Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2014 18:09 - Правило Mineff и първите тридесет и две дължини в невидимия свят около лица
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 758 Коментари: 0 Гласове:
0





                            Въведение



Това е голяма мистерия, че вековни знания има фундаментално значение и истина. Невежеството е преамбюла на огромни грешки. Това е точно това, което ние сме си за създаване ако завесата на невежеството на древните науки "" не се вдига. Много неща са изгубени по време на война и просто с течение на времето, което е довело до огромна загуба на разбиране и оценяване на старите "науки" и майсторите от миналото.

Един поглед на първите дължините около индивида в един енергичен парадигма ни дава един поглед на една много важна концепция на невидимия (фон) свят. Но с помощта на цялостна гледна точка за индивидуална обстановка зоната за специфичните разстояния прави на външния вид и разбиране много трудно. Ние ви даваме дискретен поглед към местния пространството около лицето и неговата аура с първите тридесет и две дължини в невидимия свят около индивид .

Но ние наистина разбираме енергичен характер на невидимия свят във връзка с разстоянията?

Не вярвам, че така . Сега ние сме най-накрая започват да разбират в по-голяма дълбочина на местната пространството и човешката аура. Аурата принадлежи към невидимия свят и с енергични области.

Видимият свят е светът на органите, частици и гравитацията. Невидимият свят е светът на енергийните потоци, на лични области и местните пространства без гравитацията. Разликата между невидимия и видимия свят е гравитацията и гравитационно ускорение (Данчев Р. 1998, http://physics.del.bg/gravieng.pdf). В невидимия свят гравитацията и гравитационно ускорение не работят и вече не влияе на енергийни потоци.

Ние трябва да погледнем в първите тридесет и две дължини в невидимия свят около индивиди от различна гледна точка, за да се промени нашето разбиране за "здрави" и "нездравословни" условия в човешкия организъм, и освен това да се получи ясна картина около тялото с разбираемата връзка между разстояния и личното пространство.

Термините "здрави" и "нездравословни" са в кавички, защото ние говорим за енергичните здравословни и нездравословни условия, които са различни от лекарствения продукт, здрави и нездравословен. Личното пространство включва човешката аура и тяло.

Нашето разбиране на човешката аура е, че тя е специфична за всеки орган, той е цялостен (неразделна) компактен ореол около тялото като "+" и "-" собственост и др. Той има специални "прозорци" за "здрави" и "нездравословни" условия на даден обект и динамичен ореол, който варира през цялото време в един енергичен отговор , като "+" и "-", или като Ин и Ян, контролируеми и поправимо, и още много други. Аурата разкрива заболяване в началото на фаза преди биохимични и биофизични състоянието на организма, е претърпял значителни промени. Накратко холистичния подход към комплекса, динамични, творчески функции на аурата могат да представят нови идеи за енергичен характер на болестта и да се покаже нова парадигма на бъдещите нововъведения.

Заболяването (Yin Yang или) може да се разглежда като енергичен резултат на дисхармонията (Yin Yang или) на "перфектно аурата" координацията в рамките на един организъм (Yin & Yang системи) или на неговите дисхармонични връзки с аурите на околните ( Ин или Ян условия). Категория Ин и Ян The има много значения. Стандартните методи за диагностика в официалната медицина не показват формата на човешка аура в Ин или Ян условия. Аурата има много, много условия и истински "видима" контур с "нездравословни" Ин или Ян условия. Ние известно кои недвижими контур, в коя зона е представена на "нездравословни" условия, но това не е целта на тази статия. Целта е да се покаже връзката между разстоянията около лицата и нашия енергичен разбиране на техните скрити свойства с правило Mineff си.
Дължината във фонов свят между обектите не е права линия. Това е крива, е част от синусоидална крива. (Вж. Фигура 2 примера).

