Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2015 20:31 - Империи появляются и исчезают, евреи остаются!
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1475 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 26.11.2016 21:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image     
Комунистическите евреи, убиха между 60-135000000 неевреи. Възможно ли е това да е копнеж да отмъстят, за мнимите жертвите на така наречения "Холокост"( конспирация измислена от сатрапите Сталин и Хитлер) или е еврейско ритуалното клане?                                                                                                                                                 
Както знаем от това, което не веднъж сме учили в училище, империята е докато се разширява. След кратък престой, и компресия, колапс. Така Empiri-ята престава да съществува.


    image  http://www.radioislam.org/judemakt/bilder/leifsilbersky.jpg 
 
Голяма уста, мазнини устни, с орлов нос еврейския адвокат Leif Silbersky. Той ще защитава всички, които му плащат, освен хората, които се противопоставят на еврейското World завоевание.

                                                                                               
Гледайки на съкращаване на Израел, който започна с връщането на Синай(не го гледаме ... но пожелателното мислене е доказан метод на крипто език), много плачат, а аз се смея (равина Акива с други "мъдреци" видя как всички плачеха и той се засмя?)

                                                       image    
Комуниста Ционист няма да позволи нищо да живе в мир, нито човек, нито животно                                                                      
                                                                               image  http://smoloko.com/wp-content/uploads/RothschildZionismBrainwashingMeme.jpg
       
Евреите признават, че жертват невинни беззащитни Бели деца в Талмудистки ритуали


Възникват и няколко паралелни процеси. Влиянието на православния юдаизъм се усилва по целия свят, особено ясно това се вижда от емисарите на Чабад, които се възприемат като упълномощени представители на световното еврейство.       image     
Причиняване на хаос и хаос просто за забавление, кой друг мислиш стои зад него? Евреинът-Комунист е садистично бездушно създание. Той е роден да предизвика кръвопролития и мизерия.                                                                                

Исляма, от друга страна, отиде до червената неговата линия. Както Америка и Европа, и най-вече, Австралия, където най-големият част от палестинските араби са започнали да предприемат стъпки за ограничаване на ислямската експанзия. Също така се забранява бурката и забрани за носене на бради дори в затворите, а в Австралия дори религиозни ограничения на държавно ниво. И всичко това на фона на процеси , зашеметяващи мюсюлманския свят от вътре.                                                 image                     

Това е време, да се признае, че кризата на ционизма(като движение за създаването на Израел...те искат и целия свят), която виждаме, е в резултат на погрешното създаване на държава на евреите, вместо еврейска държава. Ето защо, края на "ционисткия субект" в землището на Израел - е естественото и необходимо условие за прехода към бъдещ свят, в който Ерусалим ще се разпространи и в цялата земя на Израел и земята на Израел - за останалата част от света. Така че, както се казва в глава "Vaethanan", за това което им е обещано през всичките дни, което можете да прочетете също и като "всички морета." А всичките морета това е цялото земно кълбо.    

                                   image    https://anonybulgaria.files.wordpress.com/2014/04/holocaustqqq.jpg?w=700


Извън болестното садо-мазохистично въображение на психопата циклофреник...евреин, така наречения "Холокост" за съжаление не се случи:Комин, излизащ от земята до фалшивата "газова камера" в Аушвиц. Добра работа на еврете комунисти, забравили са да го свържат към сградата!
     
      
Позицията на Khazar-Чабад: Държавата Израел и ционизма е трагедия и катастрофа за еврейския народ. В държавата Израел, няма връзка с освобождението на евреите, но това е място за спасение и убежище на еврейския народ, което също е много важно нещо.

Позицията на ционисти ( Херцел фенове ): разглеждат събитията в земята на Израел като Божия пръст и спасението на евреите.

Прочетете книгите на равин Hodos, Чабад - Пътят към ада, еврейската синдром, той излага в детайли тази тема!

                           image      

Погледнато исторически биологичния демон е нямал милост, нито състрадание. Вечния враг евреина-komunist трябва да бъде победен на всяка цена! Иронично е, че пътят към мира ще бъде война, но тя е неизбежна. Евреинът няма да се откаже от властта и няма да пълзи в гроба без съпротива към окончателната си гибел. Инстинктът за оцеляване е доста силен сред тези еврейски паразити, но ще бъде безсмислено. Във войната на съществуване или изчезване, Сион ще загине напълно и завинаги.                                                                                   

Поради това краят на "ционисткия субект" в землището на Израел - е физическо и необходимо условие за прехода към бъдещ свят , в който Ерусалим ще се разпространи към цялата земя на Израел и земята на Израел - с останалата част на света . Така че, както се казва в глава "Vaethanan" където ни е обещано през всичките дни, които можете да прочетете също като "всички морета." А всичките морета това е цялото земно кълбо.  


            image   
Евреите са вродени патологични лъжци. Те ще забият нож в малко арабско бебе с една ръка, и ще показват мирен знак с другата ръка.                                                                                  

