Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2015 22:57 - Кой уби патриарх Алексий II/Сатанистите се готовят за Апокалипсис.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2013 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.05.2015 08:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                              Той умря за всички нас, грешните,
благословен да се бори срещу силите на злото.
                                                                                      4 декември 2014 в обръщение към Федералното събрание, руският президент В.В. Путин заяви: "Както знаете, през март тази година в Крим се проведе референдум, на който жителите на полуострова е ясно изразиха желанието си да се присъедини към Русия Това бе последвано от решение на Кримския парламент - и искам да подчертая, абсолютно законно, не забравяйте за това, още. през 2010 г. -.. решението на Кримския парламент по въпроса за независимостта И накрая, историческа обединението на Крим и Севастопол в Русия За нашата страна, за нашите хора, това събитие е от особено значение, тъй като ние живеем в Крим, на хората и на самия стратегически територията. е важно, защото тя е тук, е духовната произхода на разнообразна, но монолитна руския народ и централизираната руската държава. Той е тук, в Крим, в древния Херсонес, или, както го наричаха руските хронисти, Корсун, княз Владимир бил кръстен и по-късно All кръсти Rus. Заедно с етническата принадлежност, език и общи елементи на материалната култура, обща, макар и не ограничена ако стабилни граници в рамките на възникващите съвместни бизнес дейности и началникът на християнството е мощен духовен обединяващата сила, която позволи да се включат във формирането на единна руската нация и формирането на обща държава за различни кръвни племена и племенни съюзи на необятния свят East славянски. И тя е тази духовна основа на нашите предци за първи път в историята и се реализира като един народ. И това ни дава всички основания да кажем, че Русия Крим, древния Корсун/Херсон, Chersonesos, Севастопол имат велика цивилизация и свещено значение. Точно както Храмовия хълм в Ерусалим, за тези, които изповядват исляма или юдаизма. Ето как ние ще се отнасяме към това сега и завинаги. "
(Виж линка:. http://www.kremlin.ru/news/47173 )
По този начин, Путин оприличи на официалното съобщение на Храмовия хълм, че 
Крим, е Храма на Йерусалим, който е причинил саркастично изявление в интернет общността. В действителност обаче, Путин знае за какво говори, но "светския" атеист както и по-голямата част от интернет общността нямат представа за степента на заплахата, надвиснала над света.
Както по-рано многократно съобщава Raabta Крим - това е наистина Втория Храм, втори Йерусалим, притежаването на които е свещенно, метафизично, и е едно от необходимите условия за осъществяването на На"ви в реалността на ада дракон-змия-Христос хор.
В статията "Путин като основен инструмент на сатанинския заговор срещу човечеството" , ние вече споменахме, че 9ти март 2014 в Ню Йорк - Ню Йорк, Манхатън беше безпрецедентно събитие: от 50 000-100 000 Haredi (оценките варират), членове на хасидска Чабад-Любавич секта, организираха Гранд молитва състояние, нищо сериозно изплаши жителите на Манхатън. Имаме всички основания да вярваме, че истинската цел на молитвата стоеше хасидска петиция към Бога (точно така, "Б-г", Хасиди напишете думата "Бог"), за да се присъедини към Втория Храм Русия Arian = "Крим", която също проведе точно седем дни, а именно 16 мар 2014, за да празнуват еврейския "Пурим".
Броят "7" е свещено число за кабалистите,  свещен знак за тяхната "Gd Navi" или "царството на мъртвите и смъртта Gd на" Сим (ите), които са Хасиди и освобождаването на подземния свят, които те очакват [повече за номер "7" вижте нашата публикация "Путин: предателя на Сина на 
Ra  сам ще бъде разпнат" ], и следователно причинно-следствена връзка в Ню Йорк "стои молитва" и последвана Точно 7 дни по-късно, точно както на празника "Пурим", Крим - Това е повече от очевидна.
