Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2014 07:31 - На какъв език се говори в Исус Христос?
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2575 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 20.05.2014 07:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Преди около 7500 години, след Потопа, от бреговете на Черно море, български = тракийски хора отидоха на хиляди години одисея земя. Ако се опитате да си го представите, тогава ние наистина ще епична спектакъл.Ahead, в пълни бойни униформи, бяха войни (групи от 10 000-70 000) със своята красота известните български коне, водещ на две други резервни бойни жребци. Зад него дойде с имота 1-20 съпруги и техните родители.Всяка от жените е от 5 до 10 деца. Тя бе последвана от домашни животни - стада от коне, стада от овце и свине. Този гранд шествие опъната в продължение на десетки километри, а над него висеше навес на облаци от прах ...
image
Зашеметяваща картина на неговото величие. Истина библейски. Те вървяха и тръгна, оставяйки светло петно ​​на картата на световната цивилизация.Създаден е град, държава и империя, пренасяне и предаване на своята мъдрост, писане, култура и знания. Отнесени са десетки хиляди километра през Египет, Месопотамия, Шумер, Акад, Елам, Индия, Китай, Сибир, Япония, Кавказ, Скандинавия, Германия, Италия, Франция и Великобритания, прекоси реката, планините и морето: Амударя, Ганг, Volga (Бъл) Дон, Днепър, Сава, Драва, Дунав. И един ден, както е записано в послеписа да Манасиева хроника, "... когато брадат император Константин, на братята си по река Дунав са мъже кан (а) Аспарух (а) = Jesper."   Няма съмнение, че този древен народ, който в различни времена и места, наречени по различен начин, но повечето от траките или Българи, древните хронисти, описани в свещените книги и хроники. Например, в индийския епос "Махабхарата" се срещне с него на мястото, където Исус Христос проповядва християнството първото.   Всички "органи", а заедно с него и всички и разни ни убеди, че Исус говори арамейски. Наистина ли е? Помислете известната си фраза, каза от тях на кръста:
image
Бог Орфей (артефакт, откраднат по време на 
 Втората световна война на България)
33. А на шестия час настана тъмнина по цялата земя до деветия час. 34 И в деветия час Иисус извика извикал:. Елои, Елои, лама savahtani?, Което означава "Боже мой, Боже мой, защо си Ме оставил?" 35. Някои разположени там, когато това се чу, казвайки завет Ето, Илия. Marco, 15:33   В арамейски, думите на Исус "се четат, както следва:  (E-E-LEE LEE L-NAA-MAA-BAACH SAA-TAA-NEE) = (Боже мой, Боже мой, защо си ме оставил).   Но този, който пренаписа Библията ясно арамейски не знаех и се опита да възпроизведе фонетично каза. Вие сте: "Елои, Елои, лама savahtani" В Библията, Вулгата, същият текст д изглежда така: «Елои, Елои, Lamma sabacthani»   Както предава няма смисъл. И на всички езици, с изключение на българската, тази фраза няма смисъл.   Ето как е писано в български: "Lele Lele Маан CA BASCHA NO"  означава: "Боже, Боже, баща ни ни напусна."   В аварийни ситуации, хората говорят родния си език. Това е, което Исус Христос е направил. Неговият роден език е български. Преводачите се опитали да дадем най-точна фонетичен превод, без да разбират това, което беше казано. И това се е случило, как се е случило.
 
image
Магий, мозайки  на базиликата Св.  Apollinaris,  Равена
image
Брахман в фригийската капачката

Тук можете също да се помни и Ac Мъж Държава: (Ac = Бог ходене на Земята). Български език е написано Az = I (ЕС), и се произнася Ace, и браманизма (пряк наследник на ведическата религия), хората ITS = Az! Self идва с име, което родителите ни дават. Ако се вгледате в себе си в огледалото, съдържащо негово Az = I = (ЕС) и правото на самоопределение става: Това е I. I Александров (а) р. Хората водещите си ахамкара =, = MANAS мисловни budhi = интелигентност. All три компенсирате ума (мисъл - Az (Ac) - Int). Следователно връзката българи (България, blgi = Маги Маги) = мъдър = духовно просветени = възвишеното = духовен учител, учител, баща.
image
Тракийската борба шлем с форма на 
 "frakiyskiyskogo (български) шапка" 
 = "купола" - заострена шапка скити

Тракийското племе избръснат = бригаден = Фригия = Brigus = BLGI започне своя път на Балканите, минал през Египет, Сирия, Палестина, Месопотамия, Шумер, ... дойде в Индия, Китай и Япония, оставяйки всяка нация култура, знания и убеждения, създаването на един град , държавата и религията и династията. За добрите му дела, получени от Бога забележителен префикс {}-арии и именувани BLG (AR), преди хиляди години, влязъл в пространства на Сибир, Далечния изток и Кавказ.   В древната индийска традиция (Пурана) намираме споменаване на богоподобен Brigus - война колесница, които се покланят на пожар, които са напуснали хора. Китайските източници са съобщили за пристигането на "девет пастири" (което трябва да се разбере с номадски племена 9). Tsma Ziyang дава повече информация:
image
Пристигане и Индия богоподобни Brigus = balhiki и техния цар Кардама
 "Въпреки че ние вярваме, че днес хуни варвари, ние не можем да признаем, че те са потомци Shun (а) Wei (а) - основател на династията Xia Sha =".

image
Злато Wars (Казахстан)
Брито (а), може да се намери не само на бръснати глави, но също така и от характерните "фригийската капачка български =" (връх посочи нагоре и напред са разбити). Те могат да видят в скулптурите и Турция, Индия и Китай, в могилите на Казахстан (прочутата Златни войните), и в аналите на етруските фрески в Италия, в свещените книги и писания.

Техните потомци = самите студенти да станат учители и до ден днешен е проповядвал основа на Вселената, и това е истинската вяра на Бога.









image
Chinese скулптура
Особено бих искал да привлека вниманието ви към факта, че нашите предци са имали абсолютно никаква стойност, тъй като тя се нарича, или по друг начин УЧЕНИЕ = РЕЛИГИЯ. Фактът, че само-важното, това е моралът, добротата и креативността, облечен безгранична любов.
  Българите не са "роби на Бога", и избрал Бог и Бог на половете. Това беше добре разбрани от нашите бащи BLG (арии). Така че между тях не е било взето, за да се преклони пред всеки - от друга.Можете да се поклонят само на Бога.Неговият цар (w) [CH (у)], те са стрелба от уважение само капачка. Това е просто знак на уважение, но не и почит, защото са се чувствали на боговете и да се нарича Ал (и) = Gods достигащи Земята .   Малко известен извън България култовата фраза: "Бог е България", в крайна сметка ще се окаже вярно.



image
Немрут Даг (Турция)
Автор: Димитър Кинов в 03:38  Етикети: История на българския народ Местоположение: Москва, Русия 



Гласувай:
1



1. minevv - dobro
20.05.2014 09:55
dobro
цитирай
2. salutary - ...
30.05.2014 19:37
Какъв е този развален български? Някаква шега ли е това? Превод от ?.........
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8739209
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930