Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2015 14:14 - ЕРПтата, поради манипулируеми компютърни електромери с открити комуникационни интерфейси нямат нужда от дигане на тока, те сами си го дигат.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2798 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 06.03.2017 19:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 
Всички енергоразпределителни ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ дружества имат достъп до системните режими на електромерите си през инфрачервеният порт, предвиден за отчитане на консумацията.
По - просто казано, всички енергоразпределителни дружества имат възможност, да задават коефициент/ 1, 2…до 5 / на електромера, без да го разпломбират. С други думи, могат да го настроят така, че при реално изконсумиран от потребителя 1kW, електромера да отчете 2kW, 5kW, или колкото е коефициента.

image



     
За повишението на тока с над 10-те % продадени от ДКЕВР на 1.10.2014, са виновни единствено ЕРПтата, които монтираха манипулируеми компютърни електромери с открити комуникационни интерфейси, през които може да се прекара цяла ескадрила. И очевидно същите ЕРПта, манипулират на принципа "Дойдох, видях и се корумпирах" или "Дойдох, подкупих и си манипулирам". Кого подкупиха? Ясно е - държавните контролни институции, като БИМ, ДАМТН, ДКЕВР и МИЕ !
                                                                                  Навремето ЕРПтата  поръчково крадяха и фалираха доста държавни и частни фирми по поръчка, днес най-голямата дойна крава ОСТАНА БДЖ КОЯТО ПЛАЩА ДВОЙНО ПО-ГОЛЕМИ СМЕТКИ С ЦЕЛ ФАЛИТ.
   
                                      image 
https://i5.helikon.bg/products/4574/17/174574/174574_b.jpg


Авторът на тази книга Радко Ханджиев е осъден. Когато затвориш страниците й, той вероятно ще доизживява дните си. Осъден е на смърт от ЧЕЗ. Заради публикация в Le Monde Diplomatique от октомври 2008 г., в която с факти и правни аргументи навежда на извода, че ЧЕЗ е част от организираната престъпност.