Както се посочва в публикациите на "Oil в Астрахан: Чабад и Путин се готви да се възстановят" Храма на Соломон " , "Хазарски Крим и Москва - три точки, затваряйки кръга на мистична змия или ариани произвеждат Краят на света", "Исус Христос е принцът на Москва Иван Kalita , богът на Стария Завет и Kolyada Сим " , което силно ви препоръчваме да прочетете любопитни читателя За да се 
въплъти в света от бездната на ада"Gd Сим" = дракона змия Chorus Христос-, е необходимо власта над втория храм (= Крим) и по-горе Трето Temple (= Moskva) се концентрира в ръцете на един владетел.
Ето защо бе толкова важно хасидите да присъединят Крим - за тях това е изпълнението на древно предсказание за предстоящото идване на "Moshiach". За това пророчество прочетете в статия на английски език "равин Моше Shternbuch: чуваме стъпките на Moshiach" , публикувана на 30 Мар 2014, само малко след анексията на Крим проведе 16.03.2014. Статията ни се стори толкова важно, че ние представяме тук пълния му превод:

"Миналата седмица беше" Guerrero Rebbe. " Повечето от нашите духовни водачи казват днес за Moshiach и Geula, особено с началото на месец Нисан - месецът Geula - която започва утре вечер. Главен равин Моше Shternbuh на "Еда СПОДЕЛЕНО", големият внук на Вилна Гаон, заяви миналата седмица (т.е. от 23.03 на 30/03/2014 -. Прибл Raabty), че времената на Moshiach идват. Той обосновава това с оглед на по-голямата част на Вилна Гаон. Рав Shternbuh научил за тайната тайна от равин Хаим, за да получите достъп до нея директно от Вилна Гаон, който му разкрива тайната малко преди смъртта му: "Когато чуете, че руската иззети Крим, трябва да разберат, че времето на Moshiach вече е започнал, и че стъпки вече са били чути. И когато чуете, че руската достига Константинопол (днес Stanbul), трябва да се носят С
ъботни дрехи  и да не ги премахвате повече, защото Moshiach може да дойде всеки момент. "
В съответствие с изложеното по-горе, ние трябва да изразим нашата благодарност към руския президент Владимир Путин за помоща в това, което той ни донесе и приближи с 
още една крачка до въплъщение на Moshiach . Какво означава това? Равин Елиезер казва, че ние не трябва да се колебаем в това teshuvah (виж Шабат 153а), защото никога не знаеш, има повече шанс. Има три неща, които всички ние трябва да резервирате днес. Това teshuvah (покаяние), emunah (вяра) и kedusha (святост) - когато Moshiach идва, всичко друго не е необходимо. И ако има война на Гог и Магог, които ще оцелеят? Ние сме в навечерието на най-големите чудеса на визия, много скоро. Ние живеем в исторически времена, така че ние трябва да направим правилния избор. Без emunah (т.е. без вяра -. Прибл Raabty) бъдещето ще бъде наистина ужасяващо. Но бъдещето със Emunim ще е възхитително- да изчакаме и да видим ".
image
Предполагаме, че на читателят вече е ясно защо е предложено от посветени Хасиди 7 дни след анексията на Крим от Путин да имат Гранд молитвено състояние на 9 мар 2014 в Ню Йорк. Това е едно забележително събитие за Хасидите свързано с месиански очаквания на древните пророчества за идването на "Moshiach" в края на света, за изпълнението на което се разгръща пред очите ни.

В същото време, за предстоящото анексията на Крим Путин се молиха на 9-ти март 2014, не само Хасиди в Ню Йорк, но и православната йерархия в Истанбул. На същия ден, а именно, 9 Март, 2014 в Истанбул бяха обявени решение на заседание на приматите на православните църкви, съгласно който Съветът се е Светия и Велик на Православната църква (осми вселенски събор) ще бъде свикан от Вселенския патриарх Вартоломей в Истанбул (по-рано Константинопол) през 2016 г., "Ако не се предотврати, при извънредни обстоятелства." Председател на Всеправославен съвет ще е Вселенския патриарх.
