Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2016 08:30 - Как банките ще станат вечни хазаи наемодатели
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1470 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Банките са мафиотски образувания с много връзки с данъчно, полиция, политици/поставени от банковия каган и работещи за него/  и богата информация за клиентите си. Например клиент със среден бизнес може да бъде фалиран в най-удобен момент за банката, за да го притисне да рефинансира, или да му вземе апартамента ако реши(обикновенно апартаменти се вземат, например при 20 г. заеми, след като си плащал 18/19 г). Обирджиите по света едва ли са запознати, че главните им информатори и поръчители са Банките, които ограбват собствените си клиенти(особенно ако са по богати а не слушкат).    
                                          image               РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ БАНКОВАТА СИСТЕМА Е ЕДНО ЦЯЛО.Твърде много енергия се губи за анализиране на банковата система. Ключът към разбирането на нейните машинации, е че тя е една глобална система, контролирана и управлява от горе на долу. Прехвърляне на вината на правителствата от централните банки е само  за отвличане на вниманието.                                                                                                                                   Как се използват гоите от данъчните служби? Например ако клиента на банката е регистриран по ДДС му се пускат фалш флаг фактури по ДДС, като му набутват задължения от невнесено ДДС, например за 100/200хил. лв. По тази схема навремето Лафка, завземаше теритрии. Проучваха оборотите на цигари в магазините които зареждаха и до най-оборотните монтираха своите по проект на Масква. След това поръчкови атаки на данъчните,... актове, глоби, внасяне на ДДС което не дължиш/най вероятно невнесено от Лафка/, и  съответно фалит на конкуренцията.                                                                                                                                      
Освен това в компютърната с-ма на данъчните/слуги на банковия каган/, може да се вкарва информация за несъществуващи актове, глоби и др.  и да се изискват от нарочения гой чрез съдия изпълнител. Държавата в момента трупа милиони актове на стотици хил. фирми но не ги изисква, трупа лихви и си трае! Но при дадена команда, за кредитополучател одобрен от Банката за унищожение, може да си ги поиска, т.е. има "свобода" да действа избирателно.                                                                                                                             
Съдийте изпълнители/бирници са много добре запознати с възможните схеми за измама. Например внасяте част от задълженията си по покана на бирника, но имате и много други дребни актове. СИ-бирник внася сумата към съответния търсач на дългове напр. данъчно но не посочва длъжника от който те са внесени при него. След време, СИ не заличил внесения дълг, го изисква отново. Ако нещастника не се усети си внесе дължимото за втори път, то отива в джоба на криптоеврейчето-бирник,... както по времето на Гогол.                                                                     image                                                                                 Основна цел на Централните Банки са не трупане на хартийки без покритие а трупане на материални активи: земи, жилища и държави. Банковата система трябва да се разглежда като едно цяло. Тя включва всички централни банки, всички големи търговски банки, БМР, академичния свят "учещ" Икономика и финанси и финансовата преса.                                                              
  >  Основната цел на НАП е унищожаване на средния бизнес/ България - модела на НСР
                                                                     image                                                                                  
Ако Централните банки бяха създадени от банковата общност,защо кредиторите от последна инстанция, фалират толкова често? Банкстерите не са загрижени затова че техните банки ще фалират от време на време, защото те са само на превозните средства, разделящи пазара сред тях. Техният пазарен контрол остава 100%.
Когато ЦБ направи неща, които да наранят кредитори (големите банки) и така да увреди техните баланси и способността им да отпускат заеми. По този начин те създават илюзия за реални сили създаващи депресия. Погрешно е да се предполага, че ЦБ са отговорни за това, докато банките не са. Да банките са на края на хранителната верига, но всички те са просто обикновени връзки във веригата на командване и контрол.  
                                                                                             image                                                                                 Има една проста статистическа информация добре известна на всеки банкер, но никога, ама НИКОГА неотчетена от нито един кредитоискател.
Животът на един кредит е 4-5 години!
След това той бива предоговорен, погасен, просрочен, рефинансиран, преструктуриран… или един милион финансови думички, обобщени с думата ПРОМЕНЕН.                                                                                                                                   image   ТЯХНАТА ТАЙНА Е ДА СЕ КУПУВАТ ПОЛИТИЦИ С ПАРИТЕ, КОИТО СА СЪЗДАДЕНИ ОТ НИЩОТО И СЛЕД ТОВА ОБВИНЯВАТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗА ЗЛИНИТЕ, КОИТО ТЕ СА ИЗВЪРШИЛИ.            

Има също така и една древна китайска поговорка „Ако стоиш достатъчно дълго край реката, ще видиш главите на враговете си да плуват по нея”.

Това е простата банкова логика. Веднъж подписал ипотеката, вие отново сте при банкера за някаква промяна на всеки 4-5 години. Главата ви може да отплува надолу по реката… А всяка промяна е нова такса или комисиона. В последните отчети на БНБ се вижда ясно как приходите на банките растат главно заради нарасналите такси.

