Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2014 11:23 - Путин набелязва врагове със "зомби" оръжие, което атакува централната нервна система на жертвите
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 902 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 09.11.2014 08:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageБи могло да се използва срещу враговете на Русия и може би и срещу собствените ни дисиденти                                                         
Путин и психотронното оръжие

Психотронните оръжия, оказващи влияние на съзнанието, които могат ефективно да превърнат хората в зомбита са получили зелена светлина от руския президент Владимир Путин.

Футуристичните оръжия – които атакуват централната нервна система на мишените си са били разработени от учени на държавата.

Те биха могли да бъдат използвани срещу враговете на Русия и може би срещу собствените и дисиденти до края на десетилетието.

Източници в Москва съобщават, че г-н Путин направил описание на оръжия, които използват електромагнитно излъчване като това на микровълновите фурни, като ‘напълно нови инструменти за постигане на политически и стратегически цели’.

Г-н Путин добавя: ‘Подобни високотехнологични оръжейни системи ще бъдат сравними по ефект с атомните оръжия, но ще бъдат по-приемливи като политическа и военна идеология’.

Плановете за въвеждане на супер оръжията бяха съобщени тихо миналата седмица от руския министър на отбраната Анатоли Сердюков, изпълнявайки почти незабелязаното общание по време на кампанията на новоизбрания президент Путин.

Г-н Сердюков твърди: ‘Разработката на оръжия, базирани на нови физични принципи – оръжия с насочена енергия, геофизични оръжия, вълново-енергийни оръжия, генетични оръжия, психотронни оръжия и т. н. е част от държавната програма за превъоръжаване за 2011-2020 г.’

Определени цели за разработка на оръжията трябва да бъдат набелязани преди Декември от новата агенция за съвременни отбранителни проучвателни проекти.

Проучване за електромагнитни оръжия е било тайно провеждано в САЩ и Русия от 50-те години, но сега изглежда, че г-н Путин води американците. Точни детайли за руското оръжие не са били разкрити. Въпреки това предишни изследвания показват, че нискочестотните вълни или лъчи могат да засегнат мозъчните клетки, да променят психичното състояние и да направят възможно предаването на внушения и команди
директно в съзнанието.

Високи дози микровълни могат да увредят функционирането на вътрешните органи, да контролират поведението или дори да доведат жертвите до самоубийство. Анатоли Циганок, началник на военния център за прогнози в Москва твърди: ‘Това е изключително сериозно оръжие. Когато е било използвано за разпръскване на тълпа и е било фокусирано върху човек, температура на тялото му се е покачила внезапно като че ли е бил хвърлен във врящ тиган. Все още знаем прекалено малко за това оръжие и дори момчетата от специалните части трудно могат да се справят с него.

Дългосрочните ефекти са неизвестни, но преди две години бивш майор от руската агенция за външно разузнаване, ГРУ, е починал в Шотландия след като е предявил иск срещу програма за подобни оръжия на МИ6.

Сергей Серикх, 43 г., е твърдял, че е жертва на оръжия, които според неговите думи са били пъти по-мощни от тези във филмите на Матрицата.

Г-н. Серикх умря след падане от кулата в Глазгоу с жена си и доведения си син през март 2010. Смъртта му беше приета като самоубийство, а семейството му се опасява, че е станал жертва на мръсна игра.
image
  Пришли денги из Шоломоновича, вставайте на оружие.                                                            Източник: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2123415/Putin-targets-foes-zombie-gun-attack-victims-central-nervous-system.htmlс
 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729044
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930