КАКВО СЕ СЛУЧВА с народите на Мира?                                                                           [Член, взет от хасидския Site "Време на Moshiach" ] В Тора е дадено пророчество на Валаам  за бъдещ момент (след пристигането на Moshiach), което гласи, че Moshiach "ще смаже всички синове Sheth." Според един от коментарите, това означава, че хората по света ще бъдат унищожени. Какво означава това? Че в бъдеще всички хора умират?  

                      image     http://pbs.twimg.com/media/CJM_EXVW8AAl9jX.jpg                                                                      
Д-р Дейвид Дюк призовава за обединена война срещу врага евреин-komunocionist, за да се премахне Сион веднъж и завинаги. Време е да отговорим на техния безмилостен геноцид срещу нас, със сила.         

В седмичната ТОРА "Bamidbar" (24:14) е дадено пророчество Валаам за бъдеще време (след пристигането на Moshiach), който гласи, че Moshiach "ще смаже всички синове Sheth." Има две коментари за това как да разбираме тези думи. Onkelus превежда тази фраза: "и ще властва над целия човешки род" , а според коментара Even-Езра, и други мъдреци народите на света ще бъдат унищожени.                             image   
В отговор на назначаването на евреин с орлов нос като редактор на в-шеф на най-големия вестник в Швеция , норвежкият националист Varg Vikernes изрази възмущението си:Това жалко създание плод на няколко поколения еврейски incestual близкородствено кръстосване е назначено за ръководител-евреин в най-голямата медия на еврейската пропаганда в Швеция, а именно "Dagens Nyheter". Norwegian Viking Varg Vikernes е бил готов да използва сила при самозащита просто само докато гледал снимката на този отвратителен враг евреин.
                                                                      image https://theuglytruth.files.wordpress.com/2015/11/usa-america-washington.jpg


Веднага след като евреите бяха оставени да покажат носа си от гетото, чувството за чест и лоялност в търговията започна да се топи. В действителност, юдаизма, тази форма на умствена извратеност, трябва на всяка цена да бъде премахната, тя е направила до определянето на цените да зависи от законите на търсенето и предлагането - фактори, тоест, които нямат нищо общо с истинската стойност на стоката. Чрез създаването на системата на риск на купувача, евреинът е създал юридическа основа за неговите rogueries. И по този начин, през последните два века, и с редки изключения, нашата търговия е притисната до такова ниво, че е станало абсолютно необходимо да се приложи лек. Едно първо условие е необходимо: да се премахнат евреите ...ционисти, комунисти и банкери.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  image     
 "В нея [еврейската Вавилонска блудница] се намериха кърви от пророци и от светии и от всичките заклани на земята "-Rev. 18.24
Тя прави това, което тя прави, защото знае, че няма да има разплата. Проблемът е в нас [Whites]. Обратно през 1940 редица психотични kikes открито призоваха за общо изтребване на германската нация и народ. Правилният отговор на германското правителство е трябвало да бъде да изпрати екип от ликвидатори в САЩ, за да дезинтегрират тези еврейски чудовища. Евреи по принцип са подложени на риск, и тъй като те са най-вече атеисти те искат да се насладят на власт и богатство, като откраднат тук и сега.
Знанието, че тяхното поведение може много вероятно да доведе до фатални резултати ще ги направи поне малко по-предпазливи по отношение на излагане им от отмъстителен характер.                          image   http://maxpark.com/static/u/photo/1044691741/740_53574.jpg            

 Кой контролира Великобритания? Кой заема Британските острови и задушава нейните народи? Ако сте отговорили с ВЕЧНИЯ евреин агент на КГБ ... печелите голямата награда.                                                                                                                                             image   https://crushzion.k0nsl.org/wp-content/uploads/2014/06/jean-marie-le-pen-marine-france-juif-jew-conformist-father-daughter.jpg
                   
След като агента на Путин Marine Le Pen наследи Front National от баща си, тя бе доста заета да насъсква Националистите от политическата си партия,срещу вражеските евреи. В снимката по-горе, тя може да се види с гаджето си Луис Aliot, евреин. 
                image      https://sites.google.com/site/raabtaru/_/rsrc/1421052149941/
home/93920_original%20%E2%80%94%20%D0%BA%D0%
BE%D0%BF%D0%B8%D1%8F.jp
g               
 
Тези, които правят компромиси с еврейския въпрос копаят собствения си гроб. Не може да има концесия на вечния враг. Няма да има преговори, нито четвърт. Дори евреина да капитулира и да се предава напълно,тези безмилостен паразити нямат милост или съчувствие. Никога не забравят, никога не прощават. За една планета на свободни нации "Юденфрай". Смърт на Сион! Френски Крайнодесен главен евреин обявяви популистка война на баща си,също евреин, в Family Feud подхранвана от антисемитски забележки. 

image

                                                                                                          



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684410
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031