Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2016 23:09 - Последните войни на Ра/ Боян Мага, Сириус и символа на кучето
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2415 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Древни легенди разказват за това как синът на Посейдон (Енки) и на Гея (Нинхарсаг), гиганта Антей (Marduk) е бил убит от Херакъл (Ninurta). След убийството на Marduk - 50 божествени сили (опасно оръжие с впрегнати вихри), бяха прехвърлени към синовете на Енлил Ninurta (Apollo-Hercules) и Нергал (бог на треска, суша и други бедствия).

image


Ищар дьо Ротшилд , известна като библейската Астер = Эстер = Эсфир. Вавилонската блудница, лингвистическа антагонистка на Абог_Ра_Теос_Сии ("Богородица") - майката на Сина Ra, Теос_Раох (-а). Именно Иштар = Астра = Есфир,в бъдеще вече мъртва, родила чрез цезарово сечение беше направила човека, дракон-змия-Христос- Хор, който по тази причина е син на смърта.
Когато Innana / Ninhursag ядосана на своя полубрат (Енки / Авраам) кавалер по генното инженерство заради ядрената катастрофа срещу Yalweh / Енлил (така разтопил на стъкло Синай) - отишли в Ориента за уреждане на подробности .. тя взела със себе си така спомената във форма на уста на VelociRaptor (динозавър, виж също „Пазителите на Граала" от Робърт Морнинг Скай) - което е в основата на нейния Дракoнов език. (Няма SSSpit - няма POWER). По-късно нейните монголски потомци ASHOKA- ASHKANAZI/АШКИНАЗИ основаха Банката на Англия и узурпираха Сефирадските евреи ... Енки е истинска кръв на Ра остатък от семейството на Рa станаха и Вениаминото племе - наречено "Kallisto" и ARrr- cade/ия/Аркадия .. (Тракия) - с надпис "Et в AR-CAdia Ego" в Светия Граал) .--
от шумерското -KA - което означава, съгласуваност/COHERENCE/кохерентност на CHARGE FIELD/Полета, в която биологичните създанията могат да пътуват (MerkKA + =).

image



В българските литературни и фолклорни проекции не веднъж се среща образа на Боян Мага като песоглавец, войн на Ра,... магьосник с умение да се превръща във куче на Ра, тайнствен и могъщ чародеец.

Част от тези аналогии идват и от християнското му име – Вениамин, защото библейският родоначалник Вениамин, на когото е кръстен, редица пъти е оприличаван в Светото писание на вълк/куче, например в Битие, 49:27:

„Вениамин е граблив вълк; заран лов ще яде, а вечер плячка ще дели.“

Или в Съдии 7:5:

„И той, заведе людете при водата; и Господ каза на Гедеона: Всеки, който полочи с езика си от водата, както лочи куче, него да поставиш отделно, така и всеки, който се наведе на коленете си, за да пие.“

Кой е Гедеон ли? Ето кой:

„...и Вениаминовото племе; и началник на вениаминците да бъде Авидан, Гедеоновият син;“ Числа 2:22

Изключително интересно е написаното от добре известният в средата на X век във Византия епископ Лиудпранд, който по това време е посланик и хронист на германския Император. В съчинението си „Възмездие“ той пише следното за Боян:

„Той (Симеон) имал двама сина: единият се наричал Боян, а другият, който и до ден днешен живее и здраво управлява българите, Петър. Боян обаче чак дотам бил изучил магията, че от човек ставал веднага на вълк и на какъвто друг звяр поискаш... Вениамин-Боян бе силен в магия, вълшебство и тайно очарование.“

Спечелил завидна слава в целия средновековен свят, младият маг, както стана ясно от горния цитат, е български княз. Но въпреки че е син на цар Симеон, Вениамин е нещо много повече от приц – той е истинският водач на богомилите.

След смъртта на цар Симеон, с нежелание и едва 20 годишен, мекушавият Петър сяда на българския престол и поема управлението на страната. За скрепване на връзката с Византия, той се жени за Мария, която приема името Ирена – символ на мира между България и Византия.

