Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2015 17:49 - Паразитите на съзнанието (част 3)
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 3008 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Авесалом Подводни

Книгата на този автор е ценна, защото подробно описва ситуацията, създадена от паразитите на съзнанието за изсмукване на енергия. Авторът отбелязва, че има голямо разнообразие от паразити, но условно е отделил седем най-характерни, класифицира ги в съответствие с методите и видовете енергийни вампири. Цялата тази седморка се намира на фино ниво (той така я и нарича "фината седморка") , и тя не е видима за човека. Например, "черен агресивен мъж" действа като провокатор на агресия, гняв и страх към околния свят. "Драконът на Личното Самоутвърждаване" отглежда и подхранва "егоизма" на човек , по будистката философия - основен източник на страданието му. Кастанеда би нарекъл дракона създател на "чувство за собствена важност", " Аз-образ" , причината за безкрайно "индулгиране" (превъртайки в мислите енергийно - опустошителни събития в миналото и възможното бъдеще). Именно тези "изобретения на дракона" изтискват по-голямата част от енергията в ежедневието на човека. Списъкът на паразити може да продължи.
Както създателя на ДЕИР Верешчагин, Подводни показва, че отливът на човешката енергия се произвежда чрез т. нар. "чакри", конгломерат от енергийни канали при човека. Всеки паразит се залепва към определена любима му чакра. КК твърди, че отливът на енергия към паразитите идва от главата, гръдния кош и корема, там, където се намират основните човешки чакри. Подобно на "Касиопейците" и Подводни твърди, че паразитите са само инструменти, роботи за инволтация (информационно-енергиен поток) на своите създатели, ипостасите Гагтунгра (грубо казано, местен Луцифер според Андреев)

Антонио Менегети "Да си спомниш всичко"

Основателят на онтопсихологията - популярният италиански учен Антонио Meнегети беше един от тези, които през деветдесетте години на висок глас заяви за някаква матрица, "седяща във всеки от нас". Той описва възприятието на човека като "отклонение от работата на монитора", което засяга нашите ценности, морал, поведение и дори смърт. Прилича ли на кастанедовския "балон на възприятие" и "тонал" ?
Meнегети твърди, че през последните няколко десетки хиляди години ние сме под игото на чужд разум, че по-рано, преди появата на Земята на тези чужди паразити човек е бил свободен от вредните матрици и монитори, сам е създавал приоритети и сам вземал решения. Именно дошлите представители на други култури и цивилизации "наложили" на земляните кодове на основни ценности, разработили общочовешкия морал, морални критерии. За да се освободим от влиянието на паразити, според италианския учен трябва да "си спомним всичко".

"Рептилоидният мозък" на Дейвид Айк

Подобен възглед за ограниченото възприемане на света, но с други термини е изразен от Дейвид Айк. Идеята за тонала той заменя с т.нар. вложена програма "холографско възприемане", изкривяваща до неузнаваемост околния свят. В твърдо фиксирана събирателна точка на възприятието, която озарява изкривено само изключително малка част от света. Той също говори за "балон на възприятието" и могъщия невидим вампир на човечеството.
При Айк паразитите на съзнанието биват наречени "рептили", извънземна раса с рептилна структура, която контролира човешката раса от незапомнени времена. Смесването на човешкото съзнание с извънземния паразит Айк описва като промени в структурата на човешката ДНК, което е внесено от паразитната рептилна структура. В ролята на гурджиевият "кундабуфер" е т. нар. "рептилен мозък", този същ "трети мозък", вклинен между първия и втория "мозък", т.е. ляво и дясно полукълбо. Целта на вградената в човешкия мозък чрез ДНК рептилна компонента е наличието на канал, по който върви изтичането на енергия за паразита. Видовете енергия са точно същите като тези, посочени от споменатите по-горе автори: излъчване на страх, депресия, гняв и агресия, негативни емоции.