Solutions проведе 6-9 март 2014 среща и неговото послание е подписано от Негово Светейшество патриарх Вартоломей на Константинопол, Негово Блаженство папата и патриарх на Александрия и цяла Африка Теодор II, Негово Блаженство Патриарха на свещения град Ерусалим, цяла Палестина Теофил III, патриарх на Москва и цяла Русия Кирил, Негово Светейшество и Блаженство католикос-патриарх на всички Грузия Илия II, Негово Светейшество патриарх Ириней на Сърбия, Негово Блаженство патриарх Даниил на румънски, български Светейшество патриарх Неофит, Негово Блаженство архиепископ на Нова Юстиниана и All Кипър Хрисостомос II, Негово Блаженство архиепископ на Атина и цяла Гърция Йероним, Негово Блаженство архиепископ на Тирана и всички Албания Анастаси , Негово Блаженство митрополит Варшава и All Полша Sawa.
Православната църква вече разпознава седем Вселенски събори, последният от които се състоя в VIII век (т.нар "Second Никейския"). Въпреки факта, че се подготвя за 2016 г. на Съвета за официално обявена като "Universal" е ясно, че в действителност това ще бъде точно като такива, защото тя не е част от Католическата църква и протестантската църква Canonical не може да отнема от статута му на "икуменически". Фактът, че преди седем вселенски събори, проведени по време на единството на Църквата, които след това се обявили като православни, и по този начин първите седем вселенски събори са православни и е почитан като такъв модерен православна църква. Никакви католици или протестанти в първите седем съвети не са участвали. Западната църква смята, че са изчезнали в ереста на католицизма на XI век, и се отделя от нея по-късно протестантството не са православни църкви, православната възприема като "еретични" и поради това те няма да участват в Всеправославен събор през 2016 г. не може да се отрази на нейната универсален характер.
Да се отрича универсалната статут на планирания катедралата през 2016 г. въз основа на не по участие на католици и протестанти, които не са участвали в първите седем съвети, които се считат икуменическа, - то е като да се отрича статуса на Вселенската Катедралата на основание, че няма да участва Например, ислямистите, както от гледна точка на православната католицизма и протестантството като "еретични", както и исляма. Поради тази причина, изразена в Мар 2014 официален представител на позицията на Московската патриаршия V.Legoydoy че събора през 2016 г., "погрешно се нарича универсална" изглежда неоснователно и насочено към прикриване и укриване от обществеността и от вярващите,  фактът, че от канонична гледна точка субора задължително трябва да се разглежда като икуменически, и като такъв той се явява в   действителност.
Очевидно е също, че суровият опит да бъдат укрити статута на организаторите на предстоящата 2016 като катедралата на Вселенската се дължи на факта, че той ще бъде "Осми вселенски събор". От древни времена православните среди съществува мнение, че Вселенския Осми събор ще бъде предшестван от есхатологичните събития на Апокалипсиса.
Днес ние знаем, че Константинополската патриаршия възнамерява да проведе Осмия Всеправославен катедралната църква на Св Irene в Истанбул.

От 1961 г., за подготовката на Вселенски събори са ангажирани няколко поколения модернисти и икуменисти, по-специално Met. Никодим (Rotov), арх. Василий (Krivoshein) за. Виталий Боровой, AI Осипов, а в последно време: Вселенският патриарх Вартоломей и митрополит. John Пергамон. Моделът за дневния ред служи като Втория ватикански събор. Практическа работа в катедралата на препарата се извършва периодично от септември 1961 г., когато взех Родос Всеправославен Conference, - Всеправославен Pre-Съвета на заседания и срещи на интер-православни подготвителни комисии.