В тази кратка статия бихме искали да се докоснат до един от най-скрита тайната на Вселената. Тази тайна се използва сега само от капитаните на системата Фън Шуй и останалите бхакти. Великата тайна включва дължина-модули и организацията им в системите за дължина вълни в невидимия свят, и как можем да планираме и да пренаредите разстоянията в нашите домове и офиси. С други думи, ние ще научите как невидимата модул е ​​свързан с по-големи модули и как тя се организира с по-малки модули и какво е общото между модулите?

Нашата енергийна гледна точка е показано на фигури 1, 2, 3, с изглед инженерство.

Ние ще се докоснат до огромна Големият проблем за "енергия" дисбаланс / баланс на местното пространство в рамките на индивидуалната аура, но ние няма да се изгради с дисбаланс и дисбаланс сега, тъй като това не е това, което тази статия е за.

Много е важно, че индивидът се влияе от 175, 000 "енергия" - модули [Modules Дипол Енергийни] ( Mineff K 2001 ) . Странното и антични знания е, че разстоянията показват влиянието Ин и Ян (Виж fig.2 за разстояния и фиг.3 за "здрави" контур аура в точното разстояние).

Ние ще се докоснете до обяснение на осемнадесети (18-18 - тата) принцип Модул-Homogeny , с Ин и Ян аспекти от цялата матрица на 64 принципи, Mineff К (2001а) . Нека бързо да видите какво принцип 18-18 - в невидимия свят каза:

" Yang аспект (18), Модул ; Всеки обект е комплекс от енергични модули с аура . Всеки обект е йерархична набор от енергийни модули . На една ръка всеки енергичен модул е изграждане на заповед от други по-малки модули , и АТ на същото време в този втори модул е изграден на поръчка от други по-малки трети енергични модули , и др . На втория страна на енергийния модул е остава в сила в друга по-голяма от него , който остава в сила и в други по-големи и др . The знанията на на енергията - модули [диполи енергия] ( Mineff K 2001 ) е предпоставка за растеж .

Yin аспект (18 - ), Homogeny ; Обектът не е изграден от енергични модули . "Той" (или "тя") е хомогенна . На подсистеми са не строят ( не слагам в ) всяка друга инча Не от правилото, че всеки модул навлиза като модул в следващия по-голям един. Така например, ако те са рамо до рамо, съставляващи линейна система, всеки един е в непосредствена близост до следващия. The незнаещите да на енергийни модули е предпоставка за по- грешки "Mineff K (2001а).

В антични Китай семействата Императоре, около 2000 години преди новата ера, които се използват за измерване на роли. Нейната дължина е 0.432 m. Това разстояние се състои от други 32 малки разстояния (Tu Лилиан 1999).

Защо числата 32 и 0.432 метра толкова специални и толкова важни за нас? Каква е връзката между дължина 43,2 cm и номер 32?

Разбирането на системата I CHING , Книга на промените - 64 хексаграми (модули) ни помага да се влиза по-дълбоко в познанието на древните и по-конкретно в невидимия свят на един символи ян и ин. В I CHING има 32 доминират Yang и 32 преобладават Ин символи (Schцnberger Martin 2001).

Изследването на Велев G (2000) показва общата кореспонденция между прото българските Календарни празници и I Чинг. Календарът, като първата древна научна система със символи Янг и Ин кръг на 8 сектора, 360 0 / 8 = 45 0 , промените на 8 пъти Янг и Ин демонстрират цикли на N 8 пъти, когато п = 1 , 2, 3 ..., и цифрите са съответно 8, 16, 24, 32 , 40, 48, 56, 64, ..., и т.н. Аз CHING система е във всеки номер с различна характеристика и свойство.

Защо н пъти 8 представлява сектори или 8 * н модули в античния календарна система е толкова специален и важен? Каква е връзката между разстоянието 0.432 метра (16,992 инча) и 8 * N?

Sir Isaac Newton (1934) в своята книга Principia за гравитацията показва серия 2, 4, 8, 16, 32 , 64 ... Защо?