Споразумение на жертвата с паразитите на съзнанието

Ето какво пише Енменкар в статията си за споразумение с хищника
"...Нито една личност няма съзнателно да отдаде част от своите ресурси на паразита, така че задачата на последния е да завземе властта тихо и да внушава на индивида, първо - фалшиво чувство на сигурност, а второ - да му наложи умишлено неефективни модели на поведение, които предизвикват разпръсване на големи масиви енергия.
Работата над това паразитът започва с раждането на съществото, приучавайки го да бъде жертва, стъпка по стъпка, чрез сключване на споразумения с него, противоречащи на интересите на съществото, но маскирани като полезни. Тъй като паразитите са завзели общественото съзнание от дълго време и сериозно, такава стратегия е масова и всеобща, и съществото свиква да бъде жертва, повлияно не само от неговия паразит, но и виждайки примера на обкръжаващите го подобни жертви.
При това паразитът използва две стратегии за робство : от една страна, той изкривява възприятието с подаването на погрешни схващания, а от друга - заставя съзнанието доброволно да избира неефективни модели на поведение.
Съзнанието само ограничава себе си, вкарва се в застой и за паразитите остава само умело го манипулират, точно както и дресьора на слон заставя огромното животно да се подчинява на волята му.
Съзнанието се съгласява да бъде жертва. В основата на споразуменията е Законът на жертвата, който е малко извратен от паразитите: на съзнанието се внушават мисли за собствената слабост. Всеки път, когато съзнанието отказва да се бори, то отдава част от себе си на паразитите. Паразитът също преувеличава своята сила и внушава на съзнанието, че с него е "безполезно да се борим" и по-добре да се предадем доброволно"... паразитът ни предлага да считаме за реалност това, което тя не е, и ние се съгласяваме с това. Очевидно е, че колкото повече човек поддържа дадено описание, толкова по-трудно му е да го преодолее".
Предложената от Енмеркар борба с паразитите на съзнанието от кастанедовска гледна точка се свежда до ежедневен сталкинг. Именно при сталкинга се трошат оковите, наложени от паразитите шаблони на възприятие и следването на фалшиви ценности. Сталкерът сам определя кой начин да избере за описване на света днес, разбирайки неговата условност и илюзорна природа.

