Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2014 08:20 - Михаил Хазин-„семейство Ротшилд стои зад гърба на Владимир Путин“
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2986 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 07.09.2014 10:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 imageСъветско-руски математик Михаил Хазин е прозрял истината. Той също е евреин. Неговият дядо – Григорий Лейзерович Хазин, е бил носител на Сталинска награда (1949 г.) за създаването на нова апаратура, помогнала при отбраната на Москва. Цялото семейство е от средното ниво на съветската номенклатура. Братът на Михаил – Андрей Хазин, и в момента е член на Съвета на федерациите и професор, завеждащ катедра в Московския държавен университет „Ломоносов“.

Самият Михаил Хамзин има стремително възходяща кариера. Работил е в Академията на науките на СССР. Бил е банков анализатор, водещ експерт в Министерството на икономиката. Но през 1997-1998 г. се е оказал заместник-началник на Икономическото управление на руския президент. По онова време начело на държавата беше марионетката Борис Елцин, под чието видимо крилце възникнаха и се оформиха главните олигарси на постсъветската червена мафия – повечето от които – евреи.

Заедно с Олег Григориев и Андрей Кобяков, Михаил Хамзин се води автор на „теория за съвременната икономическа криза“. Тя е поместена в доста пълен вид в книгата на първия и третия „Залезът на доларовата империя и краят на Pax Americana“.

Освен това двамата прогнозираха, че в рамките на три години – тоест – до 2006-а, първите олигарси ще започнат да се разоряват. Дали познаха?

Комсомолските дейци от КПСС и обкръжението на Елцинови – Михаил Ходорковски и Платон Лебедев минаха през затвора и бяха запокитени, зарязани на грижите на западноевропейските „десни“. След като се съдеше със своя възпитаник Роман Абрамович, Борис Березовски предпочете да премине в отвъдното. Младата му любовница настоява, че това не е станало по естествен начин… Олег Дерипаска прехвърли всичките си активи на своя лондонски приятел Нат Ротшилд. Братята Шварц или Черной, по-познати като Чорни, и Владимир Гусински, просто изчезнаха. Казват – в Израел…
image
Ако прегледате актуалния списък на „руските“ олигарси, ще се убедите колко променен е техният състав.Според публикации в руския печат, много от тях финансират британските консерватори. Докато „лейбъристите обвиняват торите, че са се свързали с приятелите на Путин.

И настояват консерваторите да върнат парите на руските милиардери, които те са дарили на управляващата партия. Сумата, внесена от руснаците в хазната на консерваторите, достига 1 милион лири стерлинги. Това е станало известно на медиите, след като Любов Чернухина, жената на бившия заместник-министър на финансите на Руската федерация, е заплатила 160 000 лири за правото да играе тенис с премиера Дейвид Камерън и кмета на Лондон Борис Джонсън. Опозицията обвинява в лицемерие правителството, което ратува за още по-жестоки санкции спрямо Русия…

Фамилията не говори почти нищо на широкия читател. Но британската преса установи, че тя [Любов] е жена на Владимир Чернухин, милиардерът, който беше заместник-министър на финансите на Русия по времето, когато Владимир Путин за първи път заемаше поста президент на РФ. Съгласно информация в “The Daily Mail”, Чернухин е заемал и постовете на ръководител на „Аерофлот“, и на председател на руската Банка за развитие.“
image
„Консерватори“ – в Лондон и в Москва! Впрочем, подобно на кръга от еврейски ултралевичари, обградил Джордж Буш-младши, Михаил Хазин също се изживява като… „неоконсерватор“?!

И така, какво толкова ни съобщава Михаил Хазин? Ами това, че „семейство Ротшилд стои зад гърба на Владимир Путин“. За доста от вас може да не е новина, но все пак е обявено явно – черно на бяло, както се казва.

Хазин говори за разцепление на световното задкулисие.Той твърди, че интернационалното разслоение е довело и до разполовяване на властовите групи в родината му. Единият финансов център е с Ротшилдови, а другият – с Международния валутен фонд. И тук замирисва на пропаганда… Но нека видим какво разказва Миша Хазин:

„Едната от тези групировки е решила, че не бива да се развива независим финансов център,а другата – че е необходимо да останем в подчинено положение спрямо МВФ и всички опити за независимост да бъдат потушени с желязна ръка. Координатор на първата група се явява Ротшилд, а на втората – разбираемо – МВФ. Онези, които у нас са „политтолупи“, и ги наричат „семейни“ или „либерали“, другаруват с МВФ. А тези, които е прието да именуваме като „патриоти“ и „силоваци“, са близки с Ротшилдови.

