Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2014 18:08 - БСП и ГЕРБ са усвоили изцяло маниерите на италианската мафия
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 678 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.08.2014 18:10


image                                                     Двата най-големи мутроолигархични клана- БСП и ГЕРБ задкулисно редят служебни правителства и делят власт. Предсрочните избори на 5 октомври, наредени след единодушни решение на двата клана, са нищо повече от опит да се възпроизведе старото статукво и мафията да си бетонира властта следващите 5 години. И двата клана са родени в една майчина комунистическа утроба и с общи начални капитали.
Като начало и мозъка на бандитския ни преход и първи роден клан-БСП, предвидливо бе успяла да награби парите и икономиката на България, да роди всички партии с начални капитали дадени от нея. Тя „снабди“ ГЕРБ с начален капитал и като по умната, обучена в старите партийни школи, задкулисно реди пасиансите на всички далавери и дирижира ГЕРБ без те да се усетят.
Двете партии заедно владеят избирателната система, направена 1990 г. по тертипа на избирателната система на старата тоталитарна държава, стояща под партийна шапка с партийно избираемата ЦИК и в нея нареждат крайните числа в своя полза. От сега са започнали задкулисни преговори за нагласяне числата в ЦИК. Въобще не им пука, че народът не възнамерява да гласува за тях, те са бетонирали в конституцията положението, че дори и 1 % да излязат да гласуват, изборите се считат за валидни. А в ЦИК двете партии изкуствено ще повишат избирателната активност от 1 % на 46% за да излъжат отново народа и Европа.
БСП и ГЕРБ са усвоили изцяло маниерите на италианската мафия от кръга на първия олигарх и медиен магнат Берлускони, управляваща вече 20 години Италия.
За разлика от България, обаче, в момента Берлускони има мощна опозиция вътре и вън от парламента в лицето на новоизгрялата преди 2 години партия „Чинкуе стеле“( Движение 5 звезди) на Бепе Грило достигнала 15 милионна членска маса, представляваща сега всеки втори италианец, които са и половината италиански избиратели. „Чинкуе стеле“ възнамерява да спечели законодателно мнозинство в парламента, да построи правова държави и с нея да смени цялата неолиберална система донесена от Берлускони, измете мафията от политическия хоризонт на Италия и приключи с периода на Берлускони.
Уплашени от мощта на Бепе Грило, хората на Берлускони панически свалят и качват служебни правителства, с цел да отложат изборите и идването на „Чинкуе стеле“ на власт.
В България,обаче, неолибералното олигархично статукво няма никаква опозиция- нито вън, нито вътре в парламента, то изцяло е захванало властта в Парламента, необезпокоявано живее и крои поредните планове да излъже народа и хвърли прах в очите му.
Начело и зад всички далавери остава БСП, тя остава най-ловката партия , донесла мръсната неолиберална олигархична олигархична система от прехода, мозъка на бандитския преход и разграбването, родила мутрите и силовите групировки по примера на италианската мафия. Тя е управлявала непрекъснато 25 години преход с преки управления или скрита зад някои свои мимикрии.
БСП предвидливо е направила 300 броя партии и свои мимикрии и ги пуска в изборите с много патриотични програми да разсейват гласовете на българите и накрая по закон големите партии, влезли в парламента, прибират гласовете дадени за малките партии, неуспели да прекрачат прага.
Сега БСП излиза с италианския номер на“ служебно правителство“ изцяло от своите среди и пак се е замаскирала хитро, като го е избрала от средите на своята мимикрия АБВ, водена от един от най- провалените политици- Георги Първанов с 102 броя престъпления във властта срещу народа си.
Но не го оглавява Първанов, а неговия верен сподвижник професорът от Юридическия факултет на Софийския университет Георги Близнашки. Професорът е бивш депутат в два парламента, бивш член на Висшия съвет на БСП и беше изключен от партията през март тази година.
Разбира се, това „изключване“ от редовете на БСП е просто поредния номер на партията за да излъжи народа, а виж- уж „изключен“, а въобще на БСП не и мигна окото да го сложи начело на новото си служебно правителство?!

