Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2014 18:19 - ГОЛОДОМОРА в Украйна 1932-33/Българите в Украйна днес са около 200 хиляди души.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2602 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 24 Ноември , народът на Украйна и цялото не-юдейско човечество отбелязват едно от най-страшните, отвратителни и смразяващи кръвта Престъпления - организирания от Съветските Юдо-Хазари Етноцид срещу украинците през 1932-33 г. известен катоГОЛОДОМОР. 

  От перфектно организирания масов глад измират между 8 и 10 милиона !!!  Защо юдеите са решили да изтребят най-малко 1/4 от Украинската нация, както и са направили ?

Отговорите може да се търсят в няколко посоки:
- силната съпротива на украинците срещу юдейската власт и най-вече срещу колективизацията на земята
- по това време като човешки и икономически потенциал, Украйна и украинците са равни на всички други съветски републики взети заедно
- в Тората изрично е казано "численоста на християните трябва да бъде намалена значително"

Ето и картата на обезлюдените райони към 1933г.image

I. ПОДГОТОВКА на ГОЛОДОМОРА
   Опасявайки се от всеобщо въстание на украинците, юдеите-хазари разработили в пълна тайна щателен план за предварително обезглавяване на Украинската нация. Ето етапите му:
1. През август 1930 г. започнали масови арести на наивниците, белогвардейци и петлюровци, които се върнали от чужбина, вярвайки на дадената им амнистия. Над 5000 били разстреляни, другите в Сибир
2. След това през 1931 г. били арестувани и осъдени над 2000 бивши царски офицери, които вече 14 години служили в Червената армия
3. След това били разформировани и местните териториални дивизии на Червената армия, чиито състав бил почти само от украинци. 
Бил сменен и целия Щаб на Украинския военен окръг
4. След това арестували по цяла Украйна,
няколко десетки хиляди души, от селяни до учени,
"потенциално опасни за съветската власт"
5. Към края на 1931 г. на мястото на разформированите Украински дивизии, пристигнали дивизии от Централна Русия. В началото на 1932 г. в Украйна била прехвърлена известната 1-ва конна Армия
   Ясно било, че се готви нещо страшно ...

II. ХОД на ГОЛОДОМОРА
1. Веднага след зърнодоставките през 1932 г. започва насилственото иззимане на зърното от селяните. Те били обвинени, че нарочно провалят плана за т.н. "ЗЪРНО-ЗАГОТОВКА" Специални отряди претърсвали селата и вземали цялата храна - от зърното за посев до сушените плодове. Арестували и съдели за намерени повече от 5 класа жито, т.н. "Закон за 5-те класчета"
2.
 Цели села и области били записани на т.н. "ЧЕРНА ДЪСКА" 
В тези области иззели и стоките от всички магазини и складове и забранили всякаква търговия
3. След това войските на НКВД и други отряди на ЧК заградили пътищата и забранили всякакво напускане на селата. 

   Започнал масов глад ... А след това и канибализъм. Родители ядели децата си, деца ядели родителите си, за да оцелеят. Копаели дупките на полските мишки и изваждали събраното там от гризачите жито.
   Пикът на Голодомора настъпил през пролетта на 1933 г. Тогава от глад в Украйна умирали по 17 души ежеминутно, 1 000 - ежечасно, 25 000 - на ден !!!

III. РЕЗУЛТАТИ от ГОЛОДОМОРА
 image
Селяни предават т.н. "зърно-заготовки"

image
Гладът започва ...
imageimage
Деца скелети ...

image
Умиращи деца в Киев

image
Умиращо дете от Полтава

image

image

image

image

image

image

image

image

image
Улиците на Харков - 1933 г. Обичайна гледка ...

image
В двора на НКВД

image
Хвърлени трупове до църквата 

   Чрез тези почти 10 милиона жертви, юдо-хазарите прекършват гръбнака на украинската нация. Иначе ... сега Украйна щеше да бъде над 100 милиона ...

IV. ПАЛАЧИТЕ
image
СТАЛИН ( ДЖУД-АШВИЛИ )
незаконен син на полския юдо-хазар Пржевалски

image
Лазар Мойсеевич Каганович, юдо-хазар. 
Специален пратеник на Сталин в Украйна, за зърно-заготовките

image
Станислав Косиор, полски юдо-хазар.
Първи Секретар на ЦК на КП(б)У, от 1928 до 38 г.,
фактически Ръководител на Украйна

image
Станислав Реденс, полски юдо-хазар.
роднина на Сталин по бащина линия и същевременно женен за сестрата на жена му Надежда Аллилуева - Ана Алилуева
Ръководител ГПУ на Украйна през 1931 - 33 г.

image
Мендел Хатайевич, юдо-хазар. 
2-ри секретар на ЦК на КП(б)У. 
Същия е имал  "особени пълномощия" по зърно-заготовките

image
Ионна Якир, фанатичен молдовски юдо-хазар
От 1925 до 37 г. командващ Украинския Военен Окръг.
През 1918-19 г. като член на РевВоенСъвета на 8-ма Червена Армия, издава заповед, за процентно унищожение на мъжкото християнско население в Донска област !!! 

