Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2014 18:49 - Без да си дава сметка какво върши, Адолф Хитлер разчисти пътя на световния комунизъм.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 3198 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 09.10.2016 13:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 
> Сталин и Хитлер-двама братчеди във фамилята Ротшилд                                   


Преди 75 год, през 1939 година, Сталин напада суверенна Финландия. После, двамата съдружници Хитлер и Сталин /и двамата кръвна линия на Ротшилд /, решават да нападнат и поделят Полша. Правят го нагло и Следва 2 световна война-ритуалното еврейско жертвоприношение-ХОЛОКОСТ над неевреи.Театрална сценка на левитите Ротшилд.Хитлер-левит от Ротшилдови, офицери-евреи, воиници-гои.Сталин-левит от Ротшилдови, офицери-евреи, войници-неевреи.Войната е не за чиста арийска раса а за чиста еврейска раса.Хитлер трепи на отиване гои, помагат му Кримски татари (евреи) и Бандеровци (евреи) .Сталин трепи на връщане гои.Великия равин на еврейският народ Сталин преди войната премества евреите в отделна област.Хитлер ги депортира периодично далече от военните действия.В резултат ритуално убийство на 30мил.неевреи.                                                                                                            
Комунизъм означава терор но не за евреите    

                                                    image image                                                              
Никой от целият свят не уважи путиновото дрънкане на оръжие на Червеният площад. Това е 21 век! Путин и Ротшилд са от 19 век!  

                            image                                                                Повече от година и половина в сталинския СССР не знаят, че в Европа е започнала Втората Световна война. В Съветският съюз, страната на строящия се комунизъм, слуховете за нея са или само това - слухове, или нищо. Съветските хора са заети с нещо много по-важно -. Да строят своето «щастливо бъдеще» Според Виктор Суворов многомилионна въоръжена до зъби Червена армия е разположена от Прибалтика до Черно море. Това че Хитлер прегазва една след друга западно-европейските държави няма никакво значение за СССР. Напротив, Сталин сключва договор за ненападение, приятелство и взаимопомощ.    

                                         image                                                                  

Така идва денят 22 юни. Ето какво става в тоя ден рано сутринта, според първото съобщение на съветското главно командване: «СЪОБЩЕНИЕ НА ГЛАВНОТО КОМАНДВАНЕ НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ. СУТРИНТА НА 22 ЮНИ 1941 ГОДИНА РЕДОВНИ НЕМСКИ ВОЙСКИ АТАКУВАХА НАШИ ПОГРАНИЧНИ ЧАСТИ ОТ БАЛТИЙСКО ДО ЧЕРНО МОРЕ, КОИТО СА УСТОЯВАЛИ НА НАПАДЕНИЕТО. ВЪВ ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА ДЕНЯ ГЕРМАНСКИТЕ ВОЙСКИ СЕ ИЗПРАВЯТ СРЕЩУ ПРЕДНИТЕ ЧАСТИ НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ. СЛЕД ОЖЕСТОЧЕНИ БОЕВЕ ПРОТИВНИКЪТ Е БИЛ ОТБИТ С ГОЛЕМИ ЗАГУБИ. АВИАЦИЯТА НА ПРОТИВНИКА Е АТАКУВАЛА МНОГО НАШИ ЛЕТИЩА И НАСЕЛЕНИ МЕСТА И НАВСЯКЪДЕ Е СРЕЩАЛА РЕШИТЕЛНА СЪПРОТИВА ОТ НАШИТЕ ИЗТРЕБИТЕЛИ И ЗЕНИТНАТА АРТИЛЕРИЯ, НАНАСЯЙКИ ГОЛЕМИ ЗАГУБИ НА ПРОТИВНИКА ». Провалът на Червената армия е толкова голям и неочакван, че излиза от рамките на каквото и да е понятие за нормални загуби и неминуемо пада върху главата на нейния главнокомандващ - Йосиф Сталин, като неспособен и военно неграмотен главнокомандващ. За следващите дни той отсъства от ефира.


