Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2014 15:41 - НОВИЯТ ЗАВЕТ НА САТАНАТА http://grigorsimov.blog.bg/
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1647 Коментари: 0 Гласове:
1



 За широката общественост този документ станал достъпен 1879г. когато куриер на Илюминанти (посветени), пътувайки от Франкфурт за Париж, бил убит от мълния, и заговора бил разкрит. (но успешно потулен! "Илюминати" са юдомасони, изпълняващи програмата на "избрания народ" за поробване на света! Днес, програмата им е почти изпълнена! Г.С:)


"Новият завет на Сатаната" гласи:

- Първата тайна за управлението на хората е овладяването на общественото, мнение за което е необходимо дълго да се сеят раздори, съмнения и да се насаждат противоречащи един на друг възгледи, докато хората окончателно не загубят ориентировка в обстановката, и не решат, че е по - добре да не се занимават изобщо с политически въпроси, понеже вече нямат собствено мнение /това не Ви ли напомня нещо за сегашната действителност/?
Трябва да се възбужда народното недоволство, да се разпространява бездуховна, нечиста и противна литература. В бъдеще задачата на пресата се състои да доказва неспособността на хората във всички области на държавния и религиозен живот.

-Втората тайна е, да се втълпи в главата на всички хора тяхната слабост, всички лоши привички, всяко тяхно качество което е достойно за съжаление, и всички грешки, докато хората престанат да се разбират взаимно и надделее агресията между тях.

-Преди всичко трябва да се борим с всяка една отделна личност, докато тя стане безопасна. Ако тя притежава творческа и духовна енергия, то тя е в състояние да достигне много, и даже милиони хора.

- Посредством завист, ненавист, раздори и войни, чрез лишения, глад и разпространяване на различни зарази, всички народи трябва да бъдат доведени до състояние да не виждат повече никакъв изход, освен да се отдадат на пълно подчинение на нас (Световното Еврейство! Г.С.).

- Ако някоя държава е подкопана от революция (а всичките революции са еврейски! Г.С.) или поради гражданска война е изправена пред нападение от външен враг, то това е благоприятен ход на събитията в наша полза.

- Трябва да се научат хората, вземайки квитанции (т.е. книжни пари! Г.С.) место истински монети, да им се радват, както на монетите, да искат все повече и повече хартийки, да започнат да ги обожават, и да изпълняват нашите заповеди /еврейството! Г.С./. Това може да се постигне с първоначално добро възнаграждение на масите, превръщай ги в наши слуги.

- Посредством развращаване на масите, да бъдат лишени от всякаква вяра в Бога.

- Чрез постоянна обработка с говоримо и писмено слово и чрез специално разработена методика на лъжи, масите да бъдат склонени на наша страна /Илюминантите - юдомасони Г.С./.
Способността за самостоятелно мислене трябва да бъде премахната, посредством преподаване (в
измисленото и командвано от еврейството - задължително светско - атеистично образование) на готови възгледи. Духовните възгледи да се подронват с демагогия.

- Масите трябва да станат слепи, неразумни и лишени от собствено мнение, за да не могат да дискутират на тема държавно устройство (като: "голямата придобивка" - разделението на властите, което си е - блокиране на държавната влст и предаване на цялата власт в ръцете на задкулисното сатанинско еврейство! Г.С.). Трябва да се управляват на принципа на безусловното подчинение.

- Световното господство може да се постигне само по заобиколни пътища, посредством целенасочено подкопаване на всички свободи – законодателство, правила на изборите, и пресата, свободата на личността, и преди всичко съсипване на системата на възпитание и образование на народа- при строго съблюдаване на тайната на тези мероприятия. (Пак да Ви напомня за нещо в момента)?! (Всичко това вече е постигнато! Óѓ)

- Чрез целенасочено разбиване на държавното устройство (чрез създаване на все повече и повече "незавивими", безконтролни и безотговорни "държавни" власти и органи, като: съд, прокуратура, контролни регулатори и комисии, които стават незавивисими от държавната власт и народа, за да са напълно зависими от задкулисната власт, която затова ги и създава! Както и - дирижирани, безсмислени улични протести и окупации, като сегашните!! Г.С.) правителство трябва да се докара до там, че да ни предаде доброволно цялата власт, заради запазване на мира.

- В Европа трябва да се предизвика неразбиране между хората и народите, расова и религиозна нетърпимост с цел да се появят непреодолими разколи, така, че ни една християнска държава да не може да намери подкрепа от друга и всички съюзи срещу нас да станат безмислени!

- В другите части на света (къде ли е това сега?!) трябва да се сеят раздори, безпорядък и враждебност, за да се научат държавите на страх и да се потисне всякаква възможност за съпротива.

- Правото на президентите да обявяват военно положение също да се окаже в наши ръце.

- Непосветените президенти, трябва да се отстраняват посредством държавни преврати!

- По пътя на продажността на висшите държавни ръководители, правителствата трябва да са поставени пред кредиторска зависимост от Нас, след предоставяне на серия от (безполезни, заробващи) заеми, което значително ще повиши държавния дълг.

- Посредством специално режисирани икономически кризи, в хода на които свободните парични средства ще бъдат иззети от оборота, да се съсипе държавната хазна на „непосветените” (на всички неудобни им държави! Г.С.).

- Силата на парите трябва да остане единствената движеща сила (А всички пари са в техните банки и под тяхна власт! Г.С.), за да могат богатите да получат и политическата власт. Полицията и военните трябва да се окажат без имущество.

- Продължаване създаването на мними „посветени” организации, които не знаят нашите цели, и ще хвърлят прах очите на масите.

- Новото световно правителство трябва да се представи като благодетел на всички и те да се присъединят към него доброволно. Ако някоя държава не е съгласна, нейните съседи трябва да започнат воина срещу нея. (в момента се случва!) Създаването на такова правителство може да наложи и организирането на (Трета) Световна Война.


Николай Николов



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728341
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930