V. ОТРАВЯНЕТО на ЮШЧЕНКО
На 15 май 2003 г. Върховната Рада на Украйна в официално обръщение към народа на Украйна призна голодомора през 1932-33 г. за акт на геноцид. На 26 януари 2006 г. Парламентарната асамблея на Съвета на Европа осъди Голодомора през 1932-1933 година в Украйна като престъпление на комунистическия режим. За съответното решение гласуваха 85 депутати. По-рано Президентът на Украйна Виктор Юшченко призова лидерите на страните по света да признаят Голодомора в Украйна за акт на геноцид срещу украинците. До 2007 година Украйна възнамерява да подготви и представи в ООН документ за признаването на голодомора за акт на геноцид срещу украинците. Украинският голодомор през 1932-1933 година е признат за престъпление срещу човечеството. През 1988 година комисия от конгреса на САЩ,  призна украинския голодомор за акт на геноцид.
      Няколко десетки държави в света вече са признали ГОЛОДОМОРА за Престъпление срещу човечеството.
      Между тях е и Ватикана.

Разбира се, Израел и България, където власта е в ръцете на юдо-хазари, не само не са признали ГОЛОДОМОРА, но даже и темата за него е табу.

Организатора на международната дейност, за признаването на ГОЛОДОМОРА, Президента на Украйна Виктор Юшченко, както знаем тайнствено бе отровен. 
Юдо-хазарите не му простиха ...
image Юшченко, преди и след отравянето

Обръщение на Президента на Украйна към украинството по света по повод отбелязването на 75-ата годишнина на Гладомора в Украйна през 1932-1933 година   Скъпи сънародници! Братя и сестри!   През тези дни Украйна започва да отбелязва 75-ата годишнина на Гладомора през 1932-1933 година. Гладоморът е една от най-страшните хуманитарни катастрофи в историята на човечеството. Вследствие съзнателната и конкретно планирана политика на тоталитарния комунистически режим бяха унищожени милиони наши сънародници. По своите шокиращи мащаби Гладоморът е надвишил дори жертвите на нашия народ от Втората световна война. Ние и досега преживяваме последиците от този безжалостен терор, насочен към планомерно унищожаване на Украинската нация. Действията на тоталитарния режим изискват осъждане от целия свят. Украинската дипломация и задграничните украинци са положили големи усилия за признаването на Гладомора от международните институции като геноцид на Украинския народ. Тази работа трябва упорито и последователно да бъде продължена, за да кажем на света истината за миналите нещастия. Навсякъде, където е представена нашата диаспора, трябва да бъде съхранена и достойно почетена паметта за невинните жертви на Гладомора. Призовавам всички Вас активно да съдействате за появата на информационни центрове, учебни програми и изложби за трагичните събития през 1932-33 година. Отделно се обръщам към младите украинци по целия свят. Аз Ви моля по-активно да откликнете на моите думи и да станене искрена и пламенна основа в голямото дело за откриване пред света на истината за Гладомора. С уважение призовавам украинството и  всички хора на добра воля  независимо от произхода им на 24 ноември да запалят свещи в памет на жертвите на Гладомора по цялата планета. Предайте тези пламъци на истината до всеки народ и всяка земя, а през ноември 2008 година ги предайте като една обща свещ в Украйна, за да стане тя вечен и неугасим символ на нашата скръб за милионите загинали братя и сестри, на нашето единство и нашата вяра в несломимата сила на Украинския народ. Наше задължение е да обединим усилията си и да направим всичко възможно тези трагични страници от историята ни никога да не бъдат забравени.   Украйна помни! Светът ще признае!   Виктор Юшченко         Да не си помислите че това е единствения Голодомор в Украйна ?!
През 1921 г. е първия, пак с 4-5 милиона умрели от глад, 
1932-33 г. е Големия Голодомор, за който току що разказахме, 
и след войната, през 1946-47 г. е третия, с над 1 милион жертви. 

В трите Голодомора, особено през 1946-47 г. измират над 1/3 от българите в Украйна. Така че, Голодомора е и наша, българска национална трагедия
Но и това не задоволи юдо-хазарите. През Април 1986 г. само на 100 км. от столицата на Украйна Киев, се взриви ядрен реактор на АЕЦ Чернобил. С мощност равна на ... над 400 атомни бомби от тип Хирошима. Само обърналия се в последния момент вятър, спаси Киев от гибел, каквато бе целта. Явно че окото на хищника, непрекъснато е вперено в Украйна.   ХОРА БДЕТЕ,  ЮДО-ФАШИЗМА НАСТЪПВА !!!                    автор: lambolambo.blog.bg/politika/2007/11/24/75-godini-ot-golodomora-v-ukraina-1932-33-g.136397                                             



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687603
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031