„Изключени“,“отслюпени“, „убити“- неотменно са присъствали от първия част на вътрешната театрална сцена на БСП , откак нейните учредители- „идейни комунисти“ и „борци против капитализма“ превърнаха партията в свърталище на едри хищни нови капиталисти. Вече 25 години партията се тресе от вътрешни скандали и борбичкания, не толкова идейни, а преди борби за власт и от там добиране до черните каси на партията, пълни с милиарди крадени по най-бандитски начин от обществото . Особено в последно време, когато нейният ръководител от 17 години Сергей Станишев пое европейски хоризонти, боричканията за неговото место станаха горещи. Най -напред Първанов не го огря да се върне обратно на първоначалното си място преди да стане президент, за това създаде своята групичка АБВ на „непослушните отцепниците“. Последваха го и други: Кадев, Нинова и прочее не ги огря за мястото на Сергей. Явно са били недостатъчно лоялни към олигарсите ръководещи партията и кадруващи в нея. Кой знае...Един ден кухнята на властовите в борби в партията ще стане достояние на обществото ,рано или късно историята не може да скрие нищо, нито да излъже.

Сега в БСП се играят нови спектакли с властови борби. БСП се кани да се скри зад служебното правителство на своята мимикрия АБВ и да продължи да управлява задкулисно, като така хвърли нов прах в очите на народа.
Близнашки е един от научните и преподавателски кради на БКП/БСП с които продължава да е пълно образованието на България по всички етажи все със стари ретроградни комунисти пребоядисани в нови неолибералисти, стоящи със замръзнало съзнание в 70- те години на 20-ти век и преподават по дитирамбите на старите комунистически школи, без каква да е представа за демокрация и правова държава и без какво да е демократично поведение и мислене.
БСП продължава да държи цялата ни водеща обществена мисъл под сянката на комунизма, зомбирана с комунистическата идеология без грам представа за демокрация и правова държава.
Близнашки е учил и продължава да преподава по комунистическото правото на Вишински, без да знае и преподава едно от правилата на съвременната европейска правова държава. Спомням си, че преди време във в. СЕГА попитаха Близнашки: “Кои правила на съвременната правова държава трябва да залегнат в новата конституция?“- той отговори -“НЕ ЗНАМ!“
Близнашки и колегите му - кадри на БКП/БСП не смеят да излязат със дипломите и званията си вън от СУ, защото знаят, че вън от прага на България се окачествят за начално образование и ще бъдат хвърлени в коша за боклук.
Ами другите колеги на Близнашки в служебното правителство? Всички от ранга и неговото ниво, назначени по партийна шуробаджанашка линия наследена пак от тоталитарната ни комунистическа държава и най ярки представители на останалата олигархична мафия и творения на БСП- от ГЕРБ, СДС. Което показва, че мафията тотално е останала без кадри и вече разчита на четвъртия си слугинажен ешелон.
С такова правителство и тези негови кадри ще прокопса България?!

БСП и мафията ни се гърчат като умираща змия с единствена цел да запазят властта си, през трупа и комата на България! Нищо чудно при тази ситуация, в която мафията няма срещу себе си опозиция, двата олигархични клана отново да фалшифицират изборите на 5 октомври и да стане поредната рокада на властта между тях. Така двата мафиотски олигархични клана ГЕРБ и БСП възнамеряват безконечно да си предават властта един на друг, докато излапат и последните прашинки на брашнян чувал -България!
Повтарям непрекъснато- 5 века турско робство не ни затриха, но новото олигархично робство на БСП и партийните и мимикрии ще го направят със сигурност!

Единственото спасение за България от октоподите пипала на чудовището комунизъм и неговите носители от псевдото „ляво“ и „дясно“ пространство на България, водено от майката и таткото на мутренския преход и главен виновник за катастрофата на България -БСП, е българския народ да вземе съдбата си в свои ръце и роди своята партия -същата мощна многочислена партия като италианската „Чинкуе Стеле“ и я вкара с голямо мнозинство в парламента, като остави старите партии малцинство и по този начин им отнеме властта, а после можем лесно да ги лустрираме, обезпаразитим, опандизим, конфискуваме до дупка и заврем зад решетките до края на живота им.                                          www.ideyazabulgaria.org/            



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685916
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031