Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2014 13:46 - СЛАВЯНСКИ ДЖИХАД/ЛЕВАШОВ И РОКФЕЛЕР/НЕ СЛУЧАЙНО ПУТИН ГОВОРЕШЕ ЗА ПРИЛИКИ МЕЖДУ ИСЛЯМ И ПРАВОСЛАВИЕ.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1997 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.12.2014 13:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
               image          Враговете са маскирани за да се подменят постепенно ценностите на тези които им вярват.Тяхното правило - 90% от истината. Защо ли мъдрия Levashov заобикаля проблема със злоупотребата с алкохол - главното оръжие на геноцид в Русия?                                    image                                                                                  Ето още една Измишльотина отново на РУСКИ АКАДЕМИК най-вероятно работил за КГБ в която можем да видим до къде са стигнали в ЛУДОСТТА си ЧЕНГЕТАТА на КГБ.
image
Не знам дали ще имате силата да прочетете това но то се СЕЕ ВЪВ СЛАВЯНСКИ ДЪРЖАВИ С ЦЕЛ ВЪЗБУЖДАНЕ НА СЛАВЯНСКИ ДЖИХАД. НЕ СЛУЧАЙНО ПУТИН ГОВОРЕШЕ ЗА ПРИЛИКИ МЕЖДУ ИСЛЯМ И ПРАВОСЛАВИЕ.
image
Този същия Левашов и жена му са убити но така и не е ясно от кого и защо. Най-вероятно КГБ е решило да ги пожертва като мъченици за Новата Вяра!
image
                                                                          Момичето, което написа тези редове се е Разкръстила и себе си и приятеля си и вярва, че Църквите и Джамиите са измислени от тъмни извъмземни сили с цел да смучат енергии от тези, които ги посещават!                                                             
http://rodonews.ru/news_1291462892.html
Всичко това е реултат от теориите изработени от Академиците отгледани от КГБ.
image
Текста започва тук…………………………………………………………………….
За щастие, днес вече са налични източниците на информацията, разкриващата истина за миналото на нашата цивилизация. Тези източници ни позволиха да узнаем много неща, за които не сме и подозирали.
Иудеите са имали своя Иисус!
Иудеите наистина са имали пророк на име Джошуа (на руски и на български това име звучи като Иисус). Той наистина е бил иудей и е живял преди две хиляди години. Той наистина е имал жена иудейка Мария, която е имала сестра Марта и брат Лазар. Всичко е точно така, както е в Библията, която е била написана през Средновековието! Но животът на този Джошуа е послужил само като инструмент, с помощта на който повече от 900 години са криели името, съдбата и делата на видния човек, великия Учител и Светлия Воин. Става дума за Радомир – син на Белия Волхв (Белия Йерарх от високо ниво) и ведуния Мария (ведуния или ведаща жена – на старославянски означава жена, която не само има познания, но и разбирането за това, което знае и поради това може да твори ), роден през 11-ти век на н.е. и не е имал нищо общо с иудеите. Именно той е бил изпратен да спасява иудеите от заробилите ги Тъмните Сили – князете на Пъкления Свят. Именно него те убиват зверски в Константинопол на празника Великден (своя пасха ) през 1086 година на н.е. Неговият живот и борба са били изопачени от свещениците и маскирани с описанието на живота на малко известния иудейски пророк, който с нещо не е бил угоден на левитите преди 2000 години. За всичко това, за първи път в много интересна и правдива форма, е написала Светлана Левашова в забележителната си книга «Откровение».
Ето какво тя пише за истинския иудейски пророк Джошуа :
“… Ти си абсолютно права, Изидора. Както вече ти казах по-рано, “силните хора на този свят”, които са създали фалшива история на човечеството, са “наденели” на истинския живот на Христос чужд живот на иудейския пророк Джошуа (Joshua), който е живял хиляда и петстотин години преди това (от времето, когато е разказвал Север). И не само неговият живот, но и животът на семейството му, роднините, приятелите и последователите му. Та нали само жената на пророка Джошуа – иудейка Мария – е имала сестра Марта и брат Лазар, сестра на майка му Мария Якобе и други, които никога не са били редом до Радомир и Магдалина. Никога не са били редом до тях и чуждите “апостоли” – Павел, Матей, Петър, Лука и други … Именно семейството на пророк Джошуа се е преместило преди хиляда и половина години в Прованс (който по онова време се е наричал Гаул (Transalpine Gaul)), в гръцкия град Масалия (днес Марсилия), тъй като Масалия по онова време е била “врата” между Европа и Азия и това е бил най-лесния път за всички “преследвани”, за да избегнат преследването и бедите… Иудейката Мария е била добра, но – ограничена жена, омъжена прекалено рано. И тя никога не се е наричала Магдалина… Това име са го измисли, за да се съединят в едно тези две коренно различни жени. А за да докажат тази абсурдна легенда, е била измислена фалшива история за град Магдала, който не е съществувал, когато е живяла иудейката Мария в Галилея…”
Понякога, можеш да се запознаеш с такава неочаквана и потресаваща информация. Понякога,… когато намериш истинската, неизопачена информация, когато намериш и прочетеш книгите на честни и смели автори, които не са се уплашили да научат и да напишат истината, за която са били отнети животи на толкова много добри хора!
Като се връщаме към нашето разследване на празника Рождество Христово – 25 декември, ние виждаме, че всичко не е толкова просто и ясно, както изглежда на един обикновен човек, който просто редовно си похапва от коледната пуйка и не вниква в никакви подробности и детайли. Всичко, свързано с този празник, специално, щателно и умело е изопачено и объркано от много време насам! Въпреки това, ние ще се опитаме да го изясним…
