Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2015 13:51 - Кърваво червено - цветът на властта (Убийството на Линкълн и Кенеди от банкерите)
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2148 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Часът е 07:22 сутринта на 15.04.1865г., когато шестнадесетият президент на САЩ - Ейбрахам Линкълн, издъхва. Животът му е покосен от стрелец с един куршум 44-ти калибър в главата. Предишния ден, по време на светско събитие, а именно музикалната комедия ,,Нашият американски братовчед", Линкълн се е намирал удобно настанен в президентската ложа на Фордс Тиътър, когато убиецът се промъква зад балкона на президента и по време на най-шумната и весела част от пиесата произвежда един-единствен изстрел от упор главата му.

Този, който е натиснал спусъка, прекъсвайки спектакъла със смразяващата задкулисна сцена, е масонът Джон Уилкс Бут, приближен на банкерите Ротшилд.
Бут успява да избяга, скачайки от балкона, и да изчезне веднага след престъплението. Според официалната версия е заловен на 26 април от полковник Евертън Конгър - детектив от секретните служби, който го е застрелял, преди да успее да го разпита.

 image


Убийството на Линкълн е извършено малко след като президентът на САЩ е поел инициативата да се отпечатат пари за държавата. По време на Американската гражданска война (1861-1865) той е имал спешна нужда от пари, за да финансира своята военна компания, но когато международните банкови институции му предлагат парични заеми при лихвен процент между 24% и 36%, предпочита да поиска от Конгреса одобряването на закон за отпечатване на държавни книжни пари без държавен дълг и лихви.

Конгресът одобрява неговото предложение и между 1862 и 1863г. Министерството на финансите въвежда на пазара нова държавна валута на обща стойност от 450 млн. долара. За да бъде различима от предишните банкноти, задната й страна е оцветена в зелено, откъдето идва името ,,зелени пари" (Greenback). Този факт не е останал незабелязан от големите международни финансови институции, които отпечатват пари за държавите, и през 1865г. директорът на Централната банка на Англия лорд Джордж Дж. Гошен декларира пред ,,London Times":
Ако тази зловредна финансова политика, която води началото си от Северна Америка, се задържи, това правителство ще осигури собствена валута с нулеви разходи. Няма да има никакъв дълг. Ще има всички необходими пари за осъществяването на собствената си търговия. Ще стане толкова проспериращо, че няма да има такъв друг прецедент в световната история. Това правителство трябва да бъде унищожено или то ще унищожи всяка монархия по света.
Със смъртта на Линкълн Америка се връща към предишната система на валута-дълг, отпусната с лихви от всемогъщите международни банкери.

,,Мислех, че е опасно нещо, но най-накрая се реализира и даде на народа на тази република най-голямата благословия, която някога е имала - свои пари, за да заплаща своя дълг."
- Ейбрахам Линкълн

image


Почти един век по-късно друг известен американски президент се опитва да реформира паричната система, въвеждайки отново държавната валута като инструмент за финансиране на публичните разходи. Той обаче също е брутално убит по време на атентат, където не е имал никакъв шанс.
Става въпрос за Кенеди, който е обявил открита война на световната финансова система, обнародвайки Изпълнителна заповед No 11110, с която разрешава отпечатването на държавни пари, допълващи тези на Федералния резерв, обременени с дългове и лихви. Както в случая с Линкълн, отговорът на ,,тайните общества" идва точно на 22 ноември 1963г., когато президентът Кенеди е убит в Далас с изстрел в главата. Убийството е извършено от няколко снайперисти, разположени по маршрута на президентския кортеж, но разузнавателните служби са манипулирали разследването с цел вината и отговорността за убийството да падне върху Лий Харви Осуалд като изкупителна жертва.

Официално убийството на популярния американски президент е трябвало да изглежда като атентат на някакъв луд, за да се прикрие организация и разполагане на оборудване, което лесно би могло да доведе разследването до истинските подбудители на атентата и неговите извършители. Осуалд не е могъл да докаже невинността си в съда, убит е още преди процеса от куршумите на Джейкъб Рубенщайн - приближен на мафията.

За да се предотврати възможността независим процес да установи истината за убийството на Кенеди, масоните Линдън Б. Джонсън - негов наследник, и Джон Едгар Хувър - шеф на ФБР, съставят Комисията ,,Уорън", която отвежда разследванията по грешна следа. Сред членовете се открояват имена като това на скандалния финансист масон Алън Дълъс - таен агент и бивш директор на ЦРУ, който е финансирал Хитлер, и Джон Макклой - друг доверен човек на ,,тайните общества" (по-точно на Рокфелер), който е бил президент на Световната банка и шеф на ,,Chase Manhattan Bank."