Книгата на Радко Ханджиев разкрива с документи и факти социално-екстерминистични деяния на ЧЕЗ, които притискат неправомерно населението в Западна България. На езика на правната наука това се нарича геноцид. Мозъчният тръст на тази машина са гаулайтерите на ЧЕЗ за България. Те, според автора, планират и организират такива противоправни деяния, които авторът сравнява с действията на нацистката машина за изтребление (с. 7).
От 2012 г. България е в първата десетка по смъртност в света, топи се с изключително бързи темпове. По данни на НСИ населението намалява със скорост 112 души на ден, или 5 души на час. Най-поразени са българските области, където върлува “ботушът на ЧЕЗ”. С максимална смъртност е населението на Краище, Северозападна България, Централна Стара планина и Предбалкана. В Северозападна България детската смъртност надхвърля 20 %. Най-много болни от рак на шийката на матката има в районите на Перник, Враца и Видин (с. 150-151). Неслучайно от години у нас се говори за енергиен октопод, „енергийна мафия”. Вестник „Труд” алармира за нарастваща заплаха от „енергиен фашизъм”. Днес енергийният фашизъм от заплаха се е превърнал в неподправена реалност. И най-голяма „заслуга“ за редуциране на населението на Западна България имат социално-екстерминистичните деяния на ЧЕЗ. Това, според автора, не са пресилени констатации за осъществяване на „форми на геноцидно насилие“ над 4 милиона български граждани.
“Съучастници” на ЧЕЗ са и високопоставени длъжностни лица, чиито имена са посочени на с. 8.
В правовите държави законите за мерките и теглилките се съблюдават най-стриктно. Защото от точността на уредите зависи в най-голяма степен стабилността на икономиката и оттам на държавността. За първи път в историята на човешката цивилизация властта в една държава – Република България, – се оказва незаинтересована според автора от поддържане точността на уредите за измерване и оттам – от стабилността на икономиката. Кражбите чрез уредите за измерване се институционализират. Този процес започва през 1999 г. със създаването на „регулатор“ – ДКЕВР. Със законодателни актове и административни разпоредби кражбите се узаконяват от ДКЕВР и се превръщат в държавна политика (с. 15). Завършва процесът на срастване на държавната власт с енергийната мафия – твърди Радко Ханджиев.
В книгата подробно са анализирани “престъпните практики на ЧЕЗ”: фалшиви електромери, системното им манипулиране, подкупи, самоуправство, саботиране на актовете на съдебната власт, саботаж на върховенството на закона, използване на физическа сила и насилие, дори индоктриниране на служителите по нацистки образец (с. 15-74); описано е и как ЧЕЗ се опитва да “спечели на своя страна” представители на медиите (с. 143-149).
В книгата на Радко Ханджиев се доказва, че инструментът за легитимиране на кражбите и грабежа – „регулаторът“ ДКЕВР, по силата на Третия енергиен пакет, е вече антиевропейски и нелегитимен, считано от 3 март 2011 г. (с. 102-107), защото изискването на ЕК е регулаторът да бъде граждански орган, напълно независим от правителството и от всякакви публични и частни интереси.
„Частните“ случаи на потъпкване на законността и правата на гражданите и бизнеса от ЧЕЗ са стотици хиляди. Но авторът се органичава до три емблематични „частни“ случая, един от които е и неговият собствен.
В последната, 7-ма част, авторът споделя виждането си как може да се ликвидира властта на “престъпните монополисти”, ако се приложи „политическа воля“ за регламентите и директивите на ЕК и чл. 19, ал. 3 на Конвенцията срещу корупцията. Иначе казано – ако се възстанови действието на погазената Конституция (с. 153-162).
Съгласно разпоредбата на чл. 68а на Закона за защита на потребителите (ЗЗП): „Забранява се всяко действие или бездействие, което противоречи на законодателството за защита на интересите на потребителите, посочено в Регламент 2006/2004/ЕО на Европейския парламент...“ Съгл. чл. 3 ал. 1 на ЗЗП, цитира авторът, „правата на потребителите не могат да бъдат ограничавани. Всяка уговорка, с която предварително се изключват или ограничават правата им, е недействителна“. А според чл. 3, ал. 3, „всяка клауза в договор, която изключва прилагането на разпоредбите на този закон... е нищожна“.
Смисълът на тази разпоредба е, че когато една норма е обявена за нищожна, действието й има обратна сила.
В заключителната част на ЗЗП са цитирани ония релевантни актове от Европейското законодателство, които са транспонирани в ЗЗП и които, по силата на чл. 5 ал. 4 на Конституцията на Република България, „имат предимство пред тези норми на българското законодателство, които им противоречат“.
Какво означават тези императивни норми според автора на книгата?
- Това означава, че всякакви уговорки, залегнали в т. нар. общи условия, които едностранно облагодетелстват ЧЕЗ и увреждат правата на потребителите, са недействителни и нищожни;
- Всякакви действия на ЧЕЗ или на свързани с ЧЕЗ лица, които изключват или ограничават правата на потребителите, като преместване на границата на собствеността, инсталирането на електронни електромери, позволяващи чудовищно манипулиране във вреда на гражданите и бизнеса, са недействителни и нищожни;
- Всяко действие или бездействие на властта, с което се толерира подобна практика на ЧЕЗ, е недействително и нищожно;
- Всички актове на държавния регулатор, с които се одобряват „услуги“, които потребителят нито е поискал, нито е консумирал, са недействителни и нищожни;
- Всяко повишаване на цената на тока, което не е мотивирано прозрачно и публично с представители на народа, на Върховния суверен на Република България, е недействително и нищожно...

