Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2013 19:08 - Жизнената връзка на човека с второ измерение
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1507 Коментари: 0 Гласове:
2



                                                   image                Второто измерение се съдържа в сферичната извивка на земната повърхност, което е причината там да бъде царството на живота с високо налягане. Формите на 2D и 3D са непосредствено отражение на всички разумни създания върху вертикалната ос на Земята. В този смисъл сме създадени по Божи образ и подобие.                                                                                                                                  Плътната сферична геометрия на 2D притегля висшите измерения надолу към себе си с помощта на магнитната сила, шумоляща и бълбукаща в горещото, разтопено външно ядро. Това обогатява нивата на по-висшите светове, фините измерения. Второто измерение е много по-богато и по-ярко, древно, балансирано, мощно и осъзнато, отколкото можем да си представим.
За повечето хора днес 2D представлява един мъртъв свят, който трябва да бъде проучван и изследван за полезни изкопаеми, да бъде експлоатиран, използван и преработван за нуждите на 3D.1 Все пак този свят е източникът на живота и създаването на хармония, с него лекува и зарежда с живот повърхността на планетата. Преди хиляди години хората са вярвали в силите на 2D и съзнателно са постигали хармония с тях с помощта на древната наука, геомантията. Способността да се свържеш със съзнанието на телуричния свят е древното изкуство на алхимията. За съжаление, мощната група, която работи за установяване на контрол върху света на политиката и финансите, Глобалният елит (Елитът), се опитва да впрегне силите на 2D, за да може да установи своята власт върху целия свят. За обитателите на Земята се задава криза, защото телуричното царство ще изригне като реакция на безогледното му експлоатиране и злоупотребата на хората с неговите свещени сили. Вече го прави.