Джон Атанасов (1939) на американския професор по математика, които са изобретили първия компютър, също така е работил със серия 2, 4, 8, 16, 32 , 64 ... и с математически език на компютърните системи (0, 1). Binary система 0, 1 е много по-близо до Ян и Ин. Защо?



Представя първите тридесет и две разстояния в невидимия свят



Открихме, че на разстояние 0.432 метра има и пълна кореспонденция със "здрави" разстоянието на личната аура на "стандарт" индивида и представлява перфектно състояние "здраве" (Yin Yang или) с човешките организми, и в резултат на "здрави" състояния на организма. Терминът "стандарт" е в кавички, защото като "стандартен" индивид ние разбираме : човек с "здрави" аура и като резултат с "здрави" тяло в динамично състояние комфорт.

"Стандарт" човек е един добре изглеждащ мъж или жените в по-добро състояние, около 25 година стар, тегло 65 кг ( ~ Ј 130) за мъж и тегло 55 кг ( ~ Ј 110) за жени. Аурата на "стандарт" лице в "здравословно" състояние се намира в динамично разстояния от 21.6 см до 64.8 ... ... cm, между тялото и контура на аурата. Дължините са приблизително. С други думи, не е "стандарт" за физическите лица.

Имаме всички основание да вярваме, че разстоянието 0.432 ... m показва перфектен ("здрави") състояние на аурите, на физическите лица.

Първата база разбирането е, че половината (32 позиции, 32 модула) енергичен и математика системата I-CHING могат да бъдат използвани, за да описва с разстояния, свързани с хармонични енергичен процес в един невидим свят. Повече, дължините в невидимия свят са модули. И още, всеки модул отива в следващия модул. Ние виждаме в една цифра, че това е една добра гледка и картина за принципа осемнадесети, с аспектите, Ин и Ян, на име Модул-Homogeny, 18-18 - брой от матрицата на 64, но не и от енергийните-модули, но от модулите дължини.

Второто разбиране е, че във фонов свят има конкретно определени полярности, "+ / -", или Ин и Ян разстояния (Mineff K, Цветкова LL 2004). Дължината 21.6 cm ... = 43.2 / 2 кореспонденти с дължината на вълната на най-разпространения химически елемент - водород, където H е химичен символ и един на λ = 21.6 ... cm, 2 λ = 43.2 ... cm, 3 λ = 64.8 cm ... и т.н. вълна на химичен елемент водорода влияе на индивида и обекти по такъв начин, че в резултат на обект или на индивида на полярност ("+ / -") се предизвиква промяна в . хармонична енергичен процес Това показва пряка връзка между разстояния и енергични условия в индивиди.



Правило Mineff е



Третата база концепцията в невидимия свят е, че дължините в невидимия свят, или във фонов свят са точно кратни на номер девет (9), и като резултат се делят на номер три (3). Нарекохме тази концепция е правило Mineff. Например:

Дължина на 43.2 ** см се състои от цифрите 432. Точните резултати показват 432 ** / 9 = 48 и 432 * / 3 = 144. Не е остатък. От друга страна на 432 ** = 4 +3 +2 = 9 **. номер резултат 9 ** демонстрира правило Mineff е (Mineff K (2003).

** - Демонстрира математически собственост на точното разделение на броя девет (без остатък).

* - Показва нова математика собственост, че цифрите са точни, кратни на номер 3, без остатък.

Втори пример: 864 000 ** мили, Земя-Луна разстояние, 8 +6 +4 = 18 **, продължи 1 +8 = 9 **.

Трети пример: Т той третия свят постоянно, делът за кривите в сложни системи, "пи", р = 3.14159292 ... ** = 3 +1 +4 +5 +1 +9 +9 +2 +2 = 9 9 +9 +9 = 36 ** , продължаващо 3 +6 = 9 ** .

Четвърти пример: Резонансът 32.76 ... кХц (Colmer Джеймс 2005), като номер 3276 ** има точно честота на номера 2 , 3 , 4 , 6 , 7 , 9 , 12 и е кварц резонанс номер 3276 ** = 3 +2 +7 +6 = 18 **, продължи 1 +8 = 9 **.