Борба с паразитите на съзнанието

Как да се справим с паразитите и дали можем да се оттървем от тях?
В форумите след смъртта на Кастанеда Cleargreen неговите последователи твърдят, че да се отървем от "летачите" чрез прилагане на много усилия е възможно. Те твърдят, че поради големия избор пред "летачите" от огромното човешко стадо - техни жертви, има нелош шанс да се измъкнеш незабелязано. Но дали е така ? Позволете ми да ви напомня, че КК, след като се оттървал от "летачите" се учи като дете да ходи отново. Същата процедура е трябвало да минат и останалите магове. От този факт можем да си представим степента, в която човекът е подчинен на паразитите. Учителят на Вадим Садов, автор на книгата "Смъртните сънища за силата" - Сид - твърди, че съзнанието на паразита се смесва с човешкото съзнание, подобно на тиня в пясъка на брега на реката. Оттървавайки се от паразитите, човекът в действителност се оттървава от всичко човешко. Можем да кажем, че той престава да бъде човек и се превръща в друга същност. Писателят-фантаст Колинс, автор на гореспоменатия роман "Паразити на съзнанието" показва главните герои, избавили се от влиянието на паразитите като хора, които са придобили безпрецедентна сила и сидхи, т.е."свръхспособности". В реалността тези хора стават аутсайдери на обществото, което де факто е построено от паразитите. КК описва маговете, изгонили "летачите" като самотни воини. Самотата на мага, изхвърлен зад борда на обикновения човешки живот е показан много силно на КК в разказа на Дон Хенаро за неговата книга "Назад към Икстлан". Всички хора за Дон Хенаро, в действителност са се превърнали в черни магьосници. Въпреки че по принцип те са такива. За същото говори и учителят на КК Дон Хуан. Но все пак маговете на КК намерили начин да се свържат с хората и обществото чрез така наречената "контролирана глупост". Маговете на КК знаят каква игра играят хората под името "живот", и кога трябва да играят заедно с тях в тази игра.
Ето какво казва Дон Хуан за това как да се борим с "летачите" :
"Всичко, което остава на хората - това е дисциплината. Само дисциплината е в състояние да го изплаши (т.е. "летача") ... Под дисциплина магьосниците разбират способността спокойно да се устои на неблагоприятните обстоятелства, които не са включени в нашите разчети. Магьосниците казват, че дисциплината прави блестящата обвивка на осъзнаването безвкусна за летача. В резултат на това хищниците са объркани. Неядливата светеща обвивка на осъзнаването, струва ми се е далеч от тяхното разбиране. След това те не могат да направят нищо друго, освен веднага да изоставят гнусното си занимание".
Лично аз разбирам под дисциплината на Дон Хуан контрол на собственото осъзнаване. Хората в действителност са в режим на хибернация и приличат на "зомбита", действайки в съответствие с техния ограничен набор от шаблони, чувства, стремежи и преживявания. Не говори ли точно за същото и Гурджиев, твърдейки, че всички ние спим и сме "механични хора". По-често обръщайте внимание на своите мисли и чувства. Ако имате проблясък на гняв, ревност или завист, следете за неговия източник и ще намерите един невидим кукловод. Не забравяйте, че потокът на "вашите" мисли - не са вашите мисли, а нашепванията на паразита. В много религиозни и езотерични учения умът, разсъдъкът действа като "изобретение на дявола". По-рано хората се ръководели от интуицията за придобиване на знания и вземането на решения. Но "изобретението на дявола" изхвърлило от съзнанието интуицията. За да се оттървете от изтощителни съмнения Дон Хуан предлага "да бъдеш отговорен за приетото решение", да се вземе решение и да се бориш за неговото прилагане, сякаш това е "последната битка на земята". Да описваме всички средства за борба с паразитите - това означава да напишем отделен голям труд. Но вече има много информация по този въпрос. Например книгите на КК. Всъщност, цялата система "сталкинг" на KK е богат арсенал за борба с влиянието на паразитите. Да водиш живот на воин - означава постепенно да се избавиш от паразита на съзнанието.
Ето какво разказва за паразитите на съзнанието авторът на сайта Електромагнитни полета и хора : "...Пришълци смучат енергия. Това означава, че планетата е била нападната от нов тип чума и е обявена за "поразена планетата". Източниците на чумата - електромагнитни създания от извънземен произход, които... използват биологичните електромагнитни излъчвания в широк спектър за поробване и унищожение на хората.
Трудността е, че тези електромагнитни създания използват високи технологии и паразитират върху хората, животните, те са невидими". "Пришълецът в електромагнитна форма може изцяло да замени човешката душа в човешкото тяло, или да я угнетява с присъствието си".
По този начин , паразитизмът не е всеобщ, а селективен, и с помощта на "избрани поразени" бива поробена и останалата част от населението. Авторът дори предлага тест на Мулдашев за определяне на "поражението".

Астрални същества контролират нашето съзнание

Както съобщава списанието "SA Scientific Journal", група учени от универститета в Кейптаун направила сензационно откритие. Било получено потвърждение , че нашето съзнание се управлява от астрални същности ! Значението на това откритие е толкова значимо, че всички изследвания, свързани с изучаването на това въздействие били не само засекретени, но е имало опити да се изземат всички появили се по-рано публикации с информация за тези изследвания !

На широката oбщественост отдавна е известен метода на съпрузите Кирлиан, с помощта на който за пръв път са получени снимки на полета, обгръщащи биологични обекти. Изследователите, занимаващи се с изучаване на паранормални явления асоциират тези полета с аурата на обектите.

Научният колектив от Университета в Кейптаун, съставен от известни учени с голям опит в изследване на паранормални явления, в това число и методи за фиксиране на аурата, възглавяван от докторът по философия Нгунга Тобаго, направил преврат в осъзнаване значимостта на тези полета в живота на човека.

Разработените от учените методи на изследване и изобретения от тях прибор ( с патент от САЩ , № US 5,253,984 B1), позволяват не само регистрация на динамиката на аурата на биологичните обекти, но и на основание проведените опити да се направи откритие , което едва ли ще остане незабелязано от широката световна общественост.