Елементалите от 2D притежават твърде специфични желания и сили по отношение на 3D. Елементалите, които са Пазителите на 2D, ни ангажират, като резонират с честотата на нашата енергия благодарение на химическите, радиоактивните, минералните, кристалните и биологичните субстанции в нашето тяло. По законите на вертикалната ос разумните същества от всички измерения са взаимоза-висими и свързани чрез резонанса - вибрационните честоти, които съответстват на октавите, като например тези от долно "до" до горно "до" върху клавишите на пианото. Когато същността на някое измерение отслабне, намалява резонансът във всички нива по вертикалната ос. Когато това се случи, както сега, заради факта, че хората са изкарали на повърхността на планетата прекалено много елементи от 2D, висшите измерения заливат световете от по-ниските с могъщи сили, които могат да доведат до изригването на 2D.
В наши дни обитателите на 3D имат трудности с тази интензивна енергия. При микробите например, има истински взрив, въпреки че активността на микробите и вирусите е знак и за това, че 2D се преобразува. Формите на живот в 3D са невероятно деликатни и сложни, тъй като съществуват върху извитата повърхност на Земята и в земната атмосфера. Същата деликатност и баланс са налице и в 2D, въпреки че този свят е динамичен и хаотичен и изразява себе си чрез вулкани и земетресения.
Разнообразието, което наблюдаваме върху повърхността на Земята, е резултат от сложния свят вътре в планетата, който взаимодейства с висшите измерения. Това, което има значение за елементалите в 2D е, че биологичните, химическите, минералните и кристалните форми на 3D резонират с тях. Те са нашите предци и предшественици, които съхраняват паметта за нашето минало. Повърхността се стимулира от множество висши измерения, които се свързват директно с 2D чрез силовите полета на повърхността на Земята.
Нашата Синя сфера се разширява геометрично до безкрайност чрез съзнателното съединяване и цялостната връзка с Вселената. Когато повърхността на Земята се свързва с висшите измерения, тя се трансформира във вибриращ слой от сложни пресечни точки на сферичната геометрия, която обикаля по орбита и се върти около оста си в Космоса.
Тъй като триизмерните геометрични тела на Платон -петте геометрични форми, които са основата на цялата материя - управляват формите на живот върху повърхността на планетата, тези пет първични геометрични форми със сигурност трябва да са създателите на земната сфера. Удивителното е, че сме снабдени с петте сетива, за да разберем цялата тази матрица. Щом веднъж си спомним, че сме възникнали от 2D, съвсем естествено ще потърсим първичната симбиоза с долните светове. След това с помощта на нашето съзнание отново ще се носим често и във висшите измерения. Това е естественият път на човешкия живот. Големият въпрос е как сме изгубили тази жизнена връзка със самия живот?
Барбара Клоу                                                                                                  image                                                                                                                            Човечеството е било научено да се страхува и да бъде чуждо на 2D от Римокатолическата църква, съюз на политиката и религията, на цезаря и църквата.(Цезарят (императорът) и църквата, т.е. светската и религиозната власт.) Около 500 г сл. н. е. църквата се управлява от клика амбициозни алхимици и гадатели, които искали да превърнат хората в стадо спящи овце. Хората, които владеят юдео-християнските системи, използват алхимията и геомантията от две хиляди години, като в същото време са избили тези, които са дръзвали сами да прилагат тези сили, като например катарите и рицарите тамплиери.
Но според календара на майте, е настанало времето всички хора да овладеят тези сили, за да установят хармония с 2D, защото до 2012 г. 2D ще бъде обновено напълно.
Алхимията е изкуството за разбирането на резонанса, което дава възможност на хората да материализират неща чрез повишаването или намаляването на честотите.
Геомантията е изкуството на работа cъс силите на Гея с цел установяване на хармония с честотите на Земята.
Когато алхимиците и геомантите се превърнали в адепти, от време на време използвали своите изкуства за лична изгода и власт. Понякога човек не може да устои на тези изкушения, защото хората могат да бъдат истински здрави, богати и свободни, само ако са в хармония с 2D. Ако се съмнявате в това, проучете колекцията от художествени произведения на Ватикана, както и неговата библиотека или обърнете внимание как някои хора забогатяват много бързо главно заради своята изключителна изобретателност.
Но предназначението на алхимията не е да бъде инструмент за придобиване на богатство - да се използват елементите на Земята за постигането на печалби. Алхимията е инструмент за превръщането на човека в многоизмерно същество или за развиване на неговото съзнание за елементалите и звездите. Правилното използване на алхимията прави хората свободни, което на свой ред освобождава елементалите. На медиумите например, никога не им трябва телефон, за да "знаят" това, което знаят. И това е така, защото те са в контакт с елементалите. Много лесно можете да разберете какво правят другите с тези сили като наблюдавате резултатите.
Когато прекалено много хора използват твърде интензивно земните сили, за да станат богати, 2D ще предизвика катастрофа . Това ще доведе до заболяване на хората или на атмосферата и земята ще стане безплодна. Големите чумни епидемии през средните векове и по времето на Ренесанса сапример за реакцията на 2D към инквизицията. Второто измерение винаги печели. И ако хората се опитат да откраднат тези сили, най-често умират от неестествена смърт, подобно на съвременните химически производители и учени, които се разболяват от рак. Обърнете внимание на броя на хората с мобилни телефони, които се разболяват от рак на мозъка.
Друг широко известен пример са сексуалните и финансови злоупотреби в Римокатолическата църква,което е естествен резултат от нейните феноменални злоупотреби и грехове с геомантията и алхимията. Когато около 500 г. сл. н. е. християнската църквата се разпространява по целия свят, тя построява своите храмове върху свещените древни места на силата, които са горният край на телуричните сили на 2D, който притегля надолу висшите измерения. Предназначението на тези храмове е да бъдат убежище на техните алхимични системи, за да могат да спечелят
човешкия дух. През последните хиляда и петстотин години се извършва едно отвратително деформиране на човешкия дух- кръвната манипулация - което трябва да бъде изясяснено, защото цезарят и църквата са поробили природните сили, за да контролират хората.
Ето една кратка история , по който е станала тази манипулация. Тя започва към края на епохата на Овена (ок. 2160 пр. н. е. до 60 г. сл. н. е.), която е първата военна епоха на човечеството. До 2000 г.пр.н.е. има малко данни и доказателства за съществуването на големи армии и за воденето на мащабни военни действия. Имало е само грабежи и плячкосване на отделни поселища и станове. С края на епохата на Овена и началото на тази на Рибите, около времето на Христос, след хиляди години на животински жертвоприношения и на ритуала на сезонно умиращия бог, алхимичните сили на човешката кръв вече били напълно ясни за първите църковни отци. Като се имат предвид традициите на хората през предходните две хиляди години, цезарите и теолозите се добират до върховния инструмент за установяване на контрол върху човешкия дух - кръвта. Като всяка група, която иска да управлява определена територия, те съставили план и след това създали програма, с която да постигнат своите цели. Този план изисквал хората да се научат да се страхуват от 2D, тъй като това измерение е източникът на тяхната лична сила, свобода и здраве.
По онова време, преди две хиляди години, хората резонират с 2D на местата на силата, чествайки годишните времена, планетарните цикли и Луната. Лечителите и шаманите разбират съответствията между минералите, растенията, животните и кристалите и използват тези мощни подобия, за да лекуват отделните хора, групи и Земята. Знаят, че хората трябва да са в резонанс с телуричния свят, за да запазят мощните енергии върху повърхността на планетата, както и космическите сили. Използват изкуството на алхимията и геомантията, за да поддържат здравето, щастието, хармонията и благополучието на хората. За елементалите мислят като за работници и поети на вътрешната Земя, благодарение на които на повърхността на Земята всичко е възможно. Църквата трябва да прекъсне връзката на хората с тези изкуства и сили, като ги накара да се страхуват от вътрешната Земя. Затова църковните отци говорят и плашат с ада и дявола, със съблазнителките през нощта и със злите дракони и демони. Слагат край на празненствата за смяната на годишните сезони и избиват лечителите и шаманите, с изключение на тези, които работят с църквата или за царете. Учат хората да вярват на свещеника и да се страхуват от мага.

