Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2015 22:21 - ДЕГЕНЕРАТИ, ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ - Време на измамници - 2
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1709 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image     „Комунизмът не е борба на бедните против богатите. Комунизмът е заговор на супербогатите срещу целия свят и на първо място против средната класа. Комунизмът е глобалната цел на сатанистите… Комунизмът е една от рожбите на ционизма. Комунизмът е средство и крайна цел на ционизма.“                                                                                  Не виждате ли, какво става в Черна гора – малка частна държавица на Нат Ротшилд? Преди десетилетие от телевизионния екран се постарах да разкажа, кой е другарят Мило Джуканович. Как е „вързан за порока“. Затова е главният посредник на интернационалната мафия, занимаваща се с контрабанда и търговия с наркотици и цигари. Предупредиха ме, че може да ми се случи нещо. Даже ме „обзаведоха“ с охрана. Разбира се, не само заради това.

Но защо? Елементарно! Нали сред вас няма толкова изостанал, който да не знае, че този вид престъпления се ръководят и контролират от тайните служби. Колко пъти да обяснявам, че ЦРУ е най-големият наркокартел в света? А дали другарите „демократи“ по света и у нас – „леви“, „центристи“ и „десни“ (върнете се към началото), ще скъсат снимките си с дългуча Мило? Западът не знаеше ли кой е той – рожбата на Титовия „мек“ комунистически режим?

Истинското име на Йосиф Броз беше Амброаз. Евреин от Хърватия. Все тези Йосифовци, както би казал Климов…

Тито е псевдоним. Според някои автори той представлява съкращение на Тайная Интернациональная Террористическая Организация – сиреч Тайна интернационална терористична организация. Което, като познаваме акъла на интернационалните революционери, изглежда съвсем вероятно.

Демокрацията по европейски.
      image

Лондон, края на октомври 2015 г., Бъкингамският дворец. Прием на кралицата по случай официалното посещение на Си Дзинпин – председател на Китайската народна република. Той изобщо не е комунист. Само заема длъжностите генерален секретар на Китайската комунистическа партия и председател на Военния съвет на ЦК на ККП.

image
„Какво значение има?“ Това си мисли Нейно величество, маймунката, коятосемейство Ротшилд са гудили в ръководното креслото на Клуб 300. И тя е председателка – на ЦК на Световния комунистически елит. Си Дзинпин е неин брат – по идеология, сиреч по вяра, и по стремежи. Нищо, че тя е родена и израснала в дворци, а той… в пещера.Вървят заедно, рамо до рамо, в единен строй. Ще градят новото светло бъдеще на своите близки.

Някой й беше подхвърлил, че е редно да се поинтересува: Защо в Китай наемат невръстни работници, убиват или заключват несъгласните с режима, не пускат хората да пътуват свободно? И това по някакъв начин достигнало до ушите на посланика на Китайската народна република във Великобритания. И той побърза да предупреди нея и министър-председателя й – никакви волности от този сорт! „Навярно онзи Гидеон – Осборн, е донесъл“, стрелна се подозрителна мисъл в остатъчния ум на кралицата. Пък и как някой може да си представи, че тя ще се обърне към него: „Братко Си, защо така и така…?“

           image

Как ще посмее Нейно величество да се закача с comrade Си? Ами ако той реши да продаде всичко китайско на Албиона и удари кранчето на инвестициите? „Кой ще ни издържа?“, стресна се кралицата. „Бъкингам, че и Уиндзър, и Балморал,… всичко отива по дяволите!“

За миг си представи, какво още могат да причинят тези китайци. След като затвориха цялата стоманодобивна промишленост, изграждат една ядрена електроцентрала, ще започват и втора, ще правят скоростна железница, купиха завода за черните лондонски таксита и го изнесоха в Шанхай… Леле-мале! Дали някой ден няма да прибави към титлата си „кралица на….. и Китай“?

