Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2014 14:27 - Всяка една война не е война на народите-ГОИТЕ, а война на елитите-ЛЕВИТИТЕ
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2710 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 18.12.2016 19:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                                                               

От гръцки „Холокост" - всесъжение, пълно жертвено изгаряне. Чрез този термин евреите претендират, че германците и другите народи „са ги принесли в жертва" за своето благополучие през Втората световна война. Всъщност истината е точно обратната на тази. ЛЕВИТИТЕ РОТШИЛД(ХИТЛЕР И СТАЛИН) И ТЕХНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ЕВРЕИ, принасят в жертва на своя бог (Сатаната) над 50 милиона души НЕЕВРЕИ-ГОИ!... 
 
                                                                                                  image image                                                                                              

Преди 75 год, през 1939 година, Сталин напада суверенна Финландия. После, двамата съдружници Хитлер и Сталин* и двамата кръвна линия на Ротшилд*, решават да нападнат и поделят Полша. Правят го нагло и жестоко!Следва 2 световна война-ритуалното еврейско жертвоприношение-ХОЛОКОСТ над неевреи.Театрална сценка на левитите Ротшилд.Хитлер-левит от Ротшилдови,офицери-евреи,воиници-гои.Сталин-левит от Ротшилдови,офицери-евреи,войници-неевреи.Войната е не за чиста арийска раса а за чиста еврейска раса.Хитлер трепи на отиване гои,помагат му Кримски татари(евреи) и Бандеровци(евреи).Сталин трепи на връшане гои.Великия равин на еврейският народ Сталин преди войната премества евреите в отделна област.Хитлер ги депортира периодично далече от военните действия.В резултат ритуално убийство на 30мил.неевреи. НИКОЙ от ЦЕЛИЯТ свят не уважи путиновото дрънкане на оръжие на Червеният площад. ТОВА е 21 век! Путин и Ротшилд са от 19 век!                                                                                                                      
Повече от година и половина в сталинския СССР не знаят, че в Европа е започнала Втората Световна война. В Съветският съюз, страната на строящия се комунизъм, слуховете за нея са или само това – слухове, или нищо. Съветските хора са заети с нещо много по-важно – да строят своето « щастливо бъдеще».


Според Виктор Суворов многомилионна въоръжена до зъби Червена армия е разположена от Прибалтика до Черно море. Това че Хитлер прегазва една след друга западно-европейските държави няма никакво значение за СССР. Напротив, Сталин сключва договор за ненападение, приятелство и взаимопомощ.


Така идва денят 22 юни. Ето какво става в тоя ден рано сутринта, според първото съобщение на съветското главно командване:

«СЪОБЩЕНИЕ НА ГЛАВНОТО КОМАНДВАНЕ НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ. СУТРИНТА НА 22 ЮНИ 1941 ГОДИНА РЕДОВНИ НЕМСКИ ВОЙСКИ АТАКУВАХА НАШИ ПОГРАНИЧНИ ЧАСТИ ОТ БАЛТИЙСКО ДО ЧЕРНО МОРЕ, КОИТО СА УСТОЯВАЛИ НА НАПАДЕНИЕТО. ВЪВ ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА ДЕНЯ ГЕРМАНСКИТЕ ВОЙСКИ СЕ ИЗПРАВЯТ СРЕЩУ ПРЕДНИТЕ ЧАСТИ НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ. СЛЕД ОЖЕСТОЧЕНИ БОЕВЕ ПРОТИВНИКЪТ Е БИЛ ОТБИТ С ГОЛЕМИ ЗАГУБИ. АВИАЦИЯТА НА ПРОТИВНИКА Е АТАКУВАЛА МНОГО НАШИ ЛЕТИЩА И НАСЕЛЕНИ МЕСТА И НАВСЯКЪДЕ Е СРЕЩАЛА РЕШИТЕЛНА СЪПРОТИВА ОТ НАШИТЕ ИЗТРЕБИТЕЛИ И ЗЕНИТНАТА АРТИЛЕРИЯ, НАНАСЯЙКИ ГОЛЕМИ ЗАГУБИ НА ПРОТИВНИКА». Провалът на Червената армия е толкова голям и неочакван, че излиза от рамките на каквото и да е понятие за нормални загуби и неминуемо пада върху главата на нейния главнокомандващ – Йосиф Сталин, като неспособен и военно неграмотен главнокомандващ. За следващите дни той отсъства от ефира. Според Виктор Суворов той е очаквал неговия генералитет да дойде и да го пречука. Това не става. Хаосът е апокалиптичен.Това, което Суворов още споменава е, че незнайно защо, всички погранични заграждения и препятствия по границата на Русия и Полша (руската страна) са били предварително премахнати.
Освен това в пограничните региони са били концентрирани грамадни запаси от муниции и горива за братовчеда на Сталин дьо Ротшилд  -Ади.                           

