Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2015 18:17 - Pigs can’t fly/Какви ги вършат милиционерите от Симеоново начело на съда
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 632 Коментари: 0 Гласове:
2



image                 За милиционерския въпитаник Георги Колев в сайта на Върховния административен съд не се уточнява кой от трите факултета на Школата в Симеоново “Национална сигурност”, “Полиция” и “Пожарникарски” е завършил.                                                                                                                      Остана ли някой незапознат с апартаментската драма на един бивш зам.-министър на правосъдието? (Бел. ред. - става дума за Сабрие Сапунджиева, която е трябвало да освободи ведомствен апартамент в кв. “Витоша”, но е назначена в административен съд София по заместване, като се предполага, че това е опит да запази жилището, незаконно ремонтирано по-рано с пари от фонд на затворите).
Не просто държавен апартамент за без пари, но и основно ремонтиран с такива.
С моите и вашите пари.

Както и да е.
Две са основните и по-важни от парите неща.
Първо, за пореден път кристално ясно е, че отношенията на гробарската и етническата партия са си точно, както преди.
Второ и това засяга не просто нас лично, а и всеки гражданин, е като как се управлява съдът, защо и КОЙ го прави.

В съдебната власт (разбирай в съда) милиционерите нямат място. Пряко доказателство за това е назначението на Георги Колев за шеф на Върховния административен съд (ВАС) и произтичащите от това последици. Именно ВАС е съдът, контролиращ актовете на правителството за законосъобразност. Ерго, не е случайно назначението точно на милиционер за шеф на този съд.

Та, покрай драмата с назначението на бившия зам.-министър на правосъдието (Сабрие Сапунджиева) за съдебен секретар в Административен съд София, бихме искали да ви обърнем внимание на това КОЙ го направи и каква е връзката между изброените по-горе едно и две.

Председателят на Административен съд София, също както и председателят на ВАС е завършил прословутата Магнаурска школа в Симеоново при това през същата година, в която е завършил и Георги Колев (Бел. ред. - става дума за Академия на МВР в Симеоново, наричана в миналото милиционерската школа в Симеоново).

Абсолютно сме убедени, че това е случайно съвпадение.

Вглеждайки се внимателно в публикуваната кратка биография на сайта на Софийски административен съд виждаме, че въпросният председател, изпитващ спешна нужда от съдебен секретар е записал, че е завършил „Право“ в Магнаурска школа.
image
     За милиционерския възпитаник Радостин Радков в сайта на Софийски градски административен съд пише, че е зъвършил специалност “Право” в Школата в Симеоново. А там има три факултета “Национална сигурност”, “Полиция” и “Пожарникарски”.
                                                                                Ей, тва с риск да ни обвините в образователен снобизъм, винаги ни е докарвало до истерия.

Що, ли?

Веднага казваме.

В КОЙ точно от трите факултета на Магнаурия е завършил „Право“, и не само този председател?

“Национална сигурност”, “Полиция” или “Пожарна безопасност”?

Оставяме на вас да се сетите. Това, което винаги се е правело, а не учело, е че признават на милиционерите издържаните от тях държавни изпити по административно правни и наказателно правни науки, независимо че е очеизваждащо, колко много са неуки точно по тези науки.
Нещо повече, ако на държавните изпити ги изпитват по начина по който го правят в истинските университети от там ще излизат по един-двама „юристи“ на всеки дванайсет випуска или по-рядко.

И да довършим темата с магнаурското разбиране за право - с тези си дипломи получават възможността да научат и вземат всички останали гражданско правни науки в нормален университет, и едва след това да станат юристи. Естествено, почти всички се насочват към ноторно известният правен факултет в Благоевград (бел. ред. - Югозападен университет) по неясни за нас причини.

Толкова по темата с магнаурското образование и най-вече с разбирането им за право, правосъдие и прочие.

Сега нали схванахте за какво иде реч?

Отново ни управлява правителството, което свалихме с шутове преди време по причината, че ни управляваха като Северна Корея.И сега не е по различно, въпреки напъните на правосъдния министър и заместника му да докажат обратното. Тука ще отворя една скоба. Казвахме, че ще ги следим отблизо и бихме искали да отбележим, че с огромно удивление забелязваме не само полаганите от тях усилия в посока съдебната реформа, но и това, че в рамките буквално на месец захапаха и Висшия съдебен съвет и всички останали публично до степен последните да истерясат окончателно, треперейки за местата си и не само, което се случва съвсем за първи път!

Затваряме скобата и се връщаме на правителството и пряката връзка с твърдението, че прасетата не могат да летят?

Та, как можеш да познаеш КОЙ е премиер и КОЙ е правителството?

Много лесно.

По скока на поръчковите убийства от едно на година до 3-5 седмично и по ужасяващото полицейско насилие. Убийствата ги дават по ТВ, за разлика от полицейското насилие, което винаги изглежда по един и същи начин.

Пример ли?

Веднага даваме. Онази вечер една жена, така страшно псувала и обиждала някакви полицаи в метрото, че получила синини и кървища по лицето все едно е играла пет рунда с Бадр Хари?

И така.

Pigs can’t fly (бел. ред. - прасетата не могат да летят , англ.), не стават лебеди, не се превръщат в принцове, като в приказките и прочие.

Прасетата са просто свини.

И стават за пържоли….. само!

Ей, това е.

И го разбирайте, кой както намери за добре…                                                                                          e-vestnik.bg/22140/militsionerite-nachelo-na-sada/          



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725603
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930