image                                                                    Според Виктор Суворов той е очаквал неговия генералитет да дойде и да го пречука. Това не става. Хаосът е апокалиптичен.Това, което Суворов още споменава е, че незнайно защо, всички погранични заграждения и препятствия по границата на Русия и Полша (руската страна) са били предварително премахнати. Освен това в пограничните региони са били концентрирани грамадни запаси от муниции и горива за братовчеда на Сталин дьо Ротшилд , Ади.                                                                                             Всяка една война не е война на народите-ГОИТЕ, а война на елитите-ЛЕВИТИТЕ                                                    image                                                                 
Кой започна Втората световна война?
На този въпрос се дават различни отговори. Общо мнение няма. Съветското правителство, да речем, многократно е меняло мнението си по този въпрос.
На 18 септември 1939 година съветското правителство в официална нота обявило, че виновник за войната е Полша.

                                                         image              

На 30 ноември 1939 година Сталин посочил във вестник „Правда“ и други виновници: „Англия и Франция нападнаха Германия и по този начин поеха върху себе си отговорността за сегашната война.“
На 5 май 1941 година в поверителна реч пред випускниците на военните академии Сталин посочил още един виновник — Германия.
След края на войната кръгът на „виновниците“ се разширил. Сталин заявил, че Втората световна война е била започната от всички капиталистически страни в света. Преди Втората световна война всички суверенни държави в цял свят освен СССР според Сталиновата класификация минавали за капиталистически. Ако повярваме на Сталин, ще излезе, че най-кървавата война в историята на човечеството е била започната от правителствата на всички страни, та дори и на Швеция и Швейцария, с изключение само на Съветския съюз.  

                                      image              
Сталиновото становище, че са виновни всички освен Съветския съюз, задълго се стабилизира в комунистическата митология. По времето на Хрушчов и Брежнев, на Андропов и Черненко обвиненията срещу цял свят бяха повторени многократно. По времето на Горбачов в Съветския съюз се промениха доста неща, но не и Сталиновата гледна точка за виновниците за войните. Така например главният историк на съветската армия по Горбачово време генерал-лейтенант П. А. Жилин повтаря: „Виновници за войната бяха не само империалистите в Германия, а и в цял свят“ („Красная звезда“, 24 септември 1985 г.).
Имам смелостта да заявя, че съветските комунисти обвиняват всички страни в света в разпалването на Втората световна война единствено за да скрият своята позорна роля на подпалвачи.
Нека си припомним, че след Първата световна война Германия загубила правото да има мощна армия и настъпателно въоръжение, включително танкове, тежка артилерия и бойни самолети. На собствената си територия германските командири били лишени от възможността да се готвят за водене на агресивни войни. Известно време германските командири не нарушавали забраните и не се готвели за агресивни войни на своите полигони — вършели го… на територията на Съветския съюз. Сталин им предоставил всичко онова, което те нямали право да имат: танкове, тежка артилерия, бойни самолети. Отпуснал им учебни кабинети, полигони, стрелбища. Разрешил им да посещават най-мощните в света съветски танкови заводи: гледайте, запомняйте, усвоявайте.    

                                            image                  
Ако Сталин е искал мир, той би трябвало да прави всичко възможно, за да не допусне възраждането на ударната мощ на германския милитаризъм: тогава Германия би си останала слаба във военно отношение страна. Освен слабата във военно отношение Германия щели да останат Британия, която няма мощна сухопътна армия; Франция, която изразходвала кажи-речи целия си военен бюджет за подчертано отбранителни програми и строяла покрай границите си подобие на Великата китайска стена, и други по-слаби във военно и икономическо отношение страни. В тази ситуация Европа щяла да бъде далеч не толкова пожароопасна… Но Сталин с някаква цел не жали средства, сили и време за възраждането на германската ударна мощ. Защо? Срещу кого? Естествено, не срещу самия себе си! Тогава срещу кого? Отговорът е един: срещу цяла останала Европа.

