Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2014 20:51 - АКО РУСКАТА ДИПЛОМАЦИЯ НЕ ПЛАЩАШЕ НА ВСИЧКИТЕ ВАГАБОНТИ И ПРЕДАТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ, ТО СЕЛОТО БИ БИЛО МИРНО
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 725 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
«АКО РУСКАТА ДИПЛОМАЦИЯ, АКО ЧИНОВНИЧЕСКА РУСИЯ ДА НЕ ПЛАЩАШЕ БОГАТО-БОГАТО И НЕ ПОДДЪРЖАШЕ ВСИЧКИТЕ ВАГАБОНТИ И ПРЕДАТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ, ТО СЕЛОТО БИ БИЛО МИРНО.» (СТЕФАН СТАМБОЛОВ)
image
Петата колона – това са наследниците на отряда «Чавдар», ченгетата на Държавна Сигурност и децата им, 500-те хиляди руснаци, собственици на жилища и вили, а сега с претенции и за земя, «почивната база» край Камчия, руския посланик, русофилските организации, Българската Православна Църква.

Целта беше проста: да се държи страната на каишка и да й се пуска въздух само толкова, колкото да не умре, да се изгонят младите поколения да си търсят хляба далеч от България, докато един ден сама падне като гнила круша в лапите им - пак там, в Евразия, или по-точно в Азия. И това в страна, от която идва самото име на континента!

25 ГОДИНИ «НАРОДНА» ВЛАСТ

Ако започнем да броим 25 години от 1944, ще стигнем до 1969. За това време те завлякоха правителството в Москва, просто така, за унижение по сталински. Завлякоха и държавния архив, който още е там. Изпозастреляха министри и зам-министри, и цялата макар и жалка шепа водещи люде на малка България, като им лепнаха етикети «германофили», «търговци-спекуланти», «реакционери», фашисти и просто «врагове на народа».

След това натикаха всички, които не им харесваха, в затвори и концлагери. Унищожиха парламентарната демокрация и сложиха край на партиите – тяхната партия единствена знаеше най-добре какво да се прави («ЕСТЬ ТАКАЯ ПАРТИЯ!» - ЛЕНИН). Натикаха земледелците във феодални средновековни руски поместия, наречени ТКЗС. Затвориха цялото население като кокошки в курник да го пазят от злото на капиталистическите лисици.

И управляваха като китайски мандарини.

Навсякъде, където управляваше ТАКАЯ ПАРТИЯ, за 25 години стана следното:

Стачки и възстания в Източна Германия,

Тито, любимецът на Сталин, загърби Москва и едва не вкара България във война,

Албания също,

Румъния също,

Възстание в 1956 в Унгария,

Берлинска криза, изправила света пред световна война,

Кубинска криза, изправила света пред световна война,

Чехословашката пролет в 1968

И безчислени така наречени «анти-колониални» и «анти-империалистически» войни, по целия свят, до една инжектирани със златните рубли на КГБ: Алжир, Конго, Мозамбик, Танзания, Гватемала, Колумбия, Куба, Египет, Сирия, Кюрдистан, Индонезия, Йемен...

С компютърния чип световната пролетарска революция свърши. На американския президент Рейгън му трябваше само да прекрати полетите на Аерофлот до Америка и КГБ издъхна.

ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ НА СТЕФАН СТАМБОЛОВ

Колко по-голямо издевателство с най-големия български държавник, отколкото едно комунистическо ченге и интернационалист като Георги (Гоце) Първанов, чието АБВ трябва да се чете правилно АЕЦ, да раздава ордена Стефан Стамболов?

И тогава, и сега въпросът е същия: може ли да си русофил и да си патриот? Или още по-ясно казано: може ли да си патриот и да не си русофоб?

Патриот е непозната дума в комунистическия речник – за комунисти и социалисти тя е остатък от буржоазното минало. Патриот-комунист няма. Такива няма и в Българската Православна Църква.

«Ние – пише в дневника си Стефан Стамболов - отидохме на голямо тържество по повод на юбилея в памет на братя Миладинови, дето калугерите и поповете 10-15 пътя повтаряха и слoвославяха името на руския император. Това нещо като че ли нарочно се правеше от Климента и братята му. Страшно ми докривя и пот ме избиваше при всяко споменувание на името на императора (Александър Трети, българофоб - автора), когото величаят с титлата «Благодетел» и «Покровител». Като го гледах тоя безобразник, идеше ми да отида и да му извадя гръцмуля. Ние се бориме за нашата независимост и употребяваме хиляди хитрини, за да се спасиме от ноктите на бясната бяла мечка, а те, предателите-чернокапци, ходят да я словославят и да показват на света че ние сме готови да ближеме лапата, която са е замахнала да ни пребие... Аз и Муткуров си обърнахме гърба към тоя предател и не поискахме не само да вземеме нафора, но още и да видиме неговото подпухнало от пиянство и разврат лице...»

По време на изборите за европейския парламент «негово преосвещенство» полковник-патриарх Кирил беше в Москва, където е и гласувал, и хортувал с «негово светейшество» генерал-патриарх Кирил. Там му е хвърлен пъпа. Той беше и в руското посолство, за да почете деня на руската федерация.

Как мислите щеше да се усети Стамболов и с какви думи щеше да ни го опише: предател, безобразник или патентован подлец?

Идва времето за второ пришествие на Стефан Стамболов, но преди това трябва да дойде още едно българското възраждане, което да го роди.                                                     25 ГОДИНИ ПЕТА КОЛОНА-Николай Флоров




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8737610
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930