Ten-годишно прекъсване (1999-2009) в Подготвителната комисия е била причинена от усложнения в отношенията между Москва и на Цариградската патриаршия, "заради разногласия по църковна организация в Естония."
С други думи, има всички основания да се смята, че предишния Патриарх на Москва и на цяла Русия Алексий II «почина," Аз не искам да участвам в подготовката на сатанинско Осми събор, защото бях наясно, че провеждането на този съвет ще бъде прелюдия към едно явление в света на "Moshiach" и в началото на края на света предсказано от древните пророчества.           image                                          Патриарх Алексий II.  застана на пътя на сатанистите, които готвят Осми вселенски събор                                                                                                  Точно на 12.05.2014, се навършиха точно шестте години от смъртта на патриарх Алексий II, който почина на 05.12.2008, на възраст от 79 години се говори за "сърдечна недостатъчност", след избирането на новия патриарх на Москва и цяла Русия Кирил проведено на 27.01.2009 г., "отношенията между Москва и Константинопол патриаршии в крайна сметка бяха възобновени в пълен формат през 2009 г.", а именно: почти веднага след смъртта на Алексий II през 2009 г. по Всеправославен Pre-Съвета Кирил на проведоха среща и работата, извършена между православната подготвителна комисия Шамбези в подготовката на организацията на Съвета осми. Възниква въпросът: че смъртта на патриарх Алексий II, от предполагаема "сърдечна недостатъчност", не е случайна?
В крайна сметка, със своето несъгласие да участва в подготовката на Осмия сатанински събор патриарх Алексий II се противопостави на силните сатанински сили, които се стремят да приложат един апокалиптичен сценарий за края на света, и без свикване на Осма свещено силата на древните пророчества се губи, което означава "Moshiach" няма да се появи на края на света.
Новият патриарх, за разлика от Алекси II, веднага разбра, "правилата на играта" и следователно незабавно, през 2009 г. възобновява отношенията с Константинополския патриарх Вартоломей I за получаването на сатанинска катедрала. В края на май 2010 г. Вселенският патриарх Вартоломей е на посещение в Русия, и казва, че заедно с патриарха на Москва Кирил, те решили "да се ускори процесът на свикване на Светия Велик събор на Православната църква."

Днес тя е абсолютно ясно, че истинските инициаторите на Осмия сатанински събор е Вселенския патриарх (известен също като патриарха на Константинопол), Вартоломей и патриарх на Москва и цяла Русия Кирил . За да скриете своите сатанински дейности, за да се внуши на обществеността и на вярващите, се готви катедралата на твърди "не Вселенският" патриарх Кирил дава индикация на март 2014 г. Официален представител на Московската патриаршия V.Legoyde декларира, че "Катедралата през 2016 г., е неправилно да се обадя на Universal" това, което ние отбелязахме по-горе.
Междувременно, ключът към това, което се случва днес, е, че събитията от близкото минало, е описано отдела като асистент професор по история в Университета на Ню Йорк (Albany) Надя Kizenko в добре познат член на 27.05.2007 в "Уолстрийт джърнъл", който се нарича "Обединяване Църквите - постижение на Путин " , където се съобщава, че през май 2007 г. най-високите йерарси на Руската православна църква в изгнание ("Руската православна църква в чужбина", или РПЗЦ) се съгласи да възобнови "канонично общение" с Московската патриаршия ("Руската православна църква", или ROC) , Хиляди хора стояха в линия, за да се кача на тържествата в Христос Москва катедралата Спасител. Тя уточнява, че инициатор на обединението на църквите е лично руският президент Владимир Путин . В статията се казва, че западните наблюдатели, са заподозрели, че Путин разклонена форми нови канали на влияние, с помощта на църквата, за да укрепи връзките си с общността на руски емигранти от цял свят. Докато свещениците от нисък ранг, които говориха по време на церемонията, подчерта духовните аспекти на сливането, патриарх Алексий II е подчертал, и от други фактори: без да се споменава Бог, той благодари на президента Путин. Всъщност, това Путин направи първата стъпка към сближаване с РПЗЦ през септември 2003 г. и се срещна с неговите висши епископи по време на посещението си в Ню Йорк . По силата на споразумението, Moscow възвръща контрола върху назначаването на епископи на РПЗЦ и правото на установяване или премахват всички енорийски църкви. Докато ROCA съществува като независима организация, тя е имплицитно оспорва правото на Московската патриаршия да говори от името на Руската православна църква. ROCA последователно осъден църква сътрудничество с Комунистическата партия, призова за по-положителна оценка на предварително революционна и анти-комунистическото минало на Русия, както и служи като фар на надежда за руските православни християни, търсещи алтернатива на Руската православна църква.