Примлясна. Би било вкусно, помисли си. „Ама дали ония лукавци от Аскот Хауз няма да назначан генерал-губернатор, на който да бъдем подчинени?“ Баба кралица побърза да плюе в пазвата си – в розово.

            image

„Ами те, китайците, изкупиха половин Британия“, промърмори на себе си Елизабет ІІ. „Ами Америка?“

За миг се сети за пра-, пра-, прадядо си Джордж, който заради един данък върху чаената реколта изтърва отвъдморските колонии. И пак онези Ротшилд, които са като чатал на изтънелия й врат, са били в основата. Все те… Дали да не подчертае – Те? Човек вече не може да бъде сигурен и в мислите си, уплаши се шефката на Клуб 300. Машините им навлязоха навсякъде. Чоплят и в мозъка, следят всичко и всички!

И пак тези китайци – цяла планета! И с предния им лидер не й беше лесно. А сега? Ето, сега ще строят най-бързата железопътна линия в Калифорния. Писаха го във вестниците. „Навремето тази страна – Калифорния де, не беше наша, а испанска“, сети се кралицата. „Навсякъде са тези китайци, всичко превземат. Казват, че така пише в Библията. Че жълтата раса ще завладее света.“

      image

Но Нейно величество не беше чела Библията. Толкова дебела и скучна книга…

Спомни си, как, когато беше малка, чичо й Едуард – кралят, дето абдикира, й подаряваше Хитлеровата “Mein Kampf” – адаптирани издания за деца. Но и тя не й допадна. Също дебела и скучна…                                                                                         image             

Харесваше й да отглежда цветя и да ражда деца. Дари нацията с четири прекрасни арийчета – отлични представители на германо-английската еврейска раса. Те също се умножиха…

Тежка е кралската корона. Аман от тези китайци, руснаци, американци… През войната баща й – заекващият крал Джордж VІ, беше оставил Чърчил да се оправя с „Чичо Джо“, както наричаше Сталин. Вече няма такива слуги, какъвто беше някога Уинстън…

Това си мислеше Нейно величество Елизабет ІІ, кралица на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия. Но също така и на Ямайка, Барбадос, Бахамите, Гренада, Папуа и Нова Гвинея, Соломоновите острови, Тувалу, Сейнт Лушъ, Сейнт Винсънт и Гренадините, Белиз, Антигуа и Барбуда, Сейнт Китс и Невис, глава на Общността на народите – цели 53 държави. Чарлз не става за нищо. Дали Уилям ще я наследи, или ще послушат онзи Корбин, и ще се откажат от монархията?

„Дотогава единната световна държава сигурно ще е факт“, успокои се кралицата. Поне няма да й се наложи да учи китайски или руски…

Като никога, Нейно величество беше впрегнала цялото си семейство за посрещането и приятното, ползотворно пребиваване на „високия“ китайски гост. На банкети, в отделни приеми и срещи, при посещения на предприятия и места на предстоящи инвестиционни проекти, се включиха самата тя, съпругът й, престолонаследникът Чарлз, неговият по-голям син Уилям със съпругата си – втори в редицата на чакащите за короната, почти всички останали от фамилията „Уиндзър“ – до 1915 г. – Сакс-Кобург и Гота.

Докато Си Дзинпин и жена му се радваха на небивало внимание, простодушни и искрени лондончани – англичани, ирландци, шотландци, уелсци, столичани от китайски и тибетски произход, протестираха. На единия тротоар пред премиерската резиденция на 10 “Downing Street” полицията изблъскваше тяхната доста солидна на брой група. Пазеше президента на сатрапията Китай и премиера на „демокрацията“ Великобритания от народната любов. На другия – шепа клакьори крещяха лозунги във възхвала на крепката и ненарушима китайско-британска дружба.

        image

За тукашните млади – чудно. За по-възрастните – до болка познато. Някогашните най-гръмогласни и усърдни ибрикчии на тоталитарния режим и апологети на българо-съветската дружба на бърза ръка смениха боята и застанаха в челните редици на евроатлантизма. И това е dйjа vu – суета.

Светът е бизнес. Какво от това, че западните лидери като жаби квакат за човешки права? Общият размер на договорените китайски капиталовложения само по време на тази визита на високо равнище надхвърля 41 милиарда лири стерлинги! Атомната електроцинтрала край градчето Хинкли Пойнт в графство Съмърсет ще струва най-малко 19 милиарда паунда!

Отделно Китай ще изгражда на Албиона заводи, железопътна линия, шосета и дори увеселителни паркове. Какви „човешки права“, какви пет пенса? Юанът е бъдещият долар. Пред него британските големци падат на колене, нему се молят!