Сталин и Хитлер-двама братчеди във фамилята Ротшилд



image                 image   image image                                                                                                 

Елитите водят война, а народите са просто средство за водене на тези войни. Във войната побеждава не народът, а управляващият елит. Има разбира се и народни елити. Тогава победата на елита може да се счита и за победа на народа. Но има и антинародни окупационни елити. Победата на такъв елит никога не е победа и на народа. Победата на антинароден елит винаги се явява продължение на окупацията и угнетяване на окупирания народ.

За да дадем оцента на така наречената Втора Световна война, трябва да се оцени елита на СССР както в началото, така и в края на тази война и да се оцени управляващия клас. През 1917 г. властта в Русия е престъпно завладяна от комунистическата мафия с помощта на насилствен държавен преврат. Комунистическата власт по цялата си същност е престъпна. Тя е наричана с различни имена - съветска власт, власт на работниците и селяните, диктатура на пролетариата и т.н. Но всички тези имена са лъжлив камуфлаж.


image                                                                                                  Така наричаната диктатура на пролетариата - това е просто диктат на комунистическата партия. А във вътрешността на партията - това е диктатура на управляващата върхушка - централния комитет, а по-късно - политбюрото. А що се отнася до същността на тази диктатура, веднъж Ленин в порив на откровеност е написал много кратки и много честни слова, показващи истинското лице на диктатурата на пролетариата : "Диктатурата на пролетариата - това е неограничена от никакви закони, не повлияна от никакви правила, опираща се на насилието власт.." (Ленин В.И. Полн. собр. соч. т. 12, с. 320).Тези думи показват цялата престъпност и бандитизъм на комунизма. Комунизмът не е глупост, а престъпление.
image                                                                                       

Комунизмът е престъпна идеология.
След реализацията на лозунга "диктатура на пролетариата", което всъщност е унищожение на националния културен елит и замяната на елита с еврейска мафия, в обществото настъпва културна катастрофа. Нивото на културна деградация превъзхожда всички възможни методи за описание. Еврейските мафиоти никога не са били културни хора и никога не са дали нещо на човечеството освен лъжи, нечестност, насилие, подлост и мерзост. След узурпирането на властта от комунистическата банда в обществото се възцарява пролетарската интернационална култура или с други думи - атмосфера на пълна лудост и шизофрения.
Руският народ се надига на борба с комунистическите окупанти, но за съжаление губи тази война. Побеждава, така наричаната съветска власт или властта на комунистическата мафия. Руският народ попада в най-жестоката окупация в цялата си история. Най-добрите му представители са унищожени, а всички останали живеят в робство..  

