Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2014 21:44 - Сидеров и останалите съзаклятници, изповядващи преклонение пред новия кумир на техния интернационал Путин, се събрали тайно край Виена
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 441 Коментари: 0 Гласове:
0



Мутрьошка ( обикновено е лъскава, лакирана, шарена и освен като сувенир без практическа стойност служи също за символ на многопластовите руски изненади).Путин надмина всички той изобрети , заедно със своите большевишки слуги, троянски мутрьошки.

Никога не знаеш какво ще изскочи от нея- в Крим изскочиха например маскирани и безмълвни същества, които се самоотрбраняваха с кораби дори без никой да ги напада, а после се “оказа” , че били руски войници.

Бареков, който предизборно се кълне във вярност на пролетариите ( засега само в България), сподели тъгата си по комунизма и предложи реставрацията му да бъде скрепена с възстановяване на задължителната казарма.

Понеже Борисов (неофициално) го титулова като презерватив, Бареков си хареса символиката и в деня на евроизборите раздаваше на слисани българи това приспособление за намаляване на раждаемостта.
                                                                         Защо обаче най-новият продукт на кремълската мутрьошка да бъде упрекван в ексцентричност, след като прототипът му Сидеров по същото време участва във възраждането на комунистическия интернационал под формата на сборище на европейски крайни националисти, поставили се в услуга на Путин и неговия евразийски вариант на руския експанзионизъм. Австрийският „Тагесцайтунг” споменава като частник баровеца от Ямбол, доказал склонността си ругае френски дипломатки, да замеря белгийски сервитьори с тапи от шампанско и да стреля магистрално срещу невъоръжени сънародници. Така че Сидеров е бил компаньон на разни повехнали европейски човекомразци, мнозина от които издънки на свелото ( от гледна точка на антисемитските погроми, кладите на инквизицията и други отблясъци от онова време) средновековно минало.

Сидеров и останалите съзаклятници, изповядващи преклонение пред новия кумир на техния интернационал Путин, се събрали тайно край Виена преди няколко дни, за да обсъдят как да се борят срещу гейовете и вразите на християнските ценности. Масрафът платил виден руски олигарх, а неофициален вожд го играл руският идеолог на евроазиатщината Александър Дугин.

Понеже сбирката е била силно засекретена ( така казват цитирани от вестника участници в нея), подозирам, че са вършили обратно на заявената от тях твърда ориентация срещу гейовете. Вероятно именно по тази причина не са поканили раздавача на презервативи Бареков- щяха да се издадат!                     ИвоИнджев                                                      http://Синедрионът винаги възлага изпълнението на световните "пророчества" на зависими хомосексуалисти от кръвосмесената и доверена висша еврейска клика                          




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727601
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930