„Художникът-дисидент Али Вейвей заяви, че Дейвид Камерън е натрупал доста дебел архив от „избутване на човешките права настрани“.“ Надяваше се, че премиерът ще повдигне въпроса пред китайския президент.

           image

„Г-н Али, политически активист, който си осигури виза, за да остане в Германия, след като 81 дни беше държан в ареста в Китай, сподели, че г-н Камерън не бива да се отказва от обсъждането на неудобни теми.“

Пред “Sky News” същият „дисидент“ обявил, че Си Дзинпин „е професионален лъжец“. Каквито впрочем са всички политици по света. Почти сигурно – и самият Али Вейвей. Как така, след няма и три месеца задържане, деспотичните пекински комунисти го пуснаха да добрува в Германия?

Навремето Западът издаде визи само на онези тукашни политически затворници или „дисиденстващи“ членове на БКП, които бяха подписали, че ще бъдат певци на Държавна сигурност. Те бяха говорители във „вражеските радиостанции“. Някои се завърнаха, за да помагат на алчно червената фашистка номенклатура да гради личния си неосоциализъм в удобна пропагандна среда.

       image

Другарят Али Вейвей отсъдил, че Камерън прилага „лоша стратегия, а освен това и пошла естетика. И със сигурност не представлява британския народ.“

Г-н Али каза, че Китай се променяше „твърде драматично“ и хората вярваха в демократичното движение. Но всяка промяна би настъпила в резултат на обединени и непоколебими усилия.

„Когато китайците видят, че г-н Камерън не поставя човешките права като проблем, ще бъдат разочаровани.“

Той декларира, че Великобритания рискува основни ценности в замяна на краткосрочни ползи: „Това е погрешен и най-долен стандарт.“

Нима не сме го преживели? „Нашите идват“ – съвсем не на шега, а с надежда, мълвяхме в къщи при всеки гръм. Добре, че тате не доживя позора, до който се докарахме – комунистите да ни поробват като… капиталисти! Е те такова животно наистина няма.                                                                                                                          image      

А на съвместната пресконференция на председателя Си Дзинпин и премиера Дейвид Камерън британецът нагло отхвърли журналистическо питане за причините, накарали го да загърби въпросите за човешките права, за ликвидирането на леенето на стомана (Китай произвежда половината от стоманата на планетата), за износа на промишлени призводства от Острова в Азия, за неравнопоставеността на двете държави в техните икономически взаимоотношения. Министър-председателят рече това:                                                                                                    www.youtube.com/watch                                                                                                       Со кротце, со благо. И со много търпенье. Право към небитието… До това води овчедушието на британците, и на всички европейци. Приспиват ги с празни обещания “for a few dollars more”.

Със същите аргументи – всяване на страх и едновременно с това заричане – през трийсетте Западът и по-точно банкери и индустриалци – инвестираха обилно в Хитлеровата Германия и в Сталиновия Съветски съюз. В двете страни действаха системи за робски труд – истински концлагерни държави. Но какво от това? Всичко, „знайте, за парата“.[148] Защото „парица е царица“, установил Алеко в края на ХІХ век, гогато пътувал до Чикаго.

         image

Великобритания и САЩ станаха съюзници на Чичо Джо и неговия терористичен режим, наречен Съюз на съветските социалистически републики. Преди това Сталин другаруваше с Хитлер… По неговия модел – и туземните ни комунисти. Всички те водиха витринна Студена война на наш гръб. Сега повтарят нещата на нов глас.

А вие вЕрвайте и се надЕвайте. На кого? На „нов кърджалия в нова полуда, кой продал брата, убил баща си… – рояк скотове?!… Бройте и с вяра в туй скотско племе, чакайте ред за свободата…“[Христо Ботйов – „Елегия“, 1873 г.]

С „мъдрата“ бабичка Лиз начело, с „морални“ лидери от сорта на Дейвид Камерън, и с „блестящи“ умове като американската коментаторка в „десен“ английски вестник Джанет Дейли, „светлото“ социалистическо бъдеще на Великобритания е сигурно и ще пребъде.

На крак, о дегенерати, величави, на крак о роби на властта!                                                                                                                  http://diagnosa.net/                    



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8736481
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930