                                                                              image           


Първият признак за окупация - това е удушаването на демократическите свободи и гражданските права. Комунистите веднага ликвидират демократическите свободи. Свободата на словото при комунистите (Ленин, Сталин, Хрушчов, Брежнев) е напълно забранена.
В началото на ВСВ властта в СССР принадлежи на чифутско-комунистическата мафия. Руският народ живее в състояние на роби на КПСС. Съветската власт се отнася към съветския човек, като към скот. Пикът на робството е по времето на Сталин. За никакви свободи не може и да става дума. Всички несъветски книги са забранени. На руснаците е забранено на четат сериозни книги. Забранено е да мислиш, забранено е да говориш. Хората живеят в състояние на панически страх. Страхуват се да четат, страхуват се да говорят, страхуват се да изкрещят, страхуват се да мислят, докладват един за друг. Живеят като животни, като боклук. Но най-много комунистите се страхуват от селяните. Не им давали паспорти, наказвали ги с гладна смърт. Но защо? Защото селяните са способни да живеят независимо от държавата, като натурални хазяйства. А за комунистите е нужно всички да зависят от тях - за да бъдат техни роби.
Съставът на Сталинския елит в началото на ВСВ е общоизвестен. Това е откровен антируски окупационен елит. И през 1945 след така наречената победа на елита на СССР, остава същата антируска окупационна банда крадци. За руския народ, естествено тази победа няма никакво отношение.
Руският народ за тези боклуци е бил просто жертвено месо. Отношението на съветската власт към обикновения човек се проявява във всичко. Те използват съветския войник като разходен материал. Това се е случвало и преди по време на войната със фините. Властта побеждава като хвърля по финландците труповете на своите съветски роби. На 1 убит финландец се падат по 10 убити съвети. Фините губят около 20 000 войника, а съветите около 200 000. Същото е и отношението и по време на ВСВ - на един убит германец се падат 10 роби на КПСС. Хитлер губи на източния фронт около 3 милиона души. Съветите - около 30-40 милиона. Естествено еврейската мафия пази тези данни и до ден днешен. От кого? От руския народ. Комунистите обичат да говорят за това, че Хитлер е убил 30 милиона съветски граждани. Но всъщност не Хитлер, а Сталинската банда използва военния си потенциал като някакви животни. За съхранението на своята престъпна власт. Ето кой реално побеждава във ВСВ - еврейската мафия.
За инструмент на завладяване и задържане на властта, комунистите използват и наказателната система. В началото тя носи името ЧК (Извънредна комисия). Между другото ЧЕКА на еврейски означава кланница. Руският народ люто намразил тези чекисти-наказатели. Но комунистическата мафия периодично сменя абревиатурата на тази престъпна система : ЧК, ВЧК, ГПУ, ОГПУ, НКВД, МГБ, КГБ, ФСБ. Независимо от буквите, които я описвали, системата остава същата антинародна, наказателна организация. Върху плещите на тази организация лежи вината за смъртта на десетки милиони невинни жертви. Но има ли осъден чекист? Нито един! Време е този факт да бъде променен!
Днес окупантите развиват пропагандистка кампания по повод годишнината от победата във ВСВ. Но кой е победил? С какво са наградени защитниците на отечеството? В какво състояние е обществото? Русия е разграбена от крадци-олигарси, които никой не смее да затвори. Точно обратното, всичките тези крадци-олигарси са на върха на властта. Народът живее в нищета, в условия на окупация. И къде са нашите защитници на отечеството? Как ще ни защитят? Никак! Седят страхливо и се страхуват да надигнат глас срещу управляващата клика. Някаква банда през цялото време устройва някакви кризи, за да ограбят народа си за пореден път. За 2009 г. по време на така наречената криза, количеството на милиардерите в Русия се е увеличило 2 пъти. Активите им са нараснали 2 пъти за сметка обикновения гражданин.
Руската армия практически е небоеспособна и състоянието й се влошава с всяка година. Основната маса военни живее в нищета. А кой ще защити отечеството? Общият състав на армията е 1 500 000 души. А вътрешната наказателна войска е съставена от : ФСБ - 2 150 000 души; МВД, МЧС, прокуратура - 2 500 000 души. Как да разбираме това? Като окупация!
Русия се е превърнала в напълно зависима страна.Тя няма финансова и икономическа независимост. Корупцията и престъпността са в апогея си. Това ли е резултатът от победата? Победата на кой? Над кого?
Русия е несвободна страна. По време на "перестройката" се появи малка гласност за свободата на словото. Но това беше краткотрайно. С идване на власт на чекиста Путин, всички свободи започнаха да бъдат убивани.. Вече е съставен и окупационен списък на забранената литература. В този списък са 570 издания и цифрата непрекъснато расте. Всички книги, които показват правилния път на обикновения човек са в този списъл. Да се четат сериозни книги е забранено! Да се мисли е забранено! Да се говори е забранено! Сталинската банда душеше руския народ с помощта на 58-ма статия от Наказателния кодекс (антисъветска агитация, пропаганда, деятелност). Днес Путинската клика въведе неин аналог - 282-ма статия от НК на РФ (разпалване на междунационална, расова и религиозна вражда). Имената са различни, същността е еднаква - да се забрани Свободата на Словото!


image                                                                                                 

Не съществуват политически свободи. Няма избори. Демократически свободи не съществуват. Истински партии не съществуват. Не съществуват и правата на човека. Не съществува и правосъдие. И всичко това наричаме победа? Чия победа? Победа над кого? Или е просто окупация? Постоянно се взривяват домове, а терористичните актове нямат край. Нямат край, защото ги организира не някой друг, а руските спецслужби. Руският народ ИЗМИРА. Ежегодно умират около 700 000 човека. Руснаците са се превърнали в роби. Забранено им е дори да указват националността си в личните си документи. И това е победа? Чия победа? Над кого? Над руския народ? И това е празник? Чий празник? На ционистките окупанти? И ние трябва да го празнуваме?  

                            image image           

 >  Берел Лазар - представител на силна, макар и теологично съмнителна алтернатива.     



Гласувай:
5



1. fascindoo - Точно в 10-ката На 21-век.
10.05.2014 15:27
Поздравления за фотосите!
... с една забележка:
ЧК - НКВД - КГБ - ФСБ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8724966
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930