Когато цезарите и църквата създават заговора за установяване на контрол върху човечеството, решават, че хората никога няма да се откажат от Земята и да влязат в кошарата, освен ако не бъдат манипулирани чрез кръвта си, древната практика за контролиране на хората. Този план бил осъществен по различни начини. Ритуалите с кръвта на жените, оплождащи Земята, били заклеймени и в продължение на две хилядолетия кръвта се проливала върху земята по време на масовите войни. Този план достига своята кулминация по време на двете ужасни световни войни. Връзката на хората с мощните тъмни сили на вътрешната Земя била разрушена. Когато елементалите на 2D, програмирани да резонират с нас по време на молитвите и церемониите на местата на силата, били изоставени и отхвърлени, тяхната сила пресъхва и те на свой ред изоставят човечеството. Днес почти никой не може да си представи изящния мир и хармония, които царували на Земята, когато 2D резонирало с помощта на радостта на хората и на техните церемонии. Междувременно тези сили били тайно усвоени от вътрешните кръгове на Елита. Ако се съмнявате в това, гледайте филма на Стенли Кубрик, "Широко затворени очи", който показва как вътрешните кръгове на Елита използват жертвоприношенията и сексуалните ритуали, за да контролират днешния свят.
В началото на епохата на Рибите, с измислянето на светото причастие, се появила съвършената игра на властта, използваща силата на кръвта. Хиляди години преди идването на Земята на великия Учител Христос, хората често били манипулирани от свещениците, които използвали различни форми на кръвно жертвоприношение. Хората масово били приучавани да се подчиняват, защото всяка форма на жертвоприношение отнема човешката воля. Църквата създала светото причастие на основата на древните ритуали на жертвоприношението, чийто център бил Монт Мориа, свещеният хълм в Храма на Йерусалим.В новия ритуал Христовото преображение било представено като саможертва. Когато Христос иска от своите апостоли да видят неговата същност, той им позволява да го наблюдават, докато повишава своите честоти, докато не се превръща в светлина.
Това чудо, описано ясно в Библията, било голям проблем за църквата, тъй като Христовото преображение показва на всеки от нас как да стане просветлено същество. Затова те смесили ритуала с кръвта - превръщането на виното в кръв, което нарекли "преосъществяване" - с Висшето съзнание (т.е. "превръщането" на Христос в неговото светлинно тяло), което нарекли "преображение".Чрез този ритуал кръвните кодове на Христос, а следователно и тези на човечеството, засмукват висшите измерения към по-ниските светове. Това е класическа форма за притежаване, при която висшата енергия се засмуква в ниските вибрации и хората, търсещи висшите вибрации, са завладени от нисшата енергия.
Практиката на светото причастие през последните две хиляди години може да е изпълнила "долния свят" със светлина. Но смесването на кръвния ритуал с преображението откъсва повечето хора както от светлината, така и от вътрешната Земя.Повечето от нас са откъснати от 2D, въпреки че в наши дни започваме да възстановяваме своята енергийна връзка. Прекъсвайки тази връзка, хората започват да експлоатират света на елементалите, като копаят и извличат металите от 2D. В началото тези мини били малки и дори падането на Римската империя може би се дължи на замърсяването от оловните мини. Когато добивът от мините бил малък, Земята преобразувала липсващите елементи с помощта на водата, температурата и сеизмичните движения. Но през XVIII век балансът бил нарушен. Великият, доминиран от мъжете контрол върху света наложил безогледното експлоатиране на природните ресурси. През
XIX век от земните недра започнали да извличат петрол и
да го изгарят на повърхността на Земята. Специалитетът на
XX век са химическите и радиоактивните реакции. А през XXIвек на дневен редн ще бъдат честотите на "минните"вълни. КОгато силите на 2D бъдат консумирани в 3 D, настъпва огромен дисбаланс в леменеталите. Подобно злоупотребяване все пак може да бъде коригирано от научните постижения в областта на преобразуването на веществата, както и от хората, които са върнали обратно своите духовни сили.

Джери Клоу       



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684311
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031