Пети пример: Константата на физиката за фините структури на въпроса е 1/137.03598 ... ** = 0,007297353 ... ** (Barrow D. John 2002.). Сборът от цифрите 137 . 03 598 ... **, или в 0.007297353 ... ** е точна 36 **, продължаващо 3 +6 = 9 **, които показват, че ние имаме солидна върховенството на Mineff за организацията на разстоянията във невидим свят.

Има ли други примери на константите и дължините?

Да! Много от тях!

д = 2,71827 ... ** = 2 +7 +1 +8 +2 +7 = 9 +9 +9 = 27 ** , продължи 2 +7 = 9 **,

д - р / 2 = 0,20787957 ... ** = 2 +7 +8 +9 +7 +5 +7 = 9 +27 +9 = 45 **, продължи 4 +5 = 9 **,

д д = 15.1542 ... ** = 1 +5 +5 +1 +2 +4 = 18 **, трансформация 1 +8 = 9 **,

д р = 23.140692 ... ** = 2 +3 +4 +0 +1 +9 +6 +2 = 18 +9 = 27 **, продължи 2 +7 = 9 **,

Y = 0,577215 ... **, Oyler (1781) константа , = 5, 7 +7 +2 +1 +5 = 27 **, продължи 2 +7 = 9 **,

LN 2 = 0.693 ... ** = 6 +9 +3 = 18 **, продължи 1 +8 = 9 **.

3960 ** мили радиус на Земята, 3 +9 +6 = 18 **, продължава 1 +8 = 9 **,

1080 ** мили радиус на луната, 1 +9 = 9 **,

432 000 ** мили радиус на Sun, 4 +3 +2 = 9 **,

93312 000 ** мили, Земя-Слънце разстояние, 9 +3 +3 +2 +1 = 18 **, продължава 1 +8 = 9 **.

Числата в примерите са от книги " E : Историята на един Number "(Maor Eli 1994) и" Размерите на Paradise " , Michel Йоан (2001).

Правило Mineff е за разстоянията в невидимия свят да докаже връзка между много константи света, дължина на вълната на най-широк прониза химичен елемент водорода (H), Модули диполи Energy (Mineff K 2001) , древна енергичен (математика) система И Дзин ( 32 +32 места, или 64 модула), антични енергийна система Фън Шуй (32 позиции) и модули вълни от фон свят. С други думи, което е общо между разстоянията.

Нека видим какво е показана на фигура 1: Фиг.1. Линеен скица представляваща първите тридесет и две дължини в невидимия свят .

Обект на тълкуване са първите 32 модулите невидим свят показани в първия ред като прости числа и показани в секунда като равни разстояния.

Налице са първите тридесет и две дължини в фон свят в линейна 0.432метра изображения. Тук е първият ред на фигурата в числа от 1 до 32 като "хексаграми" - модули 1-32. Вторият ред представя 32 архетипни модулите в инчове от 0 до 16 . 992 "точно в инчове системата за измерване, но не толкова точно 17 инча. Третият показва модули с дължини см от 0 до 4 3 . 2 см, в м измервания на системата SI. Интересен поглед към модулите е в плюс ("+") и минус ("-") собственост във връзка с λ (21.6 cm ...). И последният петото изображение в ред е в Yang (+) и Ин (-) собственост във връзка с индивиди.

image

Фиг.1. Линеен скица, представляващ първи тридесет и две дължини в невидимия свят

А. Първият ред представлява първите 32 модули с номера. Б. Втори ред представляват същите 32 модулите, но измерва в инчове от 0 до 16,992. С. Същата представителство но измерва в см от 0 до 4 3 . 2 . D. A представителство на имуществото на признаци на 32-модули, във връзка с λ . E. A представителство на Янг ("+") и Ин ("-") свойства връзка с λ . Забележка: Всеки основен модул, е 1.35 cm (0.531 инча) дълги. 32 модула * 1.35 см = 43.2 см, или 32 модула х 0,531 инч = 16.992 инча в общата дължина.