                                        image               
Само възраждането обаче на мощната германска армия и на също толкова мощната военна промишленост не било достатъчно. Дори най-агресивната армия не започва сама войни. Нужен бил и фанатичен, безумен лидер, готов да започне война. Сталин направил доста, за да се озове начело на Германия тъкмо такъв лидер. Как Сталин създал Хитлер, как му помогнал да вземе властта и да се укрепи, е отделна голяма тема. Аз подготвям книга, посветена на нея. Но за това ще стане дума след време, а сега нека само си припомним, че Сталин методично и настойчиво подтиквал дошлите на власт нацисти към война. Върхът на тези усилия е пактът Молотов-Рибентроп.  

                                                image                                                                     

С този пакт Сталин гарантирал на Хитлер свобода на действие в Европа и фактически отворил шлюзовете на Втората световна война. Когато говорим лоши думи за кучето, което изпохапа половин Европа, нека не забравяме и Сталин, който отгледа това куче, а после го пусна от синджира.
Още преди Хитлер да дойде на власт, съветските лидери му дали тайната титла Ледоразбивачът на революцията. Определението е едновременно и точно, и пълно със смисъл. Сталин разбирал, че Европа е уязвима само в случай на война и че само Ледоразбивачът на революцията може да направи Европа уязвима. Без да си дава сметка какво върши, Адолф Хитлер разчистил пътя на световния комунизъм. Със светкавични войни той съкрушавал западните демокрации, при което раздробявал и разпръсквал силите си от Норвегия до Либия. Ледоразбивачът на революцията вършел огромни злодеяния срещу мира и човечеството и с действията си дал на Сталин моралното право всеки момент да се провъзгласи за Освободител на Европа и да замени кафявите концлагери с червени.
Сталин разбирал, че войната се печели не от онзи, който влиза в нея пръв, а от оня, който влиза последен, и любезно отстъпил на Хитлер позорното право да стане инициатор на войната, а в същото време търпеливо изчаквал момента, „когато капиталистите ще си захапят взаимно гърлата“ (Сталин, реч от 3 декември 1927 година).  

                            image                         
Аз смятам Хитлер за престъпник и мерзавец. Смятам го за людоед от европейски мащаб. Но ако Хитлер е бил людоед, от това далеч не произтича, че Сталин е бил вегетарианец. Доста е направено, за да бъдат разобличени престъпленията на нацизма и издирени палачите, извършвали тежките си злодеяния под неговото знаме. Тази работа трябва да бъде продължена и засилена. Но както разобличаваме фашистите, длъжни сме да разобличаваме и съветските комунисти, които поощряваха нацистите да извършват престъпления и се канеха да се възползват от резултатите на техните престъпления.
Архивите в Съветския съюз отдавна са прочистени твърде грижливо, а и да е останало нещичко — то е почти недостъпно за изследователите. Имал съм щастието да поработя много късо време в архивите на Министерството на отбраната на СССР, но напълно съзнателно почти не използвам архивни материали. Разполагам с много материали от германските военни архиви, но и тях практически не използвам. Главен мой извор са незасекретените съветски публикации. Дори те са напълно достатъчни, за да бъдат изправени съветските комунисти до позорния стълб и сложени на подсъдимата скамейка редом с германските фашисти, а дори и пред тях.                                                                                                                                         
chitanka.info/text/27228/21#textstart           Гласувай:
3
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. mt46 - http://rasper-bg.com/?p=1754
04.09.2014 19:12
Според някои изследователи войните избухват спонтанно, според други – всички войни, революции, преврати и военни конфликти внимателно се планират, организират и финансират.

Половината от жертвите във Втората световна война са от Съветския съюз.

В последно време се появи информацията, че главните организатори на войните, революциите и геноцидите са хора от “световното правителство”, чиято цел е да създаде нов Световен ред на земята. Тази версия е застъпена в книгата на Джон Коулмън “Комитет 300. Тайните на световното правителство”.

В учебниците по история пише, че войните и революциите са случайни резултати от сблъсъци между враждуващи сили. Преминаването от политически преговори към физически конфликт според учебниците се извършва след опити да се избегне войната. Според Юрий Мухин обаче това съвсем не е така. Войните винаги са умишлени и се предизвикват от конкретни хора.