       

image     http://separatist.by/images/thumbnails/images/SNIMKI/leni-700x525.jpg                                                                                                                                                       
Според изнесените данни в одитните доклади за трите ЕРП-та, последните са източили от държавата над три милиарда лева само за миналата година. Допълнително щетите, които нанасят на обикновенните потребители чрез кражба, повреда или унищожаване на държавно-сертифицираните ни лични електромери възлизат на стотици милиони левове. График на това ЕЖЕДНЕВНО престъпление вЧЕЗ-Разпределение ще видите на уеб-сайта им:   http://www.cez-rp.bg/bg/uslugi/grafitsi/smyana-elektromeri.html 
Графикът се обновява ежеседмично!!!!

Монтираните от ЕРП-тата електромери саМАНИПУЛИРУЕМИ, а за моделът на Дейзи IVEL-ADX1 е доказано и че саНЕСЕРТИФИЦИРАНИ, а Декларациите за съответствие пред ДАМТН (Държавната агенция за метрологичен и технически надзор) и БИМ (Българския институт по метрология) са фалшификати. Чрез тези и всички електронни електромери, притежаващи открит инфрачервен комуникационен интерфейс, става надписването на сметките, дистанционно и софтуерно,което през Зимния сезон справедливо изкара на улиците в цяла България протестиращите срещу кражбите.                                                                                            Собственици на ЧЕЗ и ЕнергоПро са Чешката Държава, а на ЕВН – Австрийската държава.Акционерно участие имат и редица чужди фирми и организации, дори и руската мафия. Тоест всички тези външни сили имат пряко влияние през манипулируемите електромери върху месечните ни сметки на милиони българи.При всяко надписване по тяхна команда, хората ще излизат на улицата с искания за оставка на правителството. И с право, защото правителството е работодател и на ДКЕВРБИМ,ДАМТНТо променя ежемесечно Закона заЕнергетикатато е подарило ЕРП-тата на чужди държави, то е подарило златодобива,медодобива и    рудодобива на канадци,германци и  белгийцирафинерията и горивата на руски олигарсиводата на французи и пр.,за да станем колония на „Европейския съюз.То е подарило собственото си съществуване на чужди държавиЕлектричеството е от жизнена необходимост на всеки гражданин и предвид повсеместната „подмяна” на електромерите                            с МАНИПУЛИРУЕМИ   такива  с цел да се запази народа,държавата,  държавността и самото Правителство, както и НЕК, ЕСО и др. е необходимо да се предприемат най-спешни мерки за отнемане на Лицензите на трите ЕРП-та, конфискация в полза на държавата на цялото имущество и мрежиглоби за милионите увредени Средства за търговско измерване, както и за реформиране на ДКЕВР съгласно Директивите на Трети Енергиен Пакет. В противен случай съдебното дело за глобите от 17000 Евро на ден за неспазване на тези Директиви ще ни е най-малкия проблем.                                                                                                                                             ВЕДНЪЖ ВЕЧЕ ПИСАХ - ТУК!  ЧЕТЕТЕ, БЕЛКИМ ВИ ДОЙДЕ АКЪЛА, ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИЗГОНИМ ЕНЕРГО-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА,

NP71.E  Или как се манипулира сметката за потребена електроенергия. Когато проверих поредната си сметка за използваната през предходния месец електроенергия, останах меко казано озадачен. После се ядосах, после ми мина, после пак се ядосах и после отново се успокоих и така няколко пъти…  След това, както и много други българи от Североизточна България, които са били поставени в същото положение от енерго-разпределителното дружество Енерго-Про АД, аз проверих в интернет дали пък случайно не съм единствен. Както вече споменах, не бях само аз. Веднага се присъединих към всички новосъздадени фейсбук групи за заклеймяване, осъждане и изгонване от демократичната ни родина в посокаЧехия на станалото вече известно акционерно дружество Енерго-Про.  Зададох си и следния важен въпрос “Как успяха тези хора да променят показанията на електромера ми, за да получа вместо обичайните за зимния период 150-200лв, сметка от 320лв?” Реших, че това едва ли е станало на принципа “един по един”, т.е. трябва да има начин това да се направи едновременно за всички редови абонати. 