The ROCA мнозина се чудят как всичко това може да се случи сливане. Преговорите бяха тихи, а имаше дори слухове, че "тласък" на споразумението помогнаха някои американски бизнесмени, свързани с Rossiey.Takzhe наясно, че Съединените Църква е играл активна роля на Съвета за финансова стабилност, произвежда ефекти чрез своите задгранични агенти в йерарсите Храмове да ги убеди, че или по друг начин да се обединят с Московската патриаршия .
"Но усмивките и уверенията на приятелство, което видяхме миналата седмица, показват, че този съюз благоприятства Кремъл, а не Всемогъщия" - така заключава статията си Надя Kizenko.

Сега всичко е съвсем очевидно: ако не бяха слети "ROC Московската патриаршия" с "ROC в чужбина", самият Путин, който инициира през 2003 г. и която се състоя през май 2007 г., които понастоящем се предвиждат за 2016 в Истанбул православна съвет е наистина каноничен Аз не може да се счита за "универсална", защото без асоциацията на ROC и РПЗЦ Московската патриаршия няма да има каноничното право да говорят от името на Руската православна Tserkvi.Inymi думите, proizoydi през 2007 г., Обединеното църква, планирано за 2016 Катедрала наистина не би било осмият Вселенски събор.
Това, от своя страна, означава, че Путин, ФСБ и силите, които стоят зад тях, а именно Habad  Хасидите, през 2003 г., определени от вратата на сдружение на църкви ROC и РПЗЦ, да спазват стриктно древното пророчество, за  Осмия събор през 2016 в Stanbul трябва да се счита за "универсална", защото това е единственият начин, и могат да бъдат приложени в пророчеството на идването в света на "Moshiach" и края на света.
В предишните издания вече споменахме, че анексирането на Крим 16.03.2014,от Путин е режисирано от Хасидиъе изпълнение на древно месианско пророчество, за реализацията на "Moshiach" Крим = Втори Temple да бъдат контролирани от "същия корона", че = Третия Храм Москва. Нашите резултати потвърждават главен равин Моше Shternbuh нас откаран по-горе статия от 03.30.2014, която от името на Хасидите изрази благодарност към руския президент Владимир Путин за помощ в това, че анексира Крим, "тва донесе приближаването на въплъщение на Moshiach с още една крачка." Трябва да отбележим, че тук тя сега става ясно, и прати Shternbuhom равин Вилна Гаон: "Когато чуете, че руснакът пое Крим, трябва да разберат, че времената на Moshiach вече е започнала и че стъпките, които вече са били чути. И когато чуете, че руската достига Константинопол (днес Stanbul), трябва да се носят дрехи съботата и не ги премахнете повече, защото Moshiach може да дойде всеки момент. "
Религиозният характер на анексията на Крим и последвалата война в Украйна и е виждал политици и анализатори. В едно интервю с добре известен опозиционен лидер Борис Немцов обърна внимание на факта, че Путин, заявявайки себе си "православен християнин", ангажирани предимно в това, че убиват християни, защото през 2008 г. нападение срещу християнска Грузия, сега те направиха анексията на Крим и да провокират война на Christian Украйна.
