Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2014 20:37 - Българоубийствената политика на Отворено общество
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1065 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.06.2014 21:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageБългароубийствената политика в селското стопанство на соросоидния институт ИПИ

Българите сега протестират пред Министерството на земеделието, искат удължаване на мораториума за продажба на земеделска земя на чужденци. Соросоидния институт за пазарна Икономика )ИПИ) създаден от“ Отворено общество“ на американския олигарх Джорд Сорос, направил богатствата си с ограбване външните дългове на източноевропейските страни, излезе със статия“ Измислена драма с правото на чужденци да купуват земя” и нарече с лекота протестите- “измислени и дирижирани”.
image
Прочетох само един пасаж от нея и повече не четох, понеже прозрях страшна демагогия, която струеше от него. Ето го:

„Кой би спечелил и кой би загубил от удължаването на мораториума?
На теория ще спечелят българските земеделци и вътрешните инвеститори, които очакват спад в цената на земята още през тази година заради ниските изкупни цени на зърното. Те ще могат да си напазаруват парцели без външна конкуренция. Съответно губещите ще бъдат собствениците на земи, които биха искали да ги продадат на по-добра цена. На теория губещи ще бъдат и всички потребители на храни, доколкото конкуренцията между производителите на вътрешния пазар ще продължи да бъде административно ограничена заради затрудненията пред чуждите инвестиции.”
image
Обществото на Оторковците- "Парите не миришат....ако навсякъде смърди".                                                                    Вижте каква е логиката на ИПИ в този пасаж:
Дайте да свалим изкупната цена до минимум, за да могат вътрешните инвеститори да си накупят земя на безценица.
Това е пълна и необоснована глупост. Кои „вътрешни“ ще купят земя? Които имат пари! А кои са "вътрешните с парите?- мутрите?!
Понеже държава България вече 24 години въобще няма никаква политика в селското стопанство го е оставила на доизживяване. А и понеже селското ни стопанство се намира от 15 години в ръцете на ДПС, което работи за държавните интереси на Турция, а не за интересите на България, редовният българин, който иска да стане фермер, няма никакви пари да закупи земя. За това земята се изкупува не от българи, а от поставени лица на Турция, под замрежения поглед на ДПС, с пари на Саудитска Арабия, чийто собственици идват в България със средновековните си сатрапски маниери да експлоатират българите и плащат труда му с броени лефчта, така както и през османско време не са го експлоатирали.
Липсата на държава България в отрасъл селското стопанство е тотална, за това селското стопанство се намира в ръцете на чужденци, които вършеят българската земя и експлоатират българския народ. Да не говорим, че ДПС е направил договор още 2001 г. за безмитна търговия със съседка Турция( страна НЕчлен на ЕС), чийто евтина продукция подбива българската селскостопанска продукция и кара българина да работи в селското стопанско за дребни стотинки. Това е причината сега най-хубавата земя в Европа-българската да е пустееща 50% и да няма пазар на земята. Да не говорим, че отпусканите евросубсидии в селското странство във фонд „Земеделие“ са в в ръцете на ДПС, които ги дават само на свои фирми и пълнят гушите на своите олигарси.

Вместо ИПИ да предложи друга политика каквато е на всички западноевропейски членски на ЕС, в която държавата да има голяма роля и подпомага всячески своето селскостопанско като приоритетен и главен отрасъл в националното стопанство и без който икономика няма, ИПИ предлага американско-турска политика, която няма нищо общо с тази на Европа и ЕС и която хвърля българската селскостопанска земя в ръцете на чужденци, предимно от недемократични със сатрапски режими страни от богатия Близък изток и съседка Турция.

Нашата селскостопанска земя в ръцете на Сауидитска Арабия или съседка( Турция) е ТЕРИТОРИЯ. Знаем, че Ердоганова Турция има изградена средновековна и сатрапска национална доктрина, която няма нищо общо с европейските демократични ценности за нашето териториално завземане и връщане земите на Османската империя в днешна Турция, въз основа политиката на старата османска империя. Тя означава, че ние предоставяме безплатно територията си на Турция, както безплатно предоставихме територията си за американски бази. Американците трудно ще ни завземат, тъй като не са съседна страна, но владеейки по този начин нашата земя без бой, съседка Турция няма никакви пречки да го направи.

Само 1 петролен кладенец на Саудитска Арабия може да изкупи цялата българска земеделска земя, по този начин шахиншахът и става автоматично собственик на българската земеделска продукция и нанизва нов робски хомот на българските солскостопански производители според порядките си в Саудитска Арабия.
image
Ето това е българоубийствената политика на соросоидния ИПИ, която във всяка една европейска държава и развита демокрация ще се отчете за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА и вдъхновителите и ще завършат живота си зад решетките. Но това не пречи ИПИ да получава място за изява във всички български медии като най-меродавния икономически специалист в България и да получава подаръци за своята издръжка милиони левове от общата сума 46 милиона лева субсидии , които ежегодно денационализираните правителства и управляващи партии на България вече 25 години отпускат на "Отворено общество" за "добра работа против националинте интереси на България и за доброто бъдеще на българскиа народ".