През зимата на 927 г., няколко месеца след кончината на баща си, седемнадесетгодишният Боян се завръща в Преслав като съветник на новия цар. Животът му бързо се потапя в блатото на дворцовите интриги, измами и хитрости, подклаждани най-вече от царица Ирена, чиято любов към него изобщо не е угаснала.

Още докато е бил в Магнаурската школа, Николай Мистик забелязва, как ученикът най-редовно се вижда с двама странници, с вид на сирийци. Това прави впечатление на византиеца, който се усъмнява, че младият българин крои нещо против Империята.

Но тези срещи са нямали нищо общо с Византия, а сирийците ще се намесят по един интересен начин в цялата картина.

От крайно интригуващата книга „Документите Тера“ пък, можем да научим, че древните цивилизации от планетната система на Сириус са еволюирали от хищни бозайници и в главите приличат на вълци (кучета) или котки (лъвове), както и че те са пряко свързани с историята на хората и живота на Земята.

Ще продължим изненадващата разходка до Сириус с информацията, че акадското име на звездата е „Мул-лик-уд“, което означава „звездата-куче на Слънцето“. Във Вавилон, Сириус е била известна като „Какаб-лик-ку“, в превод „Кучешката звезда“, а асирийците са я наричали „Кал-бу-са-мас“, означаващо „Кучето на Слънцето“. Накрая, познайте кое е най-яркото светило на съзвездието „Голямото Куче“? Въпросът е риторичен, но за да няма неясноти – ето и отговорът – Сириус.

От друга страна, небезизвестният Анубис е гръцкото име на Инпу – един от древноегипетските богове с глава на куче и тяло на човек, а звездата Инпу е също така звезда на Изида, иначе казано – пак Сириус.

След това привидно отклонение, което дава ясна връзка между звездата и символа на кучето, ще отскочим до манастира св. Параскева, през 928 г. – там именно двама сирийци, заедно с Боян Мага, поставят началото на богомилството. От двамата Мага получава Богомилското Таро, както и свещени за Богомилите книги – легендата за Стефанит и Ихнилат и Първообраза на Йоановото Евангелие.

По това време Боян е само на 18 години.

Да, знам, че сирийците са от Сирия, а не от Сириус, но връзката в имената може съвсем да не е случайна. Ще си позволя да цитирам и Учителя Петър Дънов:

„Че ако вие погледнете в Битието, нашата земя е една от най-изостаналите назад в културно отношение. На другите земи, по другите Слънчеви системи има много напреднали земи. Ако се пренесете запример в Слънчевата система на Сириус, там живеят много добре. Старите народи като асирийците, които разбраха тази древна наука, туриха думата Асирия – значи хора, които искат да живеят според културата на Сириус. Отличен живот е. Какво ще кажете: „И там има земя като нашата.“ Там, ако идете, тия хора са толкоз културни, че помен няма от престъпленията, които се вършат тук, на земята. Тези хора не очакват други да ги оправят, понеже, „ако Бог съществува в света, той ще ни оправи.“.

Сириус се споменава често и на особена почит в Учението му, а както се знае, то има много общи черти, традиции и ритуали с богомилството:

„В Сириус има една култура два пъти по-възвишена отколкото на Слънцето.“

„Много от човешките същества по другите системи са далеч по-напреднали от човека, защото са излезли по-рано от великия първоизвор на живота. Тяхната мъдрост е толкова велика, че културата на хората, в сравнение с тази на Сириус например е още в своите пелени. Съвременните хора пред съществата на Сириус не са даже и деца.“

Тук трябва да отворя скоба, че става въпрос за Слънцето Сириус, а не някоя от планетите му. Това пояснение е във връзка с негативната роля, която уфолози и изследователи отреждат на някои сириусианци, които следва да са жители на планети от звездната му система. Редица окултни школи дават насока, че Слънцата са център на светлите сили, а планетите (или вътрешността им) – на тъмните. В тази равнина на разсъждение, са възможни различни варианти – например някои от съществата от древната цивилизация в системата Сириус да са еволюирали в по-високи измерения на съществуване и да помагат на своето „наследство“ на Земята в развитието му, използващи методите на „бялото“ посвещение. Други от тях, да са останали ориентирани предимно към егото и тялото си, а полярността им, разбира се – „черна“.