Ротшилдови започнаха да променят радикално своята политика. Например те „рязко изхвърлиха“ своите бивши партньори – Вакселберг, Фридман и т.н. И продадоха реалните си активи в ТНВ-BPна Игор Сечин, на когото дотогава в западната преса създаваха репутацията на „кървава мухоморка“. Какво казваше Векселберг? „Докато съм ръководител на ТНК-ВР, съм човек, уважаван по света. А ако продам компанията, ще стана просто богат евреин.“
image
От гледна точка на Ротшилдови тази сделка сякаш е лудост. Какво получиха от продажбата на реални активи? Хартийки, които едва ли не самите те печатат. Но в действителност става дума за стратегически съюз. Те (Ротшилдови – бел. на ред.) ни демонстрираха с кого ще бъдат близки в Русия.

– Тоест, Ротшилдови сега застават зад отказа от световната доларова система и са за създаване на валутни зони?

– Те даже преместиха своята централа от Лондон в Хонг Конг.“

Допускате, че Дейвид Камерън и Ангела Меркел нямат хабер за тези неща? Оставете. След срещата си миналата събота в Киев с украинския президент, еврейския олигарх Владимир Порошенко, източногерманската комсомолска активистка „призова за налагането на стриктен контрол на границата между Русия и Украйна“. „Милата“, и тя, барабар Петкана с мъжете, се присъединила към агитката, която пее арията на клеветата за това, че, видите ли, „Русия „нахлува“ в своята съседка“!

Както напълно справедливо отбеляза Пол Крейг Робъртс, Русия не възнамерява да напада никого. Тя е подчинена на главното командване на световната революция – на семейство Ротшилд. Което може да заповяда всичко на своя доверен мушмурок Владимир Путин. Ала едва ли е необходимо тъкмо това.

Ние сме пасивни зрители, които наблюдават игра на световната шахматна дъска. Но не според правилата, описани от друг Техен гном, другаря Збигнев Бзежински. За разлика от Миша Хазин, той не позна. Излъгаха го.

Западът е завладян, покорѐн и поко̀рен. Предстоят промени – преди всичко в народонаселението – количествени и качествени, етнически. В ерата на роботите той се оказва пренаселен, при това от разглезени хуманоиди с претенции. Не забравяйте:

„Партията все пак някак си се съгласяваше да храни своите роби, но хора, осъзнали свободата си, тя нямаше намерение да храни.“
image
Хранеше ги? Как? (Вижте илюстрацията.)

Ако все пак преди четвърт столетие това се отнасяше до СССР и бившите му сателити, днес важи за целия „цивилизован свят“. Истинската глобална далавера се премества на изток – в Азия, чак до Тихоокеанската зона. Ако утре някой реши, че никой не ни е уведомил, да се сърди на себе си. Колко пъти ни го подсказаха, малко ли белези оставиха? Но тези неща не се узнават, когато нечий хоризонт се простира максимум до леглото, хладилника и телевизора…           image С един замах с писалката Путин върна хранителния часовник две десетилетия назад…

Руснаците вярват, че август е проклет месец, който им носи невиждани катастрофи. Като например трагичното потъване на подводницата „Курск“ и смъртта на 188 моряци, финансовата криза от 1998 г. и нахлуването в Грудия през 2008-а. Август редовно служи за войни, наводнения и горски пожари. За изгнаници и почитатели на руската кухня като мен тазгодишното бедствие безспорно е лишението. И когато се отправяме обратно към Русия, ние тъпчем куфарите си със забранени продукти. Типчините нехаещи руснаци заявяват, че френското сирене brie или полските ябълки са нищожна цена, която трябва да заплатят за славата от присъединяването на Крим.

„Ще живеем само с трици и картофи!“ – крещят те.               image Самозабравилата се правнучка на Никита Хрушчов, товарищ Нина, заплашваше, как сега руснаците щели да видят, когато им отнемат „тяхното любимо италианско вино или с френското бельо.“

Та донеотдавна робите на болшевизма, чиито господари Западът проводи, наистина се радваха и на картошки. Пиеха самогон и даже… одеколон! Ще ги уплашите с дефицит на френски сирена, финландско мляко и италиански вина?!…
image
Вие му мислете, докато чакате пророчествата на Джордж Оруел се сбъднат…                         diagnosa.net/  .



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8739168
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930