Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2014 09:42 - Евреинът-сатанист Умберто Еко: „БЪЛГАРИЯ Е УМИРАЩА ДЪРЖАВА”!
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2682 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 01.07.2014 17:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На санскрит Kali Yuga означава „Епоха на демони” или „Епоха на поквара”. Юдаизма свършва историята с момента в който антихриста започва да владее, и сочи царството на злото за вечно.
След като Юдеите имат достъп до всички свещенни писания и предсакзания, както и тотална власт над нас, те чинно изпълняват ролята си и стриктно се придържат към плана. Дори може да се каже че умишлено изпълняват предсказанията ако погледнем на тях като списък с неща които злото трябва да направи. Йехова не е бог и няма нищо общо с вселенските енергии; той по-скоро е демон на частна практика. Ето го дух Йах:
20. После излезе един дух, застана пред Господа и проговори: Аз ще го примамя. И Господ го запита: Как?
21. А той отвърна: Ще изляза и ще бъда лъжлив дух в устата на всичките му пророци. Тогава Господ каза: Примамвай го още и ще сполучиш; излез, направи така.
22. И така, сега Господ е вложил лъжлив дух в устата на тези твои пророци, обаче Господ е говорил зло за тебе
2 Летописи 18 с                                                                               Социалисти планират за 5 г.,Комунисти за 20г.,Илюминати за 100г. а боговете им наги от 500 до 1000г. Всяка една игра на нагите може да се тълкува от Авраамските религии, като "сбъдване на библейските пророчества", докато с Веда не може това, тъй като там събитията са научнo-детерминирани от Астрологични събития в Шастрите, които не могат да се променят с пропаганда или "открития"(чудеса). Илюминатски "пророци" се наричат "агенти"(agents), които действат по същият конспиративен начин, както библейските пророци(нескопосан плагиат на Ведаическите риши).Ето и пророчествата на агент Умберто.  
                                                               Евреинът-сатанист Умберто Еко започнал да сънува гробища
"Според мен България е една умираща, изчезваща държава, чието общество е загубило способността си да реагира адекватно на наглостта на подлеците, наметнали върху си наметалата на демокрацията и пазарната икономика, и представящи се за политици и бизнесмени."
"...дори наименованието България да продължи да съществува, то хората населяващи тази територия надали ще имат нещо общо с българите..."
"Може би България е първата глобална държава."

Във връзка с излизането на българският пазар на последната му книга „Пражкото гробище“, известният писател даде интервю за Дарик радио, в което между другото прави неприятни, но абсолютно верни, констатации относно родната действителност:
- Г-н Еко, след доста дълго забавяне на българският пазар ще бъде излезе вашата последна книга „Пражкото гробище“, която предизвика доста разгорещени реакции в редица западни държави. Защо се забави толкова издаването и в България?
- На този въпрос би трябвало да отговорят българските издатели, но аз лично не се учудвам. Наблюдавам вашата страна отдавна и знам, че тука нещата се случват или с голяма доза закъснение или изобщо не се случват.

- Какво имате в предвид, като казвате, че ни наблюдавате?
- Интересни сте ми. Виждате ли, навсякъде около вас ври и кипи, светът се променя. Свидетели сме на революции и протести, като започнем от арабския свят, минем през Щатите, Европа и стигнем до Русия. Хората се обединяват в опит да задават въпроси, да търсят отговори и да предизвикват промени.

България е една от малкото страни в които някак си тези неща остават извън кадър и обществото не реагира или, ако го прави, то е вяло и апатично, да не кажа безлично. По скоро някак си по задължение, а не с истински хъс и емоция.

Не градя впечатленията си само от последните години, но и от времето, когато Източна Европа, преживяваше това, което сега преживява арабския свят. И тогава във вашата държава промяната премина някак си спокойно,лежерно, да не кажа, че това което трябваше да стори обществото, бе сторено от комунистическата върхушка.
Вие бяхте и си оставате прецедент, властимащите свалиха сами себе си, пребоядисаха се и отново поеха управлението, докато обществото им ръкопляскаше по площадите, имитирайки някакви опозиционни митинги, дори не и протести.

Обществото ви прилича на подритван от тълпата човек, човек оказал се не по своя воля в центъра на протест, опитващ се да си пробие път през множеството, но вместо това понесен от него. Този, човек не знае на къде го водят, не знае какво се случва, не желае да участва в този протест, но не знае как да излезе от тълпата. Единствената му цел е да се отскубне и да намери сигурно място, откъдето да може да наблюдава ставащото, но не и да участва.

Ако погледнем държавата ви, като цяло, то тя привлича внимание именно със странното сокойствие царящо в нея. Независимо, какво, къде, как и защо се случва, това сякаш не оказва особенно влияние върху България. Реакция няма. Прилича на смъртник, чакащ примирено съдбата си, такава каквато Бог му я е отредил.

