Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2013 18:38 - - Четвърто измерение и анунаки
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1416 Коментари: 0 Гласове:
2



                                                    image                                                                                                                      Четвъртото измерение (4D) е царството на човешкия колективен ум, амалгамата от индивидуалните мисли и чувства, които са се слели и втъкали в архетипните модели.
В това измерение се пази паметта за опита и преживяванията на всички хора във времето. Според някои теории Пазителите на 4D са анунаките, жителите на планета, наречена Нибиру. Според древните шумерски летописи Нибиру е планета с крайно елиптична орбита. Появява се в нашата Слънчева система на всеки 3600 години и се намира извън нея през по-голяма част от своя орбитален път. Шумерите вярват, че когато Нибиру се носи в Слънчевата система, нейните жители могат да посещават Земята. В шумерските паметници анунаките се описват като богове, които дошли на Земята около 3600 г. пр. н. е.Дейността на анунаките наподобява твърде много тази на древногръцките богове, тъй като и едните, и другите се месят в човешките дела. Като се има предвид динамиката на Слънчевата система, ако тази планета е истинска, една година на Нибиру трае 3600 земни години, точно както една година на Юпитер е дванадесет земни години. Това е така, защото слънчевата орбита на Нибиру е 3600 години, на Юпитер е дванадесет години, а земната орбита е една година.
След много години на размисъл за циклите в Слънчевата система, смятам, че причината да се твърди, че анунаките са Пазителите на 4D, е заради изключително дългия слънчев цикъл на Нибиру. Помислете си колко лесно ще бъде да се помнят всички митове и истории през хилядолетията, ако 3600 години са равни на една земна година. Нибируанското възприемане на годишното време трябва да е огромно. Те вероятно знаят за историята на Земята много повече от хората. Могъщите хора, като някои светци, гуру и ясновидци, могат да четат 4D, където се пазят записите за целия човешки опит на колективния ум. Така може да се направи следния извод: анунаките са главните контрольори на Глобалния елит и те (анунаките) са създали своята 4D програма преди около 5600 години, независимо дали са дошли от друга планета или не.
От нашата гледна точка четвъртото измерение на Земята е първото нефизическо (макар и доловимо) измерение, което го прави доста объркващо за повечето от нас. Това измерение като че ли е свят, пълен с велики богове и богини, замесени в грандиозни драми, въпреки че малцина са хората, които осъзнават това, освен когато сънуват. В действителност тези велики същества, такива като Зевс и Яхве, вероятно са създания на някой ловък ум. Тези архетипи лесно заблуждават човечеството. Със сигурност тези архе-типни богове не се навъртат много често наоколо. Може никога да не са били тук, в нашето измерение, но изглежда, че след като веднъж са били създадени, хората не могат да забравят за тях.
Според някои вярвания боговете и богините от 4D искат да вземат най-дейно участие в действията на нашето тяло, в резултат на което много хора се чувстват като кукли на конци, танцуващи под ръководството на кукловода. Подобно на изгубени деца, които се надяват да избегнат срещата с живота и смъртта, ние, хората, търсим отговори от безсмъртните родители, които може би дори не са истински! Нищетата държи тези богове живи, което води до създаването на някои много негативни модели на Земята, като войната например. Хората, които са разбрали по какъв начин архетипите от 4D упражняват влияние върху 3D, не са управлявани от тези богове. Смятам, че гърците са "свалили маските" на боговете, тъй като са си правили големи шеги с тях, особено по време на своите Мистерии и игрите, свързани с тях. Ние, хората, а не боговете, сме суверенните създатели на 3D!

по материали на Барбара и Джери Клоу                                                   kpohoc.blogspot.com/search                      



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8726474
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930