Следвайки вече написания от купола на финансовия елит сценарий, Комисията ,,Уорън" установява, че Осуалд е убил Кенеди, като е изстрелял цели 3 куршума за 3 секунди с пушка Берета, модел ,,Каркано". През 2007г. обаче същата тази италианска фирма-производителка на оръжия категорично отрича подобна възможност. Пушката Берета Каркано може да възпроизведе максимум 1 изстрел на всеки 5 сек., т.е. времето на регистрация на изстрелите е несъвместимо. Освен това, в защита на твърдението си, че цели 7 различни огнестрелни рани са причинени само от един куршум, експертите от Комисията ,,Уорън" са били принудени да си измислят малко вероятна версия за траектория на зигзаг.

image

Официалната възстановка на историята, базирана върху тази пресилена балистична теория на магическия куршум. Благодарение на това Комисията ,,Уорън" успява да поддържа идеята за терориста-единак и да прикрие участието в убийството на няколко професионални снайперисти с неприкритата цел да отдалечи подозренията върху една вътрешна афера на службите.
експертиза, е толкова смешна и нелепа, че остава в аналите като

По странна ирония на съдбата също така, автомобилът от президентския кортеж, в който е бил Кенеди в момента на убийството, е лимузина модел ,,Линкълн" - агент от тайните служби. Когато чува първия изстрел, от огнестрелно оръжие, вместо да ускори темпото, както е предвидено в учебниците за случаите на атентати, той задържа същата скорост до последния изстрел. Всичко това се отнася само до някои от многобройните странности, празноти, пропуски и отклонения, които характеризират извършената работа от Комисията ,,Уорън" и последвалите комисии.

image
Цялата история натрапчиво напомня филми за секретни програми за създаване на убийци от типа „Манджурски кандидат“? Нещо като Сирхан Сирхан - физическият убиец - който през 1968 г. застреля Робърт Кенеди. На чиито вопли и обвинения „най-справедливата“ съдебна система в „най-демократичната“ държава вече повече от четири-пет години изобщо не обръща внимание. Макар адвокатът му горе-долу да доказа, че неговият доверител е бил продукт на тъкмо такава програма.

Обърнете внимание на сходствата:

„При ареста му Сирхан, 24-годишен палестинец, крещеше: „Направих го заради моята родина!“

Той си е водил дневник, в които подробно разказвал за своята омраза към Кенеди, заради неговите обещания за военна помощ за Израел година след Шестдневната война в региона. Сега адвокатът на Сирхан твърди, че той е бил програмиран да застреля политика. За целта е бил хипнотизиран. Бил Пепър, нюйоркски адвокат,… настоява, че клиентът му е бил „програмиран под хипноза“.

„Сирхан е бил принуден да премине през процес, включващ хипноза и обработка с химикали“ – твърди Пепър, който е квалифициран защитник по тежки криминални дела още в Англия и Уелс… – „Някой, някаква групировка или някаква агенция е сторила това“ – заяви той. Запитан дали правителството на САЩ е било отговорно за това, той отговори: „Може би.“…

„Знаем, че не Сирхан изстреля смъртоносните куршуми“ – заяви адвокатът пред “The Daily Telegraph”. – „Свидетели признават, че той не е бил на подходящото място за това. Бил е там само за отвличане на вниманието…“

image


Повторение на мита за единствения „вълшебен куршум“, уж изстрелян от Лий Харви Осуалд, който ликвидирал брата на Робърт, президента Джон Кенеди.

„Самият Сирхан Сирхан, който вече е на 66 години [вече е на 70], проговори. Той надълго и нашироко обясни, че „не си спомня да е убивал Кенеди или петте други жертви в кухнята на хотел „Амбасъдър“ в Лос Анджелис“.“

Сравнете с онова, което ви втълпиха за убийството в черквата в Южна Каролина. Не ви ли се струва dйjа vu?

image

Джак и Боби Кенеди бяха грамотни политици, със съзнание за нарастващия и все по-влиятелен черен електорален блок в Америка. По този начин, от съображения за собственото си бъдеще, те направили съзнателно решение да присъединят политически американците от африкански робски произход. Въпреки това, в същото време Джак и Боби също наистина вярваха, че е време, чернокож мъж и чернокожа жена в Америка да влязат в политиката. Чрез своите думи и-по-значително, с действията си, братята Кенеди завеждаха предварително-обезправените хора под закрилата на династията Кенеди. Те бяха убити и заради тази идея а идеята реверсирана от АДЛ(Антидифамационна лига). Организацията Антидифамационна лига(ADL) на Бней Брит, един от най-важните елементи в мощното израелско лоби, агресивно, диктуващи вътрешните работи и публичния курс и дискурс на това, което са били така наречените "Black"-зашитници на деня, "Негро" организации за права. Въпреки това, с появата на президентството на Кенеди, на американците от африкански роби трябваше да им се спусне ефективен и красноречив говорител в Белия дом.