- Не сте ли прекалено черноглед? Не мислите ли, че България всъщност е в ролята на мъдреца наблюдаващ от висотата на своето познание, случващото се в света, осъзнал, че всичко е суета на суетите?
- За съжаление, не. Според мен България е една умираща, изчезваща държава, чието общество е загубило способността си да реагира адекватно на наглостта на подлеците, наметнали върху си наметалата на демокрацията и пазарната икономика, и представящи се за политици и бизнесмени. Нима е възможно в 21 век, в пределите на Европа, изграждането на пътища и метро да бъде считано, като огромно постижение, откриването на пречиствателни станции, обновяването и ремонтирането на различни сгради да бъде значимо събитие? Та това са нормални функции на държавата. Какво значимо достижение е това да асфалтираш път, докато другите строят космодруми, изследват космоса, създават иновации и развиват модерни технологии? Можеш ли да се хвалиш, че по улицата няма дупки, докато по тротоарите не можеш да вървиш? Че строиш църкви, а закриваш болници? Че прокарваш пътища, докато се обезлюдяват градове и села?

Не е тайна, че вие се топите. И то не бавно и полека, а със скорости огромни в исторически план. Вие сте единствената държава в Европа, която действително е заплашена от изчезване, и дори наименованието България да продължи да съществува, то хората населяващи тази територия надали ще имат нещо общо с българите, или ако имат то ще толкова, колкото общо имат българите с траките (тук Еко греши, защото българите, наистина са преки наследници на траките. Всичките други "исторически" теории са лъжа, и провокация за здравия разум. Г.С.). Такъв процес на изчезване на дадена нация е рядкост да се наблюдава, особенно в съвременният свят, затова и вие представлявате интерес за редица изследователи и за мен в частност.

- Нима наистина смятате, че обществото ни е неспособно да излъчи хора, които да променят това апокалиптично бъдеще, което описахте?
- От това, което виждам, не бих могъл да ви обнадеждя. Обществото, и не само вашето, се дели на три части: Такива, които са забили поглед в миналото; такива които живеят изцяло в настоящето и такива които гледат в бъдещето. Тези които са се втренчили в миналото, се гордеят с постиженията на предците си, но са неспособни да им подражават, именно защото живеят с миналото и не осъзнават реално протичащите промени около тях. Те дърпат страната назад, искат да върнат това което е било, но нещата се променят и това което е вършило работа вчера, днес я спъва. Ако вашият княз Борис бе като тях, то надали щяхте да имате азбука и собствена писменост (б.а. - Нека не забравяме, че "който владее миналото, владее бъдещето". А който не знае миналото си, няма бъдеще!).

Тези които живеят в настоящето, те се интересуват само от себе си, ден за ден, всеки ден. Едни заради бедност – душевна и материална, други заради алчност! Едните са обзети от страх, стрес и апатия, а другите от корист, завист и жажда за плътски удоволствия! Те смятат, че парите са основното средство което ще реши проблемите им, ще им даде сигурност и стабилност.
Те са жертва на промените и вярват, че с пари могат да си осигурят един остров на спокойствието, където спокойно и блажено да изживеят дните си, без да се налага самите те да се променят. Те живеят в безвремие, в едно безкрайно тягостно настояще, вкопчили се в днешният ден, страхуващи се от утрешния. От тях не можеш да очакваш нищо, те не могат да се борят, защото не знаят за какво.

Тези които живеят с мисълта за бъдещето, те са хората които движат света.
Те осмислят това което е било и това което е в момента, и чертаят пътя на бъдещото развитие. Те са откривателите, мислителите и идеолозите на обществото. Те са строителите на новите обществени взаимоотношения, на хуманизма. (б.а. - Това, за "хуманизма", е една от измамите и заблудите). Те са тези които търсят смисъла на живота.

За съжаление, при вас тези които гледат към бъдещето, са подложени на убийствен натиск, да бъдат претопени в останалите две групи. На тях не им се дава поле за изява, нямат възможност да развият и реализират идеите си.
Тези хора обаче, не приемат и никога не са приемали с примирение наложените им ограничения, и не са се поддавали на натиска на апатичната маса. Те търсят място, където могат да осъществят мечтите си, без да се страхуват от неизвестното, без да се задоволяват с илюзорната моментна сигурност. България не е това място – тук, тези които мислят за бъдещето, емигрират! А тези които останат, биват смазани.

Пагубното за България е, че нейните управници са само люде, принадлежащи на първите две групи. Те дават за пример миналото, без да имат поглед върху бъдещето. Те следват, чужди указания, чужди напътствия и служат на чужди интереси, в името на собствената си настояща моментна облага. Те са празни, кухи, безидейни. Те сочат грешките на миналото, за да оправдаят настоящето, докато се страхуват от бъдещето. Това е вашият елит....

(б.а. - В следващия абзац, обаче, евреинът Еко, както трябва и да се очаква, дава за идеал, именно, глобализма и унищожаването на нациите, с изречения от сорта: "може би българите са тези които поставят началото на този процес, давайки пример на целия свят със спокойното приемане на смъртта на националната си държава.)!