Следвайки тази логика аз проверих марката и модела на електромерът, който се грижи за отчитането на моето и на семейството ми потребление – Addax NP71.E. Доставчик за България на тази техника е Адд-България ООД (всъщност аз не съм сигурен, че точно те са доставили електромерите на ЕРП-то, но предполагам, че може да се провери, макар да не виждам смисъл). 

На официалната уеб-страница на това дружество има предоставена пълна информация за модела на моя електромер. Оказа се, че това е една изключително сложна техника с безброй екстри и възможности. 

Ето линк към оригиналния файл! САМО ТУК Е, НО СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ МОМЕНТАЛНО ЩЕ ГО ИЗТРИЯТ! ХАЙДЕ НА БАС!:

http://www.add-bg.com/images/NP71E.x_ds_bg.pdf . 

Най-любопитни ми се видяха следните подробности:
КОМУНИКАЦИЯ ПО ЗАХРАНВАЩАТА МРЕЖА (PLC)
  •  Вграден SoM2a модул
  •  SFSK/OFDM модулация
  •  CENELEC, A честота
  •  EMC стандарти за съответствие
  •  Автоматично откриване
  •  Препредаване (до 7 нива)
ЕЛЕКТРОМЕР ПАРАМЕТРИЗАЦИЯ
  •  Дистанционно (чрез PLC) или локално (чрез оптичен порт)
  •  Право на достъп
  •  Регистриране на събития
АКТУАЛИЗАЦИЯ НА СОФТУЕРА
  •  Дистанционно или локално обновяване на софтуера
Какво би трябвало да означава това на преведено на български ли? 
Означава, че е възможно параметрите на всяко избрано устройство или на всички едновременно да бъдат променяни по всяко време на денонощието и то само с едно натискане на бутон на клавиатурата на компютъра. 


Сега вече мисля, че е ясно за всеки от вас, че е възможно да се направи настройка такава, че когато някой от нас потреби 1kW, електромерът да отчете 2kW или 3kW или колкото си поиска някой, който е проектирал или е обучен да ползва системата, като трябва да е ясно, че това може да стане и заради софтуерна грешка или по невнимание.

Да, тези екстри са вградени, за да създадат удобство и да допринесат точност при отчитане – удобство и точност и за двете страни, но когато попаднат в ръцете на хора, които не се грижат за повереното им имущество с грижата на добър стопанин, и като се вземе предвид, че това имущество е не само жици и трансформатори, а и светлината и топлината в нашите домове и защото техните домове са в Чехия, а не в България, то тези хора са способни на страшни неща.
Ще кажете “Ама може да не са манипулирали електромерите…” и ще сте прави да го кажете, защото няма как да сме напълно сигурни, но факт е, че манипулация е възможна и факт е, че последните ни сметки са огромни, така че…   
И още нещо – ако Енерго-Про / и останалите лъжци/ реши, че нещо в потреблението на кой да е от нас не е наред, т.е. сме “крали” ток (както е популярния термин), то те ще изискат от държавата да третира този някой от нас като престъпник и повярвайте ми този “престъпник” ще бъде осъден със светкавична бързина.
Считам за свое задължение да поискам от държавните ни жени и мъже следните неща: 1.      Да бъдат  забранени за ползване от енерго-разпределителните дружества и съответно подменени устройствата, които могат да бъдат манипулирани дистанционно;

2. ВВсички сметки за потребена електроенергия от момента на поставяне на манипулируеми електромери да бъдат преразгледани и преизчислени съобразно цените, които са важели към онзи момент, а сумите да ни бъдат възстановени;