История на животът на Радомир
Очевидно, днес наистина дойде време за разкриване на тайните, които са били скрити от хората в продължение на много векове. Не чак толкова отдавна са ни позволили да научим, че Земята – не е плоска, а има форма, близка до сферичната. Впоследствие разбрахме, че Земята – не е център на вселената, че има и други планети, звезди, галактики, вселени… Но от нас с всички сили и средства все още се стараят да скрият най-важното – че Човечеството не е само във вселената! За това се е опитал да говори екзекутираният от папските бандити Джордано Бруно. Още през 16-ти век той се опитал да разкаже на хората, че Вселената е безкрайна и в нея има много обитаеми светове. Имено за това той е бил изгорен жив на клада от папската инквизиция. А в съзнанието на хората старателно се е втълпявала идеята, че Земята – е уникална планета и че човечеството е единственото и неповторимо творение на някакъв Бог.
В действителност, „… във Вселената – има милиарди цивилизации…” , които са обитавани от невъобразим брой напълно различни разумни същества, еволюирали при различни условия, по различно време, по различен начин и т.н. И този процес не е продължил само 6 000 години, както твърдят лукавите духовници, а много милиарди години. Между различните цивилизации и обединенията им периодично възникват войни, понякога с продължителност от милиони години . Това са истинските „Междузвездни войни”, които съвсем не се водят по такъв начин, по който го представят холивудските специалисти по измама, а напълно с други цели. Ние наричаме цивилизациите, които залагат на принципите на творчеството и съзидание – Светли Сили. А цивилизациите, които не се стремят да създават, а да отнемат създаденото от другите, т.е. живеят като паразити, ние наричаме Тъмни сили. Именно тези сили се борят помежду си със зъби и нокти. Първите не искат да играят ролята на храна за паразитите, а вторите не могат и не искат да живеят по друг начин…
Планетата ни е попаднала в сферата на военните операции преди повече от 100 хиляди години. И оттогава на Земята постоянно се случват събития, свързани с тази война. Много автори се опитват поне от части да ни запознаят с тези събития, но почти пълната липса на сведения по този въпрос и незнанието на базовата информация, на фундамента, около който всичко би могло да бъде подредено правилно, не позволяват на авторите поне малко да се доближат до истината. За първи път истината за случващото се е написал академик Николай Левашов, който е публикувал през 2007 г. първия том на уникалната си книга «Русия в криви огледала» . В тази книга той дава фундаментални познания за това кои сме, как и защо сме попаднали на тази планета, какво се е случвало с нас преди и се случва сега. Н.В.Левашов даде точно този фундамент, около който вече могат много лесно да бъдат подредени останалите парчета на историческата мозайка от живота на нашата цивилизация. Засега само в книгите му и в книгата на съпругата му Светлана де Роган-Левашова се съдържа реална информация, която е била скривана от всички нас в продължение на много векове.
Белият Йерарх Радомир, когото по-късно убийците наричат Иисус Христос, е живял и воювал със слугите на Тъмните Сили на Земята, както и много, много други светли личности, сведенията за които също са скрити от помощниците на паразитите. Радомир е имал брат – Радан. Самият Радомир е бил женен за вещицата Мария Магдалина (ведуния или ведаща жена – на старославянски означава жена, която не само има познания, но и разбирането на това, което знае и поради това може да твори ). Радомир и Мария Магдалина са имали две деца и преките им потомци продължават да живеят и до сега! Нито един от иудохристианските духовници никога не би ви казал нещо за това! И не само защото не знаят. Много от тях знаят истината, поне отчасти, но мълчат по идеологически причини и прекрасно знаят, на кой в действителност те служат и с кой в действителност се е борил Радомир през целия си кратък живот.
Но истината не може да бъде унищожена! В този конкретен случай правдата намери пътя към свободата по толкова необичаен начин, който враговете изобщо не са могли да предположат. Ето защо, ние можем сега да четем това, което е било скрито от хорските очи стотици години.         image                                        http://rodonews.ru/news_1291462892.html                                                                                                  ЦИТАТИ НА ПУТИН                                                                                                                                    Отначало той беше неразговорлив. Сега не е – сега се е отприщил да говори и почти конкурира Бойко Борисов. Усмивчицата обаче си му остава същата - неизвестна. Очичките му са си все същите - неизвестни. Речта му върви като спънат кон и за да следвате логиката му, трябва да помните, че е професионално ченге, но вече облечено с неограничена власт. Неограничена власт! Какви привлекателни думи, които нашите български ченгета отдавна нямат, но биха искали да имат! Неограничена власт, с която те ще вкарат в правия път всички ни! Ако някъде ви се стори че лъже, то е, защото цял живот е живял по форулата на Джордж Оруел - 2+2=5. А ето му и цитатите.
image
ВСЕКИ, КОЙТО НЕ СЪЖАЛЯВА ЗА СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ, НЯМА СЪРЦЕ. ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА ДА ГО ВЪРНЕ, НЯМА АКЪЛ.