image

АКД/АДЛ вече не е "посредник" обединяващ, граждански права на Черните в Америка. John F. Kennedy изплува като бял "мейнстрийм" Гласът на политическия живот на Черна Америка. Като президент на Съединените щати, говорещ от името на Черните, John F. Kennedy отне господството на чернокожата общност от еврейски финансови интереси и се постави в центъра на дебата за граждански права. The АКЛ и други "граждански права" организации, финансирани от еврейските финансови интереси бяха изтеглени встрани и станаха неуместни. Това е една от причините, поради която плутократския елит на Америка установи, че президентството John F. Kennedy трябва да бъде доведено до преждевременно ликвидиране.

image

Нещо повече, всичко това идва в момент, когато независими Черни лидери като Malcolm X и Мартин Лутър Кинг покачват все по-голяма популярност и влияние за ужас на еврейската общност. Сега знаем, въпреки че сме чули много в медиите за войната на Едгар Хувър по д-р Кинг, че АКЛ осигурява пешаците за тази война е факт, че АКЛ много биха предпочели да се държат в тайна. Бивш ADL официалния призна, (и като документи Michael Collins Piper в крайното решение), че АКЛ, всъщност прави голяма част от наблюденията на д-р Кинг, незаконните плодовете от които, от своя страна, са канализирани от АКЛ да J . ФБР Едгар Хувър. Д-р Кинг и Malcolm X, и други са знаели, начинът на работа на Черното гетото. Те знаеха как Черна Америка е била манипулирана. Те знаеха как лекарства, дрога, хазарт, проституция и рекета на Майер Лански- ADL сътрудник на Бней Брит. Те се осмелиха да говорят за това, като Martin и Malcolm в крайна сметка платиха цената. Когато всичко е казано и направено, няма съмнение в съзнанието ми, че ще откриете, че тези, които убиха тези мечтатели са същите зад убийството на Джон Ф. Кенеди и брат му Боби.

image

По целите Съветски американски щати отново зазвуча песента от походите от шейсетте години на миналия век на предвожданото от Мартин Лутър Кинг Движение за граждански права:

“We shall overcome…” – „Ще надделеем…“

image
https://thechive.files.wordpress.com/2012/01/martin-luther-king-jr-0.jpg?w=500&h=668
(Джеси Джексън & Ралф Абърнати с Мартин Лутър Кинг минути преди покушението)
- See more at: http://henrymakow.com/2015/07

image
http://www.thetruthseeker.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2015/07/April-4-1968.jpg


04 Април 1968: Мемфиската полиция се присъединява към Ралф Абърнати, Андрю Йънг и Джеси Джексън на балкона на Lorraine Motel. Мартин Лутър Кинг лежи в безсъзнание в краката им, отсечен от куршум на убиец. Той никога не дойде в съзнание.

Мартин Лутър Кинг не е бил убит от Джеймс Ърл Рей. Вместо това той е бил убит от същите злобни, мощни сили, които отнеха живота на братята Джон и Робърт Кенеди. А другите лидери и медии за граждански права са съучастници и за прикриване.

image


„Преподобния“ Джеси Джексън, беше стар съветски агент. Но не само. Комунист е. Погледнете илюстрацията. С документ № 25–С–17 65 от 4 октомври 1969 г., по молба на генералния секретар на Националния комитет на Комунистическата партия на САЩ, другаря Гюс Хол, се предлага на другаря Джеси Джексън да бъде присъдено почетното звание доктор на историческите науки на Московския държавен университет „Михаил Ломоносов“.

Във въпросния документ на Централния комитет на КПСС с гриф „Секретно“, с който разполагам благодарение на Владимир Буковски, четем, че:

„Другарят Джеси Джексън е известен негърски деец, член на НК на КП на САЩ, един от най-видните марксистки теоретици на партията. Нему принадлежат редица разработки по негърските проблеми, а също и по въпросите на международното комунистическо и работническо движение…

Другарят Гюс Хол смята, че присъждането на товарищ Джеси Джексън на почетната сетепен доктор на историческите науки на Международния държавен университет ще помогне за повдигането на неговия авторитет сред демократичните кръгове на негърското население и ще му предостави възможност да получи място на преподавател в Нюйоркския университет, където в последно време партията води активна работа.“ (Вижте следващата илюстрация.)

image

Разбирайте го, както желаете. Питам се, има ли още наивници – да не използвам по-силна квалификация – които да се съмняват, че Москва стоеше по-високо от Вашингтон? Нима не става ясно, че навярно ЦК на КПСС е имал такова силно влияние отвъд Океана, че да осигури преподавателско място в Нюйоркския университет на един прононсиран комунист?

image

Днес забравения, от нищото изникна преподобният“ Джеси Джексън. Освен, че е марширувал в крак с Мартин Лутър Кинг, той два пъти беше кандидат за президент на САЩ, издигнат от Демократическата партия. Търкаше седалките на Конгреса и отговаряше за учредяването на организации за защита на правата като Rainbow/PUSH. Второто е съкращение от People United to Save Humanity – Хора, обединени, за да спасят човечеството.

