Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2014 10:07 - Технологията ХААРП не е от днес/Асурите са причинявали разрушителни наводнения
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2013 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 16.12.2016 19:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Карта, показваща Илюминатските наги как се опитват да манипулират метео-времето.Те не управляват времето, а го манипулират,т.е.= само пакостят и рушат.                                                          

Индийския историк Kuttikhat Purushothama Чон вярва, че Авраам е изгонен от Индия.

Той заявява, че арийците били неспособни да победят Асурите, които унищожили огромната им система от напоителни езера, и причинявали разрушителни наводнения.

/Технологията ХААРП не е от днес/.

В древна Индия, арийската култа се нарича "Brahm-арийска." Арийците се покланяли на множество богове. Авраам се извърнал от политеизма.
[Политеизъм или политеистична религия (от старогръцки: πολύς, polys – „многочислен, много“ и θεός, θεοί theoi – „бог, божество“ — „многобожие“) се нарича религиозен светоглед, включващ вяра в повече от един бог. В своята основа политеизма се изразява в поклонението на тайнствените сили и явления в природата (небесните тела, морета, реки, на вятъра, горите, растенията и животните, на плодородието на земята), които се олицетворяват в живи същества. Поклонниците им ги изобразяват под формата на идоли и статуи.]

По този начин, той би могъл да се превърне в "A-Brahm" (вече не Брахман.) Арийците наричали Асурите "Ah-Brahm." Следователно, ние можем логично предположи, че Асурите вероятно са били прототипични евреи.


САЩ и РУСИЯ имат изведени в орбита секретни воени спътници. С помощта на спътника лъчите на ХААРП могат да се предават във всяка точка на планетата и да задвижат процеса за поява на мъгла или облак и да предизвикват наводнения, земетресения или пожари. САЩ и РУСИЯ или по точно ИЛЮМИНАТИ/кръвни линии на Шумерските анунаги/ от древноста се борят срещиу ХИПЕРБОРЕЙЦИТЕ живели в Тракия наследниците на които са пръснати из днешна Европа, България, Украйна но и в Афганистан/Балкхара/. След наводненията/ритуални жертвоприношения/,може би следваме сценария на Украйна. Ритуални убийства, наводнения или "Принасяне в жертва" за благополучие на начинание, например заграбване на КРИМ или нещо в България.      
                                              image                                                                     

При посещението на Путин в Израел 26-Uni, 2012, под прикритието на ноща (от съображение за сигурност), той посети главния храм на Стената на плача, и ето присъедини се към молитвата на хасидския Равин. Малко хора знаят за какво се молеше Путин. Главният равин на Rusia Rabbi Берел Лазар го спомена - "С Путин се молим за Moshiach."

            image 
Илюминатска карта.Очакването на "Месията" е координирано с "Краят на светът" и АпоКАЛИпсисът с "Покаянието". Илюминати лесно манипулира Абрахамските НЕВЕЖИ религии, предизвиквайки истерии. Невежеството на Абрахамските религии е заложено в зародиш. Те са изплагиатствали от ВЕДА, но като плагиат са докоснали само опаковката, а не- Същността. Прави впечатление, че на картата за "краят на светът" религиозният мисионер има демоничен вид и поведение. Карта на "месията" прави впечатление олигофренията и наивитетът на очакващите "Очакваният месия".
 
                                            image                                                                     

Според Лазар "четем Бекет 123 и 124, псалм"Псалм 124 (123 в православната традиция) се посочва, нещо подобно :4 Tази вода и ще залее, всичко голям  потоп;.

Точно 12 дни след тази молитва през ноща на 07юли 2012 гигантска вълна от водоеми в Русия наводни КРИМ.

Дали Путин е шматка?... Накарали са го да помисли че с молитва е предизвикал наводнение а някой друг е използвал ХААРП. Или е в час?  
              image 

В Кримския район над 5 хиляди домакинства са под вода.  
                                                                                           

Точно 12 дни след молитвата през ноща на 07юли 2012 гигантска вълна от водоеми в Русия наводни КРИМ.                                                                          

Намерени тайни погребения на жертвите на наводненията в Kрим.  
        image                                                                     

Противно на твърденията, че в Русия климатично оръжие не съществува, а България никога не е и чувала за HAARP преди 90-те години на миналия век, това съвсем не е така. Докато страната ни беше в съветската сфера на влияние, някои от най-изтъкнатите български физици участваха в проекта Сура/ По ведите Маха-Сура е използваза изпращане на смъртоносна стрела към даден обект./, първообраз на американските климатични оръжия. Всъщност край Нижни Новгрод в Русия все още стои изследователски център с действащ йоносферен нагревател.   

                        image                                                                     

Друг е въпросът, че съоръжението е старо, освен това изключително скъпо за поддръжка и макар официално да замрази проекта, Русия отвори нова тайна лаборатия, в която вербува едни от най-добрите си учени, които да работят по поддръжката на ново и по-съвършено климатично оръжие. За което намекна преди години самият Владимир Жириновски с думите „Ще изчезнат континенти и ще загинат 120 милиона за 15 минути. Не се занимавайте с нас“.  

Навремето американците обявиха Русия за приченител на урагана Катрин който заля Луизиана и Ню Орлиънс през 2008 ли беше коя там? Тогава твърдяха те , че руснаците активирали тяхната система.  

                                                     image  

Войната на климатичните оръжия – ХААРП срещу СУРА                



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727601
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930