В учебниците по история в редица западни страни има големи пропуски. Например след Втората световна война трибуналите, създадени за разследване на нацистките военни престъпници, внимателно скриват материалите за западната помощ за Хитлер. Западните учебници пропускат и икономическата и финансовата помощ от западни фирми и банки за революцията през 1917 г.

В западните учебници няма и дума за това, че революциите се финансират и че най-често техен спонсор е Уолстрийт.

Според писателя Ю. Мухин западната история е напълно изкривена, подложена на жестока цензура и като цяло е безполезна.

Но съществува и неписана история, която разказва за събития, коренно различни от описаните в нашите стерилизирани учебници. Тя разказва за преднамерените войни, съзнателно финансираните революции за смяната на правителства и за използването на конфликтите за установяването на Новия световен ред. За това разказва книгата на Антъни Сатън “Как Орденът организира войните и революциите”.

“В книгата “Уолстрийт и идването на Хитлер на власт” ние описахме няколко финансови канала между Уолстрийт и нацистката партия. След това излезе книгата “Секретните помощници на Хитлер”, която дълго време беше забранена. В други книги също се подчертава финансовата връзка на Фриц Тисен с Хитлер. След като двамата се скараха, Тисен написа книгата “Аз платих на Хитлер”…

В протоколите на Контролния съвет на САЩ за Германия се съдържат следвоенни интервюта с видни нацисти. В тях се потвърждава фактът, че главен източник на фондовете за Хитлер е бил Фриц Тисер и неговата “Банка фюр Хендел унд Шиф”, която по-рано се нарича “Фон Хейт Банк”. Тази информация съвпада с доказателствата в книгите “Уолстрийт и идването на Хитлер на власт” и “Секретните помощници на Хитлер”, като в тях са споменават конкретни имена на участници и имена на банки, т.е. Тисен, Хариман, “Гарант Тръст”, “Фон Хейт”, Картър и пр.

Американското разузнаване знаело за връзката между Фриц Тисен и капиталите на Хариман в Ню Йорк. Голяма част от документите за връзките между Хитлер и Уолстрийт е изтрита от протоколите на Контролния съвет…”

Т.е. Хитлер съвсем не е бил луд и съвършено случайно не е заразил с лудостта си целия германски народ, а след това и цяла Европа.

Ето каква е вярната причина за Втората световна война.

Самата Втора световна война започва с немско-полската война и възниква въпросът – защо Хитлер нападна Полша? И досега няма задоволителен и изчерпателен отговор на този въпрос. Крайната цел на военните стремежи на Хитлер е завземането на Съветския съюз, а Полша заедно с Хитлер иска война с него, тъй като мечтае за великата “Ржеч Посполита” – от Балтика до Черно море. След като Хитлер идва на власт в Германия, за него няма по-верен съюзник от Полша.

В дневниците си Гьобелс говори с възхищение за Пилсудски, тогавашния диктатор на Полша; споменава за обща война със Съветския съюз и има намерение да възложи командването на общите немско-полски части на него. Полша без колебание сключва договор за ненападение с Хитлер за срок от десет години, а със Съветския съюз – само за три години. С действията си Полша разрушава Източния пакт – антихитлеровия съюз, който Съветският съюз иска да създаде в Европа. До началото на 1939 г. Полша е съучастник на Германия във всички дела, които Нюрнбергският процес през 1946 г. смята за престъпления срещу човечеството.

Населението на Германия и Австрия по това време е 80 милиона, Полша и окупираните от нея през 1920 г. територии на Украйна и Белорусия – повече от 35 милиона… Съветският съюз е около 170 милиона. Като се добави населението на съюзниците на Германия Румъния – 20 милиона, и Унгария – 9 милиона, като население във военно отношение Полша е съпоставима на Съветския съюз. Като се добави благосклонното отношение към нея на Англия и Франция, победата й е в кърпа вързана.