Какво е различно, странно и ново?

Отговорът е, че всички дължини на фигура 1 са с точното разпределение на номер 9, или с други думи, разстоянията са в съгласие с правило Mineff си. Отговорът е, че ние говорим за световните константи и основните пропорции валидни в много науки. Има толкова, колкото 5 000 науки днес. Константата не е валиден постоянна, ако това е само в една наука.

Нека да разгледаме най-първите пет константи в невидимия свят. Ето кои са те: "един" ( ± 1), златен съотношение (1.61802 ** ...), "пи" (3,141 ** ...), на местно ниво "безкрайност" и полярен "нула" ( ± 0) . Знакът ± в на под-случай показва Ин и Ян категория.

Първо от една фигура ние разбираме, че дължините са свързани с енергичен характер в Yang ("+) и Ин ("-") имуществото на обекта, както и че те са специални модули.

На второ място ние виждаме, че имаме различни модули за дължини 1,35 cm, 21.6 cm, 43.2 см, и т.н., които са реални основните модули в невидимия свят. Нещо m руда броя 8 представлява сектори или 8 (2 3 ) модули, които са част от 32 (2 5 ) модули, които са част от една пълна 64 (2 6 ) енергичен-математика I CHING система.

Трето, всички от разстоянията имат същите имоти дължините на фигура 1 са със степен на честота и делимост на номера 9 (3 2 ) и 3.

Четвърто, числата 32 и разстоянието 0.432 m са специални и важни, защото те по някакъв начин представляват нов линеен оглед на половината от енергичен система I CHING, 32 позиции, или Feng Shui система с 32 позиции също.

В моите изследвания аз имам друга интересна схема, при която се трансформира в 32 позиции (късо) до 9 позиции, и тези 9 позиции имат едни и същи качества на 32, но там не е достатъчно пространство, в тази статия, за да вземе по този въпрос.

Фигури 1 и 2 ни покаже организацията на дължини вълни в невидимия свят.

Има няколко системи на фигура 1. New дължина-измервателна система половината I CHING, на инч системата, в която основния разстояние 0,531 "се дели на девет, и метрична система SI в основния разстояние 1.35 cm също се дели на 9 прекалено, Ян и Ин монада система.

Съотношението 9 ** съществува във всеки модул, а това е като "печат" за скала на 9 позиция, като ново качество характерно за неизвестното и невидимото в дължини-системата в невидимия свят.

На пето място, за първи път виждаме право измерване вълна система, свързана с достатъчно свят константи, че представителството си. За първи път откриваме правилните енергични условия Ин и Ян свързани по подходящ начин разстоянията и на енергийни модули, наречени Дипол Energies, а също и със силна математическа серия 2, 4, 8, 16, 32 (2 5 ) ...

За по-голяма дължина от 0.432 m ... Аз имам една формула, метод и комплексно обяснение, но въпросът е много сложен. Как да се измери дължината на видимия свят от невидимия свят с "алгебрични модул с остатък" е огромен проблем. Сега имаме не достатъчно страници, за да направят това в тази статия (Mineff K 2003).

В края на тази част, това, което е правило Mineff е? Математика правилото, че представляват по -енергични парадигма разстоянията , а не в прави линии, в невидимия свят. Какво означава правило Mineff ни кажете?

Правило Mineff е : The дължина между две неща в невидима (подземен) свят има математически свойства: първо се дели на броя девет [9]; втори дели на броя дърво [3].

Представяне на първите 32 разстоянията като енергичен крива



Какво има на фигура 2: Схема на 32 архетип (основни) модули и техните разстояния с синусоидална крива, представяща първите дължини в невидимия свят?

Какво е точно за тези 32 разстояния, 43,2 см = 2 λ, която ги прави толкова важна за нас?

Хармоничното монадата Yang Yin & представя различен поглед. Ние търсим от различна гледна точка, антична гледна точка на две фигура на този синусоидална крива сближаване. Кривата е между две условия Янг и Ин, като резултат на енергийната влиянието на енергийните много пъти се срещат над модул дипол енергия, и в същото време на връзка с разстоянията (интервали) в комплекс обект.

Това е хармонична крива монада, която е много удобна система за комплексно описва енергични условия ян и ин в сложна хармонична процес в 32 и в 64 позиции, и т.н. до безкрайност. Ние знаем, че античната енергичен система И Дзин (64 хексаграми), или хармонична системата Фън Шуй (32 позиции, или Ѕ I Ching), за да се опише дължини във фонов свят. Това е най-добрата система в света, за да опише сложните взаимоотношения на Ин и Ян в енергичен оглед на обекта.

image


Фиг.2 . Схема на 32 архетипни (основни) модули и техните разстояния с синусоидална крива, представяща първите дължини в невидимия свят

А . дължина на модула в 32 позиции, или 43,2 cm. B. синусоидална крива на вълната. С. Harmonic система Monad Yang Yin & в различен изглед. D. Един поглед на схемата с оглед на плюс ("+") и минус ("-") свойства , свързани с λ . E. Представителство на имотите ян и ин , във връзка с λ . Забележка: Yin ~ Yang, когато ~ означава приблизително в динамична, а когато там не е съвършен равенство между двете.

Практически синусоидална крива може да се тълкува като брой заместници условия между две противоположни енергийни условия , Yang стимулация ( вълнение, хипер, плюс ) и Ин успокояване ( разпределение, хипо, минус ). В кривата ние нямаме екстремни енергични условия, защото това е синусоидална схема за идеални хармонични взаимоотношения в един цялостен строеж, да дипол ("+ / -") оглед, да Yang - Yin ("+ / -") Онлайн като слайд-владетел .

Качество "делимост точно от 9" или правило Mineff е най-основното свойство за всяко разстояние в един невидим свят. Тези разстояния, които са неделими от точно 9 са специални невидими разстояния; те дават енергичен условието, ако ние ги, тези разстояния планират.

Връзката между разстояние 0.432 m и серия 2, 4, 8, 16, 32 (2 5 ) ... ясно ни показва, което разстояние е Yang и което разстояние е Ин. Но синусоидална крива не е абсолютно перфектно. Има някаква разлика (неравенство) между Ин и Ян части.

Какво е това?

Кривите в реалния фон света не са перфектни като кривите в книгите университет. Ламбда ( λ ), има разстояние 21.6 ** ... cm със скрита част 9 ** и "то" е като "стандарт" дължина за обектите в невидимия свят.

image


Фиг.3 . Схема на невидимия свят около един човек. Първите дължините пребивават в аурата на здравия индивид

А . Разстоянието ~ 43,2 см = 2 λ . Тялото B. Human на здрав индивид. C. Извън среда (Yin Yang или). Г. елипсата, която представлява най-ниската граница, представляващ минус позиция и "здрави" Ин състояние ("-"). Нейният размер е ~ 1 λ . Д. елипсата, която представлява той горна граница, или с други думи на Ян ("+") собствеността, "здрави" състояние. Размерът е приблизително (~) 3 λ . F. вътрешната среда. Ж. динамичен контур на човешка аура в определен момент. Забележка: Контурът представляват различни състояния на човешкото тяло. "Здравословната" разстоянията за този контур са разположени между 1 λ и 3 λ (1 λ 3 λ ). Разстоянията между контура и тялото отпред и отзад не са равни.

Има тридесет и две първи дължини в невидимия свят около лица, които са от голямо значение за нас. Разстоянието 43.2см на контура на аура показва "здрави" условия в нашето тяло.

Важно ли е за нас да знаем, което разстояние е "здравословно"?