3.     При положение, че всеки от нас може да бъде обвинен за кражба на електроенергия и осъден, то същата мярка да се прилага и към енерго-разпределителните дружества, т.е. при съмнение за манипулиране на сметки те да бъдат третирани като евентуални извършители на престъпление, да бъдат разследвани и съдени.
Подкрепете ме! Надявам се всички разумни хора да последват моите искания.
Емил Манолов – обикновен абонат и редовен платец.

http://www.ecomm.bg/blog/elektromeri/                              nikolaijambol.blogspot.com/2013/07/blog-post_29.html                                                                                                                                                    image   http://www.dnevnik.bg/shimg/cbig_2683649.jpg
                                               
Не пак, а отново! ДКЕВРекетиране хакнат!                                                                                              Колегите питат "Where is your fucking security?"

На което можем само да отговорим: При 100 хиляди лева за всеки процент увеличение на цената на тока, на кой му фъкинг дреме за някаква уеб страница и нейния секюрити?

Можем да отговорим и така: ДКЕВРекетиране е заплаха за държавността и националната ни сигурност, понеже са отявлени лобисти на ЕРПтата - собственост на чужди държави! Те фъкинг плюят на България всеки изминал ден! Основната им дейност е да разпределят #КОЙ какви МИЛИАРДИ да краде в ЕНЕРГЕТИКАТА И ВОДОСНАБДЯВАНЕТО! Съмнение няма! ДКЕВРекетиране е изцяло виновна за кражбите на ЕРП-тата и ВЕИ-тата! Те са виновниците за 4-5-те милиарда дефицит и съответно декапитализацията на НЕК!! Те "гарантират" 1600% гарантирани печалби на ЕРПтата, Костовите американски ТЕЦове и Гербокомунистурските ФЕЦове! Те са и гарантите на колосалната печалба на ВЕОЛИЯ от 200 000%! Няма грешка! Водата в София се продава на 2 лева на кубик, а се купува от язовир Искър на 0,1 стотинки на кубик. Делим 200/0,1 = 2000 ПЪТИ. Умножаваме по 100 и получаваме 200000 %!!!!!!

Кажете ми коя криминална ОПГ може да реализира такава доходност? Наркотици? Не. Оръжие? Проститутки? Ядрени отпадъци? Шистов газ? Петролни фючърси? Фармацевтика? Ми не. Единствено Фармацевтичната промишленост се доближава най-много, но пак е твърде далече от престъпленията на ДКЕВРекетиране!!!!

Защо? Елементарно Уотсън! Водата от Рила и Витоша тече по река Искър от хилядолетия напълно безплатно! Не е нужен ток, помпи, хидрофори, заводи за извличане на прясна от солена океанска вода, не е нужна инсталация за преноса на водата през Йорданската и Израелската пустини. Ми да! В Израел, където всички тези съоръжения работят- пренос и помпени станции през пустините, заводи за извличане на солта и пречистване на океанската вода, тяхното еврейско водно дружество продава водата за 0,76 стотинки според курса на шекела спрямо лева! А тук, на изграден гравитачен тръбопровод, плащаме за природното явление гравитация по 200 000 % печалба!

А Парите за уеб-сайта на ДКЕВРекетиране са усвоени, пука им за някаква виртуална сигурност.

Ето как изглеждаше сайта според кешираното и копие:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:pyGZZt86xYEJ:www.dker.bg/+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=uk&client=opera
 
This is Google"s cache of http://www.dker.bg/. It is a snapshot of the page as it appeared on 30 Jan 2015 03:53:44 GMT. The current page could have changed in the meantime. Learn more Tip: To quickly find your search term on this page, press Ctrl+F or ⌘-F (Mac) and use the find bar.

Text-only version  
image                 fotovoltaikbg.blogspot.com/                                       image           
ДАРИК РАДИО-ДС РЕКЛАМИРАТ И ЧЕЗ-ОЧЗ/навремето, след като бе приватизирано държавното дружество, всички служители които бяха куки към ДС си останаха на работа в ЧЕЗ?/.                                                                                             



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687423
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031