Член от A. Иларионов , "World War IV," се казва, че действията на Путин за анексията на Крим, дължащи се на желанието да се свържат към светите места на Русия, а именно, Херсонисос = Корсун, когато княз Владимир беше приемането на християнската вяра и тя агресия срещу Украйна - желание Путин да поеме контрола на Киев, "майката на руските градове". По този начин, на преподобния експертът Иларионов директно твърди, че действията на анексиране на Крим и последвалите заплахи от военната намеса в Украйна на Путин са теологични причини за поръчката. Това е публично потвърдена от Путин през си обръщение към Федералното събрание на 12.04.2014, фрагмент от която имаме в началото на тази публикация.
Ясно е, че Иларионов, се строи в западния демократичен анализаторът на Общността, не каза и дума за ролята на хасидска евреи в тази история - на тема табу в Европа и в Съединените щати, той обикновено предпочитат да не се докосват. Но най-важното, каза той - е борба за най-важното в смисъл на свещеното "точката на властта" в света, и Крим, който е вторият храм, принадлежи към този момент, за надмощие над него, заедно с господството на Москва (Третия храм) и делтата на Волга (първият храм), е един от най метафизични условия въплъщение на дракон-змия-Христос хор от бездната на ада.
За Chorus дракон-змия-Христос и неговата борба против Човешкия син на Ра, Teos_Raoh (и), вижте нашата публикация "Theos RaOH против Христос, или това, което е смисълът на живота?"                  image                                                                                    
Фиг.1 Сатанинска "Троица":. президентът Путин, патриарх Кирил и хасидския равин Berl Лазар приложен Крим в празника Пурим, отприщвайки кървава баня в юго-източната част на Украйна, подготовка на холдинга през 2016 г. и на Вселенски осми събор , тези нечовеци са готови да пожертват човечеството.

Както можем да видим, Путин (от 2003 г. започна Асоциация ROC и РПЗЦ) и патриарха (от 2009 г. е подновено на Вселенски събор осми) куратор Hasid Berl Лазар, се подготвят активно за 2016 сатанинска Осми вселенски събор в Цариград (по-рано Константинопол) По този начин, "Russian, след превземането на Крим 03.16.2014, достига Константинопол през 2016 г.", и говори за Вилна Гаон и това ще означава път, предварително пристигане "Moshiach" и края на света.
Според официалния сайт на Кремъл, просто, 1-ви декември 2014 г. "По време на официално посещение в Турция се срещна с президента Владимир Путин Реджеп Тайип Ердоган. Президентът също поднесе венец на гроба на Мустафа Кемал Ататюрк, в чест на първия президент на републиката. Тогава, Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган присъства на петото заседание на Съвета за сътрудничество на високо равнище между Руската федерация и Република Турция. След срещата, в присъствието на двамата президенти подписаха пакет от документи за сътрудничество. След срещата на Съвета за сътрудничество на високо равнище между Русия и Турция Владимир Путин (линк видим.: срещна с премиера на Република Турция Ахмет Давутоглу " http://www.kremlin.ru/visits/47133 )
Смята се, че по време на посещението си в Турция, за да обсъди главно на политически и икономически въпроси. Ние вярваме, че в действителност, реши основният въпрос - условията в Истанбул през 2016 г., на Вселенски събор осми .
В нашите статии на сайта са докладвани (вж., Например, "Къде всъщност е роден и където е разпнат Исус Христос," и др.), които Дракон змии Khor Христос (или по-скоро като него "като две капки вода" Judas Искариотски, вместо) е бил разпънат на 29 (30) от март и "възкръсва" 01 Април 1666 в Хазарския Итил = = Астрахан Стария Ерусалим Евангелието в Volga делтата, а след това започна библейския потоп, когато водите на Каспийско море са усвоили повечето от Хазарския хаганат, продължила 150 дни или пет месеца, което означава, че и големи води спяха 01 септември, 1666. Ето защо датата "01 Септември" Old Style православна църква чества като "Рош Хашана," това е началото на нов живот след Potopa.Kak чете Библията, Ной (т.е. оцеляване Arian човечеството след Потопа) преживее рецесия придошлите води 01 септември, 1666 Повече 350 години. Това означава, че очакваното и десния край на света предсказано от Библията за Noah Овните ще дойдат 01 септември 2016 г..
