Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2014 12:22 - ИЗГРЕВ НА НОВА ЕРА: “MEIN KAMPF”. Николай Флоров
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1065 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 26.12.2014 19:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image  http://vasi.net/uploads/podbor/v9496/jaba_430.gif                                                                    Русия е последната колониална държава. Китай си придоби Хонг Конг от Англия, Португалците изоставиха Макао и Формоза, САЩ Филипините и т.н.. Само Русия си пази колониите в Азия и Европа. Източния бряг на Китай е окупиран в продължение на хиляда километра от Москва. Докога Китай ще си затваря очите. Сега преговаря с Южна Корея и сигурно ще ритне последния руски слуга в северна Корея. А после може да помисли за китайската крайбрежна ивица от хиляда километра владяна от другия край на света в Москва. Какво търси Русия там. Същия въпрос може да зададе Япония за Сахалин и Курилските острови, които са само 20 километра навътре в Японския остров Хокайдо. Средна Азия с всички разнородни племена са третирани също като руски колонии. Кога ще се осъзнаят и ще ги ритнат? Той прати танковете в Крим, но Украйна, Молдова и Грузия поискаха присаединяване към Европа. До кога цар Путин ще може да се крепи да неговата хлъзгава власт. Нещата не са толкова прости както пред два века. И в Русия има умни хора да го ритнат. Само хиляди балами в България вярват още в изостаналата империя на злото.                                                                                                     Взето от пресконференцията на Путин на 17 април 2014:

"...В РУСКАТА НАЦИЯ СЪЩЕСТВУВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МОЩЕН ГЕНЕТИЧЕН КОД... ИМЕННО ТОЗИ НАШ ГЕНЕТИЧЕН КОД ПРЕДСТАВЛЯВА ЕДНО ОТ НАШИТЕ ГЛАВНИ КОНКУРЕНТНИ ПРЕИМУЩЕСТВА В ДНЕШНИЯ СВЯТ... РУСКИЯ ЧОВЕК, ИЛИ КАЗАНО В ПО-ШИРОК СМИСЪЛ, ЧОВЕКЪТ ОТ РУСКИЯ СВЯТ ПРЕДИ ВСИЧКО МИСЛИ ЗА ЕДНО ПО-ВИСШЕ МОРАЛНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ, НЯКАКВО ВИСШЕ МОРАЛНО НАЧАЛО. И ЗАТОВА РУСКИЯТ ЧОВЕК, ЧОВЕКЪТ ОТ РУСКИЯ СВЯТ Е ОБЪРНАТ ВЕЧЕ НЕ КЪМ СЕБЕ СИ... ЕДНА ОТ ГЛАВНИТЕ ЧЕРТИ, ПРИСЪЩИ НА РУСКИЯ ГЕНЕТИЧЕН КОД, Е НЕГОВАТА СПОСОБНОСТ И ГОТОВНОСТ ДА УМРЕ ПУБЛИЧНО: САМО В НАШИЯ НАРОД БИ МОГЛА ДА СЕ РОДИ ИЗВЕСТНАТА ПОГОВОРКА: "ПРЕД ХОРАТА И ДА УМРЕШ Е КРАСИВО".

Ето къде Хитлер и Путин са така покъртително близки – и единия, и другия говорят с езика на социалния дарвинизъм: естествения подбор, генетичната изключителност, а от тук и... нашизма!

Тези изключителни руснаци, видите ли, са готови да се жертват един за друг като пчеличките.

Хитлер: "ГЕРМАНЦИТЕ СА ВИСШАТА РАСА, ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ЕВОЛЮЦИОННО БЛЕСТЯЩО БЪДЕЩЕ !..."

Путин:"ВИСШЕ МОРАЛНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ – страна с генетичен печат на герои, готови да умрат публично (в борбата за оцеляване).

Путин: "(ЕДНО ОТ НАШИТЕ ГЛАВНИ) КОНКУРЕНТНИ ПРЕИМУЩЕСТУВА В ДНЕШНИЯ СВЯТ..."

Хитлер: "ТОЗИ,КОЙТО НЕ ИСКА ДА СЕ БОРИ В ТОЗИ СВЯТ, КЪДЕТО ПОСТОЯННАТА БОРБА Е ЗАКОН НА ЖИВОТА, НЯМА ПРАВО ДА СЪЩЕСТВУВА..."

Путин:"ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МОЩЕН ГЕНЕТИЧЕН КОД..."

Патриархът-генералисимус Кирил, известен последовател на Путин, доизяснява нещата – за конфронтация със Запада заради Украйна той казва: "ние сме длъжни да запазим духовния и културен суверенитет на нашето отечество, понеже без него географския и политическия суверенитет не означават нищо. Именно за това е важно да бъдат заедно вярата и личния живот. Способността към саможертва – това е героизъм!"




И това в страна, където сега, както и неотдавна, улиците на Москва са застлани с натъркаляни пияни мужици, удавили "изключително мощния си генетичен код" във водка ! Продължителност на живота за руския мужик – 54 години ! Пияни жени, пикаещи на улицата като крави ! Комуналки с по три семейства в едностаен апартамент – панелен ! Ваната – неясно западно понятие, част от развращаващата речника на съветско-руския човек западна пропаганда ! Дамската превръзка – що за тъпотия и коя руска жена има нужда от това ! Ланжери Ла Сенца – доскорошна ексклузивна униформа за политбюро мендер-кокони.

"...И ЗАТОВА РУСКИЯТ ЧОВЕК, ЧОВЕКЪТ ОТ РУСКИЯ СВЯТ, Е ОБЪРНАТ ВЕЧЕ НЕ КЪМ СЕБЕ СИ..."

Накъде точно е обърнат този човек от "РУСКИЯ СВЯТ, В ПО-ШИРОКИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА"?




Гласувай:
1



1. oranjevia - Курилските острови са придобити от ...
29.06.2014 12:57
Курилските острови са придобити от Япония по време на Руско -Японската война от 1906 г.Така ,че на говорим за завладяване на изконна Японска територия.Крим е руски преди да го предаде на Украйна украинеца Хрусчов,а по логиката за Средна Азия- по-същия начин САЩ трябва да върне поне половин Америка на индианците който е прогонил и избил.Руснаците поне не са предприемали масово изтребление на покорените народи. Така ,че Хитлер казва на укоряващите го за евреите американци-"вие сте по-лоши и от нас".Струва си да се помисли върху това.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687040
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031