- Това ли е единственото което виждате в България, нима няма оптимистична теория?
- Всъщност има. Може би България е първата глобална държава. Тя ще е първата която ще се разтвори в новия свят, и нейните чеда гледащи в бъдещето ще станат водачи на земното население. Виждаме, че доста българи
и хора с български корени, заемат престижни политически и научни постове в целия свят. Един ден светът ще бъде обединен в една общност – планетата Земя и може би българите са тези които поставят началото на този процес, давайки пример на целия свят със спокойното приемане на смъртта на националната си държава. Българите няма да умрат, не и тези които гледат в бъдещето, те просто ще се наричат земляни.

Автор: lyubomircholakov
От блога на: grigorsimov Категория: Политика

Нищо ново! Един злобен евреин, дошъл да лобира за издаването на смрадливия си роман у нас, има наглостта да обижда българския народ!
Смрад и позор!
Този гнусен евреин забравя, че ние българите сме народ от 5000 г. пр.Хр. и с трайна държавност от 1800 години!

Вижте още еврейска омраза към нас българите: По повод коментар на друга еврейка Татяна Ваксберг: "ГНУС българска"

И този евреин и писател-сатанист от 1990 г. е доктор хонорис кауза на Софийския университет "Св. Климент Охридски".
Срам и позор!

б.р. - Забелязахте ли внушенията на сатаниста-писател:
"...и дори наименованието България да продължи да съществува, то хората населяващи тази територия надали ще имат нещо общо с българите..."
"Може би България е първата глобална държава. Тя ще е първата която ще се разтвори в новия свят, и нейните чеда гледащи в бъдещето ще станат водачи на земното население."
Очевидно този евреин е предварително обучен, осведомен и инструктиран за съдбата на България и дори да се взема за Астрадамус на глобализма в света... От кой ли?www.plevenonline.com/
                                           Колкото и да е силна Илюминатко-папската пропагандата днес- не може да промени ходът на космическият порядък, а само да създава хаос в него(Какъвто е и слогънът на свободните масони(наги)- "Ред из пепелищата на хаосът". Необходимо условия за "редът на масоните" е хаосът.                                                         imageКарта, показваща Илюминатските наги как
се опитват да манипулират метео-времето.
Те не управляват времето, а го манипулират,
т.е.= само пакостят и рушат.
Карта за комбинираните бедствия - Япония, Март 11, 2011
Земетресение, Цунами, Ядрена Радиация.
Кулата, която пада е Уако в Токио.
imageКартите за атаките над "Кулите-Близнаци"/WTC(World Trade Center in NYC) 11 Септември 2001 г. и над Пентагонът недвусмислено подсказват, че този, който ги е проектирал и издал за пред публиката 1982/83 г., е бил наясно с плановете на Илюминатските наги. Най-верoятно, тъй като e бил "един от народът"("Ахад ха Ам").                                                   СЛАВА СЕВРЮКОВА.                  „Племето ни не ще погине в изпитанията. Знайте, онези, които останат и които ще дойдат после, все ще се зоват българи."/
но няма да са българи
                                                                                                               imageНе е ли това конспирация за да се осигури алиби "истрия"за генномодифицираните създания/юдеи/ на така наречените Шумери дошли от адските планети. Защо на църковния събор през 893. столицата на България се мести от Плиска в Преслав.Може би това физикогеографското разположение на Преслав съзнателно било избрано, за да наподобява това на Ерусалим, “градът Давидов”.Съпоставката Симеон – Давид се развива и в една отпечатана работа на П. Георгиев. Конкретният повод за нея е бронзова
статуетка-ключ от Плиска, представяща права мъжка фигура, стъпила на пръсти, със струнен инструмент на гърдите и особена шапка, от която излиза нагоре дълъг тесен рог. Авторът смята, че статуетката е буквална
илюстрация на текст от Библията (1 Цар. 16:12-13, 23), в който се говори за тайното помазването на Давид от пророк Самуил с елей, съхраняван в рог, и за това как Давид развличал Саул, свирейки на гусла и танцувайки в
моменти, когато духът на Бога идвал върху Саул.                        Не е ли всичко това илюминатската игра или карти за сбъдване на "  библейските пророчества". 
         Гласувай:
4
01. usandthem - Абе, тъпанари, стига сте повтаряли този фейк !
14.06.2014 10:14
Отдавна стана ясно, че Еко никога не е давал такова интервю - от Дарик обясниха поне сто пъти ! Само изключително тъп и необразован човек може да нарече Умберто Еко сатанист !
цитирай
2. injir - Да бъдем Земляни! Нима е лошо? Не.
14.06.2014 10:25
Да бъдем Земляни! Нима е лошо? Не.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6895852
Постинги: 4190
Коментари: 1126
Гласове: 1563
Календар
«  Декември, 2020  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031