Много мистици твърдят, че преврата от 1917 г., когато първият офис в Русия проби евреите [тяхното протеже тайна Hasid Яков Свердлов е бил спрян само на крачка от себе си за обявяване "Moshiach"] е репетиция, или в навечерието на предстоящия апокалипсис.
В действителност, в размер на кабалистични цифри "1917" е: 1 + 9 + 1 + 7 = "18", които са сгънати заедно, получаваме: 1 + 8 = "9"
Въпреки това, същото количество номера дава номер "2016" = 2 + 0 + 1 + = 6 "9"
Друг ключов беше годината "1665": 1 + 6 + 6 + 5 = "18", които са сгънати заедно, тъй като ние получаваме: 1 + 8 = "9"
Спомнете си, че през 1665 - е в навечерието на разпятието и последващо възкресение Лъжедракона-змия-Христос хор.
Имаме три свещени година: 1665, 1917, 2016 - размерът на цифри, всяка от които дават "9", това е, за трите години, получена три деветки "999" .                                                                                                                                                         image           Фигура 2  Графична структура на арабските цифри "6" и "9", като комбинацията от цифрата "0" и линия-стрелката.

В работата "На метафизично смисъл на съвременния свят Arian" Ние показахме, че броят "0" е математически картографиране Arian несъществуващи "Бог-нищо." След това, на числото "6" (вж. Фигура 2 фрагмент 1) графично представлява отклонение "0" = "нула" = "Бог-Nothing" надолу в земята, в същността си, която е ад.
Броят "666", така наречената "числото на звяра", казва, че "звяра", който е = = siy_Ever (Sea) въплътен (EV) Ar три иде в ада: за първи път - в създаването, когато в бунт срещу Ra звяр Ra е хвърлен в затвора от Бог в земята; За втори път - първият път, когато той е бил разпнат, 29 (30) март 1666 на Юда Искариотски (Всички мислехме, че дракон змии разпнаха Исуса Христа, но той предлага мястото му Юда, който стана като него като две капки вода, която вече Raabta Отчетените); за трети път - когато той е бил разпнат самите дракон змии хор на Христос Исус = (уж "възкръсна" след първата от разпъването на Юда), известен като "Joshua", което означава "Исус излезе от на"ви, от царството на мъртвите" което означава "възкръснал".
Броят "666" в метафизичен смисъл е подобен на триъгълник, насочен отгоре надолу (фигура 3, фрагмент 1), при което всеки от върховете на фигурата е еквивалентно на "6"
Броят "9" (вж. Фигура 2 фрагмент 2) графично представлява изхода "0" = "нула" = "Бог-Nothing" от долу, от недрата на земята, от неговото ядро, което е адски отвън, в действителност, в нашия свят.
Броят "999" в традицията на арианската - обратно пропорционално на броя "666", и казва, че "звяра", който е = = siy_Ever (Sea) въплътен (EV) Ar = три въплътен покачване от ада: първи път той е въплътен като хор-Христос , втори път като един вид лидер на 1917 [най-вероятно "кандидати" Яков Свердлов = Yah_Av Sver_Dlov = Yah_Av Te_El_Av Beast, което означава "луна (и) вариант (AB), The Beast, разпънат на кръст (Te) на Господ (El) въплъщение (КБ) или Сталин = Сет (и) _Lin, че е "враг на Всевишния (Сет



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8715271
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930