АЗ НЕ ЧЕТА КНИГИ ОТ ХОРА, КОИТО СА ПРЕДАЛИ РОДИНАТА СИ. (ЗА ВИКТОР СУВОРОВ)

АЗ МИСЛЯ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА КОНТРОЛИРАМЕ ИНТЕРНЕТА.

ПОНЕ В РУСИЯ, НЕ МОЖЕ ДА ПОДСЛУШВАШ НА НЯКОГО ТЕЛЕФОНА БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ СЪДА. ТОВА ГОРЕ-ДОЛУ ТРЯБВА ДА Е НАЧИНА ДА СЕ БОРИМ С ТЕРОРИЗМА.

НИЕ ТРЯБВА ДА СПРЕМ ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ЕЗИКА НА СИЛАТА И ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ ЦИВИЛИЗОВАНИ И ДИПЛОМАТИЧЕСКИ РЕШЕНИЯ.

РУСИЯ Е ЧАСТ ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА КУЛТУРА, ТАКА ЧЕ АЗ НЕ ВИЖДАМ КАК НАТО МОЖЕ ДА Е ВРАГ НА РУСИЯ. (2008)

РУСИЯ СКОРО НЯМА ДА СТАНЕ, АКО ИЗОБЩО СТАНЕ, КОПИЕ НА САЩ ИЛИ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, КЪДЕТО ЛИБЕРАЛНИТЕ СТОЙНОСТИ ИМАТ ДЪЛБОКИ ИСТОРИЧЕСКИ КОРЕНИ.

РУСИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ ЗДРАВА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ И ТРЯБВА ДА Я ИМА. АЗ ОБАЧЕ НЕ СЕ СТРЕМЯ КЪМ ТОТАЛИТАРИЗЪМ.