Така обаче беше до сега.
Оттук нататък нещата загрубяват още повече
и в пълна сила започва да работи горната поговорка. А банкерите стават новите вечни наемодатели. Съмнявате ли се? Ето как съвсем „незабелязано” става това.
В парламента са подготвени промени в Гражданско-процесуалния кодекс (ГПК), които се рекламират като защитаващи правата на длъжниците. Съдия изпълнителите да не могат да прибират от сметките на длъжниците социални помощи, постъпления, когато са суми под минимална работна заплата и др. То и досега по закон имаше ограничения в това, но…

Но освен тези поправки има и други.
„Работим постоянно с Асоциацията на банките” – казва за новите поправки в закона Вергиния Мичева-Русева, зам.-министър на правосъдието (виж тук, в интервю за „България он еър”, също и законопроект за изменение на ГПК от 13 юли тук).

Някакви съмнения в чия полза ще са промените? В цялото интервю това се споменава 3 пъти. Зам.-министърката говори за покупка на жилище от частен съдебен изпълнител с кредит от банка! (виж към минута 15.45).
Това ще срине пазара на кредити, както и ще превърне банките в най-големите хазяи наемодатели…
                                                                                  image                                                                                              
Това е империя на Мамон, захранващия Силата. Той преследва човечеството още от началото на времето. В действителност: той е физическото проявление на Лукавия в земен домейн. Основния му инструмент за контрол са парите доставени на народите, на който той е монополен собственик и  който ги използва, за да максимизира печалбите през Лихварството и Boom / Цикли: редуваща се инфлация и дефлация.                                                                                              
Описание на схемата

1. Към днешна дата от частен съдебен изпълнител може да се купи жилище единствено в брой. Проблемът е по-скоро технически, отколкото юридически. Основния проблем е 7-дневният срок за плащане от страна на победителя в търга, в който банката не може да одобри и отпусне кредита, камо ли да се впише ипотека и да излезе удостоверението с видимо в него вписване.
С поправките в ГПК, обаче, този срок ще бъде удължен и ще даде възможност на банките да отпускат кредит на потенциални купувачи - кредитоискатели, с който да купуват от частни съдебни изпълнители имоти на затруднени с изплащането на ипотеката длъжници.

2. Към днешна дата според наредбите на БНБ, един кредит става предсрочно изискуем след 90-ия ден просрочие. Дали може това да се промени? Оставям сами да решите.
Какво предлага министър Вергиния Мичева-Русева с поправките в закона?
Когато един съдия изпълнител тръгне да продава жилището на длъжника, банката просто ще предложи на купувача да подпише с длъжника една цесия и да поеме дълга от него, като така просто вноските по ипотеката ще продължат да се плащат от нов кредитополучател. Новият длъжник ще мине през всички процедури по получаване на нов кредит, ще плати такси, застраховки – за същия имот, още веднъж. Това е добре за банката по още една причина – тя урежда един лош кредит и провизиите, отделени заради него се освобождават (бел. ред. – за всеки несъбираем, лош кредит банките са длъжни по закон да отделят провизии – резерв в същия паричен обем, в който е кредита. Тези провизии са блокирани в банката, докато не се уреди лошият кредит).

И какви са последиците?

Купувате апартамент за 100 000 лева.
Правите ремонт за още 20 000 лева.
Общо – 120 000 лева.
От тях 80 000 са банков кредит (толкова финансират банките 80% от пазарната цена при покупката)
Следователно за вас (и за всички на пазара) апартаментът струва вече 120 000 лева (след ремонта), но за банката е 80 000 лева.

Като в китайската поговорка стоим и чакаме. До 4-5 години ще ви се появи някакъв проблем с плащането на кредита – какъвто и да е. И тогава кое ще накара банката да преговаря с вас? Кое ще я накара да предоговори кредита, да направи отстъпки? Абсолютно нищо. Тя има сметка веднага да ви прибере жилището, защото ще го продаде лесно на друг, на когото ще отпусне нов кредит, ще вземе отново такси и т. н. И така главата ви ще отплува по реката…                                                                                                             image                                                                                        Лорд Актън ни остави  два известни цитати, в общи линии обобщаващи човешките проблеми: ". Силните клонят към корумпираните и абсолютната власт покварява абсолютно" Той първо ни предупреждава,  и по-късно nи каза: "Въпросът, който се разпространи през вековете и които ще трябва да се реши по-рано или по-късно е народът срещу банките."      

На банката ще й е все едно
дали вие ще плащате или някой нов кредитоискател. И няма да има никакви притеснения дали той ще плаща редовно! Няма да я интересуват доходите му, нито какво и как работи. Защото той, освен че ще плати наново таксите, ще вложи 20% от стойността на апартамента, за да го купи.                                                                                                                         image                Нашите пари са измама дълг управляван от еврейски-измамници.            

Апартаментът за банката струва 80 000 лева.
Новия кредитоискател трябва да има спестени 16 000 лева (80% от стойността на жилището), а останалото е кредит.
Така новият собственик срещу 16 000 лева първоначална вноска и 64 000 лева кредит, получава апартамент струващ 120 000 лева по пазарна оценка. “Найс, а?” – Както казва Коцето Калки във филма „Мисия Лондон”.