Изследванията все още продължават, но повечето от тях са засекретени във връзка с това, че позволяват да се направят сензационни изводи при оценка на поведенческите особености на хората.

Все пак някои резултати от изследването на тези учени станали достъпни, понеже било невъзможно да се покрият.

Работата е там, че при изпробването на методите и прибора от първите етапи на изследване били задействани много хора, от които било невъзможно да се скрие информацията за резултатите от опитите.

Получените резултати свидетелстват за това, че има непосредствена връзка между т. нар. астрални същности и човека.

По-детайлни изследвания по динамиката на тези обекти и взаимодействията им позволили да се изяснят определени закономерности за поведението им и връзката им с хората. Учените твърдят, че им се е удало да фиксират етапите на “проникване” на астралните същности в аурата на човек. От резултатите следва, че на първите етапи от “проникването” астралната същност синхронизира вътрешните си ритми с ритмите на “жертвата” и по този начин получава или не получава достъп до аурата на “жертвата”. В случай на проникване в “жертвата” има пренастройка на нейните вътрешни ритми под въздействие на астралната същност.

Част от информацията, получена на ранни етапи от изследванията позволява да се направят определени изводи.

Оказва се, астралните същности когат да се разделят на два ясно изразени вида . Учените условно ги обозначават като “тъмни” и “чисти”.

Самите названия говорят много за характеризираните обекти. Те се различават помежду си по интезитета светлина, спектралния състав на светлината и динамичните му характеристики.

Въздействието на тези същности върху хората се оказва също така различно.

“Тъмните” същности ( низшите духове ),например проявяват постоянна активност в “опитите за проникване” в аурата на човека

“Чистите” същности (ангели) като правило не проявяват такава активност.

Получените корелации между активността на “тъмните” същности и психофизиологичното състояние на хората също така показва тяхната различна степен на въздействие от тази на “чистите” същности. По правило, такова въздействие предизвиква с нищо необоснована агресия на хората , напълно неадекватна на ситуациите. Доколкото сегашните по-млади поколения земляни стават все по-агресивни, то може да се предположи, че те стават своеобразно “общежитие” за “тъмните” същности.

На основание проведените опити станало съвършено очевидно, че много хора се намират под постоянно непосредствено въздействие на тези низши същности !

Част от информацията , получена в хода на опитите свидетелства и за това, че се наблюдава прецизна зависимост между устойчивото психофизично състояние на човека и “чистотата” на неговата аура, а също и нейната изложеност за “прониквания”. Устойчивостта на психофизиологичното състояние се определяла по ред медицински и психологични тестове , както и по реакциите на изпитваните в определени специално създадени ситуации.

За потвърждение или опровержение на тези изводи били проведени статистически изследвания върху големи групи хора. В тези изследвания взели участие различни категории хора – от затворници до група политици или бизнесмени, събрали се за обсъждане на делови въпроси.

Въпросите, задавани на изследваните групи хора били специално подготвени от група психолози за получаване на адекватни поведенчески реакции.

По резултатите от тези изследвания бил направен извод : практически всички политици и бизнесмени, изследвани на тяхна среща на върха в Йоханесбург през 2002 г. били “ЗАРАЗЕНИ’ !

Резултатите потресли учените ! Оказало се, че най-голямо количество “тъмни” същности ( низши духове ) с частично или пълно проникване в аурата било фиксирано в групата на политиците и бизнесмените ! Количеството “заразени” сред тях било неколкократно по-голямо от “заразените” сред затворниците !

Освен това били направени изследвания с предмет “заразяване” от низши астрални същности на много политици от най-висок ранг из цял свят. Резултатите били отчайващи.

Taka статистическите изследвания потвърдили изводите на учените относно това, че много хора, особено политиците и бизнесмените се намират под постоянното въздействие на “тъмните” астрали ( низши духове ), които контролират тяхното съзнание и поведение ! Поради това, действията на политиците често се оказват неадекватни на политическите и икономическите ситуации по света. Това обстоятелство е добре да се отчита при преизбиране на сегашни “опитни” политици от висок ранг.                                                                                                                             Защита от налагането на чуждо информационно поле                                



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685264
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031