                                     
"Освободена жена"- сама си изкарва парите и е независима от мъжът !! 1940 г- САЩ
"Технологичният прогрес" днес поставя жената зад компютърът с увеличена независимост!"Напред-наука е Слънце"!!                             СПЕКУЛАТИВНОСТТА НА МАСОНИТЕ(наследена от Католическата църква, която е моделирана по образец на
Юдейският Абрахамизъм) е т.нар. "освобождение на жената"-"woman"s lib"/liberation
Масоните честват "освобождението нa жената" на "8 март".
- 8 е число на Сатурн и
- Март е месецът на смъртта и кръвопролитието
("марта" е "мъртъв" на Санскрит)                                                             
Женското начало на душата в еволюционен план се
изразява чрез последователността на архетипите управлявани
последователно от Земята, Луната и Венера:

1. Телец("U-Ma", Божията майка, илюзорно изражение на утробата на Вишну- "U-Terra"),

2. Рак(перфектнатa съпруга в домът) и

3. Везни(перфектна спътница за Вечността).

Това са чисти архетипи! Чист архетип на Везни е Радха.
Санскритският корен е "радх"-"радвам се".
"Женското начало" е символ на САМАТА индивидуална душа(джива-атма) и е асоциирано с Луната. за това Луната в нас е много важна, тъй като символизира нашата душа, нашето под-съзнание, което ДОБРОВОЛНО И СЪЗНАТЕЛНО трябва да "се изкачи" до СЪЗНАНИЕТО(да изплува) към Слънцето(Свръх-съзнанието)-Кришна.
Тъй като само ОСЪЗНАВАНЕТО ще я придържа към освобождаването от Цикли-ВЕЧНОСТТА.
Ето я истинската причина за която масоните да не разбират Слънчевият култ. ОСВОБОЖДАВАНЕТО на душата и жената не е "освобождаване" на животинската енергия, наследена от Телец.
При Абрахамските религии жената се третира като "плодородна почва за оплодяване". И за това тези религии са МАРС-САТУРНОВИ(материален мъж управлява, който иска да опложда постоянно душата и да я върти в самсара). Това е и "раят на мусулманите"- "Джанна"!
Но да видим какво правят масоните!! Като стари хитреци, възпитаници на лукавите римляни и гърци, те заемат "разкрачена позиция" по отношение на жената. Те прокламират някакво "равенство" на мъжът с жената, но всичките им тайни общества, които УПРАВЛЯВАТ КОНСПИРАЦИЯТА, са мъжки!!
Подтискането на жената с деспот е държане на душата в робство и невежество.
Деспотът, характерен за Илюминати, не е черта на архетип Лъв, както и на Слънцето, като символ. Деспотът е характерен за МЪЖКИ ЛУННИТЕ ВЛАСТНИ архетипи, на-вече Скорпион и Козирог.                                                                                                           
Точно това прави рептилният ашкеназки "елит" не само с жената, но с цялото общество.
Но те са либерализрали жената в САЩ, по две причини: 1) да я обложи с данъци, 2) да поеме индоктриниранията и възпитанието на децата още от най-ранната им възраст. ОТВСЯКЪДЕ ПЕЧАЛБА ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА РОБСТВОТО В МАТРИЦАТА ЗА ГЕНЕРАЦИИ НАПРЕДЕ!!                                                                                                                                                                                                       
В някои страни по света (предимно бивши социалистически страни на 8ми март се отбелязва ден на жената. Но някои жени отказват да честват този ден. Защо е така? Няма и век откакто в социалистическите страни е въведен специален ден на жената, чиято история се произлиза от официални срещи на жени комунистки, някои от които членки на окултни тайни общества. Първият Ден на жената е отбелязан на 28 февруари 1909 г. в САЩ по инициатива на Американската социалистическа партия.На 27 август 1910 г. в Копенхаген се провежда първата международна конференция на жените социалистки, организирана от социалистическия интернационал. По предложение на германската социалистка от еврейски произход членуваща в тайни общества Клара Цеткин е взето решението: всяка година в една от първите недели на пролетта, когато през езически времена се отбелязвал празник на богинята Астарта да се празнува ден на работничките и жените. Така преди 100 години през 1911 г. за първи път е отбелязан ден на жената. На 8 март 1917 г. подтиквани от хора имащи скрити цели работничките от Петроград излизат на демонстрация срещу глада, войната и тн. След Октомврийската революция в Русия, участничките във Втората международна конференция на жените-комунистки през 1920 г. в Москва също препоръчват Осми март да бъде обявен за Международен ден на жената. През 1965 г. 8 март е обявен официално като неработен ден и празник на жената в СССР. Странно, но дори след падането на тоталитарните режими дори днес този комунистически ден продължава да е неработен в Русия и други страни от бившия Съветски съюз, като: Беларус, Молдова, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Украйна, както и в Македония и Монголия. Основна роля за налагането на този ден в СССР изиграва феминистката Александра Коллонтай, за която в Русия има слуухове (верни или не), че била любовница на бисексуалния вожд на революцията (Ленин) с когото тя се запознала през 1911 г. в Париж. Не трябва да се подценява и фактът, че Ленин бил масон свързан парижките ложи и след като революцията е успяла и много хора в СССР гладуват той изпраща голяма сума пари на Парижката велика ложа. Ще използвам цитат от книгата ми "Лъжата за св. Валентин. Поглед назад към произхода на брачните церемонии и сватбените тържества":