Позор за българските продажни политици и техните медии!

В доктрината на ДРД”Идея за България” се залага целия опит на развита Европа за селското стопанство и се дават ясни пътища за неговото възстановяване и развитие, създаване класата на малкия и среден фермер, създаване истински пазар за земята и всяческа протекция на селскостопанската ни продукция.

Автор: Дора Апостолова
1 ноември 2013 г.
Коментар на „Идея за България“
image
В сайта си Сорос(Schwartz) се самоопределя, като "помагач за прехода от комунизъм"..
към какво? -към Комунизъм с голямо "К"- важното е "алъж-вериж"-революции да има!
                    OtvorenoObshtestvoPlevnalievОтворено общество и неговите тинк танковe са опасност за българската демокрация!

В толериране на малцинствата пред мнозинството няма нищо демократично.
Демокрацията учи обратното- мнозинството определя правилата на малцинствата .
Малцинствата трябва да се ползват с правата на мнозинството, но не да диктуват и се поставят над мнозинството. Всички членове на едно демократично общество са равнопоставени пред закона и имат еднакви права.
БХК е един от „тинк танк“овете на Отворено общество и изпълнява неговата линия, която е външната политика на САЩ на Балканите- да води точно обратната политика тук на Балканите като толерира малцинствата пред мнозинството. Така „Отворено общество“ и неговия тинк танк БХК провежда американската политика, с цел да създава постоянни конфликти на Балканите между малцинствата и мнозинствата ,да разделя обществото и раздробява държавите, Балканите да врат и кипят във военни и всякакви конфликти, да бъдат превърнати в новия барутен погреб на ЕС и еврото ,ЕС да да хвърля постоянно сили, пари и енергия да потушава конфликтите, а това да го подбива и руши отвътре.
„Отворено общество“ действа единствено в нискоразвитите демокрации на Европа чрез техните продажни и корумпирани политически елити. И единствено от цяла Европа действа на Балканите, защото се счита, че балканските народи имат най -нискоразвито демократично съзнание, без разбиране за демокрация и без правова държава.
Отворено обществен и неговите „тинк танкове“ спира развитието на българската демокрация и изваждат България от Европа, отдалечават я от европейската реална демокрация на развитите европейски страни, блъскат го по пътя на представителната( фалшива) американска демокрация.
Спасението е с национален референдум да се реши съдбата на ОО у нас и му се покажат вратите на България.
Другото спасение е българското общество да развива демокрацията си, като изгради върху нейните основи добре действаща правова държава, която със секирата си ще налага изпълнението на закона и основните принципи на демокрацията.
Отворено общество и неговите „тинк танкове“ като БХК-вън от България, те са опасност за българската демокрация!

Автор: Дора Апостолова
18 ноември 2013 г.
Коментар на „Идея за България“
image
Наистина думата "мамя" на български иде от "Маммон", така както думата "мошеник" иде от Моше(през "мошьна", "мешка"-"торба"). За кали-юга е предречено, че демоните ще притежават материалното богатство, златото, парите.                                                                       soros-stanishevПолитиката "мултикултуризъм" на "Отворено общество" на Балканите - новата американска външна политика "разделяй и владей"