РУСИЯ ИМА МНОГО ПО-РАЗЛИЧНИ И ПО-ВИСОКИ АМБИЦИИ. ТЕ СА ДУХОВНИ И СЕ ОТНАСЯТ ДО ВРЪЗКАТА С БОГА.

АКО ИСКАШ ДА СИ ИСЛЯМСКИ ФУНДАМЕНТАЛИСТ И ДА БЪДЕШ ОБРЯЗАН, ЕЛА В МОСКВА. НИЕ ИЗПОВЯДВАМЕ МНОГО РЕЛИГИИ И ИМАМЕ МНОГО ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ. АЗ МОГА ДА ПРЕПОРЪЧАМ НЯКОЙ ЗА ЦЕЛТА – ТОЙ ГАРАНТИРА, ЧЕ ТАМ ПОВЕЧЕ НИЩО НЯМА ДА РАСТЕ. (Пресконференция за Чечня в 2002 след въпрос за насилия над местното население)

ВИЖДАМ, ЧЕ НЕ ВСЕКИ НА ЗАПАД РАЗБИРА, ЧЕ С ИЗЧЕЗВАНЕТО НА СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ НА КАРТАТА СЕ Е ПОЯВИЛА ДЪРЖАВА С НОВИ ХУМАНИСТИЧНИ И ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ПРИНЦИПИ КАТО ОСНОВА НА НЕЙНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ. (2005 пресконференция с Джордж Буш)

НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО «БИВШ АГЕНТ НА КГБ» (като отговор на премиера Сергей Степашин, който нарича себе си «бивш агент на КГБ»)

ТИ, ДЖОРДЖ, НЕ РАЗБИРАШ, ЧЕ УКРАЙНА НЕ Е ДОРИ ДЪРЖАВА. ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЕРИТОРИЯТА Й Е В ЕВРОПА, А ДРУГАТА Е ПОДАРЪК ОТ НАС. (Към Джордж Буш на конференцията на НАТО в Букурещ, 2008)

РУСИЯ НЕ ЖЕЛАЕ КАКВАТО И ДА Е КОНФРОНТАЦИЯ. И НИЕ НЯМА ДА УЧАСТВАМЕ В НИКАКЪВ «СВЕЩЕН СЪЮЗ».

СВЕТОВНА СИЛА СА ДУМИ ОТ СТУДЕНАТА ВОЙНА. КОГАТО ДНЕС НЯКОИ ХОРА ТВЪРДЯТ, ЧЕ РУСИЯ ИСКА ДА БЪДЕ СВЕТОВНА СИЛА, АЗ ГО ИНТЕРПРЕТИРАМ ПО СЛЕДНИЯ НАЧИН: ТЕ ИСКАТ ДА ПОДКОПАЯТ ДОВЕРИЕТО В РУСИЯ И ДА Я ПРЕДСТАВЯТ ЗА НЕЩО КАТО ВРАГ. РУСИЯ ПОДДЪРЖА ИДЕЯТА ЗА МНОГОПОЛЮСЕН СВЯТ, ЗА ДЕМОКРАТИЧЕН РЕД В СВЕТА, ЗА ЗДРАВИ МЕЖДУНАРОДНИ ЗАКОНИ И ЗА РАЗРАБОТВАНЕ НА СИСТЕМА ОТ ЗАКОНИ, СПОРЕД КОЯТО ЕДНА МАЛКА СТРАНА, ДОРИ И СЪВСЕМ МАЛКА СТРАНА, ЩЕ СЕ ЧУВСТВА ЗАЩИТЕНА, КАТО ЗАД СТЕНА. РУСИЯ Е ГОТОВА ДА СТАНЕ ЧАСТ ОТ ТАКЪВ МНОГОПОЛЮСЕН СВЯТ И ДА ГАРАНТИРА, ЧЕ МЕЖДУНАРОДНАТА ОБЩНОСТ ЩЕ СПАЗВА ТИЯ ЗАКОНИ. И НЕ КАТО СВРЪХСИЛА, А КАТО РАВНА СРЕД РАВНИТЕ.                                                                                                                            Николай Флоров                           



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687509
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031