Май наистина „спасители дебнат отвсякъде“!

Неговата „Дъга“, беше противопоставена на „Коалицията на дъгата“, възникнала, когато на Запад троцкистите и маоистите разбунтуваха по-радикално настроените младежи, докато на Изток войските на Варшавския договор смазваха Пражката пролет. На чиста проба комунистическите революционни клетки като „Черните пантери“ и въпросната „коалиция“, скулпторите на Интернационала ваеха образа на Джеси Джексън с малко по-меки черти.


image

През 1944г. Джеймс Файл (известен още като Джеймс Сътън) - бивш мафиотски наемен убиец, най-накрая признава участието си в убийството на Джон Кенеди заедно с гангстера Чарлз Николети и че са стреляли от тревистото хълмче. Факт, който не е изненадващ, тъй като от момента, в който е ангажирано участието на работна ръка от мафията за извършването на мръсни операции от разузнаването, става въпрос за класическия ,,modus operandi" на тайните служби. Това е полезна техника за отклоняване на разследването от истинските подбудители, използвана в много други атентати и убийства, останали като ,,мистерия на държавата".

Девет години след убийството на Кенеди по време на среща на ООН тогавашният президент на Чили Салвадор Алиенде публично осъжда плана за абсолютната доминация на големите сили: ,,Изправени сме пред истинска конфронтация между големите международни корпорации и държавите. Последните са принудени да понасят вмешателство в техните политически, икономически и военни решения от страна на международни организации, които не зависят от никоя държава. За дейността си не носят отговорност пред нито едно правителство, тъй като не са обект на контрол на нито един парламент и никоя институция, която представлява колективни интереси. Световната политическата структура я грози опасност да се обърне с главата надолу."

Обвиненията на Алиенде са отправени към големите корпорации на световния финансов елит, които притежават изключителен монопол над централните банки (с официалната дефиниция ,,публични органи"), истинския източник на мощ. Алиенде е убит по време на държавен преврат, организиран от ЦРУ, и неговата смърт е покрита като случай на самоубийство от поредното фиктивно правителствено разследване.

На 9 май 1978г. е извършено поредното отлично убийство на един изключително неудобен за управляващите и за ЦРУ политик. Този път под ударите на куршумите попада тогавашният президент на италианската политическа партия на мнозинството Алдо Моро.
Основната негова вина е, че е избрал да финансира част от публичните разходи с 500 млрд. лири, пуснати в обращение директно то държавата без дългове и без лихви.

Те са отпечатани от Държавния монетен дълг през 60-те и 70-те години в банкноти от 500 лири - незабавно разпознаваеми, защото носят отпечатъка ,,законно платежно средство" (серии ,,Аретуза" и ,,Меркурий").

Оказва се, че убийците на Моро са били членове на Червените бригади - терористична организация в особена близост със секретните служби. Сред най-първите и учредители са доста съмнителни лица, като Лучо Берио, Вани Мулинарис и Корадо Симиони, който са били начело на ,,Hyperion" - езиково училище в Париж, според направените разкрития на разследващата комисия по случая ,,Моро", служещо по това време като генерален щаб на ООП, ЕТА) и тайните служби (ЦРУ, МОСАД, КГБ).

В поверителен документ от 1979г., писан от агентите на ,,Ucigos" (Централно бюро за генерални разследвания и специални операции) на националната полиция, ,,Hyperion" е била заподозряна дори, че представлява най-важният представителен офис на ЦРУ в Европа. Затова не е случайно, че прословутите Червени бригади, които се идентифицират с масонския символ звезда с пет лъча, са имали за основна бърлога апартамент на ул. Градоли в Рим - в същата сграда, заемана от тайните служби.

illuminatibg.blogspot.com/2015/12/2_26.html

image
 
Войната за независимост - такава каквато не я знаете/Сионистите Ротшилдови и американската Гражданска война - 1ч.

image

ЕВРЕЙСКИ ТЪРГОВЦИ НА РОБИ И ДРУГИ ИЛЮМИНАТСКИ ТАЙНИ НА КОНФЕДЕРАЦИЯТА

image

Творението на лъжата ражда лъжи/Лъжи, само лъжи и нищо друго, освен лъжи



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8735270
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930