По-важното е, че за банката този апартамент вече струва 64 000 лева и колкото по-рано новия собственик се сблъска с някакъв проблем, толкова по-добре за банката или за някое нейно дружество, което изкупува имоти. Пощенска банка примерно си има 4 такива официални дружества.

Изобщо, ако се замислите, с тази поправки в закона, защо й е на банката да има „добри кредитоискатели”? Не е ли по-добре и по-изгодно да има лоши кредитоискатели и длъжници, които си губят жилищата? Ами нали при всеки нов кредит имаме нова първоначална такса от 1.5%, нова застраховка на имота, животозастраховка, такса за кандидатстване… А всеки следващ кредитоискател ще е все по-доволен и по-доволен, защото придобива имот за 120 000 лева на все по-ниска цена.

Никъде обаче зам.-министърката не споменава съгласуване на промените в закона с която и да е потребителска организация.

Само с Асоциацията на банките…

Потребителите на кредити се представляват от …зам.-министър, който не 
се е консултирала дори с 1 потребител за тези промени в закона. 
От една страна банкова асоциация, представляваща 22 пълноправни члена и 6 асоциирани, от друга страна над 5 милиона потребители на банкови услуги, от името на които говори един зам.-министър.
Разликата е, че Асоциацията на банките е упълномощила своите преговарящи, докато зам.-министърката не е упълномощена да говори от името на 5 милиона потребители.                                                                            image             
 Да, това е гигантска мрежа за контрол, много сложна и трудно е за тях да поддържат този контрол. Но тази система, все още работи. И тези, които я владеят, са най-влиятелните хора в света.            
 
За тези които са изгледали цялото интервю – не мога да не отбележа, че зам.-министърката на правосъдието или нищо не разбира или откровено си послъгва в ефир. Идеята да се използват вещи лица за оценка на имота при продажба работи при частните съдебни изпълнители от 100 години, не е нещо ново, да откриват сега със закон топлата вода. Дори в момента е така в 100% от случаите, макар да не е изискване по закон. Всеки съдебен изпълнител води със себе си лицензиран оценител и той поставя оценката на имота. Обърнете внимание на ЛИЦЕНЗИРАН! Просто сега щели да го направят легално – ? Пак ще регулират със закон нещо, което си работи и без това.

image
     Заключение банковата система е One. Тя се управлява отгоре надолу. Тези, които я контролират, са Парите.Тя доминира всяко правителство на планетата през нея.

Нейните основни операции са прости: поддържане монополнен контрол на паричното предлагане. Предоставяне на кредити при лихви. Създаване на нови бумове / цикъли от инфлация и дефлация. Финансиране на тези които са под контрол или да бъдат поставени под контрол други и глад за останалите. Превода на финансово всемогъщество е Global Деспотизъм.                                                                                                                                                Изпълнението на тези основни политики днес е станало малко по-сложно от колкото по време на миналия век. Но за контролерите почти нищо не се е променило.    
                                                                                                                             Ами… това е. Ако искате вярвайте, ако искате недейте. Може пък вие да имате друго тълкуване на думите на зам.-министъра на правосъдието.
Но ако все пак намирате смисъл в написаното, моля съветвайте се преди да изтеглите кредит или преди да кажете в банката, че не можете да плащате (особено ако сте фирма).

Виж още текстове от автора на kendov.com             image                                                                                                ЯСНО Е ЧЕ НАШИЯ ОБЩ ПОТИСНИК Е ЦЕНТРАЛНИЯТ БАНКЕР, РАБОТЕЩ ЧРЕЗ БЕЗБРОЙНИТЕ МУ ЛАКЕИ И ОПОРТЮНИСТИ, Т.Е. НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО И СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВО ОСВЕДОМЯВАНЕ. ВСИЧКИ ВОЙНИ СА СЕ БОРИЛИ ДА ЗАЩИТЯТ ИЗМАМНАТА СОБСТВЕНОСТ НА СРЕДСТВАТА ЗА РАЗМЯНА, Т.Е. ВАЛУТАТА НА ЦЕНТРАЛНИТЕ БАНКЕРИ. КРАЙНАТА ЦЕЛ НА БАНКЕРИТЕ Е КОМУНИСТИЧЕСКАТА ТИРАНИЯ.                                             



Гласувай:
3



1. dartanjan - Да наречете общество което живее ...
23.01.2016 10:13
Да наречете общество което живее според принципите на хаосът - егоизмът (нелюбов) и лъжата вечни е меко казано непознаване на Божиите принципи и закони върху които е изградена вселената.
Система изградена на база измама и насилие е толкова естествено нестабилна, че тя може да се поддържа само с измама и насилие (силово). Но въпреки тях отново ще се саморазруши много бързо. Дори без да се намеси Творецът. Но от Библията знаем, че Бог ще се намеси защото е свят и такава система е недопустима в Неговите владения. И защото са му скъпи светиите, които живеят на тази планета. Бог допускла тази система за малко само за демонстрация пред цялата вселена до какво води отричането от Бога и Неговите закони и за пресяване на зърното, което ще бъде прибрано в Божият хамбар, от плявата , която ще бъде за хвърлена за изгаряне.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686153
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031