Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2014 21:29 - За крипто евреите и ислямизацията на Европа-Варг Викернес
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1668 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 13.06.2014 19:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                                  Varg Vikernes
Често около веднъж седмично получавам имейл или няколко коментари от някои про-еврейски хора с ултра-националистическо име, твърди, че е езически и европейско. Те са силно в полза на един съюз с евреите, защото евреите са "вече толкова добри в борбата с исляма и ние имаме много да се учим от тях," или защото "те са истинските врагове на мюсюлманите" и други подобни глупости. Те твърдят, че мюсюлманите са тези, които изнасилват жените ни, които ни ограбват, крадат от нас, които се размножават като зайци и др. - И, че "разбира се" не евреин  е виновен за всичко това.
Разбира се, ние знаем, че повечето от тези про-еврейско-ориентирани "езически европейци" са всъщност евреи, т.нар. прото-евреи, които се опитват да проникват ,да влияят над нас,и да ни манипулират. Останалите са пълни идиоти , глупаци и невежи - не знаят или дори да знаят,  работят в полза на евреите.
Проблемът за всички нас, разбира се, е че това огромното мнозинство от хората, дори и европейци, ако те не са идиоти, не са "много умни". Те лесно могат да паднат до еврейските лъжи и лъжите на полезните идиоти евреи. Днес, най-голямата заплаха за Европа най-вероятно не са расистки или анти-християнската вяра или други интернационалисти, но националисти, които не успяват да се съсредоточат вниманието си там, където трябва да бъдат. Хиляди европейци консумират енергията на времето си, борейки се срещу враг, който дори не е от второстепенно значение; борба с мюсюлманите. Какво е най-лошото от всичко, че работят рамо до рамо с евреите и техните съюзници . Така че те са били съединени от нашия основен проблем и действително се борим за тях. Мюсюлманският проблем е загуба на време, ако първо не решим еврейският проблем! Мюсюлманите са като вода капе от един пробит покрив, и евреите са били основната причина, че покривът тече на всички. Няма смисъл да се почисти къщата от вътре, докато покривът не е ремонтиран. Борбата срещу мюсюлманите е сизифова задача, защото на юдеите се гарантира,  нови врагове през цялото време в синя Европа. Всеки "изхвърлен" мюсюлманин, ще бъде заменена с два нови, от евреите .
Националистите, които се борят рамо до рамо с евреите срещу исляма са може би най-голямата заплаха , защото те наемат голям брой европейци, които биха могли да се борят с реалната заплаха за Европа, евреите.
Мюсюлманските престъпления са на място; Те изнасилват жените ни, да ни ограбват, крадат от нас, те се плодят се като зайци, но това е само капка в морето в сравнение с това, което евреите са правят: те са изнасилвали нашите деца , изнасилват жените ни (от еврейската мафия  управляваща  порно индустрията и бизнеса на проституцията), използвайки нашите институции (банки), за да ни грабят и да крадат от нас, те се плодят  като плъхове, но правят много повече от  отравяне на храни (с консерванти и други со **** в нашата храна), те отравят нашите умове (развлекателни, образователни системи, "Изкуство" и др.), те унищожават нашата култура (чрез насърчаване на християнството, социализма и други форми на интернационализъм), унищожаване на нашия морал (насърчаване на "толерантност"), унищожаване на нашата раса (насърчаване на расова смесване ) и т. н. . В края на краищата, те са тези, които са, пряко или косвено, заселват мюсюлманите в Европа, на първо място и ще продължат да правят това , докато не ни унищожат . Това е всичко; докато Европа не стане роб колония на Израел. Те със тяхната алчност, тяхната индустрия, генетично модифицирани храни и техните ядрени оръжия - са пряка заплаха за всички човешки същества на тази планета! Те имат една обща цел или план,и те ще го направят, защото те се нуждаят,  да унищожават, замърсяват, това е отпечатано в тяхната гнила еврейска кръв. Те са раса от престъпници; малки, гнили, жестоки, мръсни, грозни, тревожни, пълни с омраза, подли, зли, зли касти. Те са най-близкото нещо до сатанинско присъствие,  на Земята. Личностите, които са разкривали истинската им природа и тяхното въздействие винаги са били убивани; Ето защо в цялата история, евреите винаги са били преследвани, независимо къде се намират. Истинската им природа е намерена и затова са преследвани. Тези, които не са се отстранявали от пътя им са били унищожени от евреите - ракът на човечеството. Те са паразити, те унищожават своите домакини от храненето върху тях (освен ако в същото време не се самоунищожим) - и след време преминават към следващия домакин.
На първо място, борбата срещу мюсюлманите в Европа е самоубийство, това е, което евреите искат; Искат Европейския съюз срещу мюсюлманите, които заплашвали  Израел. Те искат да ни отслабят един от друг, докато те работят в сенките  да укрепят силите си зад гърба ни!
Разбира се, ние сме наясно с факта, че мюсюлманската заплаха за тях ще се носи, докато основната заплаха не бъде  отстранена. Нашият кораб потъва и ние трябва първо да поправим корпуса, преди  да се притесняваме за счупена мачта и кърма. Работата по повърхностни ремонти или подобрения е глупост; първо трябва да се спре потъването нашия кораб!
Мюсюлманите не са реална заплаха; Носехме с тях и техните нападения срещу Европа преди. Те нямат шанс срещу нас! Ето защо на първо прибегне до тактиката на масовата имиграция и "спечелването на мнозинство"; те нямат шанс за спечелване на войната срещу нас. Въпреки това, еврейската власт е единственото нещо, което им позволява да изпълняват настоящата стратегия. . Евреите и техните слуги, за да ги защитят  ги внасят и ги насърчават  да се размножават като зайци - докато от друга страна се обръщат към тези които се борят срещу исляма в Европа.Те (и техните съюзници, османските турци) са единствената причина, че ислямът като цяло да е в Европа.
Ако всички националисти(без популистите,еврейски слуги) в Европа  разберат това и  се обединят срещу истинската заплаха за Европа, ще се спечели в  един момент, и мюсюлманите ще бъдат изгонени от Европа.
Съжалявам, че пиша за тези тъмни обекти , но  трябва да го кажа. Очевидно е, че отново и отново; Аз най-вероятно ще бъде принуден да продължа, докато не се вече  евреи или мюсюлмани в Европа - както и на Европейската предаден от тях по някакъв начин подкрепа. Ние не трябва да позволяваме на евреите да проникнат и да вземат само потенциално спасение от тяхното робство. Ние трябва да посочим евреите на всички наши сънародници! Да напишем имената им и  на снимки по всички стени на Европа; Евреите са основният враг на Европа! Всички други врагове са само резултат от еврейска дейност.vargvikernes14.blogspot.com/2013/12/blog-post_9700.html




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8732789
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930