"След взимането на властта от болшевиките в Русия нимфоманката-феминистка Александра Михайловна Коллонтай (1872-1952) убедила вожда на революцията Ленин (31 степен масон Велик Командор, членувал в няколко ложи), който бил бисексуален, да се определи ден на жената. Коллонтай, която произлизала от дворянско семейство станала единствената жена нарком в първото съветско правителство. Преди революцията тя живеела за известно време в САЩ и Скандинавия. Коллонтай била инициаторка и председател на женотдела през 1920 г. просъществувал десет години. Александра се омъжила за царския офицер Владимир Колонтай, от когото само след година имали син – Миша, но това не пречело на семейния приятел Владимир Саткевич да помага на мъжа й, за да бъде задоволена. По време на едно от посещенията си в Кронщадт тя се срещнала с матроса-председател на Центробалт (Централната болшевишка организация на Балтийския флот) Павел Дибенко, който бил 17 години по-млад от нея, но пък добре се справял в леглото и споделял идеите й за свободната любов. Техният брак на 25 март 1918 г., обявен във вестник Правда се явявал първият съветски брак (без намесата на църквата), който се славел с неморалност и сексуална разпуснатост. През лятото на 1919 г. когато пристигат в Крим Александра Коллонтай открива писма от различни жени в джоба на съпруга си, включително и от нейната лична 19-годишна секретарка Тина Дюшен. Няколко години по-късно, след като Шурочка както я наричали научила, че докато отсъствала Павел Дибенко в Одеса бил с две други жени се развежда. През 1923 г. Дибенко се оженил за Валентина Стафилевска. В книгите си Александра разкрива възгледите си за новата жена-комунистка, сексуалната свобода и равенството между половете. Коллонтай (Шурочка) пропагандирала свободната сексуална любов, която сравнявала с чаша вода: „За една комсомолка да преспи с комсомолец е като да изпие чаша вода”. Неслучайно през 1920 г. СССР става първата страна приела абортите с декрет подписан от самия Ленин. Днес в някои страни абортите са незаконни, но в много това е често срещана практика. По данни на Световната здравна организация ежегодно в света се извършват 53 милиона аборта и през последните деветнайсет години, са извършени над 1 милиард узаконени убийства на неродени деца. Едва ли е необходимо да обяснявам подробно, че 8-ми март е служил на целите на комунистическата пропаганда и е бил поредната манипулация.                                                                                                   image                Александра Коллонтай и Дибенко през 1919 г.                                                               
Тъй като това е празник нарушаващ Божиите наредби и произлизащ от култовете на свещената женственост, като Кибела, Астарта и др., при които жената се издига в култ над мъжа християните не трябва да имат нищо общо с този ден. Най-странното е, че в някои протестантски църкви жените дори си организират честване на 8-март и така "свещената женственост" от езичеството директно влиза в църквите. 

ernest.blog.bg/politika/2011/03/07/istinata-za-proizhoda-na-8mi-mart.700421                                       



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685156
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031