През октомври 1938 г. съюзниците Полша, Унгария и Германия завладяват част от Чехословакия; през март 1939 г. немците заграбват остатъците от страната. През септември 1939 г. Германия разгромява Полша; през април 1940 г. завзема Дания и десантира в Норвегия; през май атакува британско-френските войски във Франция, като преди това завзема Белгия и Холандия (през юни Франция капитулира). След победата над Франция през лятото на 1940 г. логично Хитлер се готви да завземе Англия – в операцията “Зеелеве”. Но изведнъж той отменя десанта на Британските острови и в края на 1940 г. изпраща корпуса на генерал Ромел да воюва срещу англичаните в Северна Африка. Възниква логично въпросът – защо?

Днес историците смятат, че Хитлер искал да помогне на Мусолини във войната му срещу англичаните в Либия. Но никой още не е доказал, че Мусолини имал нужда от помощ и се канел да воюва в Северна Африка.

Така че въпросът кой отменя десанта на Хитлер и Мусолини на Британските острови и кой изпраща частите в далечна Африка, остава? Ромел се проваля и немците губят повече от 100 хиляди души. Но повечето историци въобще не обвиняват Хитлер за тези загуби.

В своята книга “Опасната тайна” Ю. Мухин посочва, че поляците се досещали за съюза на Хитлер с ционистите и само с този съюз може да се обяснят постъпките на Хитлер, които днес смятаме за нелогични и нелепи.

Хитлер е начело на най-силната държава в Европа с най-мощната армия. За какво му е била нужна подкрепата на ционистите, още повече че не обичал евреите, а ционистите са основно евреи.Всички ли евреи унищожава Хитлер?Оказва се, че не, още повече че фюрерът има малко еврейска кръв, както и повечето му съратници. Например главният идеолог на нацизма Розенберг произлиза от прибалтийските евреи, шефът на Гестапо Хенрих Химлер е полуевреин, а първият му заместник Р. Хайдрих е на три четвърти евреин. Полуевреин е и министърът на пропагандата Йозеф Гьобелс.

Най-отявленият антисемит при фюрера е издателят на нацисткия вестник “Штурмер” Юлиус Штрейхер. След Нюрнберг е обесен, а на гроба му изписали истинското му име Абрам Голдберг. Друг нацистки престъпник Адолф Айхман, обесен през 1962 г., е чистокръвен евреин.

Рудолф Хес, бивша дясна ръка на фюрера в нацистката партия, е евреин по майка. Шефът на военното разузнаване адмирал Канарис произлиза от гръцките евреи. Херман Гьоринг, командващ луфтвафе, е женен за еврейка, но неговият първи заместник фелдмаршал Ерхард Милх е пълнокръвен евреин.Историята на РотшилдПо времето на войната Ротшилд е един от най-богатите хора в света, но спокойно живее в двореца си във Виена. Веднъж го посещават щурмоваци, които отнасят някои ценни вещи от дома му. Ротшилд изпраща жалба до фюрера. Хитлер му се извинява и компенсира всичкото откраднато с пари от хазната на райха. Откраднатите персийски килими специално са възстановени с ирански. Новата колекция тържествено е връчена на милиардера от Химлер, който лично ръководи евакуацията на Ротшилд от Виена в Швейцария. За целта на евреина е отпуснат специален влак с есесовска охрана и специални вагони лукс. Химлер лично го съпровожда до швейцарската граница.Всички ли евреи воюват срещу Хитлер?Има дори евреи, които воюват на страната на Хитлер, командват фашистки армии, дивизии и полкове, разрушават руски градове и села, убиват руски войници. Дали тези евреи са жертви на нацизма и дали са заслужили компенсациите след войната?

Хиляди евреи воюват за Хитлер; 20 евреи хитлеровци са наградени с Рицарския кръст – най-висшата военна награда на нацистка Германия.

Във вермахта служат двама генерали евреи, осем генерал-лейтенанти, петима генерал-майори и 23 полковници евреи, които са на отговорни командни длъжности.

По какъв начин тези евреи са заели тези длъжности, след като от 1935 г. съществува закон, според който евреи нямат право да служат в армията. Оказва се, че Хитлер лично обявява еврейските военачалници за арийци…
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 7210616
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1567
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930