Толерирането на малцинствата пред мнозинството идва от американската представителна ( фалшива) демокрация и се нарича “мултикултуризъм“. Тя е внасяна на Балканите( в Македония и България) от американското „Отворено общество“ на Джордж Сорос.
image
В никоя демократична европейска страна, чийто общество изповядва„ реална демокрация“ не се толерират малцинствата, там важи железния принцип на демокрацията"мнозинството налага волята си на малцинството и му определя правилата за поведение“.
Но това български народ не знае, защото не е живял в демокрация въобще и за това позволява на малцинствата да определят поведението на мнозинството българи.
Демокрацията и то реалната се развива бурно в Европа след ВСВойна, но по нещастна историческа съдба ние след окупация попадаме в сталининистката комунистическа политическа система, която ни налага своята система без демокрация и без правова държава, за това народът ни не развива демократично съзнание и остава без разбиране за демокрацията до сега.
А липсата на демокрация отнема и възможността да се изгради у нас и правова държава. Правовата държава също се развива след ВСВойна в Европа и само там, където има развита демокрация.
След 1989 г. новопръкналият се политически елит на България с двете първи партии БСП и СДС внесе американския икономически модел с направения в САЩ план „Ран Ът“(1990 г.) , върху който започна да се изгражда нов социален модел по американски „неолиберален олигархичен обществен и политически модел“.
Това отвори вратите на България за“Отворено общество", което се явява един от инструментите на американската външна политика за разпространение на неолибералния американски обществен и икономически модел по света( неолиберализма).
„Отворено общество“ завзе България и прокарва нелибералния американски обществен модел, заедно с неговата представителна демокрация. Помага му целия новопръкнал се също неолибрален елит на всички партии-от БСП до последната управлявала партия-ГЕРБ, всички са неолиберални партии, които предоставиха на „Отворено общество“ цялата външна и вътрешна политика на България, науки, медии, образование, старата комунистическа интелигенция бе изцяло купена от „Отворено общество“ и от нея се изгради новата неолиберална интелигенция на България.
Интересното е в случая, че „Отворено общество“ не използва пари на Сорос, а ги взема от българските данъкоплатци. Почти всяка година българските правителства са отпускали огромни субсидии на „Отворено общество“ годишно минимум 46 милиона лева. А те потъват в гушите на корумпирания до зъби политически елит на България.
„Отворено общество“ е направило огромна мрежа от неправителствени организации, които смучат българските данъкоплатци. Например Български Хелзинки комитет(БХК) е потънал в корупция, там се правят само проекти за малцинствата,като с тях вместо да се оправя социалното им положение, парите потъват в гушите на ръководителите на БХК и ромските царе.
„Отворено общество“ генерира страшна корупция в България, която му позволява българския политически елит от всички партии. Всички политици са в кюпа заедно с „Отворено общество“ и крадат на поразия.
Другата цел на политиката „мутикултуризъм“ на „Отворено общество“ прокарвана само на Балканите от цяла Европа, където американците действат ръка за ръка с Турция и помагат в нейните пъклени планове за ислямизиране и турцизиране на населението ни, е да гради от религиозни общности нови етноси и нации.
„Отворено общество“ от нашите помаци и цигани изкуствено гради нов етнос наречен „български турци“, за това под негова диригентска палка се държат новините на турски език по обществената телевизия БНТ, изучаване на турски като „майчин“ в държавното училище,турските сериали в телевизията на Мърдок-Гергов bTB , на телевизията на БСП-Нова, в телевизията на Пеевски TВ7- така се подпомага на Турция за турцизиране на малцинствата ни.
На Балканите „Отворено общество“ създаде изкуствена държава „Косово“ като обяви косоварите за „нова нация“.
„Отворено общество“ е подпомагано от целия неолиберален политически елит на България най-вече от главната партия БСП създала турската партия ДПС и която умишлено си затваря очите, че ДПС работи за великотурските пъклени планове на Ердоган за ново териториално завладяване на България, този път по “мирен културен-икономически път“
Политиката на мултикултуризъм има и друга далечна цел на Балканите като прокарва новата политика на САЩ в Европа за подриване на ЕС и еврото, понеже то се явява най-големия конкурент на долара като световна валутна разменна единица.
С този политика САЩ поддържат постоянно военни и сепаратистки конфликти в Европа, целта е Балканите да се превърнат в „новия барутен погреб“ на ЕС и евроо .
Американците, които са издигнали в култ своя долар, не искат той да падне от пиедестала на първа разменна валута и това вършат чрез европейските неолиберали от двата най- големи блока в Европарламента- ЕНП и ПЕС, станали американско послушно оръжие и провеждащи политиката на САЩ за дестабилизация на Европа.
Путин ,чийто Русия е обществено неолибрално олигархично копие на САЩ с американската представителна демокрация и който сега гради новия СССР като “Евразийски икономически съюз“, също провежда политиката на САЩ в Европа за дестабилизация на ЕС и еврото и е започнал грандиозна клеветническа кампания срещу Европа на тема “позволен секс с деца“. В България Путин е създал цяла платена 5-та своя колона и в нея най-активни са някои путиновски комунисти като Любомир Чолаков и Григор Симов, които превежда и разнасят путиновата медийна пропаганда и използват това, че България няма съдебна система да ги съди за тази грозна клеветническа кампания, нямаща нищо общо с истината за високодемократична Европа с най-силно развити и действащи правови държави в света.
Целта на САЩ и Путин е да поддържат на Балканите и от там в Европа вечно вътрешно напрежение и военни конфликти, които да подриват ЕС и еврото, а Европа да хвърля пари и усилия да ги потушава.
Действията на „Отворено общество“ на Балканите идва само от ниско развитата демокрация на балкански народи и неумението им да ползват лостовете на демокрацията за свое добро.
От всички останали страни в Европа „Отворено общество“ е отдавна изгонено, единствено действа само на Балканите.
За това ДРД“Идея за България“ предвижда в своята доктрина, като дойде на власт да проведе национален референдум, с който да покаже на „Отворено общество“ вратата на България.
Автор Дора Апостолова.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687400
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031