Дипломната работа на Петър Дънов е била на тема „Миграция и християнизиране на германските племена“ и в нея се говори за ролята на епископ Вулфила, в превод от немски – вълчето!!!

Всъщност препратки към кучеглави същества, Сириус и всякакви митични фигури има както по целия свят, така и в България. Съществува информация, че Александър Македонски е воювал срещу странни хора, наречени песоглавци или кинокефали.

„Кинокефалите представляват едно от подразделенията на апокалиптичната армия на Гог и Магог, тоест на Скитите. Също така на картата на Хенрих Майнцски, се чете упътването, че:

„В Рифейските планини (на границата между Европа и Азия) тече река Танис. Там живеят лоши хора Грифони и Кучеглави.“ – четем от сайта www.surva-bg.com.

Както и – „За Песоглавите се срещат споменавания в индийски, персийски, египетки и дори китайски автори. В средновековието за тях пишат Августин, Плано Карпини, Порденоне и Марко Поло.“

Оттам читателят може да се информира и за произхода и значението на думата кукери – хора, които се правят на кучета.

Ще завършим със следните любопитни думи на поп Богомил – цитат от произведение на Николай Райнов:

„Ние сме християни – казва той – ние се мъчим да заслужим Божията Милост с дело, думи и мисъл. Ние нищо скверно не вършим. Нищо от учението на Христа не отричаме, ни изменяме; ние живеем онова, което са живеели първите апостоли. Проповядваме словото на спасението и пазим христовите овци, разделени на оглашени, верни, избрани и съвършени. Ние сме Божиите кучета, които разкъсват всеки вълк. Ако царете и патриарсите идат да грабят стадото, те са вълци и ние ще разкъсаме и тях.“

image

Кучетата в Рим и в древен Египет са свещени животни. Фактът че кучетата лаят, и издават звук "AB", което означава, Въплъщение и Възкресение на Ра. Ето защо, кучета - са животни, славещи "Ав", което означава че със своят лай непрекъснато хвалят Въплъщението и Възкресението на Ра. Това правомощие е дадено им от самия Бог Ра. Кучета са уникална в цялата природа на Земята, с изключение на човек, което е в състояние да възпроизвежда звука на "Ав" (Забележете, че вълци, подобно като абсолютно прилича на лай куче не може, докато лисиците могат да лаят, така че се отнасят към кучетата) , Ето защо в Рим, в Египет и в древна Русия в до-монголския период кучетата = кучета имаха важно религиозно значение. Изображението върху иконите на светците с глави на кучета, е предназначено в древна религиозна традиция, да покаже че тези светци са оприличени на кучета Ra, със всяка дума, със всеки изговорен звук хвалят Sun Ra, както правят и кучетата със своя лай. Имайте предвид, че кучетата също са способни да ръмжат. Тогава комбинацията от ръмжене с неговия лай, дава звук като Р-Р-Р_Ав = Ра_Ав, директно хвали въплъщението и възкресението на Sun Ra. В тази връзка е интересно да се види как днешната ариани, несъзнателно, на генетично ниво, се страхуват от  кучешкият лай "Ав", "Ra_Av" жалби за въплъщението на Sun Ra, в изкуството и литературата (тъй като дори детски книги като "котенце на име Woof" и т.н.) умишлено се предава кучешкия лай с изкривени думи като "Гав, Уаф, Woof" и не се публикува издавания от кучета истински звук "Aв". Доколкото кучетата при лай издават звука "Ав", те наистина са "Господари на Авос(-а)", което означава "господари на Въплъщението и Възкресението на Силата и Величието." В древни времена с звука на буквите "в" и "б", е предавано едно и също значение, затова в Речта Ра израза "господар на Въплъщението и Възкресението на Силата и величието" може да бъде написано като Ак_Аб_Ос, което арианите са реверсирали наобратно за да получат думата "куче":

«владика на Въплъщение и Въскресение на Сила и величие» = Ак_Аб_Ос



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686501
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031