Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2014 22:11 - Путин - Дунав - ЯДРЕН - Разбойник
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 909 Коментари: 0 Гласове:
0



Българите са и много скъпи на Русия! Затуй скъпотията идва от Русията. И тъпотията.
И беднотията.

Толкова скъпи, че Русия им продава най-скъпото ядрено гориво в света. На тия, които Русия не обича толкова много, а и те не я обичат изобщо, тя продава на тройно по-ниски цени. Защото българите я обичат Русията, макар и тая обич да им излиза най-скъпата платена любов на света.

Ама много са и скъпи българите на Русия! Защото е така, Русията им набутва най-ефтиния си АЕЦ НАЙ-СКЪПО. Понеже са и скъпи на сърцето, Русията ръга скъп ток на скъпите и българи. А по-скъпия ток е по-качествен от ефтиния ток нали? Особено ако е оскъпен специално за скъпите ни руски енергийни мафиоти. Такъв ток ги изпича българите по-добре.
                                                                                                             Ето едно уникално географско откритие, което почти 1:1 припокрива едно от безбройните престъпления на ядрената мафия . Действието се развива в т.нар. Далечен Изток на Русия, на тихоокеанското крайбрежие, не далеч (42 км.) от град Владивосток.

image

Всеки може да го открие на Google Earth или на Google maps. Приближаваме, за да видим по-добре от близо?

image

Изглежда така, все едно другаря Пут(ят)ин наднича над Дунав (Дунай - на руски език, населено място или работническо селище, но съвпада по име с реката - нашата северна граница), за да види, какво става в залива (бухта - ра руски) Разбойник? Не ли?А какво става или по-скоро, какво има в залива Разбойник?

image

Оградените в зелен овал червени варели представляват радиоактивни отпадъци, уважаеми дами и господа!!! Иначе защо да ви занимавам? Това е само едно от многобройните места в Русия, където смъртоносния ядрен боклук се съхранява под открито небе.
Не ви се вярва ли?
Ето ги същите варели, снимани от земята:

image

А ето и източника на достоверната информация, за тяхното съдържание:
 
Оставшееся ядерное топливо опасностью в "два Чернобыля" вывезут из Приморья в этом году
(Останало ядрено гориво, което се равнява на "два Чернобила" ще извозят от Приморския край през тази година

Защо ви разказвам всичко това ли? Защото съзрях припокриване с друго едно престъпление, в което без ваша воля сте замесени и всички вие. Представих си как другаря КГБ-ист Путин наднича над река Дунав за да провери, какво става в родния залив Разбойник - АЕЦ "Козлодуй". Да, родната АЕЦ е нещо повече от залив Разбойник.

Именно след идването на Путин на власт се разгръща и реализира най-голямото и уникално, в световен мащаб, престъпление с експериментална експлоатация на рециклирано ядрено гориво в АЕЦ "Козлодуй". Той става президент на Русия през 2000-та година. Замисъла на престъплението се заражда през 2002-ра, а практическата му реализация започва през 2004-та. Не е прекъсвало и до ден днешен, а по-скоро набира скорост.

Знам, знам, знам, че на много от вас все още не ви се вярва, че това което казвам е истина, защото не ви го е потвърдил някой "авторитет", като Р. Овч. или доносник Гоце, но аз съм търпелив. Ще ми е драго да видя лицата ви, когато един ден неизбежна повярвате.

Г. К.
                                                                                                                                                                                               
14.05 11:30 - Вчера Путин награди българоубийци с ордени, за заслуги.                Новината е публикувана преди по-малко от 24 часа на интернет сайта на държавната корпорация РОСАТОМ и гласи: Руководители ОАО «ТВЭЛ» награждены государственными наградами

image

С указ на президента Путин от вчера, с ордени "За заслуги пред Отечеството", различни степени са наградени президента и двама от вицепрезидентите на дъщерната на РОСАТОМ компания ТВЕЛ (
ТВЭЛ), същата, която доставя ядреното гориво за АЕЦ "Козлодуй".
На този блог можете да намерите стотици доказателства за престъпната дейност на тази компания, като най-значителното от тях е продължаващата вече 10 (десет) години експериментална експлоатация с рециклирано ядрено гориво. На второ място - поскъпването на ядреното гориво с над 500% за периода 2006-2012-та години. (
Над 500% е поскъпнало ядреното гориво в Козлодуй за 6 години.) В съвкупност само тези две престъпления позволяват източване на българската енергетика с много над 2 000 000 000 (два милиарда) лева.

image


Въпреки упоритото съдействие от страна на българските "институции и медии" в полза на поробителя тези престъпления не могат да останат скрити и ненаказани. 
                                                                                                                                                              Ядрената мафия призна неизбежното си поражение.          Но скъсаните българи си я обичат Русията, защото си е друго да ти скъсва задника Русията.         



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685757
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031