Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2014 06:45 - Библейското християнство е НОВ ЙУДАИЗЪМ
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 706 Коментари: 0 Гласове:
0



 image    27 Понеже всички вие, които сте се кръстили в Христа, с Христа сте се облекли.
28 Няма вече юдеин, нито грък, няма роб, нито свободен, няма мъжки пол, ни женски; защото вие всички сте едно в Христа Исуса.
29 И ако сте Христови, то сте Авраамово потомство, наследници по обещание.
Галатяни 3 глава Много е важно да се знае, че библейското християнство е МАСИВЕН опит за "ЕВРЕИЗИРАНЕ НА ГОИТЕ"(ИНДО-ЕВРОПЕЙЦИТЕ).
Библейският християнин е "духовен семит, в лоното на Авраам". То е било осъществено посредством евреизирани гърци и в последствие - Римската империя, като политическа доктрина за контрол над масите.Да чуем какво казва по този повод евреинът-българофоб Д"израели: «Християнството – това е юдаизъм за неевреи». Християнството е обиколният път, с чиято помощ юдаизмът постига своята цел! И това, което още повече улеснява ционистите и ортодоксалните по пътя към успеха: «Християнинът слави своята Библия, но не я чете!»Става дума за т.нар. "библейски християнин"
Защото е важно да разберем, че библейското християнство е НОВ ЙУДАИЗЪМ? - Защото ние, гоите, живеем по СЦЕНАРИЯТ НА ЙУДЕИТЕ, които, от своя страна, са "диригентът на Абрахам-измът. Библейското християнство е опит пак да се заобиколи истинската Арианска Християнска Религия на Ведите ДЕВИ от Север и да се живее по сценарият на йудейските наги(левити,илюминати , юг) от Лемурия.                             На 13 януари 1489 г. еврейският равин Хемор от гр. Арл във френския департамент Прованс пише писмо до Големия санхедрим със седалище в Константинопол, в което иска съвет как да постъпят евреите, тъй като жителите на Арл заплашвали синагогата. Последвал отговор:
„ Скъпи и любими брат на Мойсей, получихме твоето писмо, в което ни казваш за вашите безпокойст-ва и беди. Ние изпитваме голяма болка, като чуваме за тях.
Съветът на Великите старейшини и равини е следният:
1.По отношение на това, че кралят на Франция ви задължава да станете християни: направете го, след като не можете да направите друго, но нека законите на Мойсей бъдат запазени във вашите сърца.
2.По отношение на това, че са наредили да ви лишат от вашите имущества (законът е, че когато евреите се покръстят, те трябва да се лишат от имуществата си):
направете вашите синове търговци, така че малко по малко те да лишат християните от техните имущества.
3.По отношение на това, че те посягат на вашия живот: направете вашите синове лекари и аптекари, така че те да могат да отнемат живота на християните.
4.По отношение на това, че те разрушават вашите синагоги: направете вашите синове каноници и духовни лица, за да знаят как да могат те да разрушат техните църкви.
5.По отношение на другите неприятности, от които се оплаквате: направете така, че вашите синове да станат застъпници и адвокати и гледайте те винаги да бъдат по върховете и да се занимават с държавните работи, така че да можете да поставите християните под вашия ярем. Вие трябва да доминирате и господствате в света и да им отмъстите.
6.Не се отклонявайте от тази заповед, която ние ви даваме, защото вие сами ще се уверите от личен опит, че така както сега сте унижени, вие ще достигнете действи- телно заслужената власт.
Подпис: V.S.S.V.F.F. Принц на евреите, 21 ноември (caslue) 1489г. 1.След Първата световна война в Германия почти всички адвокати и лекари са били евреи, а болниците - също техни. Стига се до такава аномалия, че германецът, завършил право и медицина, не може да практикува професията в собствената си страна. Това е също една от причините, поради които германският народ последва така бързо и сляпо идеите на Хитлер. Комбинцията ЛойдДжорд - Сасон като управление на Британската империя вече е ясна, а същата комбинация бе използвана и в Индия -Исак, Самуил и Майер. Това е само за Англия, а в другите страни е дори по-лошо. В момента в САЩ  И БЪЛГАРИЯ съюзът на юристите а и този на лекарите И ЗЪБОЛЕКАРИ напълно се управляват от ционистите.                 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687332
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031