О да! Контурът на аурата има динамичен колебание всеки втори и зависи от външната и вътрешната среда. Освен това, контура абсолютно кратки срокове отговори на всеки енергичен контакт във всеки един момент. Аурата на "стандарт" лице в здраво състояние обикновено има тези "здрави" разстояния между 1 λ и 3 λ . Всеки разстояние около тялото на всеки човек е много, много важно, тъй като "здрави" състояние зависи от външната и вътрешната обекти и техните условия и влияния.

Няма равенство между две дължини на две противоположни места в системата на аура. Там не са равенства в дължините отпред и отзад на тялото. Има един вечен дисбаланс на диполи енергия (енергия на лицето), действайки в човешкото аура.

Връзката е наистина Yin ~ Yang, когато знак ~ представлява енергичен дисбаланс в двете части на човешката аура. Нищо не е наистина равни. Yin Yang и тук има смисъл от две противоположни части в невидимия свят.

В действителност контура е краен резултат на множество дисбаланси на личните енергийни-модули в човешката аура във връзка с човешкото тяло меридианите и енергични подсистемите. Но това е много добре да се знае, че на разстояние от моя контур във всеки даден момент някак си показва скрит "език" на енергия, която ни говори за "здрави" и "нездравословни" условия. И освен това на контура на аура на например телевизионния екран ни показва какво е добро и какво не е във всеки контакт с всички и всичко.





Тълкуване на правило Mineff е



Официален медицина не знае и не се грижи за първите тридесет и две дължини в невидимия свят около индивиди. В много случаи лекарите първо убиват пациентите си в невидимия свят, и следователно те помогне за облекчаване на болката, причинена във видимия свят.

Ако погледнем много, много свободно и независимо един от друг като тълкуване на новото качество, делимост на 9 **, можем да интерпретираме качеството по няколко начина:

1. Първото тълкуване на правило Mineff е, че твърдата организация на ± 9 ** енергетични нива по модули диполи енергия в местната пространство изисква абсолютно точни разстояния (интервали) между тях (енергетични нива на диполи) и благодарение на това всеки разстояние е качествено математика на делимост на 9 **.

2. Второто е, че разстоянията общо кореспонденти от мащаба ± 9 с 9 числа, или е готов за енергични трансформации на 9 неща, или включва идеализъм от 9, или се получава от 9 трансформации (9 "египетски богове"), или кореспонденти на ± 9 основни цвята, които са на "езика" между системите.

3. Третият тълкуването на правило Mineff е, че твърдата правилото е за ± 3 * дипол зона в аурата, като хексаграма в местната пространство изисква абсолютно точни разстояния (интервали), между зоните, може би точно поради тази причина всеки от разстояние има математическо свойство на делимост на 3 *.

Разстоянията изцяло съответства на мащаба ± 3 *, триада, или включва един идеализъм на 3 (Trinity), Модули диполи Energy са тризнаци от три части.

Всички тези обяснения към качеството на разстоянието по някакъв начин са свързани с един и същ имот на енергийни-модули (диполи енергия) в невидимия свят.

В миналото в древен Шумер, по времето на Зиези, на около 2750 години преди новата ера, хората са използвали разстояние един -. Дължина "Беру", която е равна 10692 ** m, което разстояние седи точно с невидимия и видимия свят едновременно, Велев G (2000).

Но днес само майсторите на Фън Шуй може да планират и подготвят правилните енергични разстоянията адекватни за вълшебните кубчета и здрави, щастливи домове.

Днес ние използваме системата SI от видимия свят и отново системата SI за невидимия свят, но това не е правилно, защото SI не е кореспондент с повечето световни константи и не е подходящо за невидимия свят. Време е да променим нашата система за измерване на дължина за невидимия свят и нашето разбиране за енергичните територии и зони, както и за първите 32 разстоянията около индивиди.

Утре след тази статия, много от нас ще бъде в състояние да планира правилните дължини в невидимия свят около лица с качеството на делимост на 9 ** и 3 *, което е в пълно съгласие с древната енергичен-математика I Чинг и Фън Шуй системи съставена от 32 модула (номера). Присъединете се към антични знания на капитана.                         